Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 20 Οκτωβρίου 2007.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Κυριαρχος/η Σαδιστης/ρια, + υποτακτικος/η μαζοχιστης/ρια.

    Δυο εντελως διαφορετικοι κοσμοι,δυο εντελως διαφορετικες αποψεις για την ερωτικη απολαυση Α/αυτων των δυο,ο ενας αντλει ηδονη απο την υποταγη και τον μαζοχισμο του αλλου, και ο αλλος απο την Κυριαρχεια και τον Σαδισμο του πρωτου.

    Ομως αυτοι οι δυο κοσμοι αν δεν ειναι μαζι, αν δεν συνυπαρχουν ζουν μια ζωη ανουσια, (βλεπε βανιλα γαμοι,σχεσεις, με το ενα μελος βανιλα και το αλλο να ανηκει στο bdsm, το μελος αυτο να κανει αγγαρεια sex,να κανει sex αραια και που γιατι ετσι πρεπει,και οχι γιατι το απολαμβανει, μιλαω παντα για το μελος που ανηκει στο bdsm).

    Οι ερωτησεις ειναι δυο.

    1ον Γιατι Α/αντλουμε ηδονη μεσα απο Κυριαρχεια Σαδισμο, + υποταγη μαζοχισμο ?

    2ον Θα M/μπορουσατε να Σ/συμβιβαστειτε ερωτικα για ολη Σ/σας την ζωη σε βανιλα και μονο βανιλα ερωτικη ζωη, σε βανιλα σχεση, συμβιωση, η γαμο, πιστευω οτι θα ειναι μια ευνουχισμενη ερωτικη ζωη Ε/εσεις τι λετε ?

    Ειναι λιγο δυσκολο θεμα, ειδικα η πρωτη ερωτηση, αλλα πιστευω θα βρουμε τις απαντησεις, τι λετε Ε/εσεις ?
     
  2. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Δεν είναι και τόσο δύσκολο αγαπητές Πέρρι. Οι απαντήσεις, για να σε διευκολύνω βρίσκονται κατ'αρχήν στα έργα του ντε Σαντ και στο Φρόυντ. Κατά δεύτερο λόγο, αυτό που δε θέλουμε να είμαστε το κάνουμε σε lige styl, το οποίο θα μπορούσαμε να το πούμε με τον όρο "τελετή". Εγώ, για παράδειγμα, κάνω μια τελετή όταν υπηρετώ την Κυρία μου. Δεν υποκρίνομαι καθόλου, απλά ακολυθώ μια τελετουργία η οποία ορίζεται με κάποιο, συγκεκριμένο τρόπο τόσο από εμένα όσο από Εκείνη και από τις συζητήσεις μας (εγώ με Εκείνη και με όλους εδώ).

    Ας το αφήσω ανοιχτό το θέμα για να έχουμε να συζητάμε.
     
  3. Elvira

    Elvira Regular Member

    Απάντηση: ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ

    Δυο κοσμοι διαφορετικοι ο ενας απο τον αλλον. Ομως δυο κοσμοι που δεν μπορουν να υπαρξουν μονοι, μονο μαζι. Ενας μαζοχιστης που βρισκει αυτο που αποζητα στον Σαδισμο καποιου. Ενας Σαδιστης που μπορει να ειναι ακριβως αυτο που θελει, Σαδιστης, χωρις να εχει τυψεις, χωρις να υπαρχει αλλα και οριο. Ο μαζοχιστης που μαθενει κατα τη διαρκεια της εκπαιδευσης του να αντεχει τον ιδιο του τον μαζοχισμο. Μαθενει να γινεται δυνατος προς τον ιδιο του τον εαυτο, ομως να μενει αδυναμος μπροστα στον Σαδιστη του. Δεν κανω διαχωρισμο αναμεσα στην υποταγη και τον μαζοχισμο οχι γιατι βλεπω το ιδιο κοιταζοντας. Απλα πιστευοντας πως και η υποταγη ειναι ενα ειδος ψυχικου μαζοχισμου. Ακομα και αν ο σωματικος μενει μερικες φορες στην ακρη. Δυο κοσμοι που μεσα σε ολη τους την αντιθεση μπορουν μονο μαζι να πορευτουν.

    Δεν ξερω γιατι αντλω την ηδονη μεσα απο αυτο. Δεν ξερω γιατι νιωθω αυτη την απελευθερωση που νιωθω μεσα απο τον πονο που μου Χαριζει ο Κυριος μου (και Τον ευχαριστω καθε στιγμη για αυτο), ομως ξερω πως την νιωθω. Την ωρα του πονου (οποιουδηποτε πονου) η ηρεμια, σε καθε αλυσιδα η ελευθερια της ψυχης. Σε καθε ναι, εκεινο το ναι της υποταγης ενας ολοκληρος κοσμος γεννιεται μπροστα μου. Ενας ομορφος κοσμος.

    Δεν ειμαι σιγουρη πως ενα υποτακτικο/μαζοχιστικο ατομο μπορει να ζησει μια βανιλα ζωη. Και ακομα και να το κανει. Ακομα και να προσπαθησει να το κανει υπαρχει ενα απιστευτο κενο που συντομα θα ζητησει να καλυφθει.
     
  4. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ

    Γιατι αραγε να μην εχουμε απαντησεις σε βασικες ερωτησεις για το bdsm.
    Γιατι να μην εχουμε απαντηση σε μια ερωτηση που μπορει να μας κανει και ενας βανιλας,αν μας ρωτησει δηλαδη, γιατι αντλουμε ηδονη απο τον Σαδισμο, την Κυριαρχεια, τον μαζοχισμο, και την υποταγη?

    Ε/εμεις Ε/εσεις τι θα του απαντουσαμε/τε ?
     
  5. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Vanilla ζωη, δηλαδη να ζω με καποιον και να εχω αυτα τα γλυκαναλατα, "ναι αγαπη μου, τι θελεις αγαπη μου?, γυρισα αγαπη μου" , κατι τετοιο????????????
    Εγω????Η Μιρελλα?????Η μελαχρινη???????ΠΟΤΕ, των ποτων, των βερμουτ, ω!Cinzano!!!!
    Προτιμω να κλειστω σε μοναστηρι, να γινω μια πλακομουνου ηγουμενη, να μαζευω φυτιλακια απ' τα καντηλια και καφκαλιθρες στα βουνα, να κυκλοφορω με το ονομα "αδελφη Πεοδουλη".
    Οσο για το γιστι ειμαι Domme, διοτι με διεγειρει αφανταστα η τυφλη υποταγη ενος αντρα η μιας γυναικας, που γινονται ερμαια των "διεστραμμενων" ορεξεων μου.
     
  6. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    xmmm ωραίο θέμα Πέρι φίλε μου!!

    η αλήθεια είναι οτι διαβάζοντας μου ρθε στο νου ο γνωστός αστείος διάλλογος:
    - "χτύπαμε , δείρε με σκίσε με...."
    - "οοοχι τώρα .... αργότερα!!"

    ας σοβαρευτώ όμως λιγουλακι (κανα δυο λεπτά ουχι παραπάνω μή χαιρεσαι). Καταρχήν δεν ειμαι καθόλου σίγουρη και βέβαια ότι η Κυριαρχία και ο σαδισμός πανε πακέτο , καθώς και οτι η υποτακτικότητα με το μαζοχισμό!! Εχω πολλά ερωτηματικά επ ¨αυτου και δεν θυμάμαι αν εχει συζητηθεί στο παρελθόν, (αν οχι ισως αποτελεί καλό θέμα συζήτησης)

    Ας ξεκινήσω με το γιατι (ΕΡΩΤΗΜΑ 1) : Γιατι αντλουμε ηδονή ??
    Μα καθένας για τους εντελώς προσωπικούς του λόγους γλυκε μου Πέρι. Και πιστεψέ με θέλει πολυ ψυχανάλυση και αυτοκριτική για να βρει κανείς τους λόγους για τον εαυτό του. Ισως παρατηρόντας τους άλλους να είναι ευκολο να διακρίνουμε τι και γιατί τους οδηγησε στο ένα ή στο άλλο στατους και τι "κενά " πιθανότατα συμπληρώνουν μέσα απο την ενασχόλησή τους με το bdsm. Oμως το τι οδήγησε Ε/εμάς (τους εαυτούς μας) είναι πολύ δυσκολη θεώρηση και γι¨αυτο δεν θα λάβεις απαντήσεις πολλές. Καταρχήν γιατι οι περισσότεροι δεν τις έχουν αλλά και γιατι όσοι τις έχουν δεν θα εκθέσουν τόσο εύκολα και αβιαστα τα τρίσβαθα της ψυχής τους για να απαντήσουν απλά σε ενα thread (και το θεωρώ απόλυτα φυσικό)
    (κάποτε προσπαθήσαμε να μιλήσουμε κατ΄ιδίαν γι΄αυτό θυμάσαι? :lol:δεν θυμάμαι την απάντησή σου όμως...!!!   )

    όσο για ΤΟ 2ο ΕΡΩΤΗΜΑ : συμβιβασμός! : τι να σου πω? εξαρτάται το βαθμό της αναγκαιότητας που καλύπτει η βδσμ σκηνή για τον καθένα Μ/μας και αυτός ο βαθμός αναγκαιότητας έχει απόλυτη σχέση και συνάρτηση με την απάντησή Μ/μας στο 1ο σου ερώτημα. Αν ξέρουμε τι και γιατι μας οδηγησε εκει μπορούμε να δουμε ξεκάθαρα και το πόσο οριστικά απαραίτητο ή οχι είναι αυτο για μας.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ   οι σχέσεις που ήδη λειτουργούν (μη μπερδεύεστε) έχουν αλλη αντίδραση διοτι πλέον υφίσταται το συναισθημα του Ε/ενος για τον Α/άλλο , το δέσιμο , η συνήθεια και πολλοί αλλοι παράγοντες , άρα τα πιο πάνω είναι εντελώς θεωρητικά ή εν πάση περιπτώση αφορούν -πολύ λιγότερο- ανθρώπους που είναι σε μια μακροχρονη bdsm σχέση.

    Αυτη ειναι η δική μου άποψη εν συντομία.
     
  7. zinnia

    zinnia Contributor

    μα τι ν απαντησεις? ειναι σαν να περιμενεις απαντηση στο γιατι γεννηθηκες ανθρωπος...
     
  8. johnny

    johnny Regular Member

    Απάντηση: Re: ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ

    εχετε πολλες διεστραμμενες ορεξεις??? 
     
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Τί είναι οι καφκαλίθρες;  
     
  10. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Χορταρικο. 
     
  11. gallant

    gallant Regular Member

    "1ον Γιατι Α/αντλουμε ηδονη μεσα απο Κυριαρχεια Σαδισμο, + υποταγη μαζοχισμο ?"

    Μα γιατί μου αρέσει. Είναι ανάγκη να το ψάξω? Αν είχα τέτοια ανάγκη δεν θα ήμουν εδώ αλλά στον καναπέ του ψυχολόγου.

    "2ον Θα M/μπορουσατε να Σ/συμβιβαστειτε ερωτικα για ολη Σ/σας την ζωη σε βανιλα και μονο βανιλα ερωτικη ζωη, σε βανιλα σχεση, συμβιωση, η γαμο, πιστευω οτι θα ειναι μια ευνουχισμενη ερωτικη ζωη Ε/εσεις τι λετε ?"

    Αν και προς το παρόν δεν το σκέφτομαι...
    Ποτέ μην λες ποτέ... Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου.
     
  12. Mr Giannis

    Mr Giannis Regular Member

    Απάντηση: ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ

    τελικά τί είναι αυτό που αρέσει?
    Μήπως σε μερικές περιπτώσεις ΔΕΝ αρέσει, αλλά απλώς υπάρχει εμπλοκή στον χώρο της φαντασίας και δεν μπορεί κάποιος να δεί αλλιώς την ηδονή (νομίζει ότι η ερωτική τους κατάσταση είναι ... ηδονή) παρά μόνο μέσα από σαδο-μαζο καταστάσεις?