Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένα γλύκισμα... πολύ διαφορετικό...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος fidakos, στις 3 Ιανουαρίου 2008.

  1. fidakos

    fidakos New Member

    Την επόμενη μίνι (σύμφωνα με τον όγκο των ιστοριών μου), γλυκειά φαντασίωση μου την ανεβάζω αφιερώνοντας την σε κάποια που μου το ζήτησε.
    Φυσικά οι όποιες παρατηρήσεις σας είναι ευπρόσδεκτες μιας και θα με κατοπίσουν πως να γράφω στο μέλλον. Για την ώρα έχω πολλές ακόμα έτοιμες να ανεβάσω.


    Με άφησες να περιμένω στο σαλονάκι λεγοντας μου οτι μου ετοίμαζες μιά ευχάριστη έκπληξη. Κάθισα στον καναπέ ενώ εσύ εξαφανίστηκες στην κουζίνα λέγοντας. "Θα αργήσω λίγο γιατί τώρα θα σου ετοιμάσω την έκπληξη! Πίες το ποτάκι σου μέχρι να σε φωναξω". Καθισα όσο πιό αναπαυτικά μπορούσα και σιγόπινα το ποτό μου μετρώντας τα λεπτά με αγωνία. Ξαφνικά άκουσα την φωνή σου. "Έτοιμη είμαι. Μπορείς να έρθεις!"

    Μπαίνοντας σην κουζίνα έμεινα κόκκαλο. Ξαπλωμένη στο τραπεζι πανω ησουνα ντυμενη με... σιροπια και γλυκισματα. Με κοιτουσες με ενα περιεργο βλεμμα κατι σαν αβεβαιο χαμογελο περιμένοντας την αντιδραση μου. Δεν μίλησα... η μαλλον ψιθυρισα γιατι δεν ηθελα να χαλασω αυτο το ομορφο ταρταρισμα σου. "Μωράκι μου τι γλυκα που εισαι. Μου φουντωνεις ολες μου τις αισθησεις να σε νιωσουν... να σε γευτουν!" Εσκυψα και φιλησα τα χειλη σου που κι εκει ακομα εχεις εντεχνα αλειψει σιροπι απο βυσσινο. Η γλυκεια γευση των χειλιων σου μουδιασε το μυαλο μου. Χωρίς να νιαστεις που τα χερια σου ηταν γεμάτα απο κομματακια γλυκων και σιροπι με αρπαξες απο τα μαλλια χώνοντας την γλώσσα σου στο στομα μου. Δευτερη εκπληξη. Στο στομα σου τοση ωρα ειχες ενα κομματι σοκολατας που ειχε σχεδον λιωσει με το σαλιο σου κανοντας την γευση σου υπεροχα γλυκεια. Αρχισα να σε φιλω με πραγματικη λαιμαργια ρουφωντας και καταπίνωντας το σιροπι βισσυνου απο τα χειλη σου και την λιωμενη απο το σαλιο σοκολατα μεσα απο το στομα σου. Ανασηκωθηκα μονο για λιγο για να βγαλω στα γρηγορα την μπλουζα και το παντελονι μου μενοντας μονο με το σλιπ. Αμεσως εσκυψα πανω σου ξανα και κολλησα παλι τα χειλη μου στα δικα σου. Δεν σε ακουμπουσα πουθενα με τα χερια μου. Ήθελα να δοκιμάσω όλες σου τις γεύσεις πρώτα με τα χειλη και την γλωσσα μου.

    Γλιστρησα σιγα σιγα στον λαιμο σου γλειφοντας το σιροπι που ειχες σταξει πανω του. Μετα προχωρησα στα στηθη σου. Τα ειχες καλυψει με σαντιγυ τοποθετώντας έξυπνα ενα γλυκο κερασακι στην θεση των θηλών σου. Τα χειλη μου και η γλωσσα μου αβίαστα εγλειψαν και ρουφηξαν την σαντιγυ πανω απο τα βυζια σου μασουλωντας αργα-αργα το κερασακι πανω απο τη καθε ρωγα σου. Αλλα σε αυτο το μασουλημα μου παρασερνα και την καθε ρωγα σου που την ενιωσα να σκληραινει ακομα περισσοτερο και απο το κερασάκι καθως την επαιζα αναμεσα στα χειλη και την γλωσσα μου. Σε ακουγα να βογγας ευχαριστα και να με ενθαρρυνεις στο "λουκουλειο" γευμα που μου προσφερες πανω στο κορμι σου. "Αχ, έτσι αγόρι μου. Γλειψε με, φάε με, καταπιε με. Καυλωσε με πολυ!"

    Αφού καθάρισα οσο μπορουσα τα βυζια σου απο την σαντιγυ σε φιλησα για λιγο για να σου δωσω να δοκιμασεις λιγο απο την γλυκα που μου προσφερες. Μετα εσκυψα πανω στο στομαχι και την κοιλια σου οπου ειχες απλώσει διαφορα σοροπιαστα και βάλθηκα να τα καθαρισω όλα φροντιζοντας αραια να δαγκωνω σε διαφορα σημεια την κοιλια σου. Η γλώσσα μου τσαλαβούτηξε πολλές φορές μέσα στον αφαλό σου μέχρι που ρουφήξε όλο το σιρόπι που ήταν μαζεμένο εκεί.

    Ήρθε επιτέλους η στιγμή γιά να γευτώ το πιό γλυκό και ποθητό μέρος του κορμιόυ σου. Με αργές κινησεις ανασηκωσα τα πόδια σου και εμεινα γα λιγο να παρατηρω εκθαμβος το στολισμενο μουνάκι σου. Πέρα απο την σαντιγυ στην γύρω περιοχη του ειχες αφησει να τρεξει σιροπι κατα μηκος της σχισμης του ενώ διέκρινα την ακρη μιας πολυ γευστικης φράουλας που την ειχες τοποθετημενη μεσα στον κόλπο σου. Αφησα την λαιμαργια μου να ξεσπασει κολλωντας τα χειλη μου πανω στα μουνοχειλα σου. Εγλειφα και ρουφουσα τα παντα γυρω μου. Επαιρνα την σαντιγυ την ανακάτευα με το σιροπι και προσπαθουσα να τραβηξω εξω την φραουλα. Τελικα καταφερα να τη γατζωζω με τα δοντια μου και την τραβηξα χωνοντας την στο στομα μου. Νεα εκπληξη με περιμενε μιας και η φράουλα ειχε εντονη γευση σοκολατας. Ειχες γεμισει τον κολπο σου με σιροπι σοκολατας που τωρα γλιστρουσε εξω, γεμιζοντας τα χειλη και την γλωσσα μου. Αρχισα τρελαμενος να ρουφαω το μουνι σου χωνοντας την γλωσσα μου οσο πιο βαθια γινόταν δοκιμαζοντας και καταπινοντας το σιροπι σοκολατας ανακατεμενο με τα υγρα της καυλας σου. Τα βογγητα σου δυναμωνανα ολο και περισσοτερο. Καταλάβαινα ότι η καύλα σου έφτανε στο απροχωρητο και αναζητουσε διέξοδο. Αφου καθάρισα όσο μπορουσα το μουνι σου μεσα και εξω για λιγο ανασηκωσα τα ποδια σου περισσοτερα δινοντας προσβαση στον κωλο σου. Η γλωσσα μου γλιστρησε πανω στην κωλοτρυπίδα σου που ηταν πλημμυρισμενη απο τα σιροπια και την σαντιγυ.

    Με περισση λαιμαργία την έγλειψα καθαρίζοντας αυτην και την γύρω περιοχή πριν αρχισω να γαμάω με δυνατες κινησεις της γλωσσας μου τον κωλο σου. Εσυ αρχισες να στριφογυρνας παραδομενη ολοκληρωτικα σε αυτο το καυλωτικο παιχνιδιαρικο γαμησι της γλωσσας μου στην κωλοτρυπιδα σου. Ξαφνικά τελείως απροειδοποίητα ανασηκώθηκα λίγο κολλωντας τα χείλη μου πάνω στην κλειτοριδα σου. Την ρουφηξα δυνατα ενω η γλωσσα μου τριφτηκε με δυναμη πανω της. Αφησα το ενα σου ποδι ελευθερο, ελευθερώνοντας έτσι το χέρι μου. Δυο μου δαχτυλα βυθιστηκαν βαθια μεσα στο μουνι σου ενω ενα τριτο στον κωλο σου. Η παλαμη μου αρχισε να μπαινοβγαινει γρηγορα μεσα σου ενω το καυτο φιλι μου βασανιζε την φιλακισμενη μεσα του κλειτοριδα σου. Το κορμι σου τεντώθηκε. Κραυγες και βογγητα δυνατα ακουστηκαν απο το στομα σου! Ο οργασμος σου γεμισε με υγρα τα δαχτυλα μου. "ΧΥΝΩ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ! ΧΥΝΩ ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ!! ΑΑΧΧ ΕΤΣΙ!!! ΡΟΥΦΑ ΜΕ!! ΓΛΕΙΨΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΜΟΥ!!"

    Πριν προλαβεις να ηρεμησεις εγω κατεβαζοντας το σλιπ μου κατω απο τα αρχιδια μου βυθιζα τον κατακαυλωμενο πουτσο μου βαθια μεσα στο μουνι σου. Εσκυψα πανω σου και αρχισα να σε γαμαω με δυνατες και γρηγορες κινησεις. Τα χειλη μας ενωθηκαν ξανα! Παραφορα φιλια αναμεσα σε βογγητα και λεξεις ανακατεμενες απο γλυκα και πόθο. Γρηγορα μου χάρισες εναν ακομα οργασμο φωναζοντας διπλα στο αυτι μου: "Μην σταματας.. Κοντευω παλι.. ναιιιιι ΤΩΩΡΑΑΑ ΑΑΑ ΧΧΧ ΧΧΧΥΥΥΝΩΩΩΩ!!" Το κορμι σου σπαρταρησε αλλη μια φορα κατω απο το δικο μου αυτην την φορα καθως αυτος ο οργασμος σου ηταν δυνατοτερος απο τον προηγουμενο σου. Συνεχισα να σε γαμαω για λιγο ακομα. Ηταν η σειρα μου να εκτονωθω.

    "Οχι στο μουνι μου! Σε θέλω στο στομα μου. Να δοκιμασω κι εγω την γλυκα σου." μου ειπες αναμεσα στα λαχανιασμενα βογγητα σου. Εγώ τοτε βγηκα απο μέσα σου και ηρθα διπλα στο προσωπο σου. Κοιταξα γυρω μου και πηρε το βαζο με το μέλι. Βουτηξα τον πουτσοκεφαλο μου μεσα και μετα στον προσφερα. Λαιμαργα τον πηρες στο στομα σου και αρχισες με δυναμη να ρουφας κι να γλειφεις το πουτσοκεφαλο μου ενω με το ενα σου χερι επαιζες δυνατα τον πουτσο μου και με το αλλο μου χάϊδευες τ' αρχίδια! Αυτη η φαση επαναληφτηκε 3-4 φορες και καθε φορα ρουφουσες πιο δυνατα απο την προηγουμενη. Ένιωσα επιτέλους και τον δικό μου οργασμό να πλησιάζει. Εσύ καταλαβαινοντάς απο το αποτομα φουσκωμα του πουτσοκεφαλου μου δουλεψες με οση ταχυτητα μπορουσες τα σφιγμενα δαχτυλα σου πανω κατω στον πουτσο μου ενω τα χειλη σου σφραγιστηκαν γυρω απο το πουτσοκεφαλο μου. Δευτερόλεπτα αργοτερα αρχισα να τρεμω και φωναξα! "ΑΑΑΧΧ!! ΧΥΝΩ ΚΑΥΛΑ ΜΟΥ! ΧΥΝΩ ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ! ΡΟΥΦΑ ΤΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ! ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΥΛΑ ΜΟΥ!" Αρχισα να εκσπερματωνω μουγκριζοντας δυνατα! Εσυ ρουφουσες γουργουριζοντας απο ευχαριστηση. Ρουφουσες και καταπινες το μιγμα απο σπερμα και μέλι! Ενιωθα σαν να αδειαζα οτι ειχα και δεν ειχα. Ενιωθα σαν να ρουφουσες εσυ το σπερμα μεσα απο το αρχιδια μου. Λαχανιασμενος χαλαρωσα τους σφιγμενους μυς των ποδιων μου ενω εσυ συνεχισες πιο απαλα τωρα να γλειφεις και να ρουφας τον πουτσο μου που σιγα σιγα ηρεμουσε.
    Σε κρατησα για λιγα λεπτα στην αγκαλια μου ανταλλασοντας φιλια και γλυκολογα, λεγοντας σου ποσο πολυ μου αρεσε αυτη σου η εκπληξη. Σιγα σιγα σηκωθηκαμε και πηγαμε στο μπανιο. Ενω λουζαμε και ξεπλεναμε ο ενας τον αλλον μεσα απο γελια και πειραγματα μου ειπες οτι θα επρεπε μετα να καθαρισεις την κουζινα.

    Έσκυψα τοτε και ψιθύρισα στο αυτί σου. "Εσύ δεν θα κάνεις τίποτε. Θα σου ετοιμάσω ένα ποτάκι και θα την αράξεις στον καναπέ όσο εγώ θα καθαρίζω την κουζινα. Σε θέλω ξεκούραστη μωρό μου!!"
    "Γιατί?" με ρωτησες με πονηρο αλλα ναζιαρικο υφος. Εγώ τότε πήρα το χέρι σου και το ακουμπησα πανω στον μισοσηκωμενο πουτσο μου λεγοντας "Γιατι ο μικρούλης ακομα πειναει!" κολλησα τα χειλη μου στα δικα σου ενω εσυ γελασες υποκοφα χαρουμενη και ευτυχισμενη....

    ΤΕΛΟΣ
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Α μα εσύ είσαι γλυκύτατος. Θα σου χαρίσω κι εγώ λοιπόν ένα μυστικό μου που χρησιμοποιούσα παλιά σε βανίλα σχέσεις, για να μην ξεχνούν ποτέ την γεύση μου.

    Παίρνω λίγα αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και τα βάζω στην μουλινέτα (αχ μα τι νοικοκυρά είμαι εγώ!) Παίρνω την τριμμένη αμυγδαλόψιχα και την ανακατέβω με μέλι. Αλείφω τα βυζάκια και το μουνάκι με το μίγμα και παραδίδομαι στις ορέξεις του θύματος. Αυτό το μίγμα το χρησιμοποιούσε και η Κλεοπάτρα. Το βρήκα στο βιβλίο της Ιζαμπέλ Αλιέντε, "Αφροδίτη: Ιστορίες, συνταγές και άλλα αφροδισιακά". Δυστυχώς κατά την πράξη της διείσδυσης κολλάει πολύ το μέλι (από μπροστά τουλάχιστον) και αυτό είναι ενοχλητικό. Συνιστώ λοιπόν να περιοριστείτε στο oral sex.

    Άντε ακόμη ένα δωράκι σήμερα που είμαι μεγαλόψυχη. Μανιτάρια. Κόβω τα κοτσάνια και τσιγαρίζω τα μανιτάρια σε βούτυρο. Ανακατέβω τα κοτσάνια που τα έχω κόψει σε πολύ μικρά κομματάκια με πατέ και κρέμα γάλακτος και προσθέτω αλάτι, πιπέρι και (πανάκριβο) λάδι από τρούφες. Γεμίζω τα μανιτάρια με το μίγμα κι έχω το τέλειο αφροδισιακό ορεκτικό.

    Για να πεινάει πάντα ο μικρούλης μας... 
     
    Last edited: 9 Ιανουαρίου 2008
  3. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Καλή και τρυφερή. Με σεβασμό στη γυναίκα. Μου άρεσε. Δύσκολα βρίσκεις σε άντρες αυτό το σεβασμό στη Γυναίκα.
     
  4. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Μπορεί απλά να του αρέσουν τα γλυκά... 
     
  5. Maley

    Maley Contributor

    που εισαι Βέφα..
     
  6. θέλω μιλφέιγ ΤΩΡΑ!
     
  7. fidakos

    fidakos New Member

    Απάντηση: Re: Ένα γλύκισμα... πολύ διαφορετικό...


    'Επεσες διάνα κορίτσι μου! Εξάλλου για μένα το γυναικείο κορμί από μόνο του αποτελεί ένα "εξειδικευμένο γλύκισμα" που πρέπει να το γευτείς αργά αργά διότι, έχει την ικανότητα να γλυκαίνει όλο και περισσότερο στην διάρκεια του... "φαγώματος"!
     
  8. Kits

    Kits Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Ένα γλύκισμα... πολύ διαφορετικό...

    στην αρχη καλα ειναι .. μετα σου βγαινει το ζαχαρο!!!!
     
  9. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Mεγάλε το ζάχαρο να προσέχεις.




    ============================================

    Με είχε προλάβει η Kits, μπαρδόν.
     
  10. Gwen

    Gwen Regular Member

    O fidakos πρέπει να εκμεταλλευτεί με κάποιον τρόπο το ταλέντο του και φαίνεται πολύ γλυκός ανθρωπος επίσης!Σε ευχαριστούμε που τα μοιράζεσαι με εμάς! 
     
  11. blindfold

    blindfold Contributor

    για τρελλό βαρυστομάχιασμα μιλάμε ...

    αλλά όντως η γραφή του κειμένου πολυ τρυφερή και φυσικά γλυκία...  
     
  12. Kits

    Kits Contributor

    διόρθωση: ο Κιτς