Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παραδοση ελεγχου μεσα απο διαδικασια.....συνευρεσης

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 18 Ιουλίου 2011.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Παραδοση ελεγχου μεσα απο διαδικασια.....συνευρεσης

    Γιατί το παλεύετε; Αφού δεν το κατέχετε το σπορ. 

    Πάμε λοιπόν, σε μία ύστατη προσπάθεια: Η ιδιοσυγκρασία της σκλάβας την αναγκάζει να είναι συνεπής με τον εαυτό της. Ποτέ μία σκλάβα δεν ασχολείται με το τί θα πει ο κόσμος. Εάν διαβάσετε ποτέ προσωπικές μαρτυρίες ή αν συνομιλήσετε με καμία σκλάβα, θα δείτε αμέσως πώς σκέφτεται και πως αυτό που λέω ισχύει. Ποια ασχολήθηκε ποτέ με τον περίγυρο; Και ποιον περίγυρο άραγε στη συγκεκριμένη περίπτωση; Ποιος θα το μάθαινε ποτέ; Αυτά είναι ανάμεσα σε δύο άτομα συνήθως, εκ των πραγμάτων...

    Δεν θα μπορούσα λέτε να πω ψέμματα, ότι πήγα, ότι το έκανα; Μα γιατί να τα κάνω όλα αυτά, γιατί να ασχολούμαι καν με τέτοιες ιστορίες, αν δεν έχω ακράδαντη την πίστη ότι αυτός είναι ο δρόμος προς την απόλαυση, το λύγισμα της δικής μου θέλησης μπροστά στον Άλλο; Ποια σκλάβα θα υπονομεύσει μόνη της την υπόστασή της; Μήπως νομίζετε ότι δεν μπορώ να βρω γκόμενο αλλιώς; Ή ότι παριστάνω το real thing για να περνάει η ώρα μου;

    Μία υποσημείωση επ' αυτού: Συχνά έρχονται άσχετοι και με ρωτάνε, μα καλά, πώς ξέρει ο Αφέντης ότι τηρείς τις εντολές; Ιδίως σε περιπτώσεις που δεν ζουν μαζί οι δύο αλλά και σε άλλες, όταν εκείνος δεν είναι παρών. Ας σκεφτούμε λίγο καλύτερα, με βάση τη λογική. Δεν θα το ξέρει η ίδια ότι δεν υπάκουσε; Δεν θα νιώθει ότι δεν στάθηκε στο ύψος των προσδοκιών της; (πρώτα Του και μετά της). Δεν θα υποφέρει από τύψεις; Δεν θα Τον ακυρώσει μία τέτοια συμπεριφορά, μέσα της πρώτα; Πόσο καιρό θα μπορέσει να διατηρηθεί μία τέτοια σχέση, όπου η σκλάβα έχει ακυρώσει τον Αφέντη; Η εμπειρία μου μου λέει ότι τις φορές που ακύρωσα κατά τέτοιο τρόπο την ίδια μου την πίστη, η σχέση είχε ήδη λήξει μέσα μου. Δεν πήγε πάνω από βδομάδα μετά. Η σκλάβα που λέει ψέματα, που δεν τηρεί τα συμφωνημένα, βρίσκεται σύντομα εκτός σχέσης. Και μάλιστα φεύγει μόνη της. Εκτός έαν παραδεχτεί το ψέμα της και τιμωρηθεί. Αυτό επαναφέρει την ισορροπία, αλλά με πόσο πόνο...

    Το σπόρ έχει κανόνες, κανόνες που βασίζονται στον τρόπο που λειτουργεί η μενταλιτέ μίας σκλάβας, ενός Αφέντη αλλά και κανόνες που αφορούν το ίδιο το σπορ. Όσοι το "παίζουμε" (το ζούμε) τηρούμε τους κανόνες για να απολαμβάνουμε αυτό που απολαμβάνουμε...

    Ο Αφέντης που δίνει βλακώδεις εντολές, σύντομα βρίσκεται off-side, εκ των πραγμάτων ή βάζει αυτογκόλ. Η βία της λογικής και η βία του Αφέντη οφείλουν να ταυτίζονται.
     
  2. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παραδοση ελεγχου μεσα απο διαδικασια.....συνευρεσης


    Αγαπητή μου Δώρα, έχω ξαναπεί ότι εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι ψευδεπίγραφοι τίτλοι. Είμαι αυτός που είμαι και δεν θα με πείραζε καθόλου, να μου βάλεις μια άλλη ταμπέλα. Σύμφωνα με τα δικά σου στάνταρ, να μου πείς πως με θεωρείς απλά κυρίαρχο αρσενικό ή και kinky vanilla αντί Master. Δεν μου καίγεται καρφί και σίγουρα δεν πρόκειται να προσαρμόσω την ζωή μου, σε κάποιους κανόνες (που είναι και ανύπαρκτοι στην τελική) προκειμένου να γίνω περισσότερο Master από κάποιον άλλο. Όσο καλά αισθάνομαι όταν επιβάλομαι σε μια γυναίκα ή την τιμωρώ για κάτι, τόσο όμορφα και ίσως περισσότερο καλά αισθάνομαι όταν την κρατώ γλυκά στην αγκαλιά μου και την χαιδεύω με στοργή και αγάπη. Εάν αυτό δεν αρμόζει σε έναν Master...αδιαφορώ, εμένα έτσι μου αρέσει και αυτό θα κάνω.
    Τώρα γιατί το παλεύω, αφού δεν κατέχω το σπόρ??? 
    Γιατί εκείνη με έλεγε Master.!!!! και υποκλίνονταν μπροστά μου. Είχε πολλές επιλογές στο Delaware. Είχε χρησιμοποιηθεί και εκείνη από πολλούς, παρά το νεαρό της ηλικίας της.... και συναναστρεφόταν καθημερινά μαστεράδες, φίλους του πατέρα της. Όμως για δύο χρόνια κελαιδούσε μόνο για μένα, και όταν ήταν μακριά μου, μου έγραφε καθημερινά εκθέσεις ολόκληρες. Κάτι πρέπει να είχα και εγώ το φτωχό Ελληνόπουλο...κάτι πολύτιμο γι αυτήν.... και μην το ψάξεις στα εξωτερικά μου χαρακτηριστικά, καλός είμαι, αλλά δεν είμαι και ο Άδωνης. Εγώ μέχρι τότε ένιωθα διαφορετικός, αλλά ντρεπόμουν και να το εξωτερικέυσω, και δεν ήξερα πως λέγεται αυτό. Το παλεύω λοιπόν, γιατί ήταν πολύ ωραίο και θα ήθελα πολύ να το ξαναζήσω. Σε ποιό ήπια ή πιό σκληρή μορφή δεν ξέρω...σίγουρα όμως και εγώ δεν θα ήθελα γουρούνι στο σακί, όπως λες κι εσύ.
    Με την ευκαιρία να βγάλω και ένα αποθημένο μου. Στο Forum υπάρχουν κάποιες που δηλώνουν σκλάβες ή υποτακτικές, ενώ αυτά που γράφουν, δείχνουν πως στην ουσία είναι άτομα κυριαρχικά. Ας ασχοληθεί κανένας και με αυτές, που παρεπιπτόντως είναι και τσούχτρες. 
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Παραδοση ελεγχου μεσα απο διαδικασια.....συνευρεσης

    Συγκατάβαση...άνοιξα λεξικό, τόσο άγνωστη μου είναι η λέξη, από διαίσθηση με έκανε να αντιλαμβάνομαι έναν άνθρωπο που δεν καταδέχεται να μπει σε διάλογο και τριβή παρά μόνο με ελάχιστα και ιδιαίτερα επιλεγμένα άτομα. Για τους άλλους... έτσι είναι αν έτσι νομίζετε. Αυτό είναι για μένα η συγκατάβαση.

    Λοιπόν, το λεξικό του Τριανταφυλλίδη λέει: Ηπιότητα, ανεκτικότητα, κατανόηση. Ως εδώ καλά και εγώ βγαίνω κακιά. Κανένα πρόβλημα. Πλην όμως, από τα παραδείγματα που βάζει πιο κάτω προκύπτει ότι συγκαταβατικός, δηλαδή ήπιος και ανεκτικός και με κατανόηση, γίνεται κάποιος που έχει το πάνω χέρι. Έχει δώσει, ας πούμε, μια εντολή και αντιμετωπίζει με συγκατάβαση ότι δεν εκτελέστηκε στην εντέλεια ή ότι πήρε περισσότερο από τον επιθυμητό χρόνο. Αυτό το κάνω κι εγώ, όταν δίνω εντολές, εφόσον εκείνη την ώρα δεν εκτελώ εντολές άλλων. Είναι αυτό το πρόθεμα "συν" που εξισώνει, στη γλώσσα. Αν κάνω λάθος, όποια γνωρίζει ας με διορθώσει  

    Οι υποτακτικές δεν συμπεριφέρονται με συγκατάβαση, εκτός και αν δεν έχει σημασία για αυτές ένα θέμα.

    Είτε είναι για τις ίδιες, θέλουν αυτό που θέλουν, είτε είναι - πολύ περισσότερο - για να εκτελέσουν εντολή του Κυρίου τους. Όταν μπαίνει το μαχαίρι ως το κόκαλο και αρχίζει να το ξύνει, δεν υπάρχουν περιθώρια συγκατάβασης για την υποτακτική.

    Να πάει υποτακτική σε μαγαζί π.χ. για να πάρει συγκεκριμένο εσώρουχο για το οποίο της έχει δοθεί εντολή και να τις λέει η πωλήτρια ότι αυτά τα εσώρουχα που ζητάει φέτος δεν είναι της μόδας, δεν θα βρει πουθενά, δεν έχουν, δεν φέρνουν, δεν φτιάχνουν, γιατί αυτό και όχι το άλλο και τα λοιπά και τα λοιπά. Μαλλί με μαλλί δεν θα πιαστεί με την πωλήτρια, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να υποχωρήσει και να μη βρει αυτό που έχει πάρει εντολή να βρει. Αυτό, δεν είναι συγκατάβαση.

    Δεν γνωρίζω ούτε μια υποτακτική που να μην αποστρέφεται τις απομιμήσεις και τις προσκολλήσεις χωρίς ουσία. Αν δεν μιλήσει και δεν φωνάξει, είναι επειδή έχει πάρει τέτοια εντολή ή επειδή είναι στα δικά της και δεν την απασχολεί. Όποιος νιώθει ότι τον χτύπησε τσούχτρα, σε τέτοιες περιπτώσεις, καλώς το νιώθει, αμμωνία ή απομάκρυνση από το μέρος με τις τσούχτρες που επιπλέον είναι ειδικών προδιαγραφών, δηλαδή κολυμπούν γρήγορα  

    Δεν γνωρίζω ούτε έναν άνθρωπο που δεν θα προστατέψει όπως μπορεί αυτό που του αρέσει και του δίνει την ευκαιρία να περνάει καλά και να απολαμβάνει κάποια πράγματα, αν πάνε να του το χαλάσουν.

    Η συγκατάβαση, τελικά, για μένα, δεν είναι παρά η αποφυγή της στιγμής της αλήθειας. Αποφεύγεται ευγενικά όσο δεν έχει έρθει η ώρα, αλλά την στιγμή εκείνη δεν χωρά καμία συγκατάβαση. Και αν πάντα αποφεύγεται η στιγμή της αλήθειας τότε δεν βγαίνουν ποτέ στην επιφάνεια οι πραγματικές επιθυμίες και οι αποστροφές της υποτακτικής. Θα ήταν κρίμα.
     
    Last edited by a moderator: 21 Ιουλίου 2011
  4. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παραδοση ελεγχου μεσα απο διαδικασια.....συνευρεσης

    Κι'άμα οι κανόνες του σπόρ έρχονται σε σύγκρουση με τους κανόνες της "μενταλιτέ" της σκλαβας η του αφέντη (εγω θα έλεγα της κοινης συνισταμένης των δυό αλλά τέλος πάντων...) τι κάνουμε;
    Δεν κάνουμε περίπου αυτά που κάνει ο Μαστερ Αντρέας ;
    (που , παρεπιπτόντως ,μιά χαρά τά λέει στην τελευταία του απάντηση ,εκτός απο την τελευταία φράση, όπου ,ατυχώς, επικαλείται στην ουσία τίς ταμπέλες που παραπάνω καταγγέλλει ...)
     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Παραδοση ελεγχου μεσα απο διαδικασια.....συνευρεσης

    Καλά εμείς που δεν απαντούμε τι νομίζεις πως κάνουμε?  
     
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παραδοση ελεγχου μεσα απο διαδικασια.....συνευρεσης

    Δεν καταλάβατε τί είπα, ούτε εσύ, ούτε ο MasterAndreas. Φυσικά τα λέει πολύ καλά...

    Εγώ ξέρω πώς λέγεται και πώς λειτουργεί. Αυτό είπα.

    Και δεν είμαι η μόνη που ξέρει, ασφαλώς, αλλά οι υπόλοιποι που επίσης ξέρουν, κάνουν την πάπια ή βαριούνται να εξηγούν... 
     
  7. Whip_Holder

    Whip_Holder Regular Member

    Απάντηση: Παραδοση ελεγχου μεσα απο διαδικασια.....συνευρεσης

    Πολλοί εισέρχονται στον χώρο του BDSM για να βγάλουνε γούστα και απωθημένα...Προφανώς ο εν λόγω μπήκε για αυτό.Για να κάνει τρίο ή συνευρέσεις με πολλά άτομα υπο τον μανδύα του Κ(και καλά).
    Ο λόγος που φέρεται άσχημα στην φίλη σου είναι για να την κάνει να νιώσει τύψεις και να δεχτεί.
    Ο σωστός Κ. όμως συζητάει και μάλιστα σέβεται την υπο του.
    Την υγεία,την ασφάλεια,την οικογενειακή ζωη της και την κοινωνική ζωη της πρέπει να τα σέβεται και να τα διασφαλίζει.
    Να μεταφέρεις στην φίλη σου οτι πρέπει να φύγει απο κοντά του διότι θα βιώσει το BDSM απο λάθος πλευρά και θα το μισήσει.Τέλος,άλλο σκλάβα άλλο άβουλο ον.
    Εύχομαι καλά ξεμπερδέματα.
     
  8. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Παραδοση ελεγχου μεσα απο διαδικασια.....συνευρεσης

    Ευτυχως ξεμπερδεψε οσο πιο ανωδυνα γινοταν.
    Ο κυριος της ειπε οτι δεν ταιριαζουν γιατι δεν μπορει να γινει αυτοματα σκλαβα του μεσα σε λιγες ημερες απο την στιγμη που απαιτησε απο αυτη αυτην την ιδιοτητα και ετσι απαλλαχθηκε απο αυτον!

     
  9. espimain

    espimain Contributor



    "Όλα σε θυμίζουν,
    απλά κι αγαπημένα,
    πράγματα δικά σου, καθημερινά"

    Ο τρόπος γραφής, το ύφος ακόμα και ο χρωματικός τονισμός των κειμένων ίδιος βρε παιδί μου.
    Κάτι συμπτώσεις, ε;
     
  10. Discerning

    Discerning Contributor

  11. espimain

    espimain Contributor

    @Discerning
    Ζήσε χωρίς φερετζέ (αν μπορείς)
    Φοβάσαι μην σε πάρουν με τις πέτρες;