Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Όργια στο Στρατό

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος dats, στις 9 Φεβρουαρίου 2008.

 1. dats

  dats Regular Member

  Το στρατόπεδο των οργίων
  ΜΕΡΟΣ Α
  Μου είχαν πει πως το στρατόπεδο που θα παρουσιαζόμουν ήταν πολύ αυστηρό. Είχε τη φήμη του πιο πειθαρχημένου στρατοπέδου στη χώρα. Έφθασα τα ξημερώματα. Τα πρώτα πρόσωπα που είδα ήταν ο αλφαμίτης. Ένας ψηλός που φορούσε ένα φανελάκι στρατιωτικό και με διέταξε να σταθώ ακίνητος. Με διέταξε να βγάλω τα ρούχα μου και να τα βάλω στο σάκο μου.
  - Εμπρός τώρα φορτώσου τα πράγματά σου και περπάτα.
  Ξυπόλυτος και γυμνός περπάταγα μέσα από τα χλευαστικά βλέμματα των στρατιωτών. Ο Αλφαμίτης που ήταν λοχίας με μετέφερε στο Ιατρείο. Εκεί ο γιατρός με διέταξε να σκύψω και μου εξέτασε τον κώλο. Με διέταξε αυτός να περιμένω γυμνός. ‘Έπειτα δυο στρατιώτες με μετέφεραν πάντα γυμνό σε μια αποθήκη και μου έδωσαν ρούχα. Στη συνέχεια σπρώχνοντας και βρίζοντάς με, με οδήγησαν στον Δόκιμο. Είχε αυτός την όψη ενός αγριωπού άνδρα.
  - Λοιπόν στρατιώτη. Έχεις ξεχειλωμένο κώλο μου είπαν.
  - Όχι, αρνήθηκα εγώ.
  Ο Δόκιμος με έβαλε να κάτσω προσοχή και με την ανάσα του καυτή στο αφτί ,ρώτησε επιτάχτηκα « Πόσους έχεις πάρει από πίσω βρε πούστη!!»
  Το αίμα μου πάγωσε. Εξακολουθούσα να πιστεύω ότι μπορούσα να γλιτώσω.
  - Μ’ έχεις για μαλάκα στρατιώτη. Γδύσου, πρόσταξε.
  Βιάστηκα όσο μπορούσα. « Πιο σβέλτα μαλακισμένο»
  Οι διαταγές έπεφταν απανωτές όπως και οι σφαλιάρες.
  - Στάσου προσοχή , ακίνητος, διέταξε όταν γδύθηκα και ψηλάφιζε το κορμί μου σαν να ήταν αρνί για πούλημα. Τα δυνατά του χέρια μου έπιασαν τα κωλομέρια. Τα χούφτωσε « Είναι ότι πρέπει για γαμήσι ο κώλος σου. Σκύψε πούστρα και τούρλωσε τα κωλομέρια σου να βεβαιωθώ.
  Υπάκουσα. Έτσι σκυμμένος είδα τον Δόκιμο να σαλιώνει το δάκτυλό του και σε λίγο μου έβαλε κωλοδάκτυλο.
  - Ακόμα δεν το ομολογείς. Είσαι πούστης στρατιώτη, γι’ αυτό σε έστειλαν εδώ. Τον έχεις πάρει τουλάχιστον δέκα φορές. Ο κώλος σου είναι σαν του γαϊδάρου. Κανονικά θα έπρεπε να σε στείλουν στο Διοικητή να σε κάνουν Ι5 και να φέρεις την στάμπα του πούστη σ’ όλη σου τη ζωή. Όμως σε έστειλαν εδώ μαζί με τους άλλους που είναι εδώ γιατί υπάρχουν μερικά στελέχη που τους αρέσουν που και που να χύνουν σε ανδρικά κωλαράκια. Και να γαμάνε στοματάκια σαν και το δικό σου.
  - ‘Όχι δεν θέλω
  - Σκάσε . Ώστε δεν θέλεις ε, Πολύ καλά. Θες καλό στρώσιμο πριν σου γαμήσω το στοματάκι. Ένα καλό μαστίγωμα ας πούμε στα τριχωτά σου στηθάκια. Δυό τρεις βουρδουλιές στο κωλαράκι. Ξέρεις έχουμε πολλά εργαλεία. Σε λίγο θα μας παρακαλάς να σε γαμήσουμε για να γλιτώσεις από τους πόνους και τον εξευτελισμό. Εμπρός πάρε τα ρούχα σου και προχώρα.
  Με μεταφέρανε σε ένα άδειο βρώμικο δωμάτιο. Με έσπρωξαν με δύναμη στο πάτωμα και ο λοχίας έκλεισε με θόρυβο την πόρτα πίσω του.
  - Για να βγεις από δω μέσα θα περάσεις κάποια σκληρή εκπαίδευση., για να στρώσεις. Εδώ είναι στρατός στρατιώτη. Υπάρχει ιεραρχία. Θα κάνεις ότι σου λέω κι αν δεν υπακούς θα διατάζω τους συνάδερφους σου να σε φέρνουν εδώ και να σε σαπίζουν στο ξύλο. Σήμερα αυτό εδώ το μαστίγιο θα σε συμμορφωσει. Μα πρώτα σκέφτομαι να σου κάνω μια ευγενική χειρονομία, είπε και έπιασε ένα ξύλινο παλούκι, και απευθύνθηκε στους δύο στρατιώτες που τον συνόδευαν.
  Λέω να του φαρδύνω λίγο ακόμα την σφικτή κωλοτρυπίδα μ΄ αυτό εδώ το παλούκι . Εμπρός πέσε στα τέσσερα.
  - Σας παρακαλώ μη....»
  - Σκάσε και σκύψε. Εμπρός εσείς , φροντίστε να του το χώσετε όλο. Δεν θέλω να βρωμίσω τα χέρια μου.
  Ο ένας στρατιώτης χούφτωσε γερό το ξύλινο παλούκι που ήταν γύρω στο μισό μέτρο και ο άλλος το άλειψε με γράσο, για να μπορεί να σφηνωθεί στον κώλο μου με μεγαλύτερη ευκολία.
  - Ει, καλύτερα να χαλαρώσεις να σου χωθεί πιο εύκολα να τελειώνουμε. Τέντωσε τα κωλομέρια σου συνάδερφε. Μην παριστάνεις τον δύσκολο, είπε και περνώντας από πίσω μου, μου φύτεψε απότομα το ένα τέταρτο του παλουκιού.
  Άρχισα να σκούζω. Ο στρατιώτης άρχισε να μπαινοβγάζει με μαεστρία το παλούκι και κάθε φορά το έχωνε και πιο βαθιά. Ο Λοχίας ταυτόχρονα γελούσε. Πάνω από το μισό ήταν ήδη στο κωλάντερο μου.
  Το παλούκι δεν έβγαινε. Ο λοχίας διέταξε να το αφήσουν σφηνωμένο στο κώλο μου. Έπειτα με έδεσε από το λαιμό.
  - Λέω να πάμε μια βόλτα να σε δουν όλοι με το καυλί στον κώλο. Εμπρός»
  Και πράγματι με έσερνε δεμένο και προχωρούσα σαν το σκυλί.
  Είχε καλέσει ήδη αναφορά και σε λίγο 20 και πλέον βλέμματα με έβλεπαν σε αυτή την εξευτελιστική κατάσταση.
  Με τα αίματα να τρέχουν από τον σακατεμένο κώλο μου.
  - Λοιπόν κοπρίτες όπως είδατε μας ήλθε καινούργιο σκυλί σε αυτό το πορνείο. Πρέπει να χαίρεστε. Δυό τρύπες παραπάνω σημαίνουν λιγότερες υπηρεσίες. Βέβαια ο κώλος θα είναι για λίγες μέρες σακατεμένος και δεν θα προσφέρεται για γαμήσι, όμως μέχρι να ιάνει το στόμα του θα δουλεύει. Αφού θα τον απολαύσω λίγο μετά θα σας τον δώσω να του μάθετε τις υπηρεσίες γρήγορα.
  Παρατήρησα ότι όλοι οι στρατιώτες ήταν στην αναφορά ξυπόλυτοι και ημίγυμνοι ενώ τα στήθη και οι πλάτες πολλών ήταν πληγωμένες.
  Ο Δόκιμος άρπαξε με δύναμη το παλούκι και το έβγαλε από τον κώλο μου. Ο πόνος ήταν φρικτός.
  - Λοιπόν σου έβγαλα το παλούκι, θα μου πάρεις τώρα ένα τσιμπούκι να δείξεις στους συναδέρφους σου τι αξίζεις;
  - Ποτέ , απάντησα.
  - Δεν μαθαίνει βλέπω καθόλου γρήγορα. Ένα γερό όμως μαστίγωμα θα σε πείσει. Έκανε νόημα σε τέσσερις στρατιώτες. Αυτοί πλησιάζοντας έβγαλα τις πλατιές δερμάτινες ζώνες τους .
  Μάγκες θέλω τα στήθια του να γίνουν κόκκινα από το ξύλο. Τότε με ξάπλωσαν ανάσκελα με κράτησαν ακίνητο και άρχισαν να με μαστιγώνουν αλύπητα με τις ζώνες τους σαν ρομπότ , χωρίς οίκτο. Οι βούρδουλες πλήγωναν τις σάρκες μου . Τα βυζιά μου τραντάζονταν. Με μαστίγωναν μισή ώρα δίχως διακοπή. Οι πόνοι ήταν φρικτοί . Τα πλευρά μου είχαν ματώσει για τα καλά, ενώ το στομάχι μου είχε τουμπανιάσει.
  - Σταμάτα, θα γλύψω τον πούτσο . Θα κάνω ότι μου πείτε.
  - Αρκεί φέρτε τον εδώ. Ο Δόκιμος είχε ήδη γδυθεί από τη μέση και κάτω. Εμπρός κράτα τον με τα χέρια σου και άρχισε να τον γλύφεις.
  Υπάκουσα και έβγαλα τη γλώσσα μου, ενώ οι στρατιώτες από πίσω με κράταγαν από τα μαλλιά για να μην κάνω καμία ανοησία.
  - Μμμ.. Έτσι μπράβο. Έλα στρατιώτη. Γλείφτον μου. Μόνο τον πουτσοκέφαλο, μαλάκα. Μην σταματήσεις. Χάιδεψε την ψωλή μου με τα χέρια σου και γλύψε μου τα αρχίδια τώρα, μου έλεγε και με τσιμπούσε στις ρόγες. Έπειτα ο Δόκιμος έσπρωξε την πούτσα του μέσα στα χείλη μου και μου γαμούσε κανονικά το στόμα.
  - Μου φαίνεται ότι αρχίζεις να μαθαίνεις. Για δες. Τι θα έλεγες αν σου έλεγα ότι σε λίγο θα βάλω δέκα κοπρίτες από αυτούς εκεί να σου γαμήσουν τον κώλο. Είσαι έτοιμος δεν χρειάζεσαι περίοδο προσαρμογής. ΑΧ, ΝΑΙ ΧΥΝΩ ΚΟΠΡΊΤΗ ΦΑΤΑ ΟΛΑ. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΧ ΣΟΥ ΧΥΝΩ ΣΤΗ ΣΤΟΜΤΑΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑ
  Αφού κατάπια τα χύσια του δόκιμου, με μετέφεραν στο θάλαμο όπου με ανάλαβε ένας μελαχροινός στρατιώτης γύρω στα 24, εγώ θα τον φώναζα αφέντη. Ήταν παλιός στρατιώτης και ο δόκιμος του είχε αναθέσει την εκπαίδευσή μου. Μου έδωσε μία κουβέρτα και με οδήγησε στο κρεββάτι μου.
   
 2. john_slave96

  john_slave96 Contributor

  Καλό αλλά πολύ ευφάνταστο. (Που έκανες στρατιωτικό; Στο Άουσβιτς 
   
 3. latexduck

  latexduck Contributor

  Για αυτό δεν θα πάω στρατό απαπαππα  
   
 4. john_slave96

  john_slave96 Contributor

  Να πας, jim. Αυτά δε γίνονταν ούτε στο Γ΄ Ράιχ.
   
 5. dats

  dats Regular Member

  ΜΕΡΟΣ Β
  Στις δύο τα ξημερώματα με σήκωσε :
  - Εμπρός κοπρίτη σήκω. Θα σε πάω μια βόλτα.
  - Πού;
  - Συνηθίζεται την πρώτη μέρα που έρχεται ο νεοσύλλεκτος να του κάνουμε μια βόλτα για να γνωρίσει το στρατόπεδο. Γδύσου . Δεν θα χρειαστούν τα ρούχα σου εκεί που θα σε πάω.

  Ο πρώτος σταθμός ήταν η σκοπιά των αποθηκών. Εκεί φυλούσε ένα στρατιώτης.
  - Έφερες το δουλάκι σου Θοδωρή;
  - Ναι. Του κάνω μια βόλτα να γνωρίσει το στρατόπεδο.
  O στρατιώτης που ήταν ψηλός γύρω στα 1,85 , σωστό γομάρι , με πλησίασε άναψε τον φακό του και περιεργάστηκε το γυμνό κορμί μου.
  - Καλως όρισες κοπρίτη , μου είπε. Ξέρεις χαίρομαι που ήλθες γιατί ο Θοδωρής δεν είχε ως τώρα ποιόν να γαμήσει και γαμούσε τα δικά μας δουλάκια. Καιρός να μας το ξεπληρώσει. Θα φας λοιπόν από όλους μας πούτσο, για να πατσίσει το αφεντικό σου , τα γαμήσια που του χαρίσαμε.
  - Σταύρο, καλύτερα μην του γαμήσεις ακόμη τον κώλο . Ο δόκιμος τον παλούκωσε άσχημα το πρωί , και θα γεμίσει ο πούτσος σου αίματα.
  - Ναι , όμως ένα τσιμπουκάκι θα μου πάρει έτσι για την γνωριμία, είπε και έφερε την ψωλή του στο στόμα μου.
  Ποιος ξέρει πόσες μέρες είχε να την πλύνει και μύριζε απαίσια. Καταφέρνω να καταπιώ αυτό το βρώμικο κομμάτι κρέας. Το γομάρι φωνάζει από την καύλα σκληραίνει απίστευτα και τινάζει ξαφνικά ένα ποτάμι από απαίσια χύσια. Το φτύνω αμέσως και το ξαναφτύνω αλλά τότε ο αφέντης μου, με πιάνει από το λαιμό και μου σπρώχνει το πρόσωπο στο χώμα.
  - Αυτό μην το ξανακάνεις ποτέ. Δεν θα φτύσεις ποτέ ψωλοχύματα συναδέρφων γιατί θα σε στείλω στα τσιγκέλια ,κατάλαβες, κοπρίτη.. Εμπρός τώρα βγάλε τη μαλακισμένη τη γλώσσα σου και πάρε πίσω αυτά που έφτυσες
  Ο αφέντης μου ήταν έξω φρενών και υπάκουσα. Έγλυψα το χώμα και κατάπια τα χύσια που είχα φτύσει.
  - Πότε ρε σειρά θα τον «βαφτίσουμε»
  - Αύριο τα μεσάνυχτα στην αποθήκη 3. Είσαι καλεσμένος.
  Δυο πράγματα δεν είχα καταλάβει ως τώρα. Τι ήταν τα τσιγκέλια , και τι επρόκειτο να γίνει αύριο στην αποθήκη 3.
  Η απάντηση στο πρώτο ερώτημα μου λύθηκε έπειτα από μισή ώρα. Αφού ο Θοδωρής με είχε ήδη γυρίσει από όλες τις σκοπιές και είχα πάρει τσιμπούκι σε όλους τους σκοπούς με οδήγησε με μια σκοτεινή αποθήκη. Ανοιξε με ένα κλειδί που είχε στη τσέπη του και με έσπρωξε μέσα. Άκουσα ανάσες βαρυές και κατάλαβα ότι δεν ήμασταν μόνοι σε αυτή το βρωμοκάλυβο. Πράγματι όταν ο αφέντης μου ,άνοιξε τα φώτα είδε τρεις γυμνούς στρατιώτες κρεμασμένους από τις μασχάλες και στα πόδια τους στερεωμένα σακιά με πέτρες. Το κορμί τους ήταν τόσο τεντωμένο και έλεγες πως θα κοβόταν στα δύο ενώ το δέρμα τους ήταν γεμάτο πληγές από το μαστίγωμα. Ικέτευαν και οι τρείς τον αφέντη μου να τους λύσει. Όμως αυτός χαμογελούσε.
  -Κοίτα κοπρίτη πως φωνάζουν . Έτσι θα φωνάζεις και συ αύριο μεθαύριο που θα πάρεις τη θέση τους. Γιατί να είσαι σίγουρος πως θα σε κρεμάσω και σένα με την πρώτη ανυπακοή σου.
  Έπειτα άνοιξε ένα ντουλαπάκι και άρπαξε ένα τρίλουρο καμτσίκι. Το ένα μακρύτερο για να αγκαλιάζει ολόκληρο το σώμα τα άλλα δύο μικρότερα. Μια ταμπελίτσα στην άκρη του όριζε και τον αριθμό των κτυπημάτων για κάθε κρεμασμένο.
  «13 ΜΑΣΤΙΓΩΜΑΤΑ »
  Ο αφέντης έπιασε δουλειά . Έδωσε 13 γερές βουρδουλιές σε κάθε έναν.
  Αφού τέλειωσε την δουλεία του μου έδειξε και ένα άλλο μαστίγιο που αποτελούταν από πέντε λουριά και στις άκρες του είχε μολυβένιες αιχμηρές απολήξεις. .
  - Αυτό για να μαθαίνεις το χρησιμοποιούν μόνο οι δόκιμοι. Και δεν έχει περιορισμό στον αριθμό των κτυπημάτων. Η μαστίγωση τελειώνει μόνο όταν το αίμα από την πλάτη του κρεμασμένου στάξει στο πάτωμα , είπε γελώντας . Αυτό έχει μεγαλύτερη πλάκα . Ετοιμαστείτε κοπρίτες. Σε λίγο θα έλθει ο δόκιμος να σας ξεσκίσει.
  Και έπειτα γύρισε σε μένα.
  - Αύριο να έλθεις να σφουγγαρίσεις τα αίματα, άκουσες. Μην το ξαναπώ
   
 6. blindfold

  blindfold Contributor

  χμμμ για να είμαι ειλικρινής περίμενα ότι θα έκανε ο ήρωας μας κάποια αταξία και έτσι θα ξεκίναγαν όλα..!

  αλλά anyway keep on !
   
 7. Mavrobasilis

  Mavrobasilis Regular Member

  Ο κύριος δόκιμος, κοπρίτη!

  [DATS, γράφεις ωραία και ευφάνταστα αλλά α) οι στρατιώτες σου είναι ανεκπαίδευτοι- ιδίως οι παλιοί είναι θρασύτατοι, και β) καλό θαν είναι να αποφεύγεις συγχύσεις με ιστορικά δεδομένα, π.χ. τα 'τσιγγέλια' ήτο πολύ συγκεκριμένη πρακτική εκτελέσεων των οθωμανών (με εξαιρετική αξία παραδειγματισμού).]
   
 8. Mirella_trans_Domme

  Mirella_trans_Domme Contributor

  Καλε αυτο πια δεν ειναι στρατοπεδο!
  Το μπουρδελλο της Καλλεργενας ειναι!!
   
 9. john_slave96

  john_slave96 Contributor

  Και όχι μόνο. (όχι ότι δεν είναι μπουρδέλο ο στρατός, αλλά όχι έτσι.) Που είναι αυτό το "Το μπουρδελλο της Καλλεργενας";    
   
 10. Constan

  Constan Regular Member

  DATS πολυ φαντασια εχεις μην τα πολυ πιστευεις εχουν παει κ αλλοι στο στρατο αλλα δεν το εκαναν θεμα..
   
 11. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Απάντηση: ΟΡΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ

  Eντελώς cazzo φαντασίωση..Μη μασάς DATS..Δεν ξέρουνε..
   
 12. Mirella_trans_Domme

  Mirella_trans_Domme Contributor

  Απο ο,τι εχω κι εγω ακουσει καποιος πολυ παλιος οικος ανοχης!!!
  Μα παρα πολυ παλιος!
  Μαλλον αυτη η Καλλεργενα υπηρξε φιλη του Σωκρατη και του Περικλη!!!!