Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ζώνη αγνότητας για αντρες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Hliostalaxth, στις 22 Νοεμβρίου 2006.

  1. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Ε ρε τι μαθαίνω για τα τσουτσουνοκλουβάκια απόψε!
     
  2. Salamander

    Salamander Dance into the fire

    Τι ?? Πες μου και μένα....
     
  3. xaris567

    xaris567 New Member

    το ένα φέρνει το άλλο
     
  4. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Φυσικά και έκανα πλάκα ή για να είμαι πιο ακριβής βρήκα την ευκαιρία να σαρκασω λιγουλακι...
     
  5. SpyrosS

    SpyrosS New Member

    θα πω και εγώ τη γνώμη μου πάνω στο θέμα έχοντας δοκιμάσει διαφορετικές ζώνες και κλουβιά.

    Το αν ένα κλουβί έχει ζώνη βοηθάει στη στήριξη και να μη φεύγει προς τα κάτω με αποτέλεσμα τη καλύτερη εμπειρία , στα κλουβιά που δεν έχουν ζώνη είναι πιο εύκολη η στύση μιας και το κλουβί μετακινείτε κάπως.

    Ένα κλουβί όπως το παρακάτω που έχει κενά επιτρέπει παιχνίδια μιας και ο σύντροφος μπορεί να παίξει/ γλύψει το πέος.


    Ενα κλουβι που καλύπτει εντελώς το πέος οπως το παρακάτω δίνει λιγότερες ευκαιρίες για παιχνίδι. Μπορείς να βρείς πολλά στην αγορά που ξεκινάνε απο 20 ε και ξεπερνάνε τα 200. Με διαφορά στη ποιότητα του υλικού αλλά και της λεπτομέρειες. Προσωπικά μου αρέσει το cb6000s χωρίς να θέλω να του κάνω διαφήμιση , ο καθένας βρίσκει αυτό που του ταιριάζει.


    Τέλος για τη διάρκεια θα σου πω ότι μέχρι τώρα και για περιόδους συνεχομένης χρήσης εως 1 μήνα, δε παρατήρησα κάποια αλλαγή στο πέος η στην ανατομία. Βασικό είναι η καθημερινή καθαριότητα για αποφυγή μολύνσεων
     
    Last edited: 8 Αυγούστου 2020
  6. nikossub93

    nikossub93 Contributor

    Καλησπέρα SM Art Lady. Θα ηθελα να Σας ρωτωσω αν πιστευεται πως η ζωνη αγνοτητας ειναι αναγκαια για την εκπαιδευση ενος υποτακτικου η ειναι στην κριση Της Αφεντρας? Ευχαριστω
     
  7. nikossub93

    nikossub93 Contributor

    Πως αισθανεσαι που εισαι κληδωμενος τοσο καιρο?
     
  8. skia

    skia Contributor

    Μετά από 14 χρόνια, το πιο πιθανό είναι να του έχει εξαφανιστεί!!!
     
    Last edited: 9 Αυγούστου 2020
  9. Ματίλντα

    Ματίλντα Regular Member

    Χμμ... αν είναι έτσι να το κλειδώνω τότε!!!  
     
  10. Εξαιρετικα αναλυτική παρουσίασή. Μπράβο σου.
     
  11. dreamer

    dreamer Regular Member

    Προσωπικά, μετά από τη δοκιμή 10 διαφορετικών συσκευών chastity, από διάφορα υλικά και πειραματιζομενος με διαφορά set up δαχτυλιδιών και αποστατων (σε όσες είναι διαθέσιμα) ακόμη και με diy τροποποιήσεις, έχω αρχίσει να απογοητευομαι όσον αφορά στην εύρεση της συσκευής με την τέλεια εφαρμογή. Ίσως να φταίει η προσωπική μου ανατομία βέβαια. Εξηγουμαι: θα μιλήσω για εμένα γτ δεν έχουν όλοι παρόμοια ανατομία: καταρχας εχω μεγάλη διαφορά μεγέθους από χαλαρότητα σε στύση σε αντίθεση νομίζω με κάποιους άντρες που έχουν μικρότερη (έχουν μικρότερη συρρίκνωση σε χαλαρή κατάσταση). Εγώ θεωρώ ότι έχω 3 καταστάσεις. Πλήρη χαλαρότητα, μεσαία και κατάσταση στύσης. Ξεχνάμε την κατάσταση στύσης αφού μιλάμε για chastity και πάμε στις άλλες 2. Πλήρης χαλαρότητα είναι όταν οι όρχεις είναι πολύ μαλακοι και το πέος πλήρως συρικνωμενο. Συμβαίνει συνήθως όταν είμαι ξαπλωμένος ανάσκελα, σε κατατονία. Μεσαία κατάσταση είναι όταν οι όρχεις είναι πιο σκληροί και το πέος βρισκεται σε μεσαία χαλαρότητα χωρίς σεξουαλικη διέγερση. Συμβαίνει συνήθως όταν είμαι δραστήριος στη μέρα. Για να πετύχω καλή εφαρμογή σε κατατονία πρέπει να χρησιμοποιήσω δαχτυλίδι 45mm. Μόλις σηκωθώ να κάνω καμιά δουλειά γυρνάω στη μεσαία κατάσταση και αρχίζουν τα μουδιάσματα. Επικίνδυνο, απαιτεί άμεση αφαίρεση. Η καλύτερη λύση για μένα είναι το δαχτυλίδι 50mm. Οκ στην καθημερινοτητα συνηθως ( αλλά πρέπει να έχω το νου μου γτ σε κάποιες στάσεις πάλι μπορεί να έχω μουδιασμα) όμως μόλις κατατονισω μπορώ να περάσω 3 δάχτυλα ανάμεσα στο δαχτυλίδι και το σώμα μου και είμαι σίγουρος ότι μπορώ να τραβήξω το πέος από την καλύπτρα. Με κοντό αποστάτη πάντως δε γλυστρανε οι όρχεις έξω. Όσο για το μήκος της καλύπτρας, αν χρησιμοποιήσω κοντή εφαρμόζει καλά σε κατάσταση πλήρους συρρίκνωσης αλλά στη μεσαία κατάσταση τραβάει τη συσκευή μακρυά από το σώμα και σε λίγες ώρες αρχίζουν οι πόνοι στους όρχεις. Η μακρύτερη καλύπτρα από την άλλη μεριά μένει κενή μπροστά από τη βαλανο μόλις συρρικνωθω λίγο. Και αν πρόκειται για καλύπτρα με οπές στην πάνω μεριά, κάθε φορά που φουσκωνω μετά από μεγάλη συρρίκνωση σκαλώνει το δέρμα που καλύπτει τη βαλανο στις οπές και δε γλυστραω μέσα στην καλύπτρα. Για αποτροπή οργασμού ούτε λόγος. Με κατάλληλη εγκεφαλική διέγερση μπορώ να τελειώσω κανονικά, με μεσαίας έντασης οργασμό, μέσα στο κλουβί χωρίς στύση απλά κουνώντας το σαν να αυνανιζομαι. Ειδικά μετά από 2-3 μέρες κλειδωμένος μου είναι πολύ εύκολο. Κατά τη γνώμη μου ειναι ένα πολύ ωραίο παιχνιδι αλλά απαιτεί και θεληση για συμμόρφωση για να δουλέψει. Να μην προσπαθείς να το αφαιρέσεις ή να αυτοικανοποιηθείς. Στο τέλος τελος μιλάμε για ένα συναινετικο παιχνιδι. Τέλος αν και αποτελεί το μεγαλύτερο φετίχ μου, ανησυχώ ιδιαίτερα για πιθανή πρόκληση ζημιάς στα γεννητικά όργανα, ειδικά σε παρατεταμένη χρήση και δε βρίσκω πληροφορίες σχετικές την ασφάλεια των συσκευών αυτών πάρα μόνο προσωπικές απόψεις χρηστών.
     
  12. slave41

    slave41 "cuckold"

    Σε μια σχέση εμπιστοσύνης και μετά από πολύ καιρό,τα δεσμά στο συγκεκριμενο σημείο δεν χρειάζονται καν.Αυτοπειθαρχια θέλει, επίγνωση της θέσης και κατανόηση ότι αυτό όπως και όλα τα άλλα δεν ανήκουν σε εμένα πλεον αλλά τα παρέδωσα ολόψυχα.