Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Από την φυλακή του πέους, στην τιμωρία.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος petjohn, στις 10 Σεπτεμβρίου 2019.

  1. petjohn

    petjohn Regular Member

    Η εντολή ήταν σαφής. Θα φορούσε τη φυλακή του πέους. Τα κλειδιά θα τα είχε η Αφέντρα. Θα έκανε κάποιες επαφές και θα επιδίωκε να συνάψει ερωτικές σχέσεις με κάποιους ανθρώπους. Αν αυτοί δεν ήταν ευχαριστημένοι, τότε, σε ένα μικρό φακελάκι, θα έβαζαν, σαν ένα μπιλιέτο υπενθύμισης, την τιμωρία που θα πρότειναν. Θα το έκλειναν και θα το έδινε, έτσι όπως το παραλάμβανε, στην Αφέντρα του. Μετά από την τυφλή στάση, στο όρθιο, την επαναφορά, με τη βοήθεια του μαστιγίου, και την τιμωρία του από δύο Κυρίες, είχε δώσει καλά δείγματα υπακοής, οπότε έλαβε αυτή την εντολή.

    Ουσιαστικά είχε τέσσερις επαφές να κάνει. Θα έδινε πίσω τέσσερα φακελάκια και ανάλογα θα τον τιμωρούσε ή θα τον επιβράβευε.

    Η πρώτη ήταν να βρει μία κοπέλα, κάπου σε ένα μπαρ. Θα προσπαθούσε να της κάνει εντύπωση και να τη φέρει στο κρεβάτι του. Θα έπρεπε να βάλει όλη την τέχνη του. Στο κρεβάτι θα της αποκαλυπτόταν η αλήθεια. Η προσοχή του εστιάστηκε σε μία όμορφη γυναίκα, γοητευτική που ήταν μόνη της. Κάθισε στο διπλανό τραπέζι και, με την πρόφαση μιας ερώτησης, προσπάθησε να της πιάσει κουβέντα. Η επαφή έγινε πολύ γρήγορα. Αυτή ενδιαφερόταν για την τέχνη, αυτός ήξερε πολλά για τη ζωγραφική, τη μουσική και τον κινηματογράφο. Η κουβέντα ήταν όμορφη και ο χρόνος πέρασε γρήγορα. Είχαν πιεί από τρία ποτά ο καθένας. Της πρότεινε να έλθει στο σπίτι του, να συνεχίσουν εκεί. Αυτή δέχτηκε αμέσως.

    Έφτασαν στο σπίτι του με το αυτοκίνητό της. Ήταν όμορφο, η διακόσμηση προδιέθετε ένα άτομο με καλλιτεχνικές ευαισθησίες. Της φίλησε το χέρι και της έδειξε τον καναπέ κάθισε δίπλα της, προσφέροντας δύο ουίσκι, ένα σε αυτή και ένα σε αυτόν, το Γιάννη που περπατάει. Η μουσική έπαιζε Τζιμ Κολτρέιν όταν τη φίλησε στο στόμα. Αυτή δεν αντιστάθηκε. Σε πολύ λίγο της είχε βγάλει τα μισά ρούχα και χάιδευε με τη γλώσσα του το κορμί της. Την είχε ανάψει. Φαινόταν από την αναπνοή της. Έκανε και αυτή την κίνηση να του βγάλει τα ρούχα του. Το πουκάμισό του, το παντελόνι του. Αισθάνθηκε κάτι σκληρό στο πέος του. Του κατέβασε το εσώρουχο και είδε τη φυλακή του πέους. Έμεινε άγαλμα!

    Της εξήγησε ότι ανήκε σε μία Αφέντρα. Της μίλησε για την εντολή που είχε πάρει. Το πρόσωπό της σκλήρυνε. Έγραψε σε ένα μικρό χαρτάκι την πρότασή της. Με το κραγιόν της έγραψε στο κορμί του: «Τσούλα».

    Την άλλη μέρα πήγε σε ένα πορνείο. Μία όμορφη πόρνη ήταν αυτή που διάλεξε. Περίμενε στο δωμάτιο χωρίς να έχει βγάλει το εσώρουχό του. Ήρθε η σειρά του. Το ρώτησε γιατί δε γδύθηκε εντελώς, Της είπε ότι αυτό ήθελε να το κάνει αυτή. Το έκανε. Κατέβασε το εσώρουχό του και είδε το πέος του κλειδωμένο. Της είπε ότι είχε μία Αφέντρα που υπηρετούσε και της μίλησε για την αποστολή του. Της έδωσε το φακελάκι. Αυτή σημείωσε αυτό που πρότεινε, έκλεισε το φάκελο και, αφού τον κοίταξε πονηρά, του έβαλε κωλοδάχτυλο μέχρι να του ανοίξει όλη τη σούφρα. Είδε το «τσούλα» γραμμένο και, πάλι με κραγιόν, συμπλήρωσε «βιασμένη».

    Λίγο παραπέρα βρήκε έναν τραβεστί. Το ρώτησε αν θέλει να πάνε μαζί. Αυτός του εξήγησε ότι θέλει να τον πηδάνε από παντού, έτσι φτάνει σε ηδονή. Πήγαν σπίτι του. Αυτός έβγαλε τα ρούχα του εύκολα, ο σκλάβος περίμενε. Τον κοίταξε. Του έκανε νόημα να γδυθεί. Όταν φάνηκε το πέος του, αυτός φάνηκε ότι ήταν έξαλλος. Τον αποκάλεσε «μωρή». Είδε τους δύο πρώτους χαρακτηρισμούς και συμπλήρωσε «και με τον πούτσο μου». Το διέταξε να του γλύψει το δικό του, μέχρι να χύσει. Φυσικά στο στόμα του. Έβαλε στο φακελάκι την πρότασή του και το έκλεισε.

    Πήρε τηλέφωνο ένα φίλο του. Αυτός του πρότεινε να πιουν ένα ποτό με ένα ζευγάρι. Η χημεία ήταν δεδομένη από την αρχή. Έφυγαν και πήγαν στο σπίτι τους. Η γυναίκα τον έγδυσε. Το πέος ήταν στη δική του φυλακή και η απογοήτευση ήταν ζωγραφισμένη σε αυτούς. Ο άντρας τον πήρε και το βίασε ενώ η γυναίκα τον έβαλε να τη γλύψει. «Μόνο για αυτό είσαι ικανή», του είπε. Έχυσε μέσα του και η άλλη βόγκαγε από ηδονή. «Και με το δικό μου και από αυτό στη γυναίκα μου, είναι καλή πουτάνα», συμπλήρωσαν. Το φακελάκι ήταν έτοιμο και μέσα σε αυτό η πρότασή τους.

    Έφυγε να βρει την Αφέντρα. Με το σώμα του γραμμένο, σα ένα μικρό βιβλίο μυθιστορήματος, με τα τέσσερα φακελάκια, κλειστά, έτοιμα να τα κάνει αυτή ότι θέλει. Μπήκε στο σπίτι της. Έμεινε γυμνός, έφτασε κοντά της περπατώντας στα τέσσερα, όπως συνήθως. Της προσέφερε τα φακελάκια. Αυτή τα πήρε, τα άφησε σε ένα τραπέζι. Το διέταξε να γυρίσει και να δει τα μηνύματά τους στο σώμα του. Της άρεσε. Τα έβγαλε μία φωτογραφία με το κινητό της.

    Θα τα έστελνε σε κάποιες φίλες της. Είχε καταλάβει ότι το πάρτι δεν ήταν μόνο για αυτήν. Θα περνούσε καλά. Αυτή και οι φίλες της. Αυτός θα ήταν το σκεύος της ηδονής τους.

    (Συνεχίζεται)
     
  2. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Είναι λίγο επικίνδυνος από άποψη υγιεινής …
     
  3. Lazycat

    Lazycat Αριστόγατα

    Καλό σχεδόν.
    Βέβαια όπως ξέρουν όλοι, δεν είναι δυνατόν να μείνει κραγιόν αν φορέσεις ρούχα. Οπότε υποχρεούται ο petjohn να το ξαναγράψει χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά το σωστό υλικό.
     
  4. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Long stay liquid lipstick. Φεύγουν μόνο με διφασικο λάδι
     
  5. Lazycat

    Lazycat Αριστόγατα

    Χμμμ βλέπω σκιά αλληλεγγύης προς το pet.
     
  6. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Το άτομο που μετέφρασε το bi-phase oil ως διφασικό λάδι, θάχε πάρει και κανά προφίσενσι, ξέρω γω...    
     
  7. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Εσύ με τι ξεβαφεσαι; Επίσης πες μου τι σερβιέτες χρησιμοποιείς
     
  8. estarian

    estarian New Member

    Καλη η ιστοριούλα, αλλα ρε φίλε στειλε το αγγλικό κείμενο να στο μεταφράσω για όνομα του θεού...

    Συνήθεις λέξεις στα αγγλικά όπως cock cage, το johnny walker κτλ είναι αστείες στα ελληνικα....
     
  9. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Έχω οικολογικήν συνείδησιν, δεν βάφομαι -μ' αρέσει το φυσικό μου- και στις "κρίσιμες μέρες" χρησιμοποιώ menstrual cup (έχεις προφίσιενσι?)...
     
  10. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Όχι, έχω περίοδο όμως και επειδή εσύ τα ξέρεις όλα και ενημερώνεσαι και από την beauty κοινότητα από ότι βλέπω, είπα να μου προτείνεις και κάτι για τις δύσκολες μέρες μου. Διαβάζω που διαβάζω το φόρουμ, τουλάχιστον να μάθω και κάτι της προκοπής εδώ μέσα
     
  11. Raed

    Raed Dazed

    Με τα όσα τράβηξε ο φίλος από την Κυρία του, το κραγιόν ήταν πολύ λαϊτ. Ίσως αν του χάραζαν τα μηνύματα στο σωμα με τα νύχια...τα έντονα σημάδια αξίζουν.

    Ωραία ιστορία πάντως και καυλωτικό το να τον μοιραστεί με τις φίλες της.