Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι είναι για εσάς η υποταγή

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος prodigal sub, στις 8 Μαϊου 2020.

  1. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Εγώ απορώ τι δουλειά έχουν σε αυτό το νήμα τα Κ.  
     
  2. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Στην πραγματικότητα, είναι εντελώς αναγωγο να λες στον άλλον "αχταρμά".

    Άμα δε σ αρέσει το θέμα, οι αποψεις η τα επιχειρήματα, ασχολήσου με κάτι άλλο.

    Πράγματι, αυτη είναι η θεώρηση των πραγμάτων.
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Είμαι υπεύθυνος για αυτά που γράφω και όχι για αυτά που καταλαβαίνεις.

    Στην πραγματικότητα είναι η ξερή αλήθεια.

    Η δική σου. Η δική μου είναι ότι σε κείμενα που γράφονται δημόσια ο σχολιασμός που θα λάβουν είναι εξίσου δημόσιος, σε όποιον δεν αρέσει να μην εκτίθεται.
     
  4. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Η ανάγκη για υποταγή δεν γεννά υποταγή. Η ανάγκη μπορεί να υπάρχει και μόνο σε φαντασιακό επίπεδο, από μόνη της δεν λέει απολύτως τίποτα.
    Η επικυριαρχία γεννά την υποταγή. Ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν υφίσταται ανάγκη.
     
  5. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Ας πούμε λοιπόν, ότι εξετάζουμε επιστημονικά, τους λόγους που εγώ θα έπρεπε να απαντήσω σε μια τέτοια τοποθέτηση, που αυτή τη στιγμή το νετφλιξ έχει πολύ πιο ενδιαφέροντα να ασχοληθώ.


    Δικαστής Ντρεντ. Ποπ κορν.
     
    Last edited: 12 Ιουλίου 2020
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Δε σε πιέζει κανείς να απαντήσεις.
     
  7. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Ξέρεις, υπάρχει πάντα εκείνο το σημείο, που και έστω λίγο δίκιο να χες, το χάνεις λόγω λάθους συμπεριφοράς.

    Οι ατελείωτες "συζητήσεις" σε νοοτροπία διαλεκτικής flat earthers είναι σίγουρα κάτι, που δεν θα μ αναγκάσει κανείς.

    Never.

    Φιλάκια.
     
  8. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Μην ξεχάσετε να παραθέσετε ανάλυση και εξήγηση και για τις παρακάτω κατηγορίες:
     
  9. Kitten

    Kitten We monsters are necessary to nature also.

    Οι ανθρωποι εχουν την ταση να ''μαζευουν ξυλα' για την πυρά αυτο ειναι και το συνηθισμενο. Μα δεν ειναι θεμα αυτο ο λογος που απαντω δεν ειναι για εξηγησω τον γνωμη μου αυτο θα ηταν ανοητο αφου ηδη διαφωνουν, ειναι οτι δεν προσπαθω να την επιβαλω και να πεισω οπως ειπαν οτι φανηκε. Δεν εχω ειρωνευτει, δεν εχω κρινει βαση του τροπου τους που απευθυνονται δεν εχω επιτεθει δεν εχω βγαλει συμπερασμα κανενα για να λες αυτο εισαι ετσι ή εζησες αυτο κτλ το μονο που τους λεω ειναι διαφωνω δεν με πεισατε για το αντιθετο, ε ειναι εκπληκτικο που μια τετοια σταση τους προκαλει!!
     
  10. Kitten

    Kitten We monsters are necessary to nature also.

    Κι ομως εχουν, ο καθενας εχει προβαλει καποια στοιχεια απο αυτα που λεει με τις αποψεις του, ενα απο ολα που βγαζει ματι ειναι της προστασιας που απουσιαζει, δηλαδη εκτος απο 2-3 Κ γενικα οχι σε αυτο το θεμα μονο, οταν γινεται μαζικη επιθεση λειτουργουν εντελως αντιθετα και ειναι αξιοσημειωτο.
     
  11. Kitten

    Kitten We monsters are necessary to nature also.


    Ο δημοσιος αυτος σχολιασμος λοιπον με τις ειρωνειες του και ολα ''εφε΄΄ ετσι για να φανει και να ακουστει, φυσικα και ειναι δεχτος και ειναι και λογικο σε οτι γραφεται δημοσια. Ποτέ δεν έκανα το λάθος να λογομαχώ με ανθρώπους των οποίων την άποψη δεν σέβομαι. Αμα δεν την σεβομαι αγνοω πληρως. Πολλές φορές είμαστε αντίθετοι σε μιαν άποψη μόνο και μόνοι επειδή δεν μας αρέσει το ύφος με το οποίο διατυπώνεται. 'Η συμβαινει αυτο εδω ή απλα διαφωνουμε και ειναι πιο ωραιο απο το να συμφωνουμε ολοι στα ιδια.
     
  12. Kitten

    Kitten We monsters are necessary to nature also.

    Ονοματολογία υποτακτικών
    Ονοματολογία υποτακτικών είναι ένας όρος της καθομιλουμένης για το πιο ισχυρό άτομο σε μια υποτακτική . Ο όρος χρησιμοποιείται μόνο σε κοινότητα όπου περισσότερα από ένα άτομο είναι υποτακτική Συμμετέχει ή Όταν οι υποτακτικοί πολλά άτομα σε μια κοινότητα κατατάσσονται ανάλογα με την Λειτουργική στην τυπική ή άτυπη ιεραρχία.Μια sub άλφα μπορεί επίσης να είναι γνωστό ως slave άλφα. Άλφα sub έχει περισσότερη δύναμη από ό, τι άλλες υποτακτικές που εμπλέκονται σε μια κοινότητα. Άλφα sub μπορεί να έχει απόλυτο δικαίωμα βέτο πάνω από των άλλων υποτακτικών ή την δύναμη να ελέγχει την κοινότητα απουσία του Κυρίαρχου Η άλφα sub μπορεί επίσης να κυριαρχεί στα άλλα υποτακτικά μέλη εντός της κοινότητας Παρά το γεγονός ότι αυτή η κυριαρχία μπορεί να εμφανίζεται μόνο σε συμφωνία με τον κυρίαρχο που έχει τον έλεγχο της στην σχέσης τους. Η άλφα sub Επίσης θα αναλάβει τον έλεγχο των άλλων υποτακτικών, εάν ο Αlpha κυρίαρχος της κοινότητας δεν είναι παρών σε κάθε δεδομένη στιγμή.

    Υποτακτικοί είναι άνθρωποι που αισθάνονται χαρά να υποταγουν στη θέληση και την επιθυμία του κυρίαρχου. Υπάρχουν πλήρους απασχόλησης υποτακτική (24/7) ή μερική απασχόληση (μερικές φορές ή ημέρες / μόνο σε συνεδρίες).

    Οι σκλάβοι είναι οι άνθρωποι που παίρνουν την ευχαρίστηση να δωρίσουν την ελευθερία τους σε έναν κυρίαρχο. Σε αυτή την περίπτωση το άτομο είναι σκλάβος 24/7, και υποτάσσεται στις επιθυμίες του κυρίαρχου σε ό, τι θέλει. Ένας σκλάβος συνήθως δεν έχει δικαίωμα να μιλάει σε άλλους ανθρώπους, και μπορεί να πάρει μόνο μια στάση χωρίς άδεια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Είναι καλό να σημειωθεί ότι σε αυτή την περίπτωση η δουλεία είναι εντελώς συναινετική, και το άτομο μπορεί να αφήσει τη σχέση οποιαδήποτε στιγμή.

    Ακολουθούν ορισμένοι τύποι σκλάβων:

    Σκλάβος Οικονομικός / ο (σκλάβος του χρήματος): Αντίθετα με όσα πιστεύουν πολλοί, ο οικονομικά σκλάβος είναι ένα άτομο που δεν έχει δικαίωμα πάνω από τα χρήματά του. Πολλοί από αυτούς τους σκλάβους , τους αρέσει να αγοράζουν δώρα και να πληρώνουν πράγματα για τον κυρίαρχο τους. Και την έλλειψη ελευθερίας να χρησιμοποιείς τα δικά σου λεφτά.

    Σκλάβος (σκλάβος του πόνου): συνήθως μαζοχίστριες. Είναι εκεί για να υποφέρουν όσο ο κυρίαρχος μπορεί να την κάνει να υποφέρει, να ταπεινώσει, να απορρίπτει. Να θυμάστε ότι ο σκλάβος παίρνει ευχαρίστηση σε αυτή τη δράση, και η λίμπιντο του χτυπάει ακούγοντας υποτιμητικά λόγια.

    Σκλάβα σεξουαλική: είναι σκλάβοι αυτοί που παίρνουν ευχαρίστηση στο να υπηρετούν σεξουαλικά και αισθησιακά τον κυρίαρχο, και σε αυτή την περίπτωση κάνουν μόνο αυτό.

    Σκλάβος υπηρέτης: είναι σκλάβοι που παίρνουν ευχαρίστηση στο να κάνουν πράγματα στον κυρίαρχο. Από το καθάρισμα του σπιτιού, την κηπουρική, τα ψώνια, ή άλλα καθήκοντα όπως η οργάνωση ενός κόμματος, η κράτηση εισιτηρίων, ακόμα σερβίρισμα ως τραπέζι, σκαμπό κλπ.

    Υπενθυμίζοντας ότι όλα αυτά ακολουθούν τον κανόνα 24/7 και δεν υπάρχει κανένας τρόπος να είσαστε σκλάβος για μια νύχτα και το κατώτατο σημείο θα πρέπει να γνωρίζει αν κάποιος από τους παραπάνω τύπους προσφέρεται από το πουθενά για περιορισμένο χρονικό διάστημα,μπορεί να χρησιμοποιείται ψεύτικα μόνο για το όφελος τους.

    Ο Μαζοχιστής είναι ο bottom του σαδομαζοχισμό. Η ευχαρίστηση του είναι να νιώθεις πόνο, είτε αυτός είναι φυσικός είτε ψυχολογικός.

    Είναι καλό να επισημάνω ότι υποτακτική / ο / σκλάβος/α μπορεί να είναι μαζοχιστική και μπορεί να του αρέσει η kinbaku. Ωστόσο, ένας μαζοχιστής δεν επιθυμεί κατ 'ανάγκη να υπηρετεί ή να υποταχθεί, δεν χρειάζεται να του αρέσει να πιάνει. Για να είσαστε μέσα στο BDSM, ένα κάτω μέρος μπορεί να αναγνωρίσει μόνο ένα ή όλα τα μέρη.

    Επίπεδα και βαθμίδες της υποταγή.

    Υπάρχουν πολλά επίπεδα και βαθμίδες της υποταγή. Ένας τρόπος για να εξασφαλιστεί μια καλή σχέση είναι να είναι μπροστά σε αυτό που θέλετε Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, με προσωπική επίδοση ή και η σεξουαλική . Να Αναφέρετε ποιες είναι οι επιθυμίες και τις ανάγκες σας και θα υπάρξουν πολύ λιγότερα λάθη.Να είστε σαφής σχετικά με τα όρια σας. Μερικές υποτακτικές υποτάσσονται μόνο σε ερωτικές σκηνές και όχι στο υπόλοιπο της ζωής τους, ενώ άλλες δίνουν πάνω από ολόκληρη τη ζωή τους σε ένα Κυρίαρχο. Μερικές subs θέλουν να είναι subs υπηρέτριες με καμία σεξουαλική ενέργεια δεν λαμβάνουν ποτέ μέρος μόνο υπηρετούν.

    Η λίστα που ακολουθεί είναι μια κατάταξης. Οι περισσότερες υποτακτικές δεν εμπίπτουν σαφώς σε μια κατηγορία. Υπάρχουν ακόμα Περαιτέρω αποχρώσεις . Έχω απαριθμήσει ως τους πιο κοινούς τύπους των υποτακτικών.

    Η Ψυχική Submissive: Η ψυχική υποτακτική αρχίζει την υποταγή στο μυαλό της. Αυτό το άτομο είναι υποτακτική μέσα και έξω από το υπνοδωμάτιο. Σε γενικές γραμμές έχει μια ανάγκη να υποταχθεί ή να παραδοθεί σε Κυρίαρχο. Η πράξη της υποταγής είναι ψυχική, αλλά μπορεί επίσης να αποτελείται από φυσική.Αυτή μπορεί να δώσει τόσο πολύ ή τόσο λίγα όπως θέλουν ή πρέπει να δώσει. Η παράδοση είναι η ανταλλαγή ενέργειας. Μόλις η παράδοση ΕΜΦΑΝΊΖΕΤΑΙ, μπορεί να γίνει ένα άδειο δοχείο για το Κυρίαρχο ένα καλούπι σε ό, τι εικόνα εκείνος επιθυμεί. Η αγάπη δεν είναι απαραίτητη, δεδομένου ότι αυτό είναι μια ψυχική υποταγή.

    Η ρομαντική Submissive: Αυτό το είδος της υποτακτικής επιθυμεί να παραδώσει τα πάντα, χωρίς να γίνει μια σκλάβα. Σε σύγκριση με την ψυχική υποτακτική, μια ρομαντική υποτακτική ποθεί την αγάπη του Κυρίαρχου που υποτάσσεται. Η πράξη της υποταγή είναι γεμάτη από συναίσθημα και αγάπη. Δίνει το μόνο που έχει για την επιστροφή της αγάπης και της εμπιστοσύνης από το κυρίαρχο που έχει υποταχθεί.

    Η Bedroom Submissive: Αυτό το είδος της υποτακτικής είναι Βανίλια σε κάθε πτυχή της ζωής της ή ακόμα και Κυρίαρχη, αλλά όταν η πόρτα κλείνει στο υπνοδωμάτιο, οι ρόλοι πέφτουν και υποτάσσεται στο Κυρίαρχο. Το υπνοδωμάτιο είναι όπου η ανταλλαγή δύναμης συμβαίνει και παραμένει. Αυτή υποταγή είναι σχεδόν πάντα σεξουαλικής φύσεως. Στην κρεβατοκάμαρα, η πράξη της υποταγή είναι πλήρης. Αλλά, όταν η πόρτα του υπνοδωματίου ανοίξει, The bedroom υποτακτική επιστρέφει στον κόσμο βανίλια ή στο Κυρίαρχο ρόλο της .

    Η Οδαλίσκη : Αυτό το είδος της υποταγμένης ενδιαφέρεται μόνο για να εξυπηρέτηση ένα Κυρίαρχο. Συνήθως Αυτή υποτακτική δεν περιλαμβάνετε σε σεξουαλικές δραστηριότητες. Θα τρέξει τα θελήματα, θα καθαρίσει το σπίτι, τρέχει ημερολόγιο του Κυρίαρχου ή να οργανώσει συναντήσεις για τον Κυρίαρχο. Αυτό το είδος της υποταγμένης ικανοποιεί υποτακτικές ανάγκες της κάνοντας πράγματα για άλλους ανθρώπους. Αυτό είναι ένα πολύ ιδιαίτερο είδος της υποταγής.

    Η Sex Slave: Αυτή είναι υποτακτική σε αυτό το Lifestyle για σεξ, με ένα άτομο, πολλά άτομα, ή με οποιοδήποτε τρόπο που μπορεί να φανταστεί. Αυτό το άτομο σπάνια έχει οποιαδήποτε όρια Όταν πρόκειται για σεξ, και θα επιτρέψει σε έναν Κυρίαρχο να χρησιμοποιήσει τον πόνο ως μέθοδο διέγερσης και την απελευθέρωση, με ελάχιστη ή καθόλου προσοχή. Αυτή υποτακτική δεν μπορώ να φανταστώ οποιαδήποτε τιμωρία χειρότερη από το να κλειδωθεί σε μια ζώνη αγνότητα ή δεν της δίνεται άδεια για να αυνανιστεί ή να έχει σεξουαλική απελευθέρωση.

    Η Slave: Σε αντίθεση με μια υποτακτική, η σκλάβα πρέπει να παραδοθεί πλήρως και να ελέγχεται πλήρως από ένα Μαστερ. Η σκλάβα πρέπει να αισθάνεται τελείως ιδιοκτησία. Μπορεί να γίνει ένα διαφορετικό πρόσωπο Όταν ο Μάστερ την εκπαιδεύει να τον εξυπηρετήσει με όποιο τρόπο προτιμά. Όταν Master είναι ευτυχισμένος, η σκλάβα είναι ευχαριστημένη. Αισθάνονται ότι θα ολοκληρωθεί με ένα Master. Η σκλάβα λάμπει όταν φέρνει ευχαρίστηση στο Μάστερ .

    Η Brat είναι ένας όρος για το ρόλο BDSM miας bratty υποτακτικής. Σε αντίθεση με την κοινή έννοια της μια υποτακτική, brat αντιμιλάει , συμπεριφέρεται απρεπώς, και κατά τα άλλα είναι δύσκολη σαν χαρακτήρας. Brattiness ή διασκέδαση brat είναι μια υπό στο παιχνίδι. Μερικές που παίρνουν το ρόλο της brat τους αρέσει να τις «βάλει στη θέση τους» και όχι να Υποταχθούν εύκολα. Ομοίως, ορισμένοι Κυρίαρχοι απολαμβάνουν την πρόκληση του να έχουν μια brat υπό τον έλεγχο Τους.Όπως κάθε μορφή του παιχνιδιού BDSM, Οι ρόλοι πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο διαπραγμάτευσης επειδή αυτές οι μορφές του παιχνιδιού δεν είναι για όλους και brattiness θα μπορούσε να είναι ένας διακόπτης διαπραγμάτευσης για ορισμένους Κυρίαρχους .

    H Alpha sub είναι ένας όρος της καθομιλουμένης για το πιο ισχυρό άτομο σε μια υποτακτική . Ο όρος χρησιμοποιείται μόνο σε κοινότητα όπου περισσότερα από ένα άτομο είναι υποτακτική Συμμετέχει ή Όταν οι υποτακτικοί πολλά άτομα σε μια κοινότητα κατατάσσονται ανάλογα με την Λειτουργική στην τυπική ή άτυπη ιεραρχία.Μια sub άλφα μπορεί επίσης να είναι γνωστό ως slave άλφα. Άλφα sub έχει περισσότερη δύναμη από ό, τι άλλες υποτακτικές που εμπλέκονται σε μια κοινότητα. Άλφα sub μπορεί να έχει απόλυτο δικαίωμα βέτο πάνω από των άλλων υποτακτικών ή την δύναμη να ελέγχει την κοινότητα απουσία του Κυρίαρχου Η άλφα sub μπορεί επίσης να κυριαρχεί στα άλλα υποτακτικά μέλη εντός της κοινότητας Παρά το γεγονός ότι αυτή η κυριαρχία μπορεί να εμφανίζεται μόνο σε συμφωνία με τον κυρίαρχο που έχει τον έλεγχο της στην σχέσης τους. Η άλφα sub Επίσης θα αναλάβει τον έλεγχο των άλλων υποτακτικών, εάν ο Αlpha κυρίαρχος της κοινότητας δεν είναι παρών σε κάθε δεδομένη στιγμή.




    Δεν τα εχω βρει ολοκληρα λειπουν κομματια δεν εχω καταφερει να τα βρω γιατι αυτα ειναι συνοπτικα για την καθεμια αν τα καταφερω θα βρω και την πηγη και τα υπολοιπα. Α και δεν ειπα συμφωνω με αυτα δεν εχουν σχεση με το τι ειναι υποταγη αναφορα ειχα κανει