Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ήταν πια ο αφέντης μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος tipotatipota, στις 1 Φεβρουαρίου 2012.

1. tipotatipota

tipotatipota New Member

Ήταν πια ο αφέντης μου. Το κορμάκι μου ήταν ολοκληρωτικά δικό του. Κι εγώ όμως το ένιωθα ότι είχα κερδίσει το ενδιαφέρον του. Ο τρόπος που με γαμούσε. ο τρόπος που διάλεγε κάθε φορά να με ταπεινώσει, όλα έδειχναν ότι δεν ήμουν απλά μια λύση, αλλα΄με είχε συνειδητά διαλέξει. Κι εγώ δεν χόρταινα να τον υπηρετώ και να τον ικσνοποιώ όπως μπορώ.

Στην επόμενη συνάντησή μας και μόνο από τον τρόπο που ήταν ντυμένος φαινόταν ότι είχε έρθει στιγμή να με κάνει πραγματικά το προσωπικό του πουστράκι.
    Φόραγε τις αρβύλες του, μια δερμάτινη ζωνη και πέτσινα γάντια. Γδύθηκα και μ' έβαλε να γονατίσω στα 4 μπροστά του. Μου πέρασε περιλαίμιο κι ύστερα λουράκι. Με τράβηξε κι ακολούθησα στα 4.
    "Προχώρα πουστρόσκυλο" μου είπε και μ' οδήγησε στο σαλόνι.
    "Γαμημένη σκρόφα, θα τα δεις όλα σήμερα" μου πε και κουμαντάροντας το λουρί με γύρναγε στο δωμάτιο φτύνοντάς με. Είχα ξετρελλαθεί. Ήμουν πια απόλυτα παραδομένος στα γούστα του και το καταλάβαινε. Άραξε στον καναπέ και για άλλη μια φορά βρέθηκα στα 4 μπροστά του, αντικρίζοντας το κοντάρι του που είχε γίνει πέτρα.
    "Γλύψε πουστρόσκυλο... μόνο με τη γλώσσα..."
    Έχωσα τη μουσούδα μου και η γλώσσα μου μετατράπηκε σε υπάκουο πινέλο που ανεβοκατέβαινε στην πούτσα του αφέντη. Εκείνος απολάμβανε και κάθε τόσο μου σήκωνε το μουτράκι και μ'έφτυνε στο πρόσωπο. Είχα καβλώσει ατελείωτα με όλο αυτό. Πέταξε μακριά τα τσιγάρα του. "Φέρτα" μου 'πε.
    Πήγα τρέχοντας στα 4, τα 'πιασα με το στόμα μου και γύρισα πάλι στα 4 κοντά του προσφέροντας με το στόμα μου τα τσιγάρα στον αφέντη.
    "Μπράβο πουστρόσκυλο" μου είπε."Μείνε όπωε είσαι".
    Σηκώθηκε, κρατώντας πάντα το λουρί μου, και πήγε πίσω μου. Με κάρφωσε απότομα. Με κράταγε από το λουρί και με γαμούσε δυνατά, ενώ με το άλλο του χέρι μου κοκκίνιζε τα καπούλια. Κατέβασε ρυθμό, άφησε το λουρί και με βούτηξε απ' τους ώμους καρφώνοντας όλο το παλούκι του μέσα μου. Άρχισε να κινείται κυκλικά μέσα μου σκάβοντας την τρύπα μου. Ένιωθα πραγματικά τα καυτά του αρχίδια να τρίβονται περιστροφικά πάνω μου. Με γαμούσε αλύπητα, βαριά για ώρα.
    Έχυσε χωρίς καν να πει κάτι και σηκώθηκε όρθιος. Άναψε τσιγάρο κι άραξε στον καναπέ καπνίζοντας, ενώ εγώ είχα παραμείνει στη θέση μου στα 4, μουδιασμένος απ' το βαρύ γαμήσι.

"Πήγαινε όπως είσαι στο μπάνιο" μου είπε. Έφυγα στα 4 για το μπάνιο και τον περίμενα. Ήρθε, αφαίρεσε το λουράκι και το περιλαίμιο και μου είπε να σηκωθώ. Μ' αγκάλιασε και με φίλησε.

[Η ιστορία είναι φανταστική]

2. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Ήταν πια ο αφέντης μου

@tipotatipota, εντελώς καλοπροαίρετα, αλλά σύμφωνα με τα θέματα που γράφεις στις φανταστικές σου ιστορίες, θα πρέπει μάλλον να διορθώσεις το straight σε bi ή gay, για να μην μπερδεύεις τα μέλη που ενδιαφέρονται για εσένα.