Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανάζητηση βιβλίων bdsm

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Περίεργη νέα, στις 31 Οκτωβρίου 2012.

1. Καλησπέρα..Είμαι νέα στο forum και προσπαθώ ακόμη να το εξερευνήσω..θέλω να μου προτείνετε κάποια βιβλία ιστορίες μυθιστορήματα με θεματικη Bdsm..Διάβασα το 50 shades of grey αλλά δεν αρκει.....

2. akou

akou New Member

Απάντηση: Ανάζητηση βιβλίων bdsm

Θα σου προτεινα ανεπιφυλακτα Joey W. Hill. Εχει γραψει μια σειρα που λεγεται `Nature of Desire` αποτελουμενη απο 7 τιτλους, το πρωτο ειναι το `Holding the Cards`....Hot !

3. akou

akou New Member

Επισης το `Mercy` της Annabel Joseph και φυσικα το `Story of O` της Pauline Reage απαραιτητως !

4. ~ζωή~

~ζωή~ Regular Member

το 50 shades of grey δε νομίζω ότι είναι και το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα βιβλίων γύρω από το bdsm....
    και εγώ καινούρια σχετικά είμαι... δεν έχω εμπειρίες από bdsm σχέσεις αλλά είναι κάτι που ψάχνω.. με γοητεύει..
    η πρακτική μου άσκηση είναι σχετική με το bdsm... ήταν μια αφορμή να το ψάξω για καθαρά προσωπικούς λόγους... οπότε ψάχνω κι εγώ βιβλιογραφία...
    φυσικά δεν έχω τις γνώσεις που έχουν οι περισσότεροι εδώ μέσα...
    εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις τον de Sade kai ton Masoch..
    τουλάχιστον οι λέξεις "σαδισμός" και "μαζοχισμός" από αυτούς εμπνεύστηκαν..
    εγώ τώρα ψάχνω λίγο τον Roy Baumeister.. έχει μια ενδιαφέρουσα θεωρία για το μαζοχισμό..

5. happyhellcat

happyhellcat Regular Member

Ε ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!! Επιτέλους κι ένας άνθρωπος που ξέρει τι θα πει Hill!!! Είμαι πολύ χαρούμενη που σε βρήκα   Να ανταλλάξουμε απόψεις αν θες  

Να προτείνω κι εγώ με τη σειρά μου τη σειρά Vampire Queen, από Joey W. Hill. Είναι βασικά τα 6 βιβλία που με έπεισαν να έρθω εδώ...πλούσιο περιεχόμενο σε BDSM και όμορφες περιγραφές, να στάζεις.
    Είναι στα αγγλικά βέβαια, δεν ξέρω σε ποια γλώσσα θέλεις να βρεις λογοτεχνία.
    Πες μας και τα book worms όλο και κάτι θα σου βρούμε!
    Καλές αναζητήσεις!

6. akou

akou New Member

Ειμαι ετοιμη να κανω τατουαζ το ονομα Joey W. Hill, προσκυνω! Καθε φορα που αρχιζω βιβλιο της με πιανουν ριγη....Και η Cherise Sinclair υποτιθεται οτι γραφει BDSM αλλα τη βρισκω ολιγον νεροβραστη.....

7. qwerla1234

qwerla1234 New Member

Παιδιά ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα αναζητήσω τα βιβλία του κου Hill και θα επανέλθω.

8. nkbsk

nkbsk cosmic wanderer

Και για να μην ξεχνάμε και την κλασική παιδεία να μνημονεύσουμε και το ''120 στα Σόδομα'' του Ντε Σαντ.

9. Απάντηση: Ανάζητηση βιβλίων bdsm

Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές..ψάχνω ελληνικά βιβλία οπότε αν μπορείτε να μου πείτε ποιοι τίτλοι είναι ή εχουν μεταγραστει στα ελληνικά θα το εκτιμούσα

10. tzes

tzes New Member

Καλησπέρα! Το "11 λεπτά" του Paulo Coelho, έχει λίγες σκηνές Bdsm, είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία και το βρίσκεις μεταφρασμένο!

11. Απάντηση: Ανάζητηση βιβλίων bdsm

https://www.facebook.com/WhatToReadAfter50ShadesOfGrey?ref=stream

Αντρέχοντας στο facebook βρήκα το link γι αυτό το group όπου έχει τίτλους απο βιβλία με bdsm kαι γενικά παρεμφερής σκηνές..
    απ ότι τσέκαρα κυρίως είναι αγγλικά αλλά για όσους δεν έχουν πρόβλημα..

12. Libertin

Libertin Regular Member

Δεν ξέρω αν πέφτω έξω από το θέμα, αλλά εννοείται όλη η βιβλιογραφία Donatien Alphonse François, Marquis de Sade και Leopold Ritter von Sacher-Masoch, καθώς επίσης και αρκετόν Charles Pierre Baudelaire. Προσωπικά (φαίνεται άλλωστε) προτιμώ τον θείο Μαρκήσιο ... Γλαφυρότατος, ρεαλιστικότατος και παραστατικότατος. Πώς να το πω... Σκέτη καύλα!