Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Rope Performance @Faust Bar-Theatre-Arts, Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος AlexisD, στις 14 Απριλίου 2019.

  1. AlexisD

    AlexisD New Member

    Μετά την παράσταση του Μαρτίου, όπου στην σκηνή είδαμε γυναικείες παρουσίες να "παίζουν" με σχοινιά, ήρθε η σειρά των ανδρών να δέσουν επί σκηνής! Η ομάδα AthenShibari σας προσκαλεί σε ένα ακόμα μεγάλο event της τέχνης του ερωτικού δεσίματος: ιαπωνικού και δυτικού! Στις 21 Απριλίου, στο FAUST Bar-Theatre-Arts.

    Στην σκηνή, ο εγχώριος καλλιτέχνης του σχοινιού Alexis D, για μία ακόμα καθηλωτική εμφάνιση. Ασχολείται πολλά χρόνια με την τέχνη του Ιαπωνικού ερωτικού δεσίματος, λαμβάνοντας μέρος σε μεγάλα shows εντός και εκτός Ελλάδας. Το 2008 παρουσίασε για πρώτη φορά το Shibari δημοσίως στην Ελλάδα και πραγματοποίησε τις πρώτες performance και τα πρώτα workshop για αυτό. Συνεχίζει να πειραματίζεται αδιάκοπα με το παραδοσιακό ιαπωνικό δέσιμο για τη δημιουργία μίας αισθησιακής και μυστηριώδους ατμόσφαιρας. Μαζί του η χαρισματική May June, για πρώτη φορά στην σκηνή. Αγαπά τον περιορισμό και το να αφήνεται στον έλεγχο του παρτενέρ της, μέσα από μια σχέση εμπιστοσύνης. Το δέσιμο της προσφέρει μια ιδιαίτερη μορφή ελευθερίας και την ταξιδεύει σε μια διαλογιστική εμπειρία. Μαζί θα δημιουργήσουν ένα καθηλωτικό θέαμα.

    Σε πρώτη συνεργασία με την AthenShibari, ο Pleasure Fields θα μας μυήσει στη δυτική παράδοση του περιορισμού. Ο ίδιος απολαμβάνει ιδιαίτερα την χρήση του σχοινιού και της μονωτικής ταινίας ως μέσο περιορισμού, αλλά και όχι μόνο. Το δέσιμο για αυτόν είναι σημαντικό τμήμα της ερωτικής κυριαρχίας που επιτυγχάνεται μέσω του περιορισμού και ελέγχου του σώματος. Επιδιώκει το πέρασμα μίας kink-positive κουλτούρας από τον ιδιωτικό χώρο στον δημόσιο. Το performance του αποτελεί μια προσομοίωση ενος προσωπικού session όπου η ερωτική φόρτιση της σκηνής παίζει πρωταρχικό ρόλο. Συμπρωταγωνίστρια μαζί του η εντυπωσιακή Iris, πρώτη φορά επί σκηνής, σε μία παράσταση που θα μείνει σε όλους αξέχαστη.

    Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30 και η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ, χωρίς ποτό. Απαγορεύεται αυστηρά η φωτογράφηση και η βιντεοσκόπηση κατά τη διάρκεια των performance.

    Θα ανακοινωθούν αργότερα και άλλες εκπλήξεις!

    Faust Bar – Theatre – Arts:
    Καλαμιώτου 11, Αθήνα, 210 3234095


     
     
  2. AlexisD

    AlexisD New Member

  3. London

    London New Member

  4. anmaya

    anmaya Enjoying, learning, living

    @AlexisD Μπράβο, πολύ μου άρεσε αυτό που μας έδειξες.

    Και κέρδισα και δωράκι στην κλήρωση  
     
  5. stella99

    stella99 New Member

    @AlexisD Καθηλωτικός! Συγχαρητήρια. Εξαιρετική έκφραση και στυλ και από τους δύο παρτενέρ! Περάσαμε μια συναρπαστική και έντονη βραδιά.
     
  6. AlexisD

    AlexisD New Member

    Για άλλη μια φορά ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες/ους που γέμισαν το FAUST Bar-Theatre-Arts, στο προχτεσινό Rope Performance @Faust Bar Theater της Shibari Athens...
    Μετά από τόσα χρόνια performances, προσωπικά που δίνει τεράστια χαρά να βλέπω ολοένα νέους ανθρώπους να αγκαλιάζουν το Ιαπωνικό δέσιμο και να βγαίνει από τα στενά όρια του σαδομαζοχισμού... Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην ψυχή της ομάδας Sofia Porfiri, στην Psychopsis, στον Para Bellum, στην αγαπημένη μου Duchess Bathory (η εντυπωσιακή παρουσιάστρια της βραδιάς)..

    Μα ένα τεράστιο ευχαριστώ στην εκπληκτική partenaire μου May June, στην πρώτη της performance, που μ'εκανε να νιώσω σαν να δενα για πρώτη μου φορά...

    Photo: Theocharis Obscura Camera

     
     
  7. AlexisD

    AlexisD New Member

    Συνημμένα Αρχεία:

  8. Higita

    Higita Brain_alcoholic

    Εξαιρετικοί !!!
    Κρίμα που μενω μακρυά ...
    Συνεχίστε να μας δινεται ομορφες εικόνες και show!