Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Για άτομα νέα στον χώρο (και όχι μόνο).

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 8 Μαϊου 2009.

  1. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Η ζωή, το Σύμπαν ή όπως το αποκαλεί κανείς μπορεί να σε εκπλήξει σημαντικά μερικές φορές  
     
  2. Yve

    Yve

    Καλοδεχούμενες οι εκπλήξεις αλλά δεν είναι ο κανόνας. Κ το προσωπικό γούστο δεν αλλάζει δραματικά από μια ηλικία και μετά.
     
  3. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Θα συνιστούσα στις νέες Υ να μην μένουν καιρό σε γραπτή επικοινωνία μόνο. Γνωρίζω πως κάποιοι Κ, αντιγράφοντας copy paste καλοδιατυπωμένα κείμενα από λογοτεχνικά κυρίως έργα, δημιουργούν μια μαγική εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στην προσωπικότητα και τις δεξιότητες τους. Επαναλαμβάνουν αυτό το μοτίβο (δοκιμασμένη συνταγή), πολλές φορές ταυτόχρονα σε ότι κινείται στο χώρο και στατιστικά έχουν αποτελέσματα καλύτερα, από το να επικεντρωνότασν με θέρμη σε μια μόνο κοπέλα. Έχουν το πλεονέκτημα, μια και δεν χρειάζεται ούτε να αναλώνονται ούτε να κάνουν λάθη. Αν αυτό συνεχιστεί για καιρό, δημιουργεί δεσμούς και συναισθήματα που θολώνουν μετέπειτα την κρίση. Μην δίνεται αξία σε όποιν δεν καταλαβαίνεται, δεν είναι ότι είσαστε χαζές ή κατώτερες...αυτός μιλάει επίτηδες έτσι, για να νιώσετε μικρές και ασήμαντες και να θαυμάσετε το μεγαλείο του. Δια ζώσης μακριά από βαρύγδουπες λιγοστές κουβέντες, ποτέ δεν θα σας αποκαλύψουν το ποιόν κάποιου (δεν είναι λιγομίλητος, απλά προσέχει). Αν δείτε ποτέ και κανένα ορθογραφικό λάθος (επιτρεπτό) θεωρήστε το καλό σημάδι, μιλάει από καρδιάς χωρίς διορθωτή κειμένου. Αυτά τα λίγα κορίτσια μου με αγάπη, καλή τύχη.
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    ... και μακρυά απ όσους σας δίνουν συμβουλές.

     
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Κι αυτό συμβουλή είναι  
     
  6. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό λέω εγώ. Όποια θέλει ακούει, όποια θέλει να μάθει παθαίνοντας....δικιά της η ζωή.
     
  7. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Συμπέρασμα αυθαίρετο και, σε μεγάλο βαθμό, χειριστικό!

    Το ιδιοτελές "κοιτάξτε και λίγο όσους δεν ξέρουν να ανοίξουν το στόμα τους" δύσκολα πείθει για τα αλτρουιστικά του ελατήρια.

    Υ.Γ. Το συγκεκριμένο ποστ δεν αποτελεί προϊόν λογοκλοπής από την παγκόσμια λογοτεχνία...
     
  8. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Εγώ μιλώ για τον γραπτό λόγο, για το copy paste που κάποιοι πονηροί τενεκέδες χρησιμοποιούν. Αντίθετα παροτρύνω την συνομιλία τηλαφωνικά ή δια ζώσης. Όσο για τα αλτρουιστικά ελατήρια μου, αν μου βρεις έστω και μία κοπέλα που εγώ προσέγγισα τα τελευταία πέντε χρόνια για γνωριμία και προσπάθησα να την κατακτήσω, θα δεχτώ ότι έχω πονηρούς σκοπούς.
     
  9. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Είναι τουλάχιστον παράδοξο, κάποιος που επιχειρεί ανυπόστατη ταμπελοποίηση, επειδή όπως φαίνεται δεν μπορεί να διανοηθεί ότι είναι αρκετοί αυτοί που δεν χρειάζονται κορέκτορα για να γράφουν σωστά ή κοπιάρισμα του "Έγκλημα και τιμωρία" για να μην κάνουν λάθη, να ζητά αποδείξεις περί "μη ύπαρξης" του πρόδηλου.

    Χωριό που φαίνεται...
     
  10. skia

    skia Contributor

    Το μυαλό στο κεφάλι απλά και τα πόδια στη γη.
     
  11. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Καινούργιος Cad μας προέκυψε.....ίσως όμως όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Δεν συνεχίζω την ωραία κουβεντούλα, έχω πιο ευχάριστα πράγματα να κάνω.
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Τούτου λεχθέντος τα πόδια στον αέρα είναι πιο συναρπαστικό, ή όπως λέγαμε οι παλιοί "μάτια μισάνοιχτα, πόδια ορθάνοιχτα και μυαλό μεσάνυχτα"  

    Και πολύ καλά κάνετε, και να μας συγχωρείτε, αλλά έχουμε μιαν αλλεργία στους συμβουλάτορες, γιατί εσείς μπορεί να έχετε τις καλύτερες των προθέσεων, αλλά έχουμε δει πολλά εδώ, ειδικά όσοι είμαστε από τότε που οι πυραμίδες ήταν γιαπί, συνελόντι ειπείν, το site απευθύνεται σε ενήλικες και υπάρχει λόγος γι' αυτό. Όσον αφορά τους γύπες, που υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν, είναι και αυτοί μέρος της τροφικής αλυσίδας, και πολύ χρήσιμο θα συμπλήρωνα.

    The great filter, που λένε και στο χωριό μου.
     
    Last edited: 15 Φεβρουαρίου 2024