Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Διαχείριση Χρονου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος subteo, στις 20 Φεβρουαρίου 2019.

  1. tithon

    tithon Contributor

    @subteo
    στο ελλαδισταν δεν έχουμε αρκετά αναπτυγμένο πουριτανισμό για να βρεθούμε στην ανάγκη να επινοήσουμε βανιλαταημ ώστε να ικανοποιήσουμε προσχήματα καθωσπρεπισμού και κανονικότητας. είναι λιγότερο διασπασμένος ο χρόνος μας, για αρκετούς έστω. δεν ψηφίζουμε αμέσως όταν στείλουμε τη σουμπα για καφε γιατί βγήκε απ την εμβέλεια του σινγκλ τεηλ.

    αγαθή, ίσως, η προσπάθεια της κας σκαρλετ να εξηγήσει οτι κ/υ δεν είναι αδιάκοπη κινκιά, αλλά οτι δεν πρόκειται περί κινκιάς δεν κατάφερε να εξηγήσει.
     
  2. espimain

    espimain Contributor

    Κάνοντας μια απλή αναζήτηση στο google ανακαλύπτεις ότι το θέμα «Mistress Scarlet» αποτελεί φάμπρικα. Από video games μέχρι πορνό video διαθέτει το κατάστημα και πολλά πανάκριβα βιβλία και ειδικούς χώρους εν είδη ιατρικών θαλάμων παροχής ειδικών υπηρεσιών

    Ο αρχαιότερος κανόνας μάρκετινγ είναι το «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο».

    Λογικό είναι να προτείνουν στους πελάτες τους αυτά που θέλουν ν΄ ακούσουν οι πελάτες. Έτσι το D/s καταλήγει να μεταφράζεται σε πληρωμένες υπηρεσίες S/m δύο φορές τον μήνα.

    Οι κανόνες και τα μάνιουαλ είναι προσαρμοσμένα στις επιθυμίες και τις φαντασιώσεις των «φετιχιστών της υποταγής» και των μαζοχιστών του «Κυρία είμαι σκλάβος σας κάντε με ότι (θέλω) μέχρι να χύσω και μετά πάλι μετά από 15 μέρες θα τα ξαναπούμε.

    Δεν είναι ουσιαστικά μια γυναίκα συγκεκριμένη η «Mistress Scarlet» αλλά ολόκληρος οργανισμός παροχής ειδικών υπηρεσιών. Κάτω από τον τίτλο «Mistress Scarlet» εμφανίζονται διαφορετικές γυναίκες να παρέχουν S/m υπηρεσίες σε διαφόρους. (υπάρχουν και βιντεάκια)

    Τα πολλά βιβλία αποτελούν εκδοτική επιχείρηση ειδικής κατεύθυνσης, προσαρμοσμένης στην προσέλκυση πελατών και δημιουργίας τάσης «Mistress Scarlet».
    Ότι παπαριά γράφεται στο internet σχετικά με το BDSM μπορείτε να το βρείτε στις υπηρεσίες της «Mistress Scarlet» όπως την The Hypnomistress. (ολόκληρη σελίδα στο youtibe)
    Φυσικά η «Mistress Scarlet» έχει υποκατάστημα και στο Twitter
    https://twitter.com/dominascarlet/status/988094531634712576?lang=el
    https://twitter.com/DominaScarlet/status/898252422371459072
    https://twitter.com/i/web/status/682519069753344000

    https://www.youporn.com/watch/8130279/submission-to-mistress-scarlet/
    https://m.pornhost.com/mistress-scarlet-pain-facesitting-male-slave-and-ass-licking-22145371
    https://xhamster.com/videos/mistress-scarlett-7387050
    https://xhamster.com/videos/mistress-scarlett-black-5718437
    https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5be370857b086
    https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=569864413 (και λεσβιακό BDSM η mistress-scarlet)

    https://www.youtube.com/playlist?list=PL3PKwSkgHv2MGn9QCY62FqFHMliZ2RT1X



    Καθόμαστε να αναλύσουμε και να απαντήσουμε σε πράγματα που γράφουν διάφοροι για να το κονομήσουν. Το internet βρίθει από σελίδες ελληνικών οίκων ανοχής που παρέχουν επ΄αμοιβή ανάλογες υπηρεσίες. Παλικάρια προτιμάτε τις Ελληνίδες επαγγελματίες να μένει και το παραδάκι στην χώρα.
     
    Last edited: 21 Φεβρουαρίου 2019
  3. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Όσο το d/s θεωρείται κινκι σεξακι, αυτά θα συζητάμε.
    Πώς γίνεται άμα δουλεύεις.
    Πώς γίνεται άμα έχεις παιδιά.
    Πώς γίνεται άμα έχεις φίλους.
    Κτλ.
     
  4. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Η αλήθεια είναι στους Sex pistols. Αναμνήσεις.

    Η κοινωνία έχει αλλάξει. Ακόμα και ο γάμος πλέον δεν είναι για πάντα. Πόσο μια σχέση, γνωριμία. Η ποιότητα εχει αντικατασταθεί από μια ποσότητα και αφθονία, εύκολη διαθέσιμη και εναλλαξιμη.

    Πράγματι, στο μυαλο των πολλών είναι το κινκι σεξακι. Αφού και όλη η σχέση είναι εφήμερη, γρήγορη και εύκολα εναλλαξιμη.

    Το 24/7 μοιάζει με το γάμο στη δεκαετία του 50 (για τα Αμερικάνα) αντε μέχρι το πασοκ του 80 για τα δικά μας δεδομένα. Εδώ δεν υπάρχει πια η βίλα στην Αγραμπελης.... Το Μ/ s 24/7 ψάχνουμε...

    Αλήθεια, τι απεγιναν οι Sex pistols?
     
  5. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Απ' ότι έχω καταλάβει, δύσκολα μπορεί μια d/s σχέση να είναι εφήμερη. Χρειάζεται χρόνος για να λειτουργήσει.
     
  6. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Ακριβ ως. Κι εδώ βλέπω τη Συγκρουση των απόψεων και Νοοτροπιων.

    Σχετικά με το vanilla time, πάλι. Χανουμε το δάσος. Όπως πολύ εμβόλιμα παρέθεσε ο @espimain, n Κυρά αυτή είναι ένα φανταστικό πρόσωπο που από πίσω της υπαρχει ολόκληρη βιομηχανία εκτόνωσης αλλά με αυτό το πρόσημο. Προφανώς λοιπόν, ούτε η Μιστρα θα αναλάβει το Session. Ούτε και το Vanilla ti me αλλά κάποια υπάλληλος. Όπως στα παλιά καλά μασσαζερι, που σ έτριβε η χαμογελαστή και εμφασινιμη λαδοκορη και όταν τελείωνε το μενού αναλάμβανε το κομμάτι της εκτόνωσης μια πιο δεύτερη.

    Το 24/7 που πουλάει το μαγαζί έχει έντονο το στοιχείο του "στο καλό και να μας ξανάρθε τε".
    όταν θα χετε αρκετό παραδάκι να σας κάνουμε το domination σας όπως μας το ζητήσετε, κύριε στρεσσαρισμενε μάνατζερ μας..

    Τι καθόμαστε και συζητάμε.
     
  7. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Νομίζω καθόμαστε και συζητάμε όχι για να μεταπειστεί ο συνομιλητής - που συχνά έχει ήδη σφυρηλατημένη και οχυρωμένη την άποψή του παρά τα όποια επιχειρήματα (και δεν χρειάζεται να την αλλάξει επίσης) - αλλά να καταγραφούν αντιρρήσεις, εκδοχές και κατευθύνσεις. Έτσι κάποιος τρίτος, ενδεχομένως άπειρος, ενδεχομένως μεταγενέστερος, έχει την δυνατότητα να διαβάσει τον αντίλογο και αν θέλει να προβληματιστεί με πληρέστερα δεδομένα.

    Αυτό, όταν κάποιος το θεωρήσει χρήσιμο. Διαφορετικά υπάρχουν τόσες επιλογές, σιωπή, αποδόμηση, τζιφάκια, μέχρι και μπουντρούμι.
     
    Last edited: 21 Φεβρουαρίου 2019
  8. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    πολυ φοβαμαι οτι δεν τα διαβαζουν, γιατι βλπεω ξανα και ξανα τις ιδιες εωλες αλλα σφυρηλατημενες αποψεις, αιολα σφυρηλατημενες "αποψεις"... whatever.

    Και επειδη μιλαμε για την "διαχειρηση χρονου", αντιλαμβανομαι οτι (μας) ειναι πολυτιμος.
     
    Last edited: 21 Φεβρουαρίου 2019
  9. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Γι' αυτό ανέφερα ότι παρεμβαίνει κάποιος όταν/αν θελήσει, όπως και να αντιλαμβάνεται κανείς το χρήσιμο της υπόθεσης  
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor


    Kαλέ συυυυ...
    Από πού 'σαι συ χρ'σό μ'..?
    Είσαι αλλοδαπός, που μοίρα σκληρή σε έσουρε να μένεις στην Ελλάδα, μην είσαι από γενιές κοσμοπολίτης, μήνα μεγάλωσες αλλού και σ' έφεραν Ελλάδα και νοσταλγείς τα εξωτερικά..?
    Τι νάναι αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις τόσο τρανά, που να λες το μέρος τούτο Ελλαδιστάν, εσύ και κάποια άλλα παιδγιά..?

    Πού τα 'μαθες όλ' αυτά τα κοστερεφτά, τα ντιέσια, τ' αντμινιστρέσια, τα λόγια τα-ωραία-τα-μεγάλα..?
    Στα "κοινοτικά" τα γούτου-γούτου στας αλλοδαπάς, αυτά που παίζουν με δερμάτινα αυτοκινητάκια και πέτσινες κούκλες -και άλλες παραμύθες- έστω, τάχεις δει..?
    Αυτά τα όμορφα, τα χαριτωμένα, τα παιχνιδιάρικα, τα μπάτε σκύλοι αλέστε νόου-ας-μπέτε της αλλοδαπής, τα "θα-ήθελα-δυο-στον-πισινό-πολλά-βαρειές-και-όχι, έχουτι πιστοποίησιν εκ της μαζώξεως"..?
    Ή τας παροχάς των υπηρεσιών έναντι του σταθμού, 3ος όροφος, και θα δούμε αν και πώς και όταν και όποτε και έχομεν σχέσιν δυνατή τα λεφτά στην τσατσά -παρδόν στην γραμματέα μου ήθελα να πω κιετς..
    Αυτά τα ιντερνετικά τα τσαχπίνικα, τα "μάστερ/μίστρες παραδίδει μαθήματα κατ' οίκον", τα "ιέρεια διαχειρίζεται σώψυχα καθ' εκάστην -μόνον απογεύματα", τα "οι πιστοί του/της γκουρού που τσ' ανήκουν υποχρεούνται όπως"..?

    Αυτά που οι αποδέλοιποι στας αλλοδαπάς, καλώ ώρα, τα βλέπουν και διασκεδάζουν..?
     
  11. subteo

    subteo Regular Member

    Φτωχε μου espimain μπορει το γερασμενο σου μυαλλο να φαντασιωνεται θεωριες συνωμοσίας αλλα το ονομα Scarlet ειναι συνηθες στις Αγγλοσαξωνικες χωρες.Το εχω ψαξει και μιλαω για συγκεκριμενη Mistress Scarlet.Απο εκει και περα το μαρκετινγκ ειναι κυριαρχο στην ζωη μας.Ολοι πουλαμε και αγοραζουμε τον εαυτο μας και μια Prodomme (που η πρωτοπορα Ελληνικη bdsm κοινοτητα τις εχει αποκλεισει,ενω σε ολο τον ανεπτυγμενο κοσμο θεωρουντε κομματι της εκει bdsm κοινοτητας) ειναι ξεκαθαρο τι πουλαει και σιγουρα οχι φυκια για μεταξωτες κορδελες.
     
  12. subteo

    subteo Regular Member

    Η Ελληνικη κοινωνια ειναι ηθικου επιπεδου Ταλιμπαν και μουλαδων του Ιραν.Θεματοφυλακας αυτου του πουριτανισμου ειναι η οικογενεια γιαυτο δεν χρειαζεται οπως καποτε στις δυτικες κοινωνιες να νομοθετησουν τον πουριτανισμο.Και μπορει εσυ σαν μαστερας να ντυνεις με μανδυα του καθωσπρεπισμου και κανονικοτητας την σεξουαλικοτητα σου καλυπτομενος πισω απο το προσωπειο ενος δικτατορικου πατριαρχικου μοντελου εγω ομως σαν διαφορετικος δεχτηκα τις επικρισεις του κοινωνικου περιγυρου.Για σενα τι να πεις η σκλαβα μου τι η γυναικα μου το ιδιο ειναι,τι να πεις η γκομενα μου τι να πεις η υποτακτικια μου το ιδιο ειναι.Τραβα ομως να πεις η Αφεντρα μου και θα δεις πως σε κανιβαλιζει αυτη η κοινωνια.