Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένα Fetish Cafe στην πόλη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 30 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

     

    Που συχνάζουν, άραγε, οι "εξόριστοι" του των ιδιαίτερων αισθησιακών προτιμήσεων?
    Που διασκεδάζουν αυτοί που των όσων τα "θέλω" παρεκκλίνουν από τα συνηθισμένα?
    Που βρίσκουν μια ζεστή αγκαλιά ή παρέα, όλα εκείνα τα μοναχικά πλάσματα,
    που ξέφυγαν απ' τους κανόνες και τα πρέπει?

    Που θα βρούμε την ντροπαλή νεράιδα, το αλαζονικό ξωτικό, την κλειστοφοβική αμαδρυάδα, το κουτσό τρολ, τους τρομακτικούς καλικάντζαρους, τις παράφωνες Σειρήνες, τον ευγενή ιππότη, τον άγριο καβαλάρη, τον ντροπαλό σάτυρο, τις Αρχόντισσες των παραμυθιών, τα φάντασμα που χορεύουν τις νύχτες, τον στοχαστικό διανοούμενο, τον όγδοο νάνο, τον γκαφατζή δρυΐδη, την Σταχτοπούτα που έχασε το γοβάκι, τον Πρίγκιπα που το ανακάλυψε, τους Αγγέλους που γλίστρησαν απ' τον Παράδεισο...

    Αυτοί θα είναι μόνο μερικοί από τους θαμώνες του πιο ιδιαίτερου καφέ μιας ανώνυμης πόλης.
    Αυτό δεν θα είναι ένα συνηθισμένο στέκι ξωτικών, αλλά μια καινούργια μόδα,\ στον κόσμο των φαντασιώσεων.

    H Ελλάδα είναι από τις ελάχιστες Ευρωπαϊκές χώρες, που λείπει μεταξύ άλλων που αφορούν τον χώρο Μ/μας, ένα Fetish Cafe. Μιλώ για ένα καφέ που θα ήταν μακριά από την πεπατημένη.

    Ο καφές ιδιαίτερα στην Ελλάδα όπως ξέρουμε, δεν είναι ένα απλό ρόφημα, αλλά έχει γίνει ένας τρόπος ζωής. Γύρω από ένα φλιτζάνι καφέ, λύνονται προβλήματα, ανταλλάσσονται ιδέες, γίνονται οι κοινωνικές επαφές, εκφράζονται οι αγωνίες της καθημερινής ζωής και οι επιθυμίες των ανθρώπων.

    Αυτό που είναι σίγουρο και Μ/μας αφορά, είναι ότι πάρα πολλές φορές έχουμε εκφράσει την δυσαρέσκεια Μ/μας για την έλλειψη ενός χώρου που θα τον κάναμε στέκι, προκειμένου να συναντάμε εκεί τούς φίλους μας και βέβαια σε αυτό να μπορούμε να πιούμε τον καφέ ή το ποτό Μ/μας σε ένα ιδιαίτερο διάκοσμο… Σε κάτι ιδιαίτερα δικό Μ/μας….

    Ένα Fetish Cafe θα μπορούσε να φιλοξένει τις συναντήσεις Μ/μας, τα πάρτι Μ/μας, τις εκδηλώσεις Μ/μας, αλλά και αν θα ήθελε κάποιος θα μπορούσε απλά να το επισκεφθεί, προκειμένου να συναντήσει ομοϊδεάτες φίλους και να γίνει ακόμη το σταυροδρόμι των τυφλών Μ/μας ραντεβού!

    Στο καφέ θα μπορούσαν επίσης, να διοργανώνονται ιδιαίτερες βραδιές, να γίνονται εκθέσεις ζωγραφικής ή φωτογραφίας και να φιλοξένει άλλες εικαστικές δραστηριότητες, που θα αφορούν το BDSM lifestyle αλλά και τις φετιχιστικές μας διαθέσεις.

    Σε ενδόμυχες και παράτολμες σκέψεις, κάποιοι που έχουν επισκεφθεί παρόμοια καφέ στο εξωτερικό, έχουν εκφράσει την καταχωνιάσμενη επιθυμία τους, να λειτουργεί παράλληλα σε ένα ιδιαίτερο χώρο του καφέ, ένα prive dungeon που θα φιλοξένει θαμώνες του χώρου, που τους πρόεκυψε ή διάθεση για παιχνίδι με την/τον συνοδό τους ή με το άτομο που γνώρισαν σε ένα από τα ραντεβού στα τυφλά..…

    Αναρωτιέμαι πως θα σας φαινόταν, η ιδέα ενός Fetish Cafe στην πόλη, αν γινόταν πραγματικότητα!
    Αν θα μπορούσε να εφαρμοστεί και να λειτουργήσει κάτι τέτοιο, πια θα ήταν η στάση σας, απέναντι σε αυτό το καινούργιο και ιδιαίτερο στέκι της πόλης.


    Παρακαλώ να εκφρασθείτε ελευθέρα…

    Αν έχετε προβληματισμούς και αντιρρήσεις θα το εκτιμούσα αν τα αναφέρατε!
    Σε περίπτωση που σαν ιδέα σας αρέσει, μπορείτε να δώσετε και τις δικές σας ιδέες.
     
    Last edited: 30 Σεπτεμβρίου 2008
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Ένα Fetish Cafe στην πόλη

    Θεωρώ δεδομένο πως έπρεπε να υπάρχει.Όμως είμαι της άποψης πως πλην της υστεροφημίας του,θα είναι και αρκετά ""άτυχο"".Γιατί;Γιατί θα είναι το πρώτο ανάλογο μαγαζί και θα υποστεί αρκετά.Ξεκινάω:

    Άποψη μου αρχικά :θα πρέπει να μην παραπέμπει απόλυτα η εξωτερική του εμφάνιση και ονομασία στο είδος του μαγαζιού .Αυτό το λέω γιατί τότε θα γίνει έκθεμα περιέργων που θα συρρέουν για να δουν τους-τις ανώμαλους-ες.Ο πιθανός ιδιοκτήτης δυστυχώς ή ευτυχώς ενός τέτοιου μαγαζιού θα πρέπει να αναλογιστεί το χρέος του στο συγκεκριμένο χώρο ιδεολογικά πρώτα και μετά την επιχειρηματική του επένδυση.Δηλαδή,αντιλαμβάνομαι το ρίσκο και το χρήμα που θα ρίξει στο μαγαζί αυτό,αλλά δε θα ήταν σωστό προκειμένου να έχει κέρδος ,να επιτρέπει την παραμονή οποιουδήποτε άσχετου.Θα μου πεις πως θα το ξέρει;Χωρίς να μπούμε στο τριπάκι της απαραίτητης στολής και διακριτικών θα πρέπει να βρει ο ίδιος τρόπο να ελέγχει την "καθαρότητα" του χώρου..Δηλαδή,όλοι οι εκτός θα είναι αποκλεισμένοι;Όχι βέβαια,αλλά ας μην αποτελούν την πλειοψηφία..Σε μια τέτοια περίπτωση Ο/όλοι θα ενοχλούνται αν προσεγγίσουν πολλές ή λίγες φορές άτομα και αποδειχτούν εκτός χώρου.Από την άλλη βέβαια,οι "μη μπασμένοι" θα βρουν ένα κατάλυμα για τα πρώτα τους βήματα,αφού ανακατεμένοι με το vanilla πλήθος θα νιώσουν με το δικό τους χρόνο την ανάγκη να εκφράσουν αργότερα την επιθυμία τους..(σαν πολλές λεσβίες που ξεκίνησαν ως αδελφομάνες μέχρι να βγάλουν την πραγματική φύση τους και αφού πέρασαν πολλά βράδια ξεφαντώματος σε gay bar με τα gay φιλαράκια τους   )..

    Γενικά ,ίσως υπερβάλλω αλλά κάνω και την ταύτιση με τα πρώτα gay bars,που περάσαν από πολλά στάδια μέχρι να γίνουν μεγαλύτερα και περισσότερα..Και μην πει κανείς τι σχέση έχει αυτό..

    Γενικά περάσαν πολλά πράγματα απ ΄το μυαλό μου και έμπλεξα τα μπούτια μου   

    Θα με ενδιέφερε να δω και τις απόψεις των άλλων μελών (αν και κάποτε είχε παίξει flame για ανάλογο θέμα με ένα φοβικό τυπάκι..)
     
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Ο πρώτος που θα κάνει ένα τέτοιο εγχείρημα, είναι σίγουρο αυτός που θα πρέπει να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό και ύστερα θα πρέπει να αντιμετωπίσει ολόκληρη την υποκριτική, αλλά και συντηρητική κοινωνία μας. Όχι κάνοντας φυσικά πόλεμο, αλλά κατά κάποιο τρόπο θα πρέπει να πείσει τους καχύποπτους ή τους φοβισμένους ότι η ύπαρξη ενός fetish café δεν είναι και τίποτε το τρομερό και εκτός πραγματικότητας

    Έχεις δίκιο που αναφέρεσαι στα πρώτα gay bar (πχ "Αλέκος") επειδή ήταν αυτά που έφαγαν το "πακέτο", και μετά στον δρόμο που βρήκαν στρωμένο, ξεφύτρωσαν δειλά δειλά και άλλα.

    Δεν αμφισβητώ ότι μια τέτοια επιχείρηση, θέλει ΤΟΛΜΗ, εκτός από μεράκι, και τεχνογνωσία.
     
  4. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Ένα Fetish Cafe στην πόλη

    Ένα απλό bar που δε θα έχει μέσα τίποτα """"ποινικά κολάσιμο"""" δε θα δεχτεί πυρά.Αλλά σίγουρα θα υπάρχει κάποιος πόλεμος ή απόστροφή από άτομα του ίδιου του χώρου και αυτό θα είναι θλιβερό(θα αρχίσουν οι παπαριές περί γκέτο κτλ κτλ ).Οπότε ο ιδιοκτήτης θα έλεγα πως πρέπει να έχει γερό στομάχι και πραγματική θέληση και υπομονή  
     
  5. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: Ένα Fetish Cafe στην πόλη

    Κάποια άτομα αποφασισμένα ν΄αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες και τα πυρά, ίσως όλ΄αυτά να τα παραβλέψουν και ν΄ακολουθήσουν με τόλμη και θέρμη τους στόχους και το όραμα τους.
    Αν δεν υπήρχαν και τέτοιες προσωπικότητες, νομίζω ότι θα ήμασταν πίσω σε πολλά που κάποιοι σήμερα χαιρόμαστε, αποδεχθήκαμε και αγκααλιάσαμε.
     
  6. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Ένα Fetish Cafe στην πόλη

    Σωστά..

    Υπάρχει,όμως, πλάνο για τέτοιο εγχειρημα ή απλά συζήτηση κάνουμε;
     
  7. s/m

    s/m Regular Member

    καθε αρχη και δυσκολη ......αλλα οχι ακατορθωτη.!!
     
  8. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    κατα την γνωμη μου θα επρεπε να ειναι prive.η διαλογη θα γινονταν μεσω ιδικου site του μαγαζιου μεσω ποστ η ερωτησεων,τελος παντων μεσω του νετ.και θα εβαζα στα μελοι συνδρομη,γυρο στα 50-100 ευρο τον χρονο.και οποσδηποτε εναν αυστυρο εσωτερικο κανονισμο για τα μελοι. απο τιμες πολυ φτηνες,ενω τα εσοδα θα τα συμπληρωνα απο την μπουτικ του μαγαζιου. επισεις οχι θα ελεγα στα σκληρα αλκοολουχα ποτα.
     
  9. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Απάντηση: Ένα Fetish Cafe στην πόλη

    Σαν ιδέα είναι εξαιρετική, και όλο το σκεπτικό της SM_Art_Lady με βρίσκει απολύτως σύμφωνη. Εκείνο που σκέφτομαι όμως είναι οι αντιδράσεις των "καθωσπρέπει" (εκκλησία, γιαγιάδες και γενικά ό,τι κυκλοφορεί στον έξω κόσμο ενδεδυμένο με την -υποκριτική ως επί το πλείστον- καθωσπρεποσύνη), στους οποίους εντάσσονται και οι γενικώς ουδέτεροι που με τις κατάλληλες αφορμές φανατίζονται περισσότερο από τους φανατικούς (πχ η μάνα μου κι ο πατέρας μου) ακόμα κι αν δεν τους επηρεάζει καν το θέμα, άμεσα ή έμμεσα, και οι οποίοι θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελέσουν σοβαρό κώλυμα στην πραγματοποίηση της προκείμενης επιχειρηματικής κίνησης.
     
  10. s/m

    s/m Regular Member

    εγω απ την αλλη θα ελεγα οσο ειναι μερα να εχει λιγο πιο κοινωνικο χαρακτηρα για να υπαρχουν εσοδα.
    τουλαχιστον για αρχη...
     
  11. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: Ένα Fetish Cafe στην πόλη

    Ας κάνουμε την συζήτηση, πάνω σε ένα αληθινά ενδεχόμενο πλάνο.
    Άλλωστε κάποιες μικρές ιδέες, έγιναν αιτία να δοθούν μεγάλες μάχες  
     
    Last edited: 30 Σεπτεμβρίου 2008
  12. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Απάντηση: Re: Ένα Fetish Cafe στην πόλη

    Όταν λες "κοινωνικό χαρακτήρα" εννοείς προφίλ μη-fetish καφετέριας?
    Σα να λέμε, να πηγαίνουν τα σχολιαρόπαιδα για καφέ μετά το μάθημα ή οι κυρίες για μια στάση για εσπρέσσο στη μέση της επιδρομής τους στα καταστήματα?
    Και η φετιχιστική διακόσμηση, τι θα γίνεται τη μέρα? Θα κρύβεται?  

    Για να συμπληρώσω την προηγούμενη σκέψη μου, δυστυχώς στον Έλληνα δεν αρκεί η option "άμα σε χαλάει μην πας". Άμα τον χαλάει, δεν θέλει καν να γνωρίζει την παρουσία του εν λόγω καταστήματος. Και η φωτεινή ταμπέλα, σίγουρα θα κάνει την παρουσία αυτή αισθητή.