Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναικεία αντιζηλία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Katemou, στις 12 Μαϊου 2019.

  1. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Αγαπητέ, δεν αμφισβήτησα το δικαίωμα αποδοκιμασίας, ούτε, πολύ περισσότερο, την ανάγκη συνειδητοποίησης, οι ερωτήσεις μου, που δεν απαντήθηκαν, είχαν και έχουν σαν στόχο τον αν αυτή (η αποδοκιμασία) έγινε για τους σωστούς λόγους.

    Βρίσκω την σύνταξή σας μια χαρά, απλώς συναισθηματικά φορτισμένη, παρ' ότι θεωρώ την συζήτησή μας πλήρως στα πλαίσια του νήματος, κατανοώ την πιθανή απροθυμία να συζητηθεί δημοσίως και θα χαρώ για τη συνέχισή της όπως επιλέξετε.
     
  2. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @lexy: αυτοκρατορικά / υποκειμενικά όπως "η κατάσταση στην οποία κάποιος αισθάνεται / θεωρεί πως βρίσκεται ο εαυτός του" έναντι του αναφορικού / αντικειμενικού "η κατάσταση στην οποία κάποιος έχει εμπλακεί". Το δεύτερο απαιτεί την ύπαρξη αντιπάλου (-ζήλου), για το πρώτο το φαντασιακό αρκεί.

    Χαίρομαι που αποφεύγετε τις τοξίνες, το ίδιο ελπίζω και τις μύγες
     
  3. lotus

    lotus Silence

     
  4. Apocryphos

    Apocryphos Γένεσις 4:9-15

    Η συγκεκριμένη ταινία απλά κεντάει. Σε ευχαριστώ που μου τη θύμισες...
     
  5. Katemou

    Katemou Εκτός λειτουργίας

  6. Katemou

    Katemou Εκτός λειτουργίας

     
    Μορφή..
     
  7. sigh

    sigh .

    Όσο αναλώνεται κάποιος σε ανούσιες εσωτερικές -κυρίως- διαμάχες με κέντρο αναφοράς την ανασφάλειά του, τόσο εγκλωβίζεται σε μια ατέρμονη αναζήτηση επιβεβαίωσης του εαυτού μέσα από την αντιζηλία που δεν έχει φύλο -μολονότι σε μερικές περιπτώσεις γυναικών, φέρει κάποια εσανς από έμφυλα στερεότυπα φαλλοκρατικών καταλοίπων που κάπως έχουν ξεμείνει ακόμη..
    Ο υπόγειος αλληλοσπαραγμός και το υπέργειο αλληλοκατινάζ ως μέσα εκτόνωσης του άγχους που δημιουργεί το "σαράκι" της αίσθησης πως "κάπου ίσως υπολείπεται" και πρέπει να επιτεθεί -μήπως και ισορροπήσει, αποτελούν πρόσκαιρη ψευδοανακούφιση. Η λύτρωση έρχεται μέσα από την αποδοχή πραγμάτων και καταστάσεων, και ιδιαίτερα μέσα από την επανασύνδεση με την αυτοεκτίμηση και τον αυτοσεβασμό.
     
  8. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Welcome...
     
  9. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Τασσόμεθα ευθέως ενάντια στην γυναικεία αντιζηλία !
    Επικροτούμε και προωθούμε την γυναικεία συνεργασία !

    Εκ του συλλόγου

     
     
  10. Θα απαντήσω με μια κοινότυπη φράση. Είναι να μη τύχει  
     
  11. Apocryphos

    Apocryphos Γένεσις 4:9-15

    Η Ψυχή του ανθρώπου εστί Άβυσσος (κλισέ). Έχοντάς την γνωρίσει μία φορά στη ζωή μου ως ψυχική κατάσταση, διαπίστωσα ότι είναι ένας "πνευματικός καρκίνος": τρώει όλες τις λοιπές υγιείς σκέψεις του ατόμου. Άνθρωποι είμαστε, η ζήλια υφίσταται μέσα στο φάσμα των συναισθημάτων μας, θα συμβεί ή θα τύχει όπως έγραψε σωστά η @melted sugar. Σίγουρα δεν κοιτά φύλο, κοιτά την ψυχική κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι.

    Παρόλα αυτά, όλα, μα όλα σε αυτήν τη ζωή είναι ένας on/off διακόπτης. Όταν καταφέρετε να απενεργοποιείσετε λοιπόν αυτόν το διακόπτη που λέγεται "ζήλια", τότε θα είσαστε ένας πολύ πιο ευτυχισμένος άνθρωπος. Η ζήλια συνδέεται άμεσα με τον εγωισμό μας.
     
  12. sigh

    sigh .

    Παρατηρώντας την τεράστια διαφορά που έχει το χαμόγελο όταν μοιράζεσαι το "φαγητό" ψυχής και σώματος ισότιμα, σε σχέση με την περίπτωση τύπου γατομαζώξεως σε καλοκαιρινό τραπέζι. Ματάκια διάπλατα ανοιγμένα, νιαούρισμα γουργούρισμα κι ένα λειψό ψαροκόκκαλο να προσγειώνεται μαζί με προσδοκίες, στο χώμα.