Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυμναστικούλα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και υγεία' που ξεκίνησε από το μέλος Hematite, στις 18 Δεκεμβρίου 2018.

  1. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Ξέρεις κανεις να μου πει ποιους μύες γυμνάζει αυτή η άσκηση?

     

    @tithon σας ευχαριστώ  
     
  2. t.n.b.t.

    t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

    Κόβω την κυρά-Εύα έτσι καμιά μέρα να ξέρεις  
     
  3. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Θα το συζητήσω με τον γυμναστή μας και θα σου πω ποια βαρακια να πάρεις  
     
  4. το δικό Μου προπονητικό πρόγραμμα είναι πολύ βαρύ και απαιτητικό ..γυμνάζω καθημερινά ανω και κάτω γνάθο φτάνοντας το σώμα μου στα όρια του . .πολύ δύσκολή γυμναστική για λίγους εκλεκτούς ... χρειάζεται ψυχικη ηρεμία και συγκέντρωση θιβετιανού μοναχού ώστε κάθε τροφή να κατεβαίνει στο στομάχι και να κουμπώνει στο κατάλληλο κενό σαν Τέτρις προκειμένου να μην πάει χαμένο ούτε χιλιοστό άδειο ...
    Οσον αφορά την κατάσταση σοκ που αναφέρεις το καταλαβαίνω απόλυτα. .. κάθε μέρα σχεδόν παθαίνω το ίδιο σοκ ανεβαίνοντας στην ζυγαριά .. το ίδιο και μεγαλύτερο σοκ παθαίνω οταν δε με χωράνε τα ρούχα που αγόρασα πριν δυο βδομάδες ..μιλάμε για πολύ σοκ..
     
  5. Dom_Apache

    Dom_Apache Regular Member

    Ο πρωταθλητισμός έχει και θυσίες...Λογικό το καθημερινό σοκ .
     
  6. t.n.b.t.

    t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

    Κοίτα εγώ θα τα πάρω, καμιά άλλη θα τα πάρει στο λέω πάντως δεν το γλιτώνει με τίποτα και την κόβω με το πεντόκιλο έτσι για καλύτερη απόδοση  
     
  7. MasterK77

    MasterK77 Regular Member

    Η γυμναστικη είναι μία παράμετρος, συμβάλλει σε αυτό που ορίζεται σαν ευεξία.
    Το να είναι ένα άτομο γυμνασμένο σε επαρκή βαθμό (για μια καλύτερη καθημερινότητα και ποιότητα ζωής) δεν είναι κάτι δύσκολο, ούτε είναι αυτό που πλασάρεται πολλές φορές ή όπως το αντιλαμβάνεται η πλειοψηφία του κόσμου. Χρειάζεται μια ισορροπημένη προσέγγιση και συστηματική αφοσίωση.
    'Είμαι fit' / έχω καλή φυσική κατάσταση σημαίνει έχω μια καλή ισορροπία και βρίσκομαι στα επιθυμητά όρια ανάλογα με την ηλικία μου στα πάρακάτω:
    -Καρδιοαναπνευστική αντοχή. Μπορώ να ανεβώ σκαλιά / να εκτελέσω κινήσεις τις δικής μου καθημερινότητας που απαιτούν κάποιας μορφής κίνηση χωρίς να νοιώθω ότι με κουράζει / ότι θέλω στιγμιαία περισσότερες αναπνοές?
    -Μυική δύναμη / μυική αντοχή. Πόσα κιλά μπορώ να 'σηκώσω' για μιά / για πολλές επαναλήψεις - ώρα. Έχω την απαραίτητη δύναμη έτσι ώστε να μεταφέρω ένα πχ έπιπλο χωρίς να τραυματίσω την μέση μου?
    -Ευλιγισία. Κινούνται οι αρθρώσεις μου στα όρια του φυσιολογικού έυρους? Εκτελώ τις κινήσεις της καθημερινότητας μου με ευκολία ή ειμαι ανελαστικός και κάποιες κινήσεις με δυσκολέυουν? (λόγω ανελαστικότητας, όχι πόνου).
    -Σύσταση σώματος. Είμαι στα κατάλληλα κιλά ανάλογα με το ύψος μου και είναι τα επίπεδα λίπους σε υγιή επίπεδα?
    Αυτοι είναι οι βασικοί πυλώνες της φυσικής κατάστασης, υπάρχουν και άλλες 'υποενότητες' όπως ισορροπία, νευρομυική συναρμογή, χρόνος αντίδρασης... Η εμφάνιση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ δείγμα καλής φυσικής κατάστασης.

    Αναφορικά με την γυμναστική και τον πόνο, είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι άτομα που αθλούνται έχουν υψηλότερη αντοχή σε αυτόν (και ανάλογη με το είδος του/των αθλημάτων - διαφορετική για ένα δρομέα αποστάσεων, διαφορετική για ένα αθλητή θαυλανδέζικης πυγμαχίας). Οι μηχανισμοί λειτουργίας/προσαρμογής δεν έχουν πλήρως κατανοηθεί ακόμη αν και υπάρχουν κάποιες υποθέσεις. Αυτό που επίσης είναι τεκμηριωμένο είναι η προπονητική αρχή της εξειδίκευσης, δηλαδη εαν θέλει κάποιος να βελτιώσει μία συγκεκριμένη παράμετρο φυσικής κατάστασης / ικανότητας, θα πρέπει να ασκεί συστηματικά την συγκεκριμένη δραστηριότητα που την απαιτεί (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι συμπληρωματικές / παράπλευρες δραστηριότητες δεν θα ενισχύσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα μέχρι ένα βαθμό). Αν π.χ. ένα άτομο που θα δεθεί, βελτιώνει την γενική φυσική του κατάσταση και την ευλιγισία του μέσω διατατικών ασκήσεων, θα βοηθηθεί ως προς την καλύτερη ανοχή του σε 'άβολες' θέσεις, αλλά αυτό που θα κάνει 'την διαφορά' θα είναι η πρακτική του δεσίματος αυτή καθ'εαυτή, πόσο συχνά γίνεται και εάν είναι προσαρμοσμένη στις ικανότητες του ατόμου.
     
    Last edited: 22 Δεκεμβρίου 2018
  8. MasterK77

    MasterK77 Regular Member

  9. Konstantinos_

    Konstantinos_ New Member

    Η γυμναστική βοηθάει πάρα πολύ το σώμα, το να είναι σε καλή φόρμα και οι δύο παρτενέρ θα τους ωφελήσει και να πραγματοποιήσουν πιο περίπλοκες στάσει...και να βγουν πιο εύκολα άβολα δεσίματα αλλά και ταυτόχρονα σε έναν σαδιστή να ελέγξει καλύτερα το σώμα του για να προκαλέσει το επιθυμητό πόνο αλλά και σε έναν μαζοχιστη να ευχαριστηθεί περισσότερο τον πόνο και φυσικά να έχει μεγαλύτερη διάρκεια...

    (Δεν κάνω καμιά διάκριση στα φύλλα που έχω χρησιμοποιήσει παρά μόνο για λόγους ευκολίας)
     
  10. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Τα μπρατσα δεν κανουν τον σαδιστη, απο την αλλη μια φραση αρκει για να κανει το πονο δυσβασταχτο...
     
  11. Konstantinos_

    Konstantinos_ New Member

    Δεν αναφέρομαι σε μπράτσα αλλά σε γυμνασμενο σώμα....ούτε αυτό να σημαίνει γράμμωση..
    Παραδείγματος χάρη αρκετά μοντέλα στο shibari που έχω γνωρίσει μπορεί να έχουν λίγα παραπάνω κιλά αλλά είναι γυμνασμενα
     
  12. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Μεγαλα στριφωνια να βαλεις και καλα ουπα