Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Από Μαρόκο Μιλάνο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος STAL, στις 4 Αυγούστου 2024.

1. STAL

STAL New Member

Παπ.
    Ο κοφτός ήχος του φελου της σαμπάνιας που άνοιγε ακούστηκε σε όλη την καμπίνα. Ο Μάριος ικανοποιημένος με το. Πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σκηνή σέρβιρε στα πανάκριβα ποτήρια.
    Ναι, σκέφτηκε, αν έχεις λεφτά μπορείς να ικανοποιείς κάθε σου γούστο ακόμα και το πιο ανώμαλο, και εσύ και οι φίλοι σου.
    Στο βάθος της πολυτελούς καμπίνας του ιδιωτικού αεροσκάφους, το "γούστο" κατά κόσμον Τερέζα, καθόταν σταυροπόδι και είχε αφεθεί να χαζεύει τη θέα από το παράθυρο.
    Όμορφη κοπέλα βέβαια και προπαντός ιδιετερη. Φανατική bodybuilder από τα δεκαπέντε της είχε χτίσει ένα σώμα όλο μυς.
    Μυς τεράστιους και πανίσχυρους που όμως δεν επηρέαζαν στο ελάχιστο την θηλυκότητα της. Αυτό θα μπορούσαν να το επιβεβαιώσουν και οι δύο φίλοι του Μάριου ο Οδυσσέας και ο Ερρίκος που καθόταν απέναντι της και τόση ώρα την είχαν φάει μα τα μάτια.
    Δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία βέβαια το ντύσιμο της, ένα μικροσκοπικό μπουστάκι όλο και όλο επάνω που τόνιζε τις πλαστικές βυζάρες της Τερέζας και άφηνε να διαγράφονται ξεκάθαρα οι ρώγες τής. Όσο για το κάτω, είχαν δει πολλά προκλητικά ντυμένα κορίτσια στην ζωή τους, αλλά κανένα με τόσο κοντή φούστα όσο αυτή η τζιν που φορούσε η μυώδης φιλενάδα του Μάριου. Κερασάκι στην τούρτα, οι δεκαπενταποντες μαύρες γόβες που αναδείκνυαν άψογα τις πρησμένες γαμπες της.
    - Ο λα λα σαμπάνια... Είπε με προσποιητο ενδιαφέρον η Τερέζα παίρνοντας το ποτήρι από το χέρι του Ερρίκου.
    - Ότι καλύτερο για το κορίτσι μου κομπασε ο Μάριος. Λοιπόν πως σας φάνηκε η Καζαμπλάνκα παιδιά ;
    - Το ξενοδοχείο ήταν φοβερό πετάχτηκε ο Ερρίκος εμένα μου άρεσε ιδιαίτερα η θέα.
    - Όσο για αυτό το καταλάβαμε, τον πείραξε ο Οδυσσέας.
    Όλο το πρωί δεν έπαιρνε τα μάτια του από το μικροσκοπικό μπραζιλ της Τερέζας, όταν αυτή μαύριζε την κορμάρα της στην πισίνα του ξενοδοχείου. Ας είναι σκέφτηκε, τα τρία πλουσιόπαιδα από μικροί τα μοιραζόταν όλα και αυτή δεν ήταν το πρώτο τσουλακι που θα έπαιρναν παρέα.
    - Λοιπόν επόμενη στάση; Συνέχισε ο Ερρίκος για να αλλάξει η συζήτηση.
    - Επόμενη στάση Ιταλία. Αποκρίθηκε ο Μάριος. Έχω ένα σημαντικό ραντεβού με τον αντιπρόσωπο μας στο Μιλάνο, όσο εγώ θα γευματιζω μαζί του εσεις μπορείτε να συνοδεψετε την Τερέζα στα ψώνια ύστερα ....
    Και ύστερα, έχασε την λαλιά του. Και αυτός και οι φίλοι του. Όση ώρα μιλούσε , κοιτώντας τον προκλητικά στα μάτια , η Τερέζα εχωσε ολόκληρο το ποτήρι στο στόμα της , σαν να το τσιμπούκωνε και το κατέβασε μονορουφι.
    - Καλά όλα αυτά, αλλά πώς περνάει η ώρα μέχρι να φτάσουμε, είπε με παιχνιδιάρικη φωνή ξεσταυρώνοντας και σταυρώνοντας από την άλλη τις ποδαρες τις.
    - Τ τ τ τι προτείνεις ; Ρώτησε ο Μάριος προσπαθώντας να βρει την ψυχραιμία του.
    - Έλεγα να μου προσφέρεις μερικούς οργασμούς. Είπε ξεδιανδροπα συνεχίζοντας να τον καρφώνει με τα καυλωμένα αμυγδαλωτα της μάτια. Μπορούν να σε βοηθήσουν οι φίλοι σου σε αυτό. Άλλωστε από ότι ξέρω τα μοιράζεστε όλα, ψέματα ;
    Οι τρεις άντρες είχαν κοκαλώσει. Η φαντασίωση τους, αυτό που ήλπιζαν μερικά ποτά και ακόμα περισσότερα καλοπιάσματα να γίνει αργότερα , εξελισσόταν σε πραγματικότητα χωρίς την παραμικρή προσπάθεια.
    - Λοιπόν, τι λες αγάπη μου, θα με κάνετε να "φτάσω" πάνω από τα σύννεφα; Συνέχισε και άνοιξε διάπλα θα τα πόδια της μοστραροντας τη μαύρη στριγκάρα της που μετά βίας κάλυπτε το ζουμερο της μουνι.
    Ασυναίσθητα ο Μάριος πλησίασε και γονάτισε μπροστά της. Άρχισε να χαιδολογαει τις μυώδεις γαμπες τις και να φιλά τους φουσκωμένους τετρακέφαλους. Τα φιλιά τους συνεχίστηκαν στους προσαγωγούς της.
    Μύριζε την έντονη μυρωδιά από το καυλωμένο κέντρο της θυλικοτητας της, λίγο ακόμα και θα το γευοταν.
    Με ένα της νεύμα, ο Ερρίκος και κ Οδυσσέας μπήκαν και αυτοί στο παιχνίδι. Πλησίασαν σαν συνεννοημένοι πίσω από την πολυθρόνα που καθόταν η μυώδης αμαζόνα και άρχισαν να τη φιλούν στα αυτιά στο λαιμό και στους σμιλεμενους της ώμους. Έσφιξε τα μπράτσα της προκαλώντας τα υπνοτισμενα αγόρια να συνεχίσουν τα φιλιά στα πρησμένα βουνά από σάρκα που αποτελούσαν τους δικέφαλους της.
    Ώσπου ξαφνικά το όνειρο μετατράπηκε σε εφιάλτη. Οι μεγάλοι μύες στα πόδια της , όμοιοι πέτρα, έσφιξαν το λαιμό του Μάριου σαν ταναλιες. Το ίδιο και πάνω, οι δύο άντρες είχαν παγιδευτεί στους μυς των χεριών της που φλεξαριζε συντρίβοντας τους.
    Το δυνατό της γέλιο αντηχησε στην καμπίνα καθώς έβλεπε τους άντρες να προσπαθούν απελπισμένα να απελευθερωθούν από την τρομερή λαβή της. Χτυπούσαν με τα χέρια τους γρανιτένιους μυς προσπαθώντας να την κάνουν να ελαφρώσει την πίεση. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να την κάνουν να συνεχίσει με ακόμη περισσότερο ενθουσιασμό.
    - Τι έγινε αγορινες ; Σας πέφτει πολύ το κορμί μου; Νόμιζα ότι σας άρεσαν οι μυώδεις γυναίκες. Είπε χωρίς να περιμένει απάντηση.
    Οι τρεις άντρες ήτανε πολύ απασχολημένοι με το να προσπαθούν να επιβιώσουν από τα βασανιστήρια της.
    Χαλάρωσε τα πόδια της για λίγα δευτερόλεπτα, ίσα για να παρασύρει τον Μάριο πιο βαθιά μέσα της. Τώρα πια το πρόσωπο του (συν)τριβωταν στην καυλωμένη της μουνα ικανοποιώντας έτσι την πείνα της για οργασμούς. Ασυναίσθητα, η Τερέζα, πολλαπλασίασε την πίεση που ασκούσε στα κορμιά τους. Τύλιξε τις ποδαρες τις γύρω από το κεφάλι του αγοριού τις , το οποίο λίγο ακόμα και θα έσπαγε, ενώ παράλληλα πιάνοντας τους Ερρίκο και Οδυσσέα σε κεφαλοκλείδωμα οδήγησε τις φάτσες του προς τις βυζάρες της.
    - Έτσι μου αρέσει να χύνω αγοράκια μου. Να σας σας παλεύω μέσα στο αεροπλάνο.
    Ευτυχώς για όλους, κυρίως για τον Μάριο, ο οργασμός δεν άργησε να έρθει. Με σώμα που έτρεμε και ουρλιαχτά ικανοποίησης η αμαζόνα σήκωσε την λεκάνη ψηλά σχεδόν αποκεφαλιζοντας τον. Έπειτα χαλάρωσε το κορμί της και άφησε τους τρεις άντρες να πέσουν σαν σακιά στο πάτωμα , παλεύοντας να βρουν τις ανάσες τους.
    Χαλάρωσε και αυτή ικανοποιημένη για την ώρα.
    - Είσαι τρελή κοπέλα μου ; Είπε μερικά λεπτά αργότερα ο Οδυσσέας. Κόντεψες να μας σκοτώσεις εκεί κάτω.
    - Really τώρα ; Θεωρείς ότι το με βρίσεις είναι η έξυπνη κίνηση ;
    Σηκώθηκε όρθια, έβγαλε τη φούστα της έβγαλε το μπουστάκι της και τα δίπλωσε προσεκτικά. Το εσώρουχο της ήταν ένα μικροσκοπικό, εντελώς διάφανο τάγκα. Ένα μικρό κομμάτι τούλι μπροστά που ίσα που κάλυπτε την αχόρταγη μουναρα της και ένα λεπτουλι κορδονακι πίσω. Τράβηξε περήφανα κορδόνια πάνω από τη λεκάνη εφαρμόζοντας το μέσα της.
    - Έτσι θα σας παλέψω αυτή τη φορά, μόνο με το στριγκάκι μου και τις γόβες.
    Οι τρεις άντρες άκουγαν έντρομοι τα λόγια της. " Δεν θα αντέξουμε και δεύτερο γύρο" σκέφτηκαν ταυτόχρονα.
    Πρώτος είχε σειρα ο πολυλογάς της παρέας.
    Βούτηξε τον Οδυσσέα από τα πέτα και καθώς κάθισε ξανά στην πολυθρόνα της, έκλεισε τα σιδερένια πόδια της γύρω από το σώμα του, μαζί και τα χέρια του εγκλωβίζοντας τον έτσι σε ένα φοβερό ψαλίδι. Κοιτώντας τον με τα καυλωμένα - πότε είχε προλάβει να ανάψει ξανά ; - γεματα αυτοπεποίθηση μάτια της άρχισε να τον συντρίβει ακόμα πιο δυνατά.
    - Κ Κ κάντε κάτι μαλάκες... Θα με λιώσει... !
    Οι δύο άντρες είχανε μείνει στήλη άλατος. Έβλεπαν την μελαχρινή αμαζόνα να συνθλίβει με τα μπούτια της τον φίλο τους. Και δεν ήξεραν τι να κάνουν. Το μόνο που ήξεραν ότι δεν είχαν τη δύναμη να βοηθήσουν τον Οδυσσέα.
    - Τι θα κάνεις Ερρίκο; Ρώτησε περιπαικτικά ή τερέζα. Θα παλέψεις μαζί και θα γίνεις εχθρός μου η θα με χαϊδεψεις και θα γίνεις φίλος μου; Έχεις δει τι παθαίνουν οι εχθροί μου, λοιπόν;
    - Συγνώμη φίλε, δεν μπορώ να τα βάλω μαζί της. Είπε ο ερρίκος και χώθηκε βάλθηκε να πιπιλαει την αριστερή της ρώγα.
    Μια κραυγή βγήκε από το στόμα του οδυσσέα, αντί για συγκροτημένη φωνή, καθώς έβλεπε τη Τερέζα με τον κοιτάζει με βλέμμα γεμάτο ικανοποίηση και σηκωμένο φρύδι ενώ ο φίλος του είχε κουρνιάσει στο στήθος της.
    Ο άλλος φίλος του δεν χρειάστηκε καμιά ιδιετερη παρότρυνση. Δουλικά πήγε πίσω της και άρχισε να κάνει ελαφρύ μασάζ στους πρησμένους τραπεζοειδής μύες της. Πότε πότε έσκυβε και τη φιλούσε τρυφερα στο λαιμό και πίσω από το αυτί.
    - Σε ευχαριστώ αγάπη μου για το όργιο που μου διοργάνωσες. Ξέρεις καλά ότι δεν χορταίνω μόνο με ένα κορμί και οι φίλοι σου είναι ένα πολύ γευστικό συμπλήρωμα διατροφής. Ναι, συνέχισε στους αποσβολωμένους φίλους του Μάριου, η σημερινή παρτουζιτσα δεν διοργανώθηκε από εσάς αλλά από εμένα και τον σκλάβο μου. Αυτόν που που νομίζατε ότι είναι φίλος σας αλλά στην πραγματικότητα εδώ και ένα μήνα που γνωριζόμαστε είναι δούλος της σωματικής μου διάπλασης. Και τώρα, εξακολούθησε σαδιστικά να καμαρώνει για τα κατορθώματα της, παγηδευτήκατε όπως οι μύγες στον ιστό της αράχνης και θα υποφέρετε μόνο και μόνο για την ηδονή μου.
    - Γαμημενε, στεναξε ο Οδυσσέας κοιτώντας τον φίλο του με λύσσα στα μάτια.
    Αντί για απάντηση ο Μάριος σκέφτηκε ότι θα ήταν καλύτερα να ανακουφίσει το μαρτύριο του φίλου του. Ένας τρόπος υπήρχε. Να χύσει ξανά η Τερέζα.
    Συνέχισε ένα πιπιλάει το λαιμό και το αυτί της ενώ παράλληλα το χέρι του αφού διέσχισε για λιγο το δεξί της στήθος και το six pack της βάλθηκε να μαλάζει την καυλωμένη μουναρα της.
    Την ίδια ώρα ο Ερρίκος είχε μπει και αυτός για τα καλά στο παιχνίδι. Συνέχισε να θηλάζει το στήθος της και να χαϊδεύει το σμιλεμενο της σώμα λες και όλη τη ζωή εξαρτώνταν από αυτό.
    Η Τερέζα άρχισε να αναστεναζει ικανοποιημένη δύο άντρες είχαν βαλθεί να περιποιούνται την κορμάρα της ενώ ένας τρίτος στέναζε ανάμεσα στα πόδια της.
    Την σκηνή διέκοψε για λίγο ο νεαρός συγκυβερνήτης του ιδιωτικού αεροσκάφους, που ανησυχώντας για τους θορύβους και τις κραυγές που ακούγονταν στην καμπίνα βγήκε να ρίξει μία ματιά.
    - Πήγαινε γρήγορα στη θέση σου, διέταξε αυστηρά ο Μάριος. Ενώ η αμαζόνα τον κοιτούσε με αλαζονικό βλέμμα στα μάτια.
    Ο Οδυσσέας μέσα σε αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα πρόλαβε να ελπίσει οτι κάποιος επιτέλους θα τον έσωζε, ήλπιζε ότι μαζί με τον πιλότο πέντε άντρες ίσως θα μπορούν να κάνουν καλά το κορμί που ήδη είχε τσακίσει τρεις.
    Όμως τώρα εβλεπε τις ελπίδες του να γίνονται καπνός και συνειδητοποιούσε ό,τι ήταν στο έλεος της αχόρταγης αμαζόνας και της φοβερής λαβης της, που δυνάμωνε όλο και δυνάμωνε.
    Ώσπου επιτέλους έφτασε στην κορύφωση.
    Μόνο η κραυγή ηδονής της καθώς έχυνε δυνατά θα μπορούσε να καλύψει το ουρλιαχτό του καθώς οι προσαγωγοι της συνεπικουρούμενοι από τους υπόλοιπους μυς των ποδιών της συσπαστηκαν ακαριαία συνθλίβοντας τον ανάμεσα του. Δεν ήταν σε θέση να καταλάβει πόσα ακριβώς και ποια, άλλα σίγουρα αρκετά από τα κόκκαλα του έσπασαν για χατίρι του μουνιού της Τερέζας.
    Οι φίλοι του κοιτούσαν με δέος και τρόμο το καταντημα του χωρίς να τολμούν να κάνουν το παραμικρό.
    Αυτή τη φορά δεν άφησε να χαθεί ούτε δευτερόλεπτο.
    - Δε χόρτασα ακόμα, μουρμουρισε.
    Ήταν η σειρά του Ερρίκου να τσικιστει από την αχόρταγη bodybuilder. Τον έπιασε με δύναμη από τα μαλλιά και τον σήκωσε πάνω.
    - Έλα δω, εσένα σε έχυσα;
    Ένα νεύμα σε στυλ όχι ήταν το μόνο που πρόλαβε να κάνει.
    Με το ένα χέρι τον γονάτισε μπροστά της και με το άλλο έσκισε τη στριγκάρα της φανερώνοντας το υγρό ξυρισμένο μουνι της. Τα έντονα σφικτά χείλια του παλλόταν υγρά και αποζητούσαν ακόμα έναν οργασμό.
    Υποταγμένος στη δύναμη της ο Ερρίκος άρχισε να την γλύφει, ενώ ο Μάριος μηχανικά γονάτισε και άρχισε να χαϊδεύει και να φιλά της γυμνασμένες της γάμπες. Ούτε μία κίνηση δεν τόλμησαν να κάνουν για να βοηθήσουν τον τσακισμενο τους φίλο που, χαμένος κάπου μεταξύ συνείδησης και λιποθυμίας, παρακολουθούσε το θέαμα.
    Μετά από λίγα λεπτά απόλαυσης του θριάμβου της η Τερέζα έχυσε για τρίτη φορά φωνάζοντας δυνατά και πάλι.
    Αυτή τη φορά δεν βρισκόταν κανένας ανάμεσα στα μπράτσα της για να τον λιώσει. Έτσι εκτόνωσε όλη της την ένταση σε μία δυνατή σφαλιάρα στον Ερρίκο που κυριολεκτικά των έστειλε στην απέναντι πλευρά της καμπίνας.
    Ολόγυμνη μόνο με τις ψηλοτάκουνες γόβες της απομακρύνθηκε για να απολαύσει καλύτερα τι θέαμα.
    Τρεις άντρες είχαν τσακίστει από το κορμί της μόνο και μόνο για μερικούς οργασμούς και τώρα κείτονταν εξουθενωμένοι στο πάτωμα.
    Μετά από μερικά λεπτά, την ησυχία διέκοψε ένας διακριτικός ηλεκτρονικός θόρυβος που σε συνδυασμό με μια φωτεινή επιγραφή που άναψε έδωσε το σήμα " δεσατε τις ζώνες σας" .
    - Αλλαγή σχεδίων, είπε ειρωνικά, ο αντιπρόσωπος μάλλον θα περιμένει. Εσύ ( δείχνοντας τον Μάριο ) θα πας το ερείπιο στο νοσοκομείο και εσύ ( δείχνοντας τον Ερρίκο) θα με πας να σηκώσω όλα τα μαγαζιά.
    - Μάλιστα αφέντρα, ψελισαν και οι τρεις ταυτόχρονα.

Made by S.T.A.L.

Last edited: 5 Αυγούστου 2024
  2. sfougokolarios

sfougokolarios Regular Member

Ωραιο το κείμενο, αν θες μόνο διόρθωσε το "μουστάκι" σε μπουστάκι στην τρίτη παράγραφο γιατί κόλλησα για λίγο

3. sfougokolarios

Η τύπισσα θυμίζει την Isabella Scorupco στο James Bond - Goldeneye

4. STAL

STAL New Member

Μήπως εννοείς την Xenia onatop στην ίδια ταινία;

5. sfougokolarios

nai μαλλον εχεις δίκιο...

6. STAL

STAL New Member

Ααααααχ τι μου θύμησες τώρα .... Η πρώτη μου επαφή ( σε πολύ νεαρή ηλικία ) με ψαλίδια mixed wrestling κτλ ... Με καθόρισε αυτή η ταινία.