Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αφέντη μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 15 Σεπτεμβρίου 2015.

1. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Ήταν ένα μονοπάτι που ήθελα καιρό να πάρω, φανταζόμουν, ένα ανδρικό δυνατό χέρι να κρατά το μαστίγιο και με απίστευτη δύναμη να το προσγειώνει στο δυνατό μου κορμί που κρέμονταν από το ταβάνι. Ξανά και ξανά, οι κραυγές μου κατάκλυζαν τον χώρο ενώ εκείνος με τιμωρούσε δυνατά. Γυμνός μπροστά σε άλλον άνδρα. Στην σκέψη μου παραμέριζα το πρωκτικό σεξ, αλλά όχι το στοματικό. Φοβόμουν να το προτείνω ακόμη και σ' έναν άγνωστο στο ίντερνετ.

Μπήκα σε ένα σάητ γνωριμιών. Επέλεξα άνδρες, κοντά στην περιοχή μου που έψαχναν γυναίκες. Έφτιαξα το ακόλουθο μήνυμα:

΄΄Αναζητώ άνδρα, να γίνω σκλάβος του στα πάντα εκτός από σεξ, αν ενδιαφέρεστε για σοβαρή συζήτηση παρακαλώ απαντήστε μου, ευχαριστώ.΄΄

Το έστειλα σε τρεις ανθρώπους. Εισέσπραξα σχεδόν αμέσως δύο αρνήσεις με ιδιαίτερα υβριστικό περιεχόμενο που μ' έκαναν ν' απογοητευθώ ακόμη περισσότερο. Το άφησα. Είχε περάσει σχεδόν μία εβδομάδα μέχρι που έλαβα ένα ειδοποιητικό μέηλ για απάντηση στο συγκεκριμένο σάητ.

Μέχρι ν' ανοίξω το μήνυμα, έτρεμα, φοβόμουν και τα δύο και την αποδοχή και την απόρριψη.

'' Είναι ενδιαφέρον, δεν το έχω ξανακάνει, είμαι χωρισμένος, μένω μόνος πες μου για περισσότερα. Νίκος''

Το διάβασα δεύτερη φορά κι ένιωσα να φεύγουν τα χύσια από το πέος μου, τόση ώρα τριβόμουν ασυναίσθητα στο παντελόνι μου. Πήγα στο μπάνιο, έκανα ένα γρήγορο ντουζ κι επέστρεψα.

''Σας ευχαριστώ κύριε Νίκο που μου απαντήσατε, ούτε εγώ το έχω ξανακάνει, αλλά σίγουρα θέλω να το ζήσω, θα σας περιγράψω μία σκέψη μου για να καταλάβετε.

Φαντάζομαι ότι έχω έρθει σπίτι σας, ειστε στον καναπέ σας σερβίρω ένα ποτό, με βάζετε να γδυθώ μπροστά σας, ντρέπομαι, με βάζετε και γυρνάω για να με εποπτεύσετε, νιώθω το άγγιγμα σας στο κορμί μου, τρέμω, με βάζετε στα πόδια σας μου τις βρέχετε με τα χέρια σας, πονάω, καυλώνω όσο με δέρνετε. Θυμώνετε, με πάτε στο κρεβάτι σας, με βάζετε μπρούμυτα, βγάζετε την ζώνη σας και μου δίνετε ένα πολύ γερό μάθημα, κλαίω, σας ικετεύω. Σταματάτε, γυρνάμε στο σαλόνι, κάνω μασαζ και γλύφω τα πόδια σας, ενώ απολαμβάνετε τον καφέ σας. Μάριος''

Το έστειλα κι έμεινα εκεί. Μερικές ώρες αργότερα μου απάντησε.

΄΄Ήμουν στην δουλειά πριν, σου στέλνω το κινητό μου, ήταν πολύ ωραίο θέλω να μιλήσουμε''

Πήρα αμέσως τηλέφωνο. Τον άκουσα, ωραία βραχνή φωνή, είναι 42 μου μίλησε γι αυτόν, συνεχίσαμε να μιλάμε από το ίντερνετ για αρκετούς μήνες.

'' Μάριε θέλω να βρεθούμε''

''Μάλιστα, Κύριε'' του απάντησα.

Με πήρε αμέσως τηλέφωνο. Μου έδωσε αναλυτικές οδηγίες για το που να πάω, με ποιο λεωφορείο. Την στάση, θα τον συναντούσα στο μαγαζί του. Ασχολείται με κτηνοτροφικά προϊόντα. Στις 5 έπρεπε να ήμουν εκεί, αν αργούσα είπε θα με τιμωρούσε. Γελάσαμε και οι δύο. Μου είπε θα με επιστρέψει εκείνος με το αμάξι του πίσω.

Πήρα το αστικό. Η διαδρομή ήταν μεγάλη μ' έκανε ν' αναρωτιέμαι, πολλές φορές ήμουν έτοιμος να κατέβω να γυρίσω πίσω. Έφθασα ένα τέταρτο νωρίτερα, κατάλαβα ποιο ήταν το μαγαζί του. Είχε τρακτέρ, πολλά σακιά με άμμο, λίπασμα και άλλα γεωργικά προϊόντα. Τον είδα. Από μακρυά. Σχεδόν στο ίδιο ύψος μ' εμένα.

Φορούσε μία φόρμα εργασίας αυτές με την τιράντα, ήταν ιδρωμένος, από μέσα δεν φορούσε μπλούζα, οι μυς του διακρίνονταν από απόσταση είκοσι μέτρων, τον φαντασιωνόμουν ήδη με το μαστίγιο του. Τον πλησίασα, με κατάλαβε από την πρώτη στιγμή, αλλά είχε κόσμο κοντά του.

Παρίστανα τον πελάτη.

΄΄Μάριε καλώς ήρθες'' άκουσα την γνώριμη φωνή από το τηλέφωνο.

Γύρισα προς το μέρος του, έτρεμα

΄΄Γεία σας..''

'' Έλα μαζί μου''

Πήγαμε σ' έναν άλλο χώρο από πίσω, στη μέση ένα γραφείο.

''Μου έτυχε ένας πελάτης, κάθισε εδώ, όταν τελειώσω θα έρθω''

''Μάλιστα..''

''Χαλάρωσε βρε, όλα καλά, μου αρέσεις..''

Μου έκλεισε το μάτι κι έφυγε. Κόντεψα να λιποθυμίσω.

Άρχισα να παρατηρώ τα πάντα γύρω μου. Το ταβάνι ήταν πολύ ψηλά, προκάτ κατασκευή. Το λευκό μέταλλο δέσποζε στον χώρο. Δεν άργησε το μάτι μου να πέσει στην μεταλλική μπάρα, οριζόντια, περίπου ένα μέτρο από το πάτωμα στερεωμένη στο τοιχείο, αργότερα θα μάθαινα ότι σε αυτή δένουν τ' άλογα.

Τριγυρνούσα στο χώρο, είχε σκοινιά, διάφορα αντικείμενα για αγροτικές δουλειές και πιο πέρα ένας πάγκος γεμάτα καμουτσίκια. Σάστισα, δεν είχα δει παρά μόνο στις ταινίες, τόσο λεπτή η άκρη του, το χτύπησα στον αέρα.

χρααααατςςςς

ο ήχος του τόσο διαπεραστικός, αν με χτυπήσει με αυτό θα ματώσω αμέσως, μακάρι..

Γύρισα στη θέση μου, τον περίμενα.

Ήρθε μετά από δύο ώρες. Πέρασαν πολύ γρήγορα.

- Σε άφησα να περιμένεις τόση ώρα.

-Δεν πειράζει Κύριε.

Χαμογέλασε. Πάτησε ένα κουμπί, άρχισαν οι γρύλιες να κατεβάζουν τα αλουμίνια. Το μαγαζί έκλεινει.

-Δεν τον περίμενα αυτόν τον πελάτη, εδώ πίσω έχει ένα ντουζ, θα πάω να κάνω ένα είμαι χάλια. Θα τα πούμε μετά.

-Μάλιστα..

-Πριν πάω όμως θέλω να γδυθείς!!

Τρόμαξα τα έχασα.

-Δεν θα το ξαναπώ.

-Μα, μαλιστα..

Έβγαλα το πουκάμισο μου, τα παπουτσια μου και το παντελόνι μου. Τα δίπλωνα.

-Δεν έβαλες εσώρουχο όπως σου ζήτησα. Έλα κοντά μου.

Τον πλησίασα, έτρεμα, αλλά ένιωθα το πέος μου να σκληραίνει, ήμουν δίπλα του.

Έβγαλε τις τιράντες του. Άφησε την φόρμα του να πέσει. Ήταν κι εκείνος γυμνός. Ασυναίσθητα χωρίς να μου το πει, γονάτισα και τον βοήθησα να την βγάλει και μετά του έβγαλα τ' άρβυλα. Τα μάτια μου δεν ξεκολλούσαν από το στήθος και την κοιλιά του.

-Είστε πολύ γυμνασμένος

-Κι εσύ αρκετά και το σώμα σου είναι τόσο άτριχο και λευκό..

-Έκανα λέηζερ όπως διατάξατε

-Γονάτισε και περίμενε εδώ.

Πήγε στο μπάνιο και όση ώρα άκουγα το νερό σκεφτόμουν αυτό το σώμα που μόλις είχα δεί, σμιλεμένο, γραμμωμένο, δυνατό. Θα κάνω ότι και να μου ζητήσει μόνο αυτό σκεφτόμουν, πρέπει να τον ικανοποιήσω.

Ήρθε κοντά μου με μόνο μία πετσέτα τυλιγμένη γύρω του..

-Βάλε μου ένα ποτήρι ουίσκυ κι έλα να μιλήσουμε.

Έκατσε αναπαυτηκά στην καρέκλα του, του ετοίμασα το ουίσκυ με δύο παγάκια όπως μου υπέδειξει.

Γονάτισα μπροστά του και του πρόσφερα το ουίσκυ.

-Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

Έσκυψα και άρχισα να φιλάω τις πατούσες του, να γλύφω ένα ένα τα δακτυλάκια του και να κάνω μασάζ σε όλη την καμάρα του ποδιού του, ακούγοντας τα βογγητά ευχαρίστησης του.

-Θα μπορούσες να μου το κάνεις κάθε μέρα αυτό..

Συνέχισα πιο έντονα και πιο δυνατά από πριν να τον γλύφω..

Σηκώθηκε με πήρε από το μαλλί και με έσυρε μέχρι την μπάρα.

-Ξέρεις τι είναι αυτό;

-όχι..

Με χαστούκισε, στο τέλος θα λες Αφέντη. Γίνονταν άγριος, μου άρεσε πολύ. Ήταν εμφανέστατο ότι ειχε καυλώσει. Η πετσέτα μόλις έπεσε κάτω.

-Συγνωμη Αφέντη

-Είναι η μπάρα που δένουμε τ' άλογα για να ξεκουραστούν. Θα σε δέσω εδώ για να σε δείρω.

Έδεσε με σκοινί τα χέρια μου στην μπάρα και οδήγησε το σώμα μου προς τα πίσω σχηματίζοντας ένα Γ. Σηκώνοντας αρκετά ψηλά τον κώλο μου.

-Έχω και καμουτσίκι εδώ, αλλά δεν θα σε πονέσω τόσο πολύ από τώρα. Έχω όμως αυτό.

Μου έδειξε μία δερμάτινη λουρίδα, με χοντρό δερμα μακρυά, καφέ.

-Είμαι σίγουρος ότι αυτή η λουρίδα θα σου δώσει ένα πολύ καλό μάθημα, σκλάβε μου.

Πόσο όμορφα ακούστηκε το σκλάβε μου

Χρααατςς

-αααχχχ, πόσο δυνατή και απρόσμενη κατευθείαν και στα δυο μου κωλομέρια

Χραατςςς πιο δυνατά
    Χράατςς ξανά και ξανά δέκα φορές συνεχόμενες στο ίδο σημείο. Χοροπηδούσα από τον πόνο.

-Είναι πολύ δυνατά, σας παρακαλώ, Αφέντη

-Σκασμός

Χράατςς αυτή τη φορά σημάδεψε το πίσω μέρος από τα μπούτια μου, έβαλα τα κλάματα με τη μία.

Με πιο αργό ρυθμό ακολούθησαν κι εδώ δέκα γερά χτυπήματα.

Ήρθε προς το μέρος μου. Με σήκωσε όρθιο, τα χέρια μου ήταν δεμένα στην μπάρα και ακριβώς πάνω από την μπάρα οι όρχεις μου με το πέος μου να κρέμονται.

-Ξεκαυλώσαμε ε; Πρέπει να βρω έναν τρόπο να σε δένω από τα αρχίδια στην μπάρα.

Έκανε βήματα πιο πίσω κι άρχισε να με χτυπάει με πολύ δύναμη κι έντονο ρυθμό σε όλο μου το σώμα. Ίδρωνα, βόγγαγα, πονούσα απίστευτα.

Σταμάτησε..

-Καίγομαι Αφέντη όλο το κορμί μου πονάει..

Γέλασε. Μου είπε το πόσο κόκκινη ειναι η πλάτη μου και το πόσο έχει μελανιάσει ο κώλος μου.

-Θα σε λύσω τώρα να ξεκουραστείς..

2. Lady in Corslet

Lady in Corslet Mind the gap...

Υπέροχο...Βιωματικό?