Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένα Fetish Cafe στην πόλη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 30 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Με ποιο τρόπο θα καταφέρουμε να είμαστε προκλητικοί προς τα έξω?

    Τι το διαφορετικό έχουμε σαν άνθρωποι που θα προκαλέσει αυτά που κατονομάζεις ως "αντιδράσεις των "καθωσπρέπει""?
    Τι θα ήταν αυτό που θα προκαλούσε τα βλέμματα «την μάνα και τον πατέρα μας» σε ένα κατά τα άλλα συνηθισμένο κυριλέ αλλά κάπως ιδιαίτερο στον διάκοσμο καφέ?

    Το πήγες πολύ μακριά whipmarks...
    Ολ αυτά ίσως θα μπορούσαν να υλοποιηθούν μακροπρόθεσμα. Τότε που θα νιώσουμε ώριμοι και αντιληφθούμε ότι έχει καλλιεργηθεί BDSM συνείδηση στον κόσμο Μ/μας. Αν όχι απ΄ όλους τουλάχιστον στους περισσότερους εξ ημών.

    Εναλλακτικά, με μέλη, ίσως και να μπορούσε να λειτουργήσει η χρήση του dungeon μέσα στον ίδιο τον χώρο του cafe.
     
    Last edited: 30 Σεπτεμβρίου 2008
  2. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Ένα Fetish Cafe στην πόλη

    θα το προτιμουσα απλο και λιτό.. ενα καθημερινο καφε- μπαρ σαν ολα τα αλλα... Το ''χρωματισμο'' του BDSM θα το εδιναν οι ιδιοι οι θαμωνες και τα καποια events που θα γινοντουσαν. Θα ηταν κοινο μυστικο πως αμα σε ενδιαφερει το BDSM θα μπορεις να βρεις τα ατομα εκει ( οι καλυτερη διαφήμιση απο στομα σε στομα )
    Θα ηταν το ''Στεκι'' μας χωρις να προκαλουμε.. με τον καιρο αυτο το καφε-μπαρακι θα παρει το υφος και το χρωμα που του αναλογεί, θα ειναι τοσο φυσικη η εξελιξη του που δεν θα προκαλεσει ουτε θα χτυπησει ασχημα σε ατομα ασχετα ωστε να αντιδρασουν.
    Η διακοσμηση θα μου αρεσε να γινετε απο τους ιδιους τους θαμωνες βαζοντας ο καθενας απο ''κατι''.. αυτο θα γινετε σιγα σιγα και θα ειναι πιο αυθεντικο!
    Αν ξεκινησει απο την αρχη με ''κορνες και ντουντουκες'' το μονο που θα καταφερει θα ειναι δυσφήμηση.. το πολυ πολυ να ερχονται ''μαγκες'' που δεν τους νοιαζει να εκτεθουν για μια φορα αντε και δευτερη... θα εχει και τον πολεμο απο τους ''εξω''!

    ( αυτα σαν μια πρωτη σκεψη..)
     
  3. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Απάντηση: Ένα Fetish Cafe στην πόλη

    Γλυκιά μου Εύα, στην Ελλάδα είμαστε και όχι στο Άμστερνταμ ή στο Λονδίνο... Προκλητικό στην Ελλαδίτσα μας χαρακτηρίζεται οτιδήποτε όσο απλοϊκό ή καλαίσθητο και να είναι, από μια κοντή φούστα και ένα βαθύ μπούστο, μέχρι το all latex ντύσιμο... Σαν άνθρωποι δεν έχουμε κάτι διαφορετικό, αλλά άντε να πείσεις γι αυτό τον περιπτερά ας πούμε, ή τον μανάβη ή ακόμα και τον αστυνόμο που θα έρθει να κάνει επιθεώρηση ρουτίνας στο μαγαζί.
    Και μόνο μια ματιά στο εσωτερικό από την τζαμαρία θα αρκούσε νομίζω για να προκαλέσει τα βλέμματα των περαστικών, εκτός βέβαια κι αν ήταν φιμέ (σα να "κρύβουμε" το εσωτερικό), όχι μόνο εξαιτίας του διάκοσμου, αλλά και όσων μπαινοβγαίνουν σε αυτό.
    Κάτι όμως που δεν σκέφτηκα εξαρχής (κακώς βέβαια) ήταν ένα τέτοιο μαγαζί να στεγαζόταν σε όροφο. Με συνεπήρε η εικόνα που έβαλες και την προσάρμοσα στην (δύσκολη) ελληνική πραγματικότητα. Ένας (ή δύο) όροφοι θα εξυπηρετούσαν και τη διακριτικότητα και τη μεγαλύτερη άνεση που θα μπορούσε να προσφέρει ένας τέτοιος χώρος.  
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Νομίζω ότι είναι η ώρα για ένα τέτοιο καφέ και ότι αν καθυστερήσει πολύ, σε δυο τρεις σεζόν θα το κάνουν προς ικανοποίηση της μαζικής περιέργειας επιχειρηματίες άσχετοι με το χώρο.

    Προτείνω να έχει σωστή πόρτα, πολύ καλή ιδέα μου φαίνεται το ελεγχόμενης πρόσβασης dungeon με μέλη και γνωστούς μελών.

    Για Αθήνα ή Θεσσαλονίκη μιλάμε;  
     
  5. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Re: Ένα Fetish Cafe στην πόλη

    Λαρισα...για να μην μαλωνουμε!
     
  6. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Απάντηση: Re: Ένα Fetish Cafe στην πόλη

    Στη Λάρισα θα πήγαινε καλά, εξάλλου η Λάρισα έχει προϊστορία όσον αφορά τις "ιδιαιτερότητες" στα σεξουαλικά....
    Πέρα από την πλάκα, τώρα, νομίζω πως, για αρχή τουλάχιστον, το αθηναϊκό έδαφος είναι πιο πρόσφορο για τέτοιες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Έτσι έχει δείξει τουλάχιστον, όσον αφορά τους χώρους που γίνονται οι συναντήσεις. Στη Θεσσαλονίκη ίσως λίγο αργότερα να ανοίξει κάποιο "υποκατάστημα", αν και εφ'όσον όλα πάνε καλά στην πρωτεύουσα...
     
  7. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    κοστολογοντας ενα βδσμ καφε στην αθηνα θα μιλουσαμε για ποσο γυρο στα 100000 ευρο.αν καπιοις ειναι προθημως να τα διαθεση,ας εχει στο νου του και την αποσβεση του κεφαλαιο.δεν το βλεπω σαν κατι το διαφορετικο απο το να φτιαξη ενα απλο καφε η μια πιτσαρια.και εδω θα χριαστη ερευνα αγορας,και πολυ διμοσιες σχεσεις.αποψη μου ειναι οτι και τα μαγαζια στο εξωτερικο στο κερδος στοχεβουν,που παλι δεν το θεωρω κατι κακο.
     
  8. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Re: Ένα Fetish Cafe στην πόλη

    χαλαρωσε... 
     
  9. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Μια καλή απαντηση Vermilion σε αυτά που έγραψες, είναι αυτό που έγραψε ο Kits…
      Αυτό το "χαζό παιδί, χαρά γεμάτο" πάντα βρίσκει τρόπο, να με εκπλήσσει ευχαρίστα!  

     
  10. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Ένα Fetish Cafe στην πόλη

    Φανταζομαι την πιο μεγαλη χαρα την πηρες μολις ειδες στο στατους μου το μαλε σλαβε!

             
     
  11. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Εχεις δίκιο tender lilly... Είναι η ώρα να το σκεφτούμε κάπως σοβαρά!

    Το σκεπτικό λοιπόν ας πούμε ότι είναι ένα τέτοιο cafe, να στεγαστεί σε πολυσύχναστη περιοχή των Αθηνών, που φιλοξενεί πολλά χρώματα μέσα σε μια κλασική μονοκατοικία…ή αρχοντικό.

    Αυτό είναι το ιδεατό  !


    E καλά είσαι ΜΑΛΕ ΣΛΑΒΕ της συμφοράς και της απόλαυσης!


     
     
    Last edited: 30 Σεπτεμβρίου 2008
  12. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Ωραίοι είστε εσείς, επίδοξοι επιχειρηματίες! Τη διακόσμηση την επιλέξαμε, το μέρος το βρήκαμε, ακίνητο με τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά θα βρεθεί, πού θα πάει; Άτομα για να στελεχώσουν το μαγαζί, σίγουρα θα βρεθούν... Τέλεια! Ξεχάσαμε μήπως κάτι; Α... ναι... κεφάλαιο δε βλέπω να βάζει κανείς, μόνο ιδέες πέφτουν  

    Υ.Γ. Άντε, ετοιμάστε το εσείς κι εγώ υπόσχομαι δημοσίως να απαρνηθώ τη βαρεμάρα μου και να παρευρεθώ στα εγκαίνια, ακόμα κι αν το ανοίξετε... στα Γρεβενά.