Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένα ακόμα θέμα προς συζήτηση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Just_Me, στις 24 Δεκεμβρίου 2020.

  1. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Premium Member Contributor

    έχω γνωρίσει switching domme...γέλαγε ο κόσμος...θα σέβεστε 
     
  2. Ζόρικα τα πράγματα για τον μαζοχιστή Κυρίαρχο, καθώς οι περισσότερες υποτακτικές είναι σε ένα βαθμό μαζοχίστριες, ενώ οι περισσότερες σαδίστριες δεν λαμβάνουν ικανοποίηση με τον να ικανοποιούν Κυρίαρχους.
    Από την άλλη, επειδή είναι διαφορετικό πράγμα το s/m από το D/s, μπορεί να βρεθεί το κατάλληλο (σπάνιο) ταίρι και για εκείνον. Κάποια υποτακτική η οποία θα τον σαδίζει κατ' εντολήν για παράδειγμα, η οποία θα αντλεί ικανοποίηση μέσα από την ικανοποίηση του μαζοχισμού του.
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Σπάνιο έως ανέφικτο. Δε έχω δει να παίζει κάτι τέτοιο. Σουιτσαρισμα, ναι... θα μπορούσε.
     
  4. Dancingsoil

    Dancingsoil Regular Member

    Σωστά
    Δύσκολα.

    Περιστασιακά. Υποτάσσεται στην καύλα της στιγμής.

    Ο μαζοχιστικός χαρακτήρας στην ψυχολογία ναι. Αν μιλάμε για ερωτική τάση μόνο έχει κι αυτός τις προτιμήσεις του.

    Σωστά

    Θα διαφωνήσω. Ο μαζοχιστής λαμβάνει ικανοποιήσει εκνευρίζονταν τον παρτενέρ του και τιμωρούμενος για αυτό από εκείνον, γιατί αυτό νιώθει ότι αξίζει και αυτό τον διεγείρει ερωτικά. Διαφωνώ γιατί το να ικανοποιεί τον εαυτό του ακούγεται σαν να κάνει κάτι κακό. Όλοι ικανοποιούμε τον εαυτό μας τελικά με τις επιλογές μας. Είτε επειδή τον ανταμείβουμε είτε γιατί τον τιμωρούμε.

    Ο μαζοχιστής είναι μαζοχιστής και ο Κυρίαρχος είναι Κυρίαρχος.

    Όχι γιατί έχουν ο καθένας διαφορετικό μηχανισμό με τον οποίο διεγείρονται σεξουαλικα

    Δεν λειτουργεί

    Όχι. Εξηγήθηκε.

    Ένας Κ που θα μάθαινε το υ του με ποιον τρόπο θα τον τιμωρεί; Φανταστικό. Πραγματικά απολαυστικό. Είναι τόσο surreal που όταν το δεις να συμβαίνει πραγματικά θέλω να τον γνωρίσω. Εξαιρετική υπόθεση. Με ενθουσίασε και με έβγαλε από την πλήξη της τόσο τακτικής και περιορισμένης σκέψης που κυριαρχεί. Είναι το μόνο για το οποίο δεν έχω την απάντηση δυστυχώς.
     
  5. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Γιατί πρέπει να εκπαιδεύσει το υ του για κάτι τέτοιο; Να ικανοποιεί άλλου την επιθυμία αυτή δεν γίνεται;
     
  6. ManMasterFirst

    ManMasterFirst Ποτέ μη λες ποτέ Μπορεί να εκπλαγείς...

    Σύμφωνα με την εμπειρία μου αρκετών ετών στην πλάτη μου, κατά την ταπεινή μου άποψη μπορεί ο μαζοχιστής να μην είναι κατά κύριο λόγο υποτακτικός μόνο εάν είναι σαζομαζοχιστής έχοντας γνώση και από τις δύο πλευρές του νομίσματος οπότε κάποιες στιγμές λειτουργεί ως υποτακτικός και κάποιες άλλες ως Κυρίαρχος και ίσως με καλύτερα αποτελέσματα από τους καθαρά Κυρίαρκους αφού γνωρίζει από πρώτο χέρι και τις δύο ιδιότητες - καταστάσεις.
     
  7. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Premium Member Contributor

    Ο σαδομαζοχιστης είναι κυρίαρχος και υπό?? Wtf.....μας κούφανες
     
  8. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Ειναι επιχείριση; πρέπει να περνάς από όλα τα πόστα για να ξέρεις καλύτερα την δουλειά;
     
  9. ManMasterFirst

    ManMasterFirst Ποτέ μη λες ποτέ Μπορεί να εκπλαγείς...

    Παρακαλώ να τοποθετήστε Μόνο στον θεματοθέτη. Όχι σε εμένα.
    Δεν με ενδιαφέρει η επιπόλαιη γνώμη σας.
     
  10. ManMasterFirst

    ManMasterFirst Ποτέ μη λες ποτέ Μπορεί να εκπλαγείς...

    Δεν είπα ούτε ότι είναι επιχείρηση, ούτε ότι είναι απαραίτητο να περνά από όλα τα πόστα! Παρ' όλα αυτά οποίος έχει περάσει από όλα τα πόστα ( όπως γράφετε) σίγουρα έχει ποίο σφαιρική εμπειρία.
     
  11. Just_Me

    Just_Me Contributor

    Όλοι οι συμμετέχοντες, ο καθένας με το τρόπο του έβαλε ένα ληθαράκι και έδωσε ακόμα μία οπτική γωνία επί του θέματος.

    Ας ξεδιπλώσω κ εγώ τις σκέψεις μου.
    Αν μπορεί να υποστηρίξει ή όχι μία ασύμμετρη σχέση ή όχι, πιστεύω πως έχει να κάνει με 3 παράγοντες (οι οποίοι θαρρώ πως ισχύουν σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις) να υπάρχει χημεία, καλή επικοινωνία και να είναι ξεκάθαρα τα όρια στα οποία πρέπει να κινείται ώστε να ακολουθεί και να ικανοποιεί το Κ μέλος. Τη θέληση δεν την περιλαμβάνω διότι τη θεωρώ αυτονόητη. Σαφέστατα δεν προχωράει κάποιος σε μία οποιουδήποτε χαρακτήρα σχέση αν δεν το θέλει πραγματικά, ως γνωστόν με το ζόρι τίποτα δεν γίνεται. Όμως τα κίνητρα που μπορεί να ωθήσουν έναν μαζοχιστή σε μία σχέση ανταλλαγής ισχύος είναι τελείως διαφορετικά με εκείνα που ωθούν έναν υποτακτικό. Όπως ανέφερα και στο αρχικό post, τον υποτακτικό τον ωθεί η υποτακτικότητά του ενώ τον μαζοχιστή ο μαζοχισμός του. Δεν αλλάζει όλο το σκηνικό; Μήπως τότε υπάρχει μία καμουφλαρισμένη υποταγή; Δεν αντιλέγω πως υπάρχουν υποτακτικοί με μαζοχιστικές τάσεις όπως μπορεί και να υπάρχουν μαζοχιστές με υποτακτικές τάσεις. Τάσεις όχι ανάγκες. Διαφορετική αφετηρία με διαφορετικά κίνητρα. Ο σαδισμός ταυτίζεται με την κυριαρχία, αυτό ναι είναι ξεκάθαρο. Ο μαζοχισμός ταυτίζεται με την υποταγή την ώρα που διαδραματίζεται ένα session, όταν τελειώσει μήπως κ η υποταγή τελειώνει ταυτόχρονα; Σίγουρα το να παραδίδω το κορμί μου κ ενίοτε το μυαλό μου στα χέρια Του είναι υποταγή. Υποταγή ορισμένου χρόνου; Αλληλοκάλυψη αναγκών όχι όμως υποταγή που συνδέεται με παράδοση και άφημα όπως συμβαίνει στις ασύμμετρες σχέσεις. Για να μην μακρυγορώ άλλο, αναφέρομαι σε ανθρώπους, και όχι σε ρομπότ που λειτουργούν βάση συγκεκριμένων προδιαγραφών, κάποιοι γνώριζαν εξαρχής τι δεν ήθελαν και κάποιοι άλλοι το ανακαλύπτουν στην πορεία.

    Αν μπορεί να είναι Κ ή όχι, τείνω πως μάλλον δεν θα μπορούσε να είναι Κυρίαρχος αλλά κυριαρχικός όπως αυτό συναντάται σε παντός είδους status και κατ'επέκταση σε προσωπικότητες. Έχω σκεφτεί μόνο δύο περιπτώσεις που θα μπορούσε να μαζοχίζεται ένας Κ χωρίς αυτό να τον χαρακτηρίζει μαζοχιστή. Πρώτον δανείζοντας το υ του ενώ δεν το θέλει, βέβαια γιατί να έκανε κάτι τέτοιο; Δεν ξέρω δεν απαντώ. Και δεύτερον να είναι Κ με το ίδιο φύλο ( άνδρας με άνδρα / γυναίκα με γυναίκα). Στη δεύτερη περίπτωση έρχεται στο μυαλό μου η κατηγορία των switch. Δηλαδή αλλαγή όλης της συμπεριφοράς και της αντιμετώπισης όταν υπάρχει αλληλεπίδραση με το ίδιο φύλο.
    Νομίζω πως κάθε Κ πριν ασκήσει κάποια τεχνική πάνω στο υ του, ίσως θα ήταν φρόνιμο να το έχει δοκιμάσει πρώτα πάνω του.

    Όλα τα παραπάνω είναι προσωπικές σκέψεις και προβληματισμοί, αν κάπου είμαι εκτός τόπου, χρόνου και bdsmικου σύμπαντος παρακαλώ μην διστάσετε σχολιάστε ελεύθερα.
     
  12. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Εγώ πάντως δεν έχω δοκιμάσει ποτέ πάνω μου κάποια τεχνική πριν την ασκήσω σε υ (πχ δέσιμο που προκαλεί πόνο, flogger, canes, κεριά, κλπ, κλπ).

    Νομίζω πως αν κάποιος το έκανε, το κίνητρό του θα ήταν στην καλύτερη η περιέργεια, στην χειρότερη η ανασφάλεια.