Ένας χρόνος συναντήσεις στην Θεσσαλονίκη.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Συναντήσεις Μελών' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 17 Μαϊου 2006.

 1. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Στις 12/06 κλείνουμε ένα χρόνο στην Θεσσαλονίκη από την πρώτη συνάντηση . Από το πρώτο meeting όπως συνηθίσαμε να το αποκαλούμε . Παραβρέθηκα σε όλες τις επίσημες συναντήσεις και σε κάποιες ανεπίσημες . Γνώρισα άτομα , αντιλήψεις , άκουσα εμπειρίες , διαφώνησα , συμφώνησα , έμαθα και έδωσα . Κάνοντας μια γενική και πρόχειρη αποτίμηση , θα ήθελα να σταθώ και λίγο στις προσδοκίες .
  Τι θα μπορούσε να ψάχνει κάποιος που έρχεται ; Έτσι αντικειμενικά και ίσως και λίγο ωμά , αλλά από την άλλη τι πιο όμορφο από την αλήθεια ;
  1ο . Η πιο συχνή ίσως αναζήτηση . Εύρεση ερωτικού και όχι μόνο , συντρόφου , μόνιμου ή και προσωρινού . Παρακολουθώντας τα παρασκήνια και ορισμένες φορές συμμετέχοντας σε αυτά , μπορώ να πω ότι σε ένα ποσοστό , που το επίπεδο του μπορεί να κριθεί μόνο υποκειμενικά , κάποιοι βρήκαν κάτι από αυτό που έψαχναν .
  Ας μη ξεχνάμε ότι η χημεία , ο κατάλληλος χρόνος , τόπος και τρόπος παίζουν βασικό ρόλο , σε μια τέτοιου είδους προσέγγιση και επίσης πολύ σημαντικό και κάτι που πολύ εύκολα λησμονιέται είναι ότι δεν αρκεί η μονόπλευρη αισθητική και πνευματική ικανοποίηση των κριτηρίων μας .
  2ο . Για όσους καιρό κινούνται στο χώρο και όχι αναγκαστικά πολύ , ο δρόμος στο Bdsm και σε ότι άλλο παραπλήσιο (μη ξεχνάμε ότι είναι ένας χώρος πολυσυλλεκτικός) , είναι συνήθως μοναχικός . Οι ιδιαίτερες γεύσεις του , μας απομονώνουν , μας περιθωριοποιούν ή και μας μετατρέπουν σε κρυφούς ταξιδιώτες του . Στις συναντήσεις σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό , αυτή η ανεπιθύμητη δέσμευση , συνάντησε την λύτρωση του .
  3ο . Η γνώση . Αμφίδρομα μοιράστηκε απλόχερα . Σε διάφορες μορφές , από την αυστηρά διατυπωμένη σε ύφος δοκιμίου , έως και σε αυτήν που κάποιοι με την παρατήρηση συνειδητών ή και ασυνείδητων εκφράσεων κάποιων άλλων , απόσταξαν .
  Θα μπορούσα να αναλύσω και επεκτείνω σε βάθος , αλλά δε θα ήθελα να κουράσω ιδίως για θέματα που όλοι γνωρίζετε .
  Προχωράω στο ζητούμενο .
  Και τώρα ; Ποιο είναι το μετά ; Παραμένουμε στους ίδιους πυρήνες σκοπών ή προχωράμε και στην προσάρτηση νέων ;
  Θα μπορούσα να αναφέρω ορισμένους ελκυστικούς νέους .
  1ο . Ας το παραδεχτούμε όλοι πια . Στην Ελλάδα υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με τον χώρο ή τον εκφράζουν , γνωρίζοντας και μη . Αυτοί που ήρθαμε σε επαφή , είχαμε ένα σημαντικό συνδετικό κρίκο . Το δίκτυο . Οι λίγοι που από τυχαίες γνωριμίες φέραμε , μαζί με μας , είμαστε ίσως η κορυφή του παγόβουνου . Οι άλλοι ;
  2ο . Στον δικό μας χώρο (όχι μόνο) , πως θα μπορούσε άλλωστε και αλλιώτικα , συναντάμε έριδες και διαφοροποιήσεις , που σκεπάζουν το ρεύμα πριν αυτό βγει στην επιφάνεια . Την στιγμή που θα έπρεπε να ενοποιείται και να ισχυροποιείται , ετοιμάζεται να τεμαχιστεί και να τακτοποιηθεί σε ιδιωτικές αποθήκες , για να καταλήξει ίσως αργότερα σε φάμπρικες .
  Τι μπορούμε να κάνουμε για τα παραπάνω ; Υπάρχει λόγος ; Πως θα μπορούσαν να συνεισφέρουν οι συναντήσεις ;
  Κλείνοντας και μπαίνοντας σε πιο άμεσα και λειτουργικά θέματα …
  Στις 28/05(Μαΐου) και στις 25/06(Ιουνίου) έχουμε τις δύο επόμενες συναντήσεις . Στο «Θείο Βάνια» στα λαδάδικα , στις 19:00 ώρα , το ραντεβού . Για όσους ξέρουν το μέρος που συναντιόμαστε μπορούν να έρθουν απευθείας . Θέλω όμως να προτείνω κάτι που μπορεί να φανεί ως υπέρβαση . Είναι γνωστό , αν και δεν το έχουμε τονίσει , ότι η συνάντηση είναι ανοιχτή και για τους υπόλοιπους , από τα υπόλοιπα μέρη της Ελλάδας . Θα ήθελα όμως να κάνω μια πιο επίσημη πρόταση .
  Στα επόμενα δύο ραντεβού το μέρος είναι τοπικό , αλλά το κάλεσμα είναι πανελλήνιο . Ιδίως για αυτό στις 25/06(Ιουνίου) , που είναι και πιο βολικό στην οργάνωση , να γίνει διήμερο , 24-25/06(Ιουνίου) , για να μπορέσουν να παραβρεθούν και όσοι πρέπει Κυριακή να επιστρέφουν . Πως σας φαίνεται η ιδέα μου ;
  Οποιαδήποτε άποψη ή κρίση εξέφρασα παραπάνω είναι καθαρά προσωπική . Όμορφα να ξυπνάτε…
   
  Last edited by a moderator: 18 Μαϊου 2006
 2. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Αν υπάρχουν άτομα εδώ μέσα του θεάματος θα ήθελα την προσωπική τους γνώμη σε κάτι που σκέφτομαι . Ηθοποιοί , συγγραφείς , παραγωγοί και όχι μόνο , ιδίως άνθρωποι που έχουν ασχοληθεί με το θέατρο , τον χορό , την εικόνα και την μουσική από οποιαδήποτε θέση . Έχω κάτι στο μυαλό μου και θέλω την πληροφόρηση τους σε ορισμένα θέματα . Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω pm , σε γενικές γραμμές αφορά ένα μικρό ερασιτεχνικό show χρωματισμένο από τις αποχρώσεις του χώρου που κινούμαστε .
   
 3. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Μην μπερδεύεται τις ημερομηνίες . Το επόμενο θα γίνει στις 28 Μαΐου στις 19:00 .
  Όμορφα να ξεδιαλέγετε …
   
 4. fata_morgana

  fata_morgana New Member

  αντε να τα εκατοστησετε!!!δυστυχως με το θεατρο δεν ασχολουμαι αλλα με το χορο να βοηθησω οσο μπορω :)
   
  halkidikiotis likes this.
 5. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Τότε γλυκιά μου fata morgana σε περιμένω σε κάποια , από τις επόμενες συναντήσεις , να τα πούμε από κοντά :) .
   
 6. little_slut[PieR]

  little_slut[PieR] Regular Member

  Απάντηση: Ένας χρόνος συναντήσεις στην Θεσσαλονίκη.

  Θα Ε/είμαστε κι Ε/εμείς εκεί και με χαρά περιμένουμε την προσέλευση του πανελληνίου :)

  slave-shadow αν θέλεις διευκρίνησε λίγο αυτό περί διημέρου τον Ιούνιο γιατί είναι λίγο περίπλοκα εκφρασμένο :)

  Ως τότε να περνάτε Ό/όλοι καλά :)
   
 7. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Αν και θα το συζητήσουμε και στη συνάντηση του Μαίου , προτείνω τον Ιούνιο να γίνουν δύο συναντήσεις . Μία το Σαββάτο και μία την Κυριακή , για αυτούς που θέλουν και μπορούν , να έρθουν στη συνάντηση του Σαββάτου και να έχουν το περιθώριο να φύγουν την Κυριακή . Φυσικά θα υπάρχουν και διάφορες ενδιάμεσες μικρές συναντήσεις όπως πάντα :) , μεταξύ των δύο . Για αυτό μιλούσα για ένα διήμερο συναντήσεων . Όλα θα οργανωθούν στο meeting του Μαίου , απλά θέλω να δω αν υπάρχει διάθεση από τις υπόλοιπες περιοχές , κάτι που δεν το βλέπω προς το παρόν ...
  Όμορφα να φωνάζετε...
   
 8. Kits

  Kits Regular Member

  Απάντηση: Ένας χρόνος συναντήσεις στην Θεσσαλονίκη.

  δυστηχως στην συναντηση του Μαιου δεν θα μπορεσω να ερθω αλλα σιγουρα θα ειμαι στου Ιουνιου!!
   
 9. fata_morgana

  fata_morgana New Member

  slave-shadow ελπιζω να ερθω στην επομενη συναντηση και να βοηθησω και στα σχεδια σου οσο μπορω;)
   
 10. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Μαντέψτε ;)
  Friday 26 of May at the X club:
  S/M Fetish Party II
  Dark Room, Dancers, S/M Show.
  Music: ebm / electro / techno industrial / noise
  http://www.ebm.gr/
   
  Last edited by a moderator: 1 Ιουνίου 2007
 11. Master_Spiler

  Master_Spiler Regular Member

  Απάντηση: Ένας χρόνος συναντήσεις στην Θεσσαλονίκη.

  Αρκεί να μήν είναι σαν το τελευταίο που έκανε το Χ...

  Τέλος πάντων... καλά να περνάτε και θα τα πούμε σύντομα...
   
 12. slv_hana

  slv_hana New Member

  Απάντηση: Ένας χρόνος συναντήσεις στην Θεσσαλονίκη.

  Αν μ'αφησει ο Αφεντης μου,θα ειμαι κι εγω και στα 2 meetings! :)
   
  halkidikiotis likes this.