Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανήκομεν εις την Δύσιν

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Afrodoxia, στις 7 Σεπτεμβρίου 2025 at 09:32.

1. Afrodoxia

Afrodoxia Regular Member

Στα παλιά ανατολίτικα καφέ κι όχι σ’ όλα, υπήρχε ένα δωματιάκι, συνήθως στο πίσω μέρος ή σπανιότερα στο υπόγειο, που κάποιοι μερακλήδες τραβούσαν τα παιδιά που σερβίραν. Παραδόξως ο λόγος δεν ήταν αμιγώς ερωτικός – υπήρχαν άλλοι χώροι για αυτό – αλλά παραμένοντας στην ευρύτερη σφαίρα της ηδονής, στα δωματιάκια αυτά μπορούσε κανείς να ξεδώσει, να βγάλει τα νεύρα του, τα άγχη του ή απλώς να διασκεδάσει ‘τυραννώντας’ σαρκώδη πλάσματα του θεού.

Ήταν σαν μία παραγγελία τούρκικου και στην ουσία κάθε γκαρσόνι είχε τους δικούς του πελάτες, την δική του πελατεία που κάποιες φορές του επέτρεπαν να έχει ένα επιπλέον χαρτζιλίκι.

Ο ξυλοδαρμός, το μπερντάκι στην Ανατολή, ήταν περισσότερο συχνό από το τρεχούμενο νερό, ήταν μέρος της καθημερινότητας, μία ευεργετική αποφόρτιση και χωρίς να χρειάζεται να εμπλέκονται συνέχεια τα σωματικά υγρά.

Ακόμα και στις μέρες μας, οι γυναίκες δεν αποτελούν απλώς ένα μέρος αυτής της εξίσωσης, είναι η λύση – ή το πρόβλημα, εξαρτάται τα κέφια.

Συνήθως στο δωμάτιο, που ήταν αρκετά μικρό και απέριττο, θα πήγαινε ένας άνδρας με το δουλάκι του και σπανιότερα δύο μαζί, εκτός κι αν ήθελαν να δοκιμάσουν πράγματα! Εκεί δεν θα κάθονταν όλη μέρα, δεν ήταν κρεβάτωμα, αλλά όσο έπαιρνε να κάνουν έναν ναργιλέ. Φεύγαν λίγο από την κοινή θέα όχι από ντροπή, αλλά για να βρουν λίγο ησυχία, να καλλιεργήσουν την επαμφοτερίζουσα αυτή επαφή, πελάτη-σερβιτόρου/αφέντη-δουλικού.

Τα δουλικά χωρίς βαρυγκώμιες και μούτρα απολάμβαναν το παίδεμα. Γιατί, τελικά, το πιο σημαντικό πράγμα σε κάθε πάρε-δώσε είναι η δουλική προσφορά!

Τέτοιες και άλλες πολλές ιστορίες μου λέει ο Καρίμ και με κρατάει σ’ αναμμένα κάρβουνα. Τον αφήνω όλο και πιο βαθιά να με πιλατεύει.
    Τον γνώρισα όταν νοίκιασε με την οικογένεια του στον πρώτο. Έμαθα να τρώω κους-κους με αρνί κι αραβικές πίπες. Με τη γυναίκα και τα παιδιά πάντα κλειδωμένες.

Τώρα μετράω τις πληγές μου στο στομάχι, τέσσερα μικρά και δύο μεγάλα εγκαύματα από τα καρβουνάκια που γεμίζει το ναργιλέ του. Κατεβαίνω κάτω για να του τις δείξω και να περάσει πάνω τους σπαθόλαδο. Δεν μ’ αλείφει εξαρχής, αφήνει το κάψιμο... Βάζει το κεφάλι μου πάνω στην τουρλωτή κοιλιά του να αφουγκραστώ χίλιες και μία ιστορίες.

Δίπλα του νιώθω ένα μυστικιστικό παλμό, αλλά όταν γυρίζω στο ρετιρέ μου, με φώτα ή χωρίς, με δικάζει η συνείδηση: ‘Να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω μέλι’.

Last edited: 7 Σεπτεμβρίου 2025 at 12:36