Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι να την κάνει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Katemou, στις 1 Απριλίου 2020.

  1. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Το ότι γνωρίζετε τι κάνετε δεν σημαίνει ότι μπορείτε να ακολουθήσετε μια διαφορετική επιλογή ( για χίλιους λόγους όπως λέτε) .
     
  2. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Λες για τους ρουφιάνους της γειτονιάς?
     
  3. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Σας απάντησε ήδη ο @espimain
     
  4. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    έχω δει να την πατάνε άτομα που και έξυπνα ήταν και σίγουρα όχι ανώριμα....

    @tithon τα γυρνάς τώρα...
     
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Καταγγέλλω φαβοριτισμό προς όφελος της κερα-Ευτέρπης, της θείας...
     
  6. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Aυτό διαβάζετε εσείς, όπως σωστά αναφέρετε. Αυτό όμως δεν συνεπάγεται αυτόματα ότι αυτό είναι η κυριαρχία-υποταγή ή αυτό πιστεύουν όλοι, ούτε ότι μόνο αυτά λέγονται. Ένα μικρό πρόσφατο παράδειγμα εδώ.
    Η σχέση κυριαρχία-υποταγή δεν βασίζεται σε εκτίμηση σεβασμό αγάπη, αλλά στην διαπίστωση, ανάλογα τη θέαση, ότι μπορεί να με καθηλώνει ή μπορώ να την/τον καθηλώνω.
    Προσωπικά επίσης πιστεύω, όπως ήδη ειπώθηκε, ότι γενικότερα καμμία ερωτική σχέση δεν βασίζεται σε εκτίμηση σεβασμό αγάπη, διαφορετικά όλοι θα ήταν σε σχέση με πάρα πολλούς εκτιμητέους, σεβαστούς και αγαπήσιμους ανθρώπους. Άρα κάποιος άλλος φαίνεται να είναι ο καθοριστικός παράγοντας.
    Αυτό που περιγράφετε δεν είναι σχέση κυριαρχίας-υποταγής. Περιγράφεται ως Top-bottom, που σημαίνει περίπου σεξουαλικά παιχνίδια, όπως λέτε.
    Κατανοητή η άγνοια, όπως και εν μέρει η προσπάθεια να επαναφέρετε σε γνώριμες σε σας δομές αυτά που σας είναι άγνωστα και ως εκ τούτου ακατανόητα.
    Ίσως μια περιήγηση στην ενότητα BDSM Resources θα σας είναι χρήσιμη.
     
    Last edited: 4 Απριλίου 2020
  7. lotus

    lotus Silence

    Απ αυτούς έχουμε κι εμείς πλέον (τίποτα δεν μας λείπει!!!)
     
  8. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Γερμανία - Κύπρος: 1 - 1:
    "...Αξιοποίηση των παρατηρητών της γειτονιάς..."...

    Κάτι τύπου ...
    "Ναι γραμμή καταγγελιών εκεί, ναι, την είδα την απέναντι, την Ευρυδικούλα, την κόρη της κυρίας Ευανθίας, αυτή καλέ που πρόπερσι πέθανε ο άντρας της ο κυρ-Λεωνίδας, άγιος άνθρωπος, αλλά η κόρη ήθελα νάξερα σε ποιο΄ν έμοιασε αυτό το κορίτσι, που λέτε, βγήκε χτες δήθεν για γυμναστική, αλλά σε ποιον τα πουλάει το πουτανάκι αυτά, βγήκε με μια φόρμα ροζ εφαρμοστή, από τις λεπτές, αυτές που είναι σαν μαγιό και φαινότανε και το βρακί της από μέσα, τόσο λεπτή, μαύρο ήντουνε, πέντε τ' απόγευμα ήτανε, μιάμιση ταξημέρωτα γύρισε το να μη πω, κι ενώ έκανε όταν έφυγε πως πάει κατά πλατεία, γύρισε από την άλλη μεριά του δρόμου, από κεί που είναι το σπίτι του γκόμενου, του Βρασίδα, του Λάμπρου και της Μοσχούλας τ' αγόρι, πούχουν το μινι-μάρκετ, τους είχα δει εγώ τον Γενάρη που φιλιόντουσαν κάτω απ' το σπίτι της, ποιος ξέρει τι λέει στη μάνα της το παλιοκόριτσο, τεσπά, για να μη κάνω και κουτσομπολιό, να τ'ς βάλετε πρόστιμο και τση δυο και να τ'ς πάτε σ' καραντίνα, κρα να κάνει το μ'νι τ'ς να ξαναδεί τον λεγάμενο, θε μου σχώρεσέ με"...

    Διαβάζεται απνευστί με την μία...
     
    Last edited: 5 Απριλίου 2020
  9. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Συμφωνώ πολύ με αυτό,δεν έχει να κάνει πάντα απλώς και μόνο με το πόσο ώριμος ή προσεχτικός είναι κάποιος (καλά για την εξυπνάδα δεν το συζητώ καν,θεωρώ ότι όλοι είναι νοήμονες πλην όσων έχουν κάποιο σύνδρομο ξέρω γω).Θα ήταν τρομερή απλοποίηση να πιστεύαμε ότι μόνο αυτά παίζουν ρόλο σε μια κατάσταση,και τα πράγματα δεν είναι ποτέ μονοδιάστατα.
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Το ...ατύχημα είναι επιμελώς προγραμματισμένο, το αν ενδιαφέρει ή όχι την κενωνία να παράγει ...ατυχηματογόνους παράγοντες, είναι θέμα της...
    Το αν θέλει πάλι η κενωνία, να τους παρέχει την όποια προστασία/κάλυψη ή να αδιαφορήσει προσχηματικά κι εμπράκτως, πάλι θέμα της...
    Το θέμα, με τα πιο ευαίσθητα μέλη της κοινωνίας που νοιάζονται για τα άλλα ευαίσθητα μέλη της ίδιας κοινωνίας, είναι η, ενίοτε συγγνωστή λόγω βλακείας, επιλεκτικότητα των επιλογών τους, που αποκλειστκό σκοπό έχει την αποφυγή της έκθεσής τους, εξ αιτίας του γεγονότος πως ζουν στην κοσμάρα τους, πα να πει πως επενδύουν στο ουρανοκατέβατο, διότι δεν είναι δουλειά τους να κάνουν αυτό το κάτι, θένε να γίνει το άλλο κάτι, που τ'ς αρέζει...
    Κάτι μεταξύ του "κι η πίτα ολόκληρη και το σκυλί χορτάτο" και του "τάλεγα εγώ"...
    Θα μπορούσα να γράψω ένα σαφέστατο παράδειγμα για δαύτο, αλλά οι αναλογίες θένε ένα κάποιο ταλέντο και τσαχπινιά...
     
  11. Salamander

    Salamander Dance into the fire

    Διαφωνώντας σε κάποια αλλά οκ όλες οι απόψεις απόλυτα σεβαστές την βροχερή μου καλησπέρα.
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    γιά πες