Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

κιλα και ερωτισμος, bdsm

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Pleasure_king, στις 2 Αυγούστου 2020.

  1. Αυτό αυτό.όπως το πες . Είναι κόλλημα ψυχολογικο. Οσο κι αν προσπαθείς να τους δώσεις να καταλάβουν ότι εσύ το γουστάρεις άπειρα αυτό που έχεις απέναντί σου με τις ατέλειες του ..δεν μπορούν να το χωνέψουν. Θέλει δουλειά με τα μέσα τους..να βρουν ισορροπία και γαλήνη.
     
  2. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Νομίζω πως τα παραπάνω κιλά μειώνουν τις επιλογές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν επιλογές.
     
  3. What... Ever

    What... Ever New Member

    Εγω πιστεύω ότι όλα είναι το τι εκπεμπουμε εμείς οι ίδιοι.
    Όπως λέει και η @sokolata και εγω θυμάμαι να εχω υπαρξει σεξουαλικα με πολλών ειδών σωματοτυπων...
    Άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις που θα στη βαρεσει....
     
  4. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Δεν υπάρχει πιο απελευθερωτικό για τον ίδιο και ελκυστικό για τον άλλον από το να ξέρει τι έχει και να του αρέσει ο,τι έχει.Αγαπήστε και θαυμάστε τον εαυτό σας άφοβα,η λέξη ψώνιο είναι για τους ενοχικούς.
     
  5. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Γενικά μιλώντας, όμορφο είναι αυτό που αρέσει στους πολλούς και άσχημο αυτό που αρέσει στους λίγους. Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει το "κάτι" που θα τον κάνει να φαίνεται γοητευτικός στα μάτια του άλλου. Και ο κάθε άνθρωπος μπορεί να βρει αδιάφορο έναν θεωρητικά ομορφότερο από αυτόν.

    Π.χ. δεν έχω βρει ποτέ κάτι να με γοητεύει στην
    Ειδικά μιλώντας, κάπου το έχουμε παρακάνει με αναφορές στα κιλά τώρα τελευταία. Να αγαπάτε τον εαυτό σας,μην περιμένετε από τους άλλους να τον αγαπήσουν αν δεν μπορείτε εσείς οι ίδιοι.


    Αν τον έχεις στα 4 στραποναρισμένο θέλουμε φωτογραφία  
     
  6. Οχι λυπάμαι ... δεν ήταν αυτό το concept των φαντασιώσεων!
     
  7. mariosxl

    mariosxl Beautiful World

    Ότι σου είπαν όλοι προλαλήσαντες είναι για τα σκουπίδια και όποιος έχει πρόβλημα να μου στείλει πμ να τα ακούσει σε πρώτο πρόσωπο. Ντροπή να δίνεται τέτοιες συμβουλές στον άνθρωπο! Ειδικά εσείς οι γυναίκες! Και ναι είμαι σεξιστής, δε πα να είστε και αφέντρες, αν σας είχα μπροστά μου θα τρώγατε ξύλο.

    Λοιπόν! Έχεις πρόβλημα, έχεις τάσεις παχυσαρκίας. Δεν είναι κακό. Κακό να είσαι σε άρνηση και να μου γίνεις σε λίγα χρόνια σαν φουσκωτός λουκουμάς. Μια ζωή θα παχαίνεις και θα αδυνατίζεις. Θα είσαι μια ζωή σε αγώνα, τέλος! Αγώνα να μην υπερβείς τα άνω όρια στα κιλά σου. Προσπάθησε μην χάσεις ποτέ γιατί μετά το ποπ δεν έχει στοπ. Αν ξηλώσεις δε μαζεύεσαι με τίποτα. Και αγοράκι μου δεν υπάρχει λόγος να μην είσαι ωραίος. Η αλήθεια είναι γενικά μια και μεγάλη (και μη σχολιάσει κανείς και φέρει αντίρρηση θα τον πάρει) "Οι ωραίοι με τους ωραίους και οι άσχημοι με τους άσχημους" , επέλεξε σε πιο κλαμπ θες να είσαι.

    Ηρέμησε λοιπόν την καρδιά σου και δέξου την πραγματικότητα! Μια ζωή θα παχαίνεις, μια ζωή όμως να αδυνατίζεις πριν ξεπεράσεις τα όρια. Δε σου αξίζει κάτι τέτοιο, να αγαπάς και να σέβεσαι το σώμα σου. Και όποιος σου χαϊδεύει τα αυτιά και σου λέει "όλα καλά" να τον βγάλεις από τη ζωή σου. Πώς γίνεται να είναι κάποιος φίλος σου και να θέλει να χαλάσεις; Γιατί να σου αξίζει κάτι τέτοιο. Όχι δε με ενδιαφέρει ο ευαίσθητος ψυχικός σου κόσμος και μη μου πάθεις τίποτα αν κλείσεις το στόμα και τρέξεις κανα χιλιόμετρο. Εκεί να λιώσεις! Δε σε λυπάμαι γιατί πραγματικά ενδιαφέρομαι.

    Δε με ενδιαφέρει αν είσαι straight, gay, bi, τζατζίκι με πατάτες τηγανιτές. Έχεις το γονίδιο Y, άρα είσαι άντρας, άρα μπορείς να κάνεις τα πάντα. ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΊΝΕΙΣ ΑΔΥΝΑΤΟΣ, έστω με πολύ δυσκολία. Λοιπόν αν έχεις πάρει κιλά, άσε τις μαλακίες, από σήμερα βράδυ και κάθε βράδυ πας για τρέξιμο. Τουλάχιστον 45 λεπτά. Να τα χάσεις όσο μπορείς, γιατί είσαι πραγματικά καυλιάρης και οχι βρωμόπουστρα.

    Ξέρω συγκινήθηκες με τα λόγια μου και ξεθόλωσα το μυαλό σου. Να χάσεις πάλι και πάλι και πάλι... τα κιλά που πήρες. Άχρηστε είμαι ο καλύτερός σου φίλος τελικά. Είπαμε σήμερα και κάθε βράδυ για τρέξιμο. Μπορείς να κάνεις τα πάντα. Παρακαλώ που με ευχαριστείς, κάνε like!
     
    Last edited by a moderator: 4 Αυγούστου 2020
  8. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    @mariosxl τι λες;;;;
     
  9. mariosxl

    mariosxl Beautiful World

    Ότι ακριβώς έγραψα, έχει πρόβλημα αλλά να προσέχει να μην ξεφύγει, τέλος.
     
  10. gazza

    gazza Regular Member

    Πετσοκομα...σκληρος καριολης...
     
  11. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    Τη παλεύεις τύπε?
     
  12. mariosxl

    mariosxl Beautiful World

    τσου