Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανεκτικότητα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος yourslavegirl, στις 3 Φεβρουαρίου 2019.

1. Ένας κυρίαρχος πρέπει να έχει υπομονή κ ν συγχωρεί μια υποτακτική όταν κάνει λάθη κατά την εκπαίδευση της?

2. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

Υπάρχουν διαφορα στυλ Κ... Διαλεγουτε και παιρνουτε...

3. Ανάλογα τον άνθρωπο.Το τι πιστεύουμε εμείς δεν καθορίζει τον κάθε κυρίαρχο.
    Το θέμα είναι γιατί αναρωτιέσαι αν πρέπει να δείχνει ανεκτικότητα;

4. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

Πρέπει να έχει γαϊδούρινη υπομονη. Εφόσον όμως δει σε σένα στοιχεία που θα τον πείθουν ότι 'το εχεις' και εφόσον δεν έχεις στοιχεία τα οποία κραυγαλέα τον ενοχλουν.

Σαν κάθε σχέση ειναι, μη το μυθοποιεις.

5. espimain

espimain Contributor

Είναι πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουν τις αποφάσεις του Κυριάρχου.
    Άμα κρίνει ότι πρέπει να την συγχωρήσει, την συγχωρεί. Αν κρίνει ότι δεν πρέπει να την συγχωρήσει δεν το κάνει.
    Οι στόχοι θέτονται από τον αυτόν, η απόφαση της μεθόδου και η επιλογή των μέσων, γίνεται από τον ίδιο.
    Το ίδιο ισχύει και για την αξιολόγηση του αποτελέσματος.

Last edited: 3 Φεβρουαρίου 2019
  6. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

Υποτακτικοι που κανουν επιτηδες λαθη και παιζουν με τα νευρα του Κ ονομαζονται brat.

Καθε υ εχει λιγο brat μεσα του. Το Κ θετει στον εαυτο του ενα οριο, μεχρι ποιο βαθμο ανεχεται.
    Εαν το ξεπερασει, ξεπεραστηκε ενα οριο κι αυτο εχει συνεπειες.
    Ναι, ακομα και το τελευταιο που συγκρατει τη σχεση.

7. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Ο "Κ" δεν ωφείλει τίποτα στο υ του πέραν του να είναι ξεκάθαρος στο τι περιμένει από αυτό.

Στην ανθρώπινη διάσταση ο καθένας έχει τα δικά του όρια στην υπομονή οπότε... όπως έστρωσε το υ, θα κοιμηθεί.

8. ωραίο αυτό που σας προβληματίζει και ωραία το ρωτάτε.
    το "πρέπει" που γράφετε έχει παγίδες, όπως όλα τα "πρέπει".
    δεν είναι απαραίτητο να έχει υπομονή, αλλά συνήθως φέρνει την υποτακτική στα μέτρα του με υπομονή, όχι πάντα όμως.
    δεν χρειάζεται να συγχωρεί. γιατί να συγχωρεί;

εκπαίδευση είναι να την φέρει στα μέτρα του, όχι στα μέτρα της.  

να περνάτε καλά.

9. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

spare the rod and spoil the child

10. Master-Yoda

Master-Yoda Αρχή άνδρα δείκνυσι

Θα ήθελα να το δείς και απο μια άλλη οπτική το ζήτημα.
    η λέξη ανεκτικότητα εμπεριέχει διττή έννοια .. Πχ ανεκτικότητα δείχνουμε σε μια συμπεριφορά που δεν την περιμέναμε ή καλυτερα ένα γεγονός που λαμβάνει χώρο σε στιγμή που δεν έπρεπε ή δεν είχαμε υπολογίσει και γιαυτο δείχνουμε ανεκτικότητα ώστε να περάσει και να φύγει. ( Για παράδειγμα το καλοκαίρι δείχνω ανεκτικότητα στο λεωφορείο αν τύχει και έρθει κάποιος που δεν αγαπάει το αποσμητικό και καθίσει δίπλα μου )
    Οκ πέραν του αστεϊσμού θα ήθελα να καταθέσω την δικη μου άποψη πάνω στο θέμα
    θα μου επιτρέψεις να αντικαταστήσω την λέξη ανεκτικότητα με την λέξη κατανόηση διότι στις διαπροσωπικές μου σχέσεις επιλέγω να δείχνω κατανόηση και όχι ανοχή
    Ως κυρίαρχος επιλέγω οι D/s σχέσεις μου να έχουν ως βάση τον σεβασμό και την ειλικρίνεια και από Τα Δύο μέλη της σχέσης
    Έτσι, αν υποθέσουμε, ότι το κυρίαρχο άτομο απευθύνεται σε ένα άπειρο, νέο άτομο η σε μια καινούρια σχέση η οποία είναι άγουρη ακόμα
    η κατανόηση είναι το κλειδί αρκεί τα λάθη να μην είναι επιτειδευμένα απο την μεριά του υποτακτικού μέλους .( εκει πάμε σε άλλη έννοια άλλη συμπεριφορά διαφορετικο τρόπο διαχείρισης )
    Μέσα στο κείμενο θέλω να προσθέσω όμως και αυτο .
    Όσο κανεις τα ίδια λάθη σημαίνει οτι δεν προχωράς παρακάτω ( ούτε σε κοινωνικό , ούτε σε επαγγελματικό . ούτε σε προσωπικο επιπεδο )
    Σημαίνει οτι δεν μαθαίνεις μέσα απο τα λαθη που έκανες και δεν κατανόησες το όποιο πλαίσιο έπρεπε να κινηθείς .
    Τα καινούργια λάθη σημαίνει οτι κάτι κάνεις σωστα .
    Έχε αυτες τις σκέψεις απο εμένα .

Master-Yoda

( το κείμενο περιέχει χιούμορ και τις δικές μου προσωπικες απόψεις . δεν ειναι πανάκεια )

Last edited: 4 Φεβρουαρίου 2019
  11. -Volt-

-Volt- Contributor

Γράφετε τις λέξεις υποταγή και συγχώρεση και ο τίτλος είναι ανεκτικότητα. Η ανεκτικότητα μπορεί να πλαισιώσει την υπομονή. Η συγχώρεση απ' την άλλη, καταργεί την έννοια της ανοχής. Τι ακριβώς είναι αυτό που αναζητάτε; Μήπως είναι η κατανόηση;

12. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Δεν υπάρχει "πρέπει" , μην αναζητάς μανιουαλς.
    Εν προκειμένω εναπόκειται στην κρίση του κάθε Κ αν, πότε και πόση υπομονή θα έχει.