Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αλλαγή φύλου μεσα σε λιγα λεπτα και αντιστροφα! Παράνοια;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος Gotham, στις 4 Οκτωβρίου 2016.



  1. Μια Καναδή αποδεικνυει πως η λεγομενη ταυτοτητα φυλου ειναι ουσιαστικα ενα παιχνιδι που παιρνει νομικες διαστασεις, αψηφωντας την λογική, την σοβαροτητα και την ιδια την δομή της κοινωνιας. Το βιντεο ειναι σοκαριστικο.
     
  2. Επισης μαθαινουμε πως ειναι ποινικο αδικημα στον Καναδα, να μην δεχτεις την ταυτοτητα φυλου καποιου, δηλαδη ο,τι δηλωσεις εισαι, ανεξαρτητα απο την κλινικη σου κατασταση. Με αλλα λογια, αντι για ψυχιατρικη αντιμετωπιση σοβαρων ψυχικων νοσηματων, επιβαλλεται η αποδοχη τους. Ξυπνησα το πρωι και αποφασισα οτι ειμαι γυναικα; Κανενα προβλημα. Το θεμα ειναι καθαρα γραφειοκρατικο. Μπορω να γινω γυναικα σε μια ωρα μεσα. Την αλλη μερα αλλαζω γνωμη και θελω να αποκαλουμαι αντρας; Επισης κανενα προβλημα. Παω και κανω αλλαγη ταυτοτητας φυλου και παιρνω το αντιστοιχο πιστοποιητικο. Νομικα, δεσμευονται ολοι να το σεβαστουν ακομη κι αν τους τρολαρω ή απλα τα εχω χασει και δεν ξερω τι ειμαι! Αντι να γινει ψυχιατρικη αναλυση και αντιμετωπιση της καταστασης, το ακριβως αντιθετο συμβαινει: Γινεται ποινικα κολασιμη η αρνηση της ταυτοτητας φυλου, ακομη κι αν αυτη η ταυτοτητα δεν αποτελει προιον πραγματικης αλλαγης φυλου αλλα απλως ενος καπριτσιου, τρολαρισματος ή απλα τρελας! Ποσο χαμηλα θα πεσουμε ακομα; Ο ορθολογισμος αγνοειται....
     
  3. ''Πραγματική'' αλλαγή φύλου πως γίνεται;
     
  4. Mε εγχείριση και ορμονοθεραπεια νομιζω.... Βεβαια, μιλαμε παντα για ατελη αλλαγη φυλου αφου το τελικο αποτελεσμα δεν ειναι και τοσο κοντα στο επιθυμητο φυλο. Ας πουμε, εαν αλλαξω φυλο εγω δεν θα αποκτησω μητρα. Αν ημουν γυναικα και ηθελα να γινω αντρας, δεν θα αποκτουσα λειτουργικο πεος, ουτε ορχεις, στην πραγματικοτητα.

    Παντως εχει διαφορα το τι φυλο νομιζω πως ειμαι, με το τι φυλο πραγματικα ειμαι.
     
  5. Κατά την γενετική επιστήμη και την βιολογία, (την θρησκεία δεν την αναφέρω σκοπίμως) το φύλο είναι γενετικά προκαθορισμένο από την στιγμή της σύλληψης. Η ανάπτυξη του φύλου, ενός αρσενικού η θηλυκού οργανισμού δηλαδή, καθορίζονται από γενετικές πληροφορίες οι οποίες εμπεριέχονται στα γονίδια, τα οποία με τη σειρά τους βρίσκονται στα χρωμοσώματα μας. Ό φυλοκαθορισμός προϋποθέτει υπόβαθρο, άσχετα από την προσθαφαίρεση οργάνων, ευσεβών πόθων, η οτιδήποτε άλλο!
     
  6. halkidikiotis

    halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

    Εχω καποιες φιλες π εχουν κανει αλλαγη φυλλου,ειχα ρωτησει μια μου ειπε γυρισαν τους ορχεις της απο μεσα ,κ επισης μου ειπε οτι παιρνει χαπια γιατι δεν μπορει να χυσει μη την πιασει κανα τζαζ.απλα το χαιρετε που εγινε γυναικα με ταυτοτητα γυναικεια..βεβαια ειναι μεγαλη τωρα στα 75 .καπου..
     
  7. Queen87

    Queen87 Summer mood Contributor

    Εμένα δεν με σοκάρει το βίντεο... με σόκαρε που έγινε "νόμιμο" στον Καναδά...
    Άν ήταν κάποια χώρα όπως η Ολλανδία θα ήταν αναμενόμενο... αλλά στον Καναδά;
    Βέβαια δεν είναι να απορείς... επέτρεψαν διεθνός να βγεί στην γιουροβιζιον η τρανσεξουαλ Conchita Wurst
     
    Και δεν αναφέρομαι σε αυτό επειδή είναι τρανσέξουαλ, ο καθένας κάνει οτι θέλει... αλλά επειδη δεν ήξερες τι φύλλο είναι... άνδρας ή γυναίκα;
    Ζούμε σε μια κοινωνία που "οι αξίες" έχουν χαθεί...
    Στο όνομα της ελευθερίας και του σεβασμού για τον συνανθρωπό μας χάνουμε την λογική μας.
     
  8. Aισθητικα και μονο αν το δω, η Κοντσιτα ειναι απωθητικη. Οσα ατομα πουν οτι τους αρεσει η Κοντσιτσα, αποτελουν μια πολυ μικρη μειονοτητα.
    Δικαιωμα της να ειναι ο,τι θελει αλλα κι εγω δικαιωμα μου να κρινω την αισθητικη της παρουσια.

    Απο εκει και περα, το βιντεο δε μιλαει για αλλαγη ταυτοτητας φυλου λογω ερμαφροδιτισμου αλλα επειδη ετσι του ηρθε του αλλου και απαιτει η κοινωνια να δεχτει εναν αυτοπροσδιορισμο που για το 99% του κοσμου απλα δεν στεκει.
     
  9. halkidikiotis

    halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

    Καποια χειρουργημενη δν υπαρχει να μας ενημερωσει?
     
  10. Για οσους δεν δουν το βιντεο επειδη βαριουνται, περιληπτικα μας δειχνει μια Καναδη που πηγαινει στην αρμοδια υπηρεσια για να κανει αλλαγη ταυτοτητας φυλου επειδη νιωθει αντρας. Ετσι απλα. Αντιστοιχα, με αλλο αιτημα που δεν δειχνει η εκπομπη αυτη, επιστρεφει στο γυναικειο φυλο.
     
  11. Lady Nawashi

    Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

    Επέτρεψαν ; ο τρόπος που το θετεις με ξενίζει. Γιατί να μην το επιτρέψουν.

    Η euro vision, είναι μια μουσική διοργάνωση. Η εικόνα λίγο θα έπρεπε να μετράει σε σχέση λοιπόν με την φωνή και το τραγούδι (στίχο και μουσική).

    Τώρα το αν το οπτικό κομμάτι κερδίζει εντυπώσεις είναι άλλο θέμα.

    Επίσης, πρέπει (όχι εσύ προσωπικά) να καταλάβεις αν είναι άντρας η γυναίκα; πού θα ωφελήσει;

    Είναι αυτή /αυτός που είναι.

    Ποιες αξίες έχουν χαθεί πιστεύεις σε αυτή την περίπτωση ;
     

  12. Το οτι το 99% των θεατων θεωρησαν την Κοντσιτα αποκρουστικη σημαινει δυο πραγματα. Πρωτον ελλειψη καλαισθησιας και δευτερον επιβολη δια της βιας μιας εικονας ενδιαμεσου φυλου που προκαλει αηδια σχεδον σε ολους.