Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρερμηνείας το ανάγνωσμα 2

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Discerning, στις 30 Ιουλίου 2020.

  1. Discerning

    Discerning Contributor

    "Oh what he could be, if he stopped carrying the remains of who he was"

    Θέλει δουλειά, και κάκαλα.. Οι κολλημένοι το έχουν χάσει το παιχνίδι. Και αυτό, και πολλά ακόμα. Μπορούν ωστόσο, να συνεχίσουν να εκτίθενται...

    Κάποιοι/ες επιλέγουν ή "επιλέγουν" το θεατρικό BDSM και γενικά τους θεατρινισμούς. Γούστα είναι αυτά. Οι μεν γελούν με τους δε, και τούμπαλιν.

    Μεταξύ της μέσης και όψιμης εφηβικής ηλικίας μου, διοργανώθηκε στην Ελλάδα ένα εκπληκτικό μουσικό event. Στο Καλλιμάρμαρο. To Rock in Athens. Το 2ο μεγαλύτερο φεστιβάλ εκείνη τη χρονιά στην Ευρώπη! Ηταν αυτό που λέμε “once in a lifetime” εμπειρία. Οσοι/ες από εδώ μέσα, είχαν τη τύχη να είναι εκεί, ξέρουν καλά... Stranglers, Depeche Mode, Culture Club, Talk Talk, Cure, Nina Hagen, Clash...

    Μαντέψτε, στο κοινό βρέθηκαν άτομα που πέταξαν μπύρες και νερά στον Boy George.. Στο τέλος του διημέρου, μαντέψτε ξανά, υπήρχαν διθυραμβικές κριτικές από τους μεν, κράξιμο για την κατάντια της νεολαίας από τους δε. "Quot homines, tot sententiae" Δεν αλλάζει αυτό, παραμένει το ίδιο ισχυρό....

    Είσαι μικρός Ω! άνθρωπε
     
    Last edited: 2 Αυγούστου 2020
  2. tithon

    tithon Contributor

    μόνον ένας ανόητος ονομάζει θέατρο τις συμπεριφορές που αδυνατεί να αντιληφθεί, κι επιβεβαιώνει πόσο θέατρο είναι, χωρίς να το αντιλαμβάνεται.
     
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    (τα βάζω εδώ όλα γιατί το άλλο νήμα είναι βίωμα, δεν σχολιάζουμε βιώματα, σχολιάζουμε "απόψεις")

    Ετσι! Τώρα μάλιστα, όλα ξεκάθαρα! Τέρμα οι παρερμηνείες!

    Αυτό περιμένουμε από τα νέα μέλη, τους "ντεμπιτάντ", ανεξαρτήτως φύλου κι ηλικίας.

    Τις σκέψεις τις νέες, τις προχώ. Οχι τις παλιές, τις στερεοτυπίες, μες στα "κουτάκια" που είναι οι άλλοι, οι εγκλωβισμένοι. Διότι το νέο, το διαφορετικό, δεν πρέπει -και δεν μπορείς, εδώ που τα λέμε- να το τιθασεύσεις. Πρέπει αυτό το νέο, το "οξω-κούτιο" ας το πούμε, να αναδεικνύεται (out-of-the-box thinking, ξέρετε εσείς, όχι σαν τους άλλους, τους παλιούς, τους γεροξεκούτιους - όχι, άλλο πράμα λέμε εδώ, μιλάμε για την "οξω-κούτιο" σκέψη, από τον "οξω-κούτιο άνθρωπο", δεν μπαίνει λέμε σε κουτάκια...)

    Γι αυτό σας έλεγα, ποιός ο λόγος να κακίζετε τους άλλους Κ; Σάμπως δεν φαίνεται από μόνο του το γνήσιο και το αυθεντικό σας, το απ'τα Αγραφα του Κόσμου των Κανόνων; Δεν βοά, το ριζικά και ρηξικέλευθα διαφορετικό, σε κάθε σας θέση; Αφού κι η τζέντερ πολίς του φόρουμ σέβεται την πρωτοτυπία σας και κάνει μόκο.

    Επίσης, φρονώ πως δεν προσθέτουν οι ποιητές του twitter σε σας (Oh what WE could be, if WE stopped carrying the remains of who WE WERE, κι αυτό αλλοιωμένο για να δείχνει μόνο τους άλλους; ), καλύτερα να μείνετε στην αυθεντική λαϊκότητά σας - αφού ολοκάθαρα για σας τραγούδησε ο βάρδος το "Ποιός να συγκριθεί μαζί σου...".

    Βέβαια, είχε πει και το "Ντάρι, ντάρι, ντάρι, ντάρι, στο γιαλό πετούν οι γλάροι, στο γιαλό πετούν οι γλάροι, μας επήρανε χαμπάρι.." αλλά αυτά είναι κυρίως για τα πανηγύρια. Τα οποία πανηγύρια απαγορεύτηκαν φέτος, οπότε, στατιστικά μιλώντας, θα χουμε και κάποια έξτρα νέα μέλη από αυτόν τον χώρο...
     
    Last edited: 3 Αυγούστου 2020
  4. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Ο κυριαρχικός σαδισμός
    Ο υποτακτικός μαζοχισμός
    Και ο
    wannabe σαδομαζοχισμός
    Κάποιος να φέρει τα μπαμπάκια για το after...sales service.
     
  5. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Δεν είναι όλοι οι ανθρωποι σαδομαζοχιστες. Τι να κάνουμε. Να ανοίξουμε στρατόπεδο συγκέντρωσης και να τους αξαφανισουμε εκει, να μη μας αραιώνουν τη σούπα?

    Αν η κάθε ηλικιακη ομάδα ή το κάθε παρακλάδι ή η κάθε αίρεση είχε το δικό της φόρουμ, θα ήταν πολύ πιο ομοιογενής η σύνθεση. Θα είχαμε λιγότερους άσχετους τουρίστες και σεξοτουριστριας.

    Και το κυριότερο, θα ήταν πολύ πιο ξεκάθαρες οι προθέσεις και λόγοι ύπαρξης της κάθε "κοινότητας".
     
  6. Discerning

    Discerning Contributor

    109 μέλη, πέρασαν από το νήμα, και τοποθετήθηκαν ή "τοποθετήθηκαν" 20. Στα 101 post, πάνω από τα μισά, ήταν στις κατηγορίες: - Δημοσιεύσεις με χιουμοριστική, άσχετη με το αρχικό θέμα, διάθεση που αποπροσανατολίζουν την συζήτηση. - Δημοσιεύσεις με χαρακτήρα chat, μεταξύ μεμονωμένων μελών που συνεχίζουν μια επι προσωπικού, άσχετη με το θέμα συζήτηση. - Δημοσιεύσεις που παρεκκλίνουν, όχι τόσο απο το αρχικό ερώτημα ή θέση του νηματοθέτη όσο απο την ροή της συζήτησης και απο το γενικότερο περιεχόμενο και ύφος του νήματος. Δεν είναι δική μου δουλειά, και δεν έκανα ούτε μια αναφορά, είτε σε offtopic, είτε σε προσβλητική δημοσίευση. Ο καθένας σύμφωνα με το πως επιθυμεί (?) κινείται. Τα κίνητρα του καθενός, σε πολλούς είναι ορατά, σε άλλους όχι. Ωστόσο Scripta Manent.

    Δεν με πτοούν στο ελάχιστο οι προσωπικές επιθέσεις, ανεξαρτήτως αιτίας ή αφορμής, υπαρκτής, φαντασιακής ή κατασκευασμένης. Εχω τις απόψεις μου, και δεν τις αλλάζω, ούτε για να γίνω αρεστός, ούτε για να μην ενοχλήσω απόψεις άλλων, (με τις οποίες ή διαφωνώ αλλά σέβομαι, ή με αφήνουν παγερά αδιάφορο), ούτε για να προστεθώ στη δήθεν ομοιογένεια των δήθεν πολλών. Θεωρώ πως τα περισσότερα, απ' όσα παρουσίασε το νήμα, έμειναν ασχολίαστα. Είναι χαρακτηριστικό των ανθρώπων, να αποφεύγουν τη συζήτηση, για το "μάρμαρο". Σεβαστό.

    @elfcat
    Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με βοήθησε το (ακόμα ένα) offtopic σου. Mε ταρακούνησε συθέμελα. Μου άλλαξε την κοσμοθεωρία! Wow! Tα 15 χρόνια - από το 2008, καθημερινής τριβής σου εδώ απέδωσαν. Σ' ευχαριστώ τα μάλα.

    Στα σοβαρά τώρα, ευχαριστώ τους/τις @Arioch, @Brt, @jasmin sg, @Seras Victoria, @Stilvi, @mpaxari, @bumblebee, @Alpha Wolf, @Nickname για τις απαντήσεις - τοποθετήσεις - σχόλιά τους. Να με συμπαθάτε αν κάποιες από τις απόψεις - απαντήσεις μου, έθιξαν καθ' οιονδήποτε τρόπο την οπτική σας. Δεν υπάρχει προς εσάς, καμία πρόθεση ασέβειας από μεριάς μου.

    Επαναφέρω, ένα από τα πολλά του νήματος που έμειναν ασχολίαστα. Bolt και υπογράμμιση, σε περίπτωση που κάποιος/α δεν τα πρόσεξε.

    Ενα νήμα, που θα παρουσίαζε για αρκετούς ένα ενδιαφέρον, πιστεύω πως είναι "ποιός/ά είναι πιο δυστυχής; Ο/η αγάμητος/η ή Ο/η κακογαμημένος/η"

    Έρρωσθε...