Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυτοσχέδια παιχνίδια (και πώς να τα φτιάξετε)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος Panacotta_of_Doom, στις 4 Νοεμβρίου 2006.

  1. Strudast

    Strudast New Member

    Καποια στιγμη απο οδηγιες σε καποιο ξενο μπλογκ, ειχα φτιαξει ενα μαστιγιακι απο κομμενες λωριδες σαμπρελας ποδηλατου. Για βαση ενα απλο κομματι σωληνα πλαστικου.. ειχα κανει κ κομπακια στις ακρες.. απο σο θυμαμαι και απο εμενα αλλα και απο συντροφους.. πονουσε το ατιμο!
     
  2. iDontKnow

    iDontKnow Regular Member

    Επαναφορά νήματος!

    3D printing! Έχω εκτυπωτή και ψάχνομαι να βρω 3D models για kinky props. Όχι dildos και τέτοια, το 3D printing απ' ό,τι διάβασα δεν είναι κατάληλο για κατασκευή insertable toys, εκτός κι αν φτιάξεις καλούπι και τα κάνεις σιλικονένια, αλλά δεν θέλω να μπλέξω. Σκεφτόμουν τίποτα σε paddles, cuffs, floggers και τέτοια. Σήμερα βασικά είδα ένα υπέροχο φλόγκερ που ήταν σαν καρότο και ήταν 3D printed, το καρότο ήταν η λαβή και οι ουρές ήταν από πράσινο σχοινί σαν τα φυλαράκια, ήταν άπειρα κιουτ, αλλά η τιμή του ήταν λίγο too much και επίσης προτιμώ να το φτιάξω μόνη μου, απολαμβάνω τη διαδικασία.

    Οπότε αν κάποιο έχει ασχοληθεί καθόλου με 3D printing και έχει links να μοιραστεί με αρχεία θα ήταν τέλειο! Θα επανέλθω όταν βρω κι εγώ τίποτα, σίγουρα θα υπάρχει κάτι καταχωνιασμένο σε κάποια γωνιά του internet.
     
  3. Mr.Hfaistos

    Mr.Hfaistos Regular Member

    Καλησπέρα
    Από 3d δεν κατέχω...αλλά αν αποφασίσεις να το κάνεις εξ ολοκληρου χειρονακτικά μπορώ να σου πω για υλικά κλπ.
    Ερώτηση, ο εκτυπωτής που έχεις μπορεί να "εκτυπώσει" π.χ. κ σε κάποιο είδος σκληρού πλαστικου?
     
  4. iDontKnow

    iDontKnow Regular Member

    Ο εκτυπωτής μου είναι ο ender 3 pro, γενικα τυπώνει σε PLA που είναι σκληρό, αλλά σίγουρα υπάρχουν και πιο σκλήρα, όπως PETG, απλά δεν εχω δοκιμάσει.

    Γενικά στο 3D παίζει ρόλο και το orientation, λόγω του τρόπου που γίνεται η εκτύπωση (layer by layer) τα αντικείμενα ειναι πιο εύκολο να σπάσουν κατά τον z άξονα σε σχέση με τους άλλους 2.
     
    Last edited: 14 Ιουλίου 2023