Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Όταν ξαναβρεθήκαμε

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος tipotatipota, στις 1 Φεβρουαρίου 2012.

1. tipotatipota

tipotatipota New Member

Μετά την πρώτη μας συνάντηση, σε επίπεδο παρέας τα πηγαίναμε πολύ καλά μεταξύ μας, αλλά λόγω φορωμένου προγράμματος και των δύο βρισκόμασταν μόνο για καφεδάκι ανάμεσα σε δουλειές. Ήταν όμως φανερό ότι το πράγμα προχώραγε καλά.
    Όταν τελικά καταφέραμε να βρεθούμε μόνοι, μου πε κιόλας ότι μπορούμε να περάσουμε το ΣΚ μαζί σπίτι του. Άλλο που δεν ήθελα. Όταν έφτασα σπίτι του, μου άνοικε ολόγυμνος και βρεγμένος. ότι είχε βγει απ' το μπάνιο. Στην εικόνα του καύλωσα απίστευτα. Μά ρπαξε κατ'ευθείαν κι άρχισε να με φυλάει και να με γδύνει, ώσπου έμεινα κι εγώ ολόγυμνος.
    "Έλα ρε πουστράκο, πάρε την ψωλάρα μου και ρούφα... "
    Αμέσως βρέθηκα στα 4 μπροστά του ρουφώντας λαίμαργα το παλούκι του, ενώ εκείνος, αραγμένος στον καναπέ, ακούμπησε το ένα πόδι του πάνω στην πλάτη μου. Φάπες και φτυσίδια κάθε τόσο μου δίνανε ρυθμό και συνέχιζα να προσκηνάω τον πούτσο του με τα χείλια και τη γλώσσα μου, μέχρι που κρατώντας το κεφάλι μου, μου μπούκωσε βαριά όλη την πούτσα μέσα στο στόμα και σηκώθηκε όρθιος. Πέρασε το ένα πόδι του πάνω απ' τον ώμο μου κι άρχισε να μου γαμάει το στόμα ρυθμικά και βαριά.
    "Έτσι μωρή γαμιόλα,σου το γαμάω το πουστρόστομα"... μου είπε και συνέχισε να μπαινοβγαίνει, με τις αρχιδάρες του να κοπανιούνται στο σαγόνι μου.
    "Θέλω να νιώσεις τη δύναμή μου πάνω σου μικρέ μου πούστη" μου είπε και με το νεύμα του βρέθηκα ξαπλωμένος μπρούμυτα στα πόδια του καναπέ. Χάιδευε το κορμί μου και μ' έφτυνε κάθε τόσο στην πλάτη και στα κωλομάγουλα. Ένιωθα μαζί λίγο φόβο, καύλα και προσμονή, περιμένοντας την επομενη κίνηση του αφέντη μου.
    Ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση, τα χέρια του άρχισαν με γρήγορες κινήσεις να προσγειώνονται στα καπούλια μου. Απανωτά κωλοσκάμπιλα διαδέχονταν το ένα το άλλο, με απίστευτη ένταση και δύναμη. Στην αρχή βόγκηξα απ' τον πόνο, αλλά βρέθηκα αμέσως μπουκωμένος με το σπιπάκι του.
    "Για πούτσα και για ξύλο σ' έχω" μου είπε και συνέχισε να βαράει αλύπητα με τις χερούκλες του.
    Σταμάταγε για λίγο,νομίζοντας εγώ ότι τέλειωσε, αλλά μόνο για να ξαναρχίσει και πάλι με την ίδια και μεγαλύτερη ένταση να κοπανάει τα καπούλια μου.
    Μετά από ώρα με σήκωσε και με πήγε στο μπάνιο.
    "Κοίτα μωρή γαμιόλα" μου πε και με γύρισε για να μπορώ να δω στον καθρέφτη τα καπούλια μου, που είχαν γίνει κατακόκκινα.
    "Εγώ έχω κωλάρα βαρβάτη αντρική και την έχω για να χέζω. Εσύ έχεις κωλαράκι πούστικο για πούτσα και για ξύλο" μου είπε και κάθισε δεσποτικά στην λεκάνη. Μ' έβαλε να γονατίσω μπροστά του στα 4 και τραβώντας το κεφάλι μου μου μπούκωσε και πάλι την πούτσα του."
    Ρούφααα,πουστάρα..." μου είπε κι άρχισα πάλι να του παίρνω τσιμπούκι ξαναμμένος τελείως. Ανασήκωσε τα πόδια του κι έχωσε τη μούρη μου στον κώλο του.
    "Εκεί καριόλη... με τη μάπα σου εκεί που χέζω..." μου είπε ενώ εγώ έγλυφα ατελείωτα την τριχωτή κωλάρα του. Δεν χόρταινα. Είχα τον αφέντη καθιστό στη λεκάνη σαν σε θρόνο κι εγώ γονατιστός μπροστά του προσκήναγα την αντροκωλάρα του με τη γλώσσα και τα χείλια του. Ήταν τέλειο.
    Με ξαναμπούκωσε με τη πούτσα και με γύρισε με το κεφάλι μου στηριγμένο στη λεκάνη, γαμώντας ρυθμικά το στόμα μου.
    "Χύνω πουστάρα..." είπε αδειάζοντας μέσα στο στόμα μου. Ήταν η πρώτη φορά που το έκανε αυτό. Τα κατάπια όλα λαίμαργα.

Κάναμε μπανάκι μαζί και παραγγείλαμε φαγητό.

[Η ιστορία είναι φανταστική]

2. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Απάντηση: Όταν ξαναβρεθήκαμε

Το εβαλες σκοπο να μας κατακαυλωσεις νυχτιατικα και μαλιστα Πρωτομηνια?
    Αντε καλο μας και γεματο καυλες μηνα!!!!