Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΔΩΔΕΚΑ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΙ ΕΓΩ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος dats, στις 1 Ιανουαρίου 2009.

 1. dats

  dats Regular Member

  H Υποδοχή

  To αυτοκίνητο έφτασε στο Μενίδι. Είχε αρχίσει να πέφτει το τελευταίο φως της μέρας. Μπήκε με το αμάξι στο χωματένιο δρομάκι που οδηγούσε στο θερμοκήπιο. Δεν ήταν κανένας
  - Αν θες να μην το κάνεις πες το μου. Μπορούμε να φύγουμε.
  - Μη φοβάσαι , θα περάσουμε καλά. Θέλω να σου δείξω πόσο σε αγαπώ, κι αυτός είναι ένας ωραίος τρόπος. Ξεκίνα , είμαι έτοιμος αφέντη μου.
  - Εντάξει τότε γδύσου γιατί αργήσαμε
  Έβγαλα τα ρούχα μου , όλα εκτός από τα εσώρουχά μου. Ο αφέντης με έδεσε με μια αλυσίδα και με διέταξε να προχωράω στα τέσσερα. Σέρνοντας με , με πήγε στο σπίτι των 12 Αλβανών που ζούσαν όλοι μαζί σε ένα δωμάτιο. Ήταν όλοι ενημερωμένοι για το τι θα συνέβαινε απόψε την νύχτα.
  Στο σπίτι μας υποδέχτηκε ο Alban . Χαιρέτησε τον αφέντη μου, και με οδήγησε στο δωμάτιο. Ήταν ένα μικρό βρώμικο δωμάτιο, με τρία διπλά κρεβάτια, λερωμένα ρούχα εδώ και εκει πεταμένα μέσα σε λάσπες.
  Ο Alban μου έδωσε αμέσως μια βούρτσα και έναν κουβά με νερό και με διέταξε να πλύνω το πάτωμα. Ήταν μόνο αυτός στο δωμάτιο. Οι υπόλοιποι δεν είχαν έρθει ακόμη από την δουλειά.
  Σφουγγάρισα και έπλυνα το δωμάτιο όσο μπορούσα καλύτερα. Όμως αυτό δεν κράτησε για πολύ καθαρό. Μέσα σε 10 λεπτά είχε γεμίσει από λάσπες και Αλβανούς που ήρθαν από την δουλειά.
  Ο αφέντης με παρέδωσε στον Shefqet , ένας 50άχρονο που από εκείνη την στιγμή θα αναλάμβανε την αρχηγία της επιχείρησης.
  O Shefqet αφού διέταξε όλους να καθίσουν κάτω, με πλησίασε. Κρατούσε στα χέρια του μια βέργα και άρχισε να την σέρνει στην πλάτη μου. Ήμουν πεσμένος στα τέσσερα φορώντας μόνο το βρακί μου.
  - Λοιπόν Έλληνα για βγάλε το βρακί σου να δούμε τι θα γαμήσουμε απόψε.
  Υπάκουσα αμέσως, έβγαλα το βρακί μου και τώρα ήμουν εντελώς γυμνός μπροστά σε 12 Αλβανούς, 13 μαζί με το αφέντη μου
  - Από ότι βλέπω δεν έχει άσχημο κορμί. Κι ο κώλος σου από ότι μας είπε ο αφέντης σου αντέχει.
  Πήρε την αλυσίδα και με έδεσε από το πόδι σε έναν στύλο που βρισκόνταν ακριβώς στην μέση του δωματίου. Έπειτα πήρε μια καρέκλα και κάθισε.
  - Πλησίασε , βγάλε μου τα παπούτσια και τις κάλτσες και γλύψε μου καλά τα πόδια. Απόψε θα είμαι εγώ ο αφέντης σου και θα κάνεις ότι σου λέω.
  Άρχισα να γλύφω τα ιδρωμένα πόδια του πενηντάχρονου Αλβανού, βάζοντας την γλώσσα μου ανάμεσα στα ιδρωμένα δάκτυλά του και ρουφώντας όπως έπρεπε τις βρωμιές του. Αφού έκανα τα πόδια του να γυαλίζουν μου είπε να σταματήσω.
  - Βλέπω πόσο πολύ σου αρέσει αυτό που κάνεις γι αυτό λέω να γευτείς όλων μας τα πόδια. Κι εγώ θα σου συστήνω έναν έναν τους φίλους που απόψε θα σε γαμήσουν.
  Περπατώντας με τα τέσσερα , έβγαζα τις λασπωμένες μπότες του καθένα , έπειτα τις κάλτσες και ενώ έγλυφα ο Ινταέτ με σύστηνε
  - Reshat , 45 χρονών, Fatmir 45 χρονών, Gentian 38 χρονών, Pellumb 32 χρονών, Perparim 27, Agim 25, Alban 25, Ilber 28, Beshnik 23, Kastriot 37 και τελευταίος ο Mehmet
  - Τώρα θέλω να μαζέψεις όλες τις κάλτσες με το στόμα σου και να την βάλεις σε εκείνη την κατσαρόλα.
  Υπάκουσα
  - Και τώρα μάζεψε όλες τις μπότες με τα δόντια σου και βάλτες έξω από το δωμάτιο.
  Εκτέλεσα την εντολή.


  Ο Ομαδικός Βιασμός

  Οι αλβανοί άρχισαν να διαμαρτύρονται. Είχαν ήδη καβλώσει και ήθελαν να ξεκινούσε το κύριο πιάτο αυτής της βραδυάς.
  - Άντε , θέλουμε να γαμήσουμε
  - Ακούς τι λένε. Έλα λοιπόν να σε ετοιμάσω. Ο αφέντης σου μας έλεγε ότι ισχυρίζεσαι ότι την πούτσα του μπορείς να την καταλάβεις , όταν είναι μέσα σου ακόμη και τυφλός. Θα κάνουμε ένα παιχνίδι λοιπόν. Θα σε γαμήσουμε όλοι μέχρι να χύσουμε στον κώλο σου, και αν καταλάβεις ποιος είναι ο αφέντης σου , έχει καλώς, Ειδάλλως θα σε τιμωρήσουμε γιατί λές ψέματα
  Πήρε μια ταινία και που έκλεισε τα μάτια. Με άρπαξαν γρήγορα δύο και με έδεσαν στον στύλο. Αισθάνθηκα ότι οι 12 αλβανοί είχαν ήδη κατεβάσει τα παντελόνια τους και έπαιζαν την πούτσα τους.
  - Είσαι έτοιμος. Μερικοί από μας έχουν μεγάλες ψωλές, κι ίσως να υποφέρεις. Μη τολμήσεις όμως να φωνάξεις γιατί θα τιμωρηθείς σκληρά.
  Άκουγα τα ξυπόλυτα πόδια τους να με πλησιάζουν. Κρατούσαν στα χέρια τους ένα στυλό και έγραφαν το νούμερο και το όνομα τους στην πλάτη μου. Έπειτα γονάτιζαν πίσω μου και μου έχωναν την ψωλή τους μέσα μου. Άλλος έφτυνε στον κώλο μου πριν αρχίσει, άλλος μου έδινε να πιπιλάω το βρώμικο δάκτυλό του, άλλος με κτύπαγε με δύναμη στα κωλομέρια, άλλος τραβούσε να κωλομέρια μου, για να ανοίξω περισσότερο, άλλος άλειφε την τρύπα μου με λάσπη πριν μπει, άλλος με έβριζε, όλοι όμως στο τέλος έχωναν την πούτσα τους στο στόμα μου για να τους την καθαρίσω.
  Πριν μπει μέσα μου κάποιος έπρεπε να φωνάζω το νούμερο στα αλβανικά
  Ο κώλος μου είχε ανοίξει διάπλατα σαν ανοιγμένο τριαντάφυλλο, Τα χύσια έτρεχαν σαν ποτάμια στα μπούτια μου. Άλλοι έχυναν αμέσως, άλλοι δεν έλεγαν να τελειώσουν, άλλους έμπαιναν ρυθμικά άλλοι βίαια με δυνατές ψωλιές Όλο το κορμί μου είχε μουδιάσει από το πόνο Όσοι είχαν τελειώσει είχαν συγκεντρωθεί γύρω μου και παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον τους πιο μεγάλους πούτσους που με γαμούσαν, αυτούς που είχε αφήσει ο Shefqet τελευταίους για να με ξεσχίσουν. Μέσα μου τα χύσια με είχαν πλημμυρίσει και με έτσουζαν φοβερά εκεί που είχα γδαρθεί.
  Κανείς δεν σταματούσε να με γαμάει πριν τα αρχίδια του ξεφορτώνονταν μέσα μου τα υγρά τους.
  Είχα χάσει τον έλεγχο, όμως έπρεπε να έχω το μυαλό μου στο νούμερο επτά. Όσο πόνο και να ένιωθα δεν έπρεπε να χαθεί από το μυαλό μου το νούμερο επτά.

  Αφού με γάμησαν όλοι, ο Mehmet μου έβγαλε την ταινία από τα μάτια, και ο αφέντης μου έδωσε την άδεια να ξαπλώσω στο πάτωμα. Τότε είδα εμπρός μου 13 μαζί με τον αφέντη μου, Αλβανούς, γυμνούς, ιδρωμένους να παίζουν τις ψωλές τους και να γελούν.
  -Λοιπόν, πες μας . Ποιος ήταν ο αφέντης σου;
  - «Στάτ» ψέλισα. «Στάτ».
  Αμέσως το γέλιο σταμάτησε, γιατί προς το παρόν είχα γλιτώσει την τιμωρία γιατί είχα βρει ότι έβδομος με είχε γαμήσει ο αφέντης μου.
   
 2. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Απάντηση: ΔΩΔΕΚΑ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΙ ΕΓΩ

   
   
 3. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Απάντηση: ΔΩΔΕΚΑ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΙ ΕΓΩ

  Χώσε DATS!!!!! 
   
 4. dora_salonica

  dora_salonica Contributor

  Μπράβο Dats. Σ' ευχαριστούμε. Ήταν πολύ καλό, αν και λίγο ήπιο. 
   
 5. Eri

  Eri

  Οντως....

  Μας εχεις κακομαθει.....  
   
 6. dats

  dats Regular Member

  Το μαστίγωμα
  Αφού με είχαν γαμήσει όλοι, έκατσαν στα κρεβάτια τους να ξεκουραστούν , έβαλαν ρακί και έπιναν , και έβαλαν αλβανικά τραγούδια στο κασετόφωνο. Εμένα με είχαν διατάξει να τους πλύνω τα πόδια. Μου είχαν δώσει να φορέσω κάτι βρώμικα εσώρουχα που μύριζαν τσιμέντο και γυρνούσα με έναν κουβά νερό. Και μια πετσέτα στους ώμους. Έπρεπε να τηρήσω την ιεραρχία από τον πιο γέρο έως τον νεότερο . Το νερό του κουβά δεν με άφηναν να τον αδειάζω και αυτό που κίνησε υποψίες. Αφού τελείωσα πλένοντας και τα πόδια του Mehmet μου έδωσαν ένα ποτήρι και μου είπαν να πιω το νερό του κουβά. Υπάκουσα σαν καλός σκλάβος στην εντολή και ήπια το βρώμικο νερό, γευόμενος τα απόνερα από το πλύσιμο των ποδιών τους.
  Τότε σηκώθηκε ο Kastriot :
  - Ήρθε η ώρα, είπε. Με πλησίασε κι άρχισε να μου δένει και πάλι τα χέρια με ένα σχοινί. Το αφεντικό σου , μου είπε, μου χρωστάει 100 ευρώ. Μπορείς να τον βγάλεις από την δύσκολη θέση, όμως, αν δεχθείς να σε μαστιγώσω μπροστά σε αυτόν και σε όλους εδώ 100 φορές. Μπορείς ενώ σε μαστιγώνω να φωνάξεις «έλεος» στα αλβανικά κι εγώ θα σταματήσω. Αλλά τότε το αφεντικό σου θα εξακολουθεί να μου χρωστάει 100€. Τώρα θα δείξεις πόσο πιστός του είσαι, και πόσο είσαι διατεθειμένος να τον υπηρετήσεις στα δύσκολα.
  Ο Agim και o Beshnik με είχαν γδύσει τελείως και με είχαν κρεμάσει από κάτι τσιγγέλια που κρέμονταν από το ταβάνι και τα πόδια μου πατούσαν το έδαφος μόνο στις μύτες των ποδιών μου. Ο Kastriot άγγιξε με τα δάκτυλά του το τεντωμένο μου κορμί και μέτρησε με το χέρι του τα κόκκαλα του στήθους μου. Ύστερα πήρε κάτω από το κρεβάτι του έναν καμτσίκι που είχε φέρει από την Αλβανία και ήταν αυτό που κτυπούσαν τα βόδια.
  Οι υπολοιποι ξάπλωσαν στα κρεβάτια τους για να απολαύσουν το θέαμα.
  - Έτοιμάσου πούστη να υποφέρεις πολύ σήμερα. Λιπόθυμο θα σε αφήσω παλιοκαριόλη. Ήταν το όνειρό μου να δείρω ένα έλληνικό σκουλήκι σαν κι εσένα, είπε
  O Ilber είχε πάει στην τουαλέτα και είχε φέρει ένα κουβά γεμάτο με κάτουρο. Από χθές όλοι οι Αλβανοί κατουρούσαν σε αυτόν τον κουβά και μάζευαν το κάτουρό τους για τις ανάγκες του αποψινού σκηνικού .
  - Πούστη απόψε θα σου κάνω την τιμή να σε μαστιγώσουμε βουτώντας το μαστίγιο σε ιερό κάτουρο είπε ενώ είχε ήδη βουτήξει το μαστίγιο στον κουβά .
  - Ξέρεις , το μαστίγωμα με τον βούρδουλα βρεγμένο, δίνει πολύ καλύτερο ήχο καθώς σπάει πάνω στην σάρκα , απλά τσούζει πολύ περισσότερο. Αλλά αυτό δεν με νοιάζει καθόλου, δήλωσε, αφήνοντας το βούρδουλα να απορροφήσει κάτουρο.
  - Μια πόρνη σαν εσένα δεν χρειάζεται ιδαίτερη προετοιμασία μου είπε και βούτηξε τον βούρδουλα τον σήκωσε ψηλά και πίσω του το μαστίγιο ,και εγώ έκλεισα τα μάτια.
  Το τράνταγμα που προκαλούσε το μαστίγιο στο καρμί μου καθώς ανεβοκατέβαινε με λύσσα ήταν η μόνο κίνηση που έκανε το σώμα μου. Ο βούρδουλα τυλιγόταν γύρω από το κορμί μου και εκεί που έσκαγε η άκρη του μου έδινε χιλιάδες τσιμπήματα σαν να με τρυπούσαν βελόνες. Σταγονίδια κάτουρου τιναζόταν σε κάθε χτύπημα. Καθώς έφτυνα όσα από αυτά μπήκαν μαζικά στο στόμα μου ο Kastriot ήρθε κοντά μου και μου έρριξε δύο τρία δυνατά χαστούκια ουρλιάζοντας:
  - Βρωμιάρη, σταμάτα να φτύνεις γιατί θα σε βάλω να τα καταπιείς όλα σκύλε, γαμημένε .
  Σταμάτα να φτύνεις και μέτρα. Μέτρα!!!.
  Γύρισε και βούτηξε και πάλι το μαστίγιο στα κάτουρα. Έσερνε τον βούρδουλα στο πάτωμα και πήγε πίσω μου για να συνεχίσει , μαστιγώνοντας την πλάτη μου. Σε δέκα λεπτά ήμουν ήδη βαθιά μαρκαρισμένος με βαθυκόκκινες γραμμές παντού από τα μπράτσα μου ως τα μπούτια μου.
  Σε λίγο πια έχασα την επαφή με την πραγματικότητα. Το κεφάλι μου έγερνε πότε πίσω πότε εμπρός. Ο ήχος του βούρδουλα καθώς έσχιζε τον αέρα και ένα κλαψιάρικο αλβανικό τραγούδι ήταν τα μόνο που ακούγονταν, αφού έχασα τη δύναμη να φωνάζω. Απλά ψιθύριζα τον αριθμό των κτυπημάτων. Κρεμόμουν σαν μια άψυχη κούκλα. .
  Όμως όταν είδε ο Μούσα ότι σχεδόν είχα χάσει τις αισθήσεις μου σταμάτησε. Διέταξε να χύσουν πάνω ένα κουβά κρύο νερό για να συνέλθω. Μετά έκανε νόημα στον Mehmet και αυτός πλησίασε πίσω μου, και μου έχωσε την μύτη από το μπουκάλι ενός τσίπουρου στον κώλο. Με το μπουκάλι στο κώλο θα συνεχιζόταν το μαστίγωμά μου
  - Θέλω να πονάει όταν τον μαστιγώνω.
  Συνήλθα και ξαναένιωσα τον βούρδουλα να σκάει πάνω μου.
  Σε λίγο σταμάτησε και πάλι, με πλησίασε και μου είπε στα αφτί :
  - Είσαι σε άθλια κατάσταση. Πες έλεος στα αλβανικά και θα σε αφήσω.
  - Δεν ξέρει αλβανικά , άρχισαν να γελάνε οι άλλοι Δεν θα στο πει ποτέ
  - Το ξέρω είπε ο Kastriot γελώντας . Αυτό θέλω . Να συνεχίσω μέχρι τέλους.
  Και συνέχισε. Μετά τα 70 κτυπήματα δεν είχα το κουράγιο άλλο να μετράω και τότε ανέλαβαν οι θεατές τον καθήκον μου. Μέτραγαν δυνατά τον αριθμό των κτυπημάτων μέχρι που ο Kastriot τελείωσε το έργο του, κι έβαλε το πουκάμισό του. Με άφησαν για λίγο ακόμη κρεμασμένο για να απολαύσουν το θέαμα, γυρνώντας γύρω μου και ακουμπώντας στις πληγές μου. Ύστερα έκοψαν απότομα τα σχοινιά και βρέθηκα στο πάτωμα.
  Μέσα στον πόνο μου είπα τη λέξη «Μεσίρ». Τώρα πια το χρέος του αφέντη μου είχε σβήσει και μπορούσα να πω τη λέξη έλεος στα Αλβανικά.
   
 7. dats

  dats Regular Member

  Το διπλό γαμήσι
  Το βράδυ με πέταξαν σε μια μικρή αποθηκούλα και με κλείδωσαν. Νόμιζα ότι μέχρι το πρωί θα έβρισκα την ησυχία μου. Όμως είχα άδικο. Ο Alban , ξάδερφος του αφέντη μου και ένας άλλος που στην αρχή δεν τον γνώρισα μέσα στο σκοτάδι. Όταν όμως ο Alban έναψε μια λάμπα είδα ότι ήταν ο αδερφός του ο Argjir
  - Έχεις επισκέψεις σκλάβε. Γουστάρεις ένα παρτουζάκι. Νομίζω ότι οι συγγενείς του αφέντη έχουν περισσότερα δικαιώματα στον σκλάβο του.
  Έκλεισαν την πόρτα , , έβαλαν το σύρτη και κατέβασαν τα πατελόνια τους παίζοντας με τα καυλιά τους.
  - Τώρα πούστρα θα φας ένα υπέροχο αλβανικό γαμήσι. Εμπρός γδύσου, με διέταξαν.
  Έγλυφα πότε την πούτσα του ενός πότε του άλλου. Μετά ο Argjir μου λέει. «Ελα πούστη, στήσου να σε γαμήσω»
  Όπως ήμουν σκυφτός στον Alban και του έπαιρνα τσιμπούκι, έστησα τον κώλο μου στον Argjir ο οποίος ήταν ήδη πίσω μου και που έδινε δυνατές ξυλιές στον κώλο. Μου τον έχωσε και όσο κι αν παρακαλούσα να κάνει πιο σιγά αυτός δεν καταλάβαινε τίποτα με έσκιζε σαν λυσσασμένος. Ο Alban είχε πιάσει το κεφάλι και μου έχωνε όλο τον πούτσο του στο στόμα για να μη φωνάζω δυνατά.
  - Έλα πούστη, γαμήσι δεν ήθελες, θα το έχεις. Θα σε σκίσουμε» μου λέγανε.
  Πόναγα γιατί ο Argjir με ξέσκιζε χωρίς έλεος αλλά ευτυχώς έχυσε γρήγορα και βγήκε από πίσω μου για να έρθει ο Alban Μου τον έχωσε ενώ ο Argjir μου ζήτησε να του τον γλύψω. Την ώρα που του τον έγλυφα μου έδινε σφαλιάρες προστάζοντάς με να του τον καθαρίσω καλά. Δεν πρόλαβα να τελειώσω με τον Argjir με έχυσε και ο Alban . Μου έχωσαν και οι δύο τις ψωλές τους στο στόμα και μου ζήταγαν να τα καταπίνω.
  Μόλις τελειώσαμε και σηκώθηκα καθώς έπαιζα την ψωλή μου, ο Argjirμου έπιασε τον κώλο και μου έβαλε κωλοδάκτυλο λέγοντας μου « έλα χύσε και σύ πουστάρα
  Δεν πρόλαβε να το πει και έχυσα στην χούφτα μου.
  Φύγανε γελώντας , αφού με κλείδωσαν και πάλι στην αποθηκούλα.

  Το πενταπλό γαμήσι
  Η αποθηκούλα συνέχισε να έχει κίνηση όλο το βράδυ. Άκουσα φωνές. Η πόρτα ξεκλείδωσε και μπήκαν μέσα ο Reshat , ο Fatmir ο Gentian ο Perparim και ο Agim. Μισομεθυσμένοι και μισόγυμνοι είχαν ήδη κατεβάσει τα παντελόνια τους και έπαιζαν τις ψωλές τους . Φυσικά μου ζήτησαν να βγάλω το βρακί μου κι γονατιστός άρχισα να γλείφω τα μεγάλα καβλιά τους,Τους γλείφω τα αρχίδια τους χαϊδεύω τον κώλο και αυτοί με φωνάζουν «Πούστη, καριόλη, Έλληνα Πούστη , Σκύλε. Μου τραβάνε τα μαλλιά και με προστάζουν να ανοίξω το στόμα μου κι αρχίζουν να με φτύνουν στο στόμα με ροχάλες. Με σφαλιαρίζανε και συνέχισαν μα με φτύνουν
  - Πούστη, με προστάζει ένας από αυτούς τώρα θα γλύψεις αλβανικό κώλο. Στήνονται στη σειρά και εγώ αρχίζω με την γλώσσα μου να γλύφω τους κώλους των Αλβανών γαμιάδων μου Ρουφούσα τα aρχίδια τους. Αφού σκούπισα καλά τις τρύπες τους, με χτυπήσανε άγρια στον κώλο και βάλανε να γλείψω τα βρώμικα πόδια τους. Είχα καυλώσει τρελά,
  Στη συνέχεια με βάλανε στο πάτωμα με το κεφάλι κάτω και τον κώλο τουρλωμένο και ένας ένας μου γάμαγε τον κώλο μου άγρια χτυπώντας με. Κάθε φορά που έβγαινε η πούτσα του από τον κώλο μου μου τη φέρανε στο στόμα να τη σκουπίσω.
  Έπειτα σε ένα δεύτερο γύρω με χύσανε στο στόμα και οι 5 πουτσαράδες Αλβανοί. Το στόμα μου γεμάτο χύσια. Στη συνέχεια κάλεσαν τον Bashkim τον αφέντη μου και παρουσία του με κατουρήσανε στο στόμα και με πέταξαν στα πόδια του.
  Ένιωθα ένα σκουπίδι.
  - Σε είχα προειδοποιήσει να μην δεχτείς την πρόσκληση. Οι Αλβανοί είναι σκληροί όταν γαμάνε.
  Εγώ σύρθηκα το πάτωμα έπιασα τα πόδια του και άρχισα να τα φιλάω.
  - Γάμησε με, του ζητούσα. Γάμησε με κι εσύ.
  - Το ξέρεις ότι αυτό δεν γίνεται. Σήμερα θα σε γαμήσουν όλοι εκτός από μένα. Είπε και έφυγε κλειδώνοντας και πάλι την πόρτα.
   
 8. thanasis

  thanasis Contributor

  Φοβερός, ως συνήθως!   Συνέχισε!
   
 9. dora_salonica

  dora_salonica Contributor

  Κάτι μου θυμίζει αυτό, αλλά τι; Τι; 

  Εξαιρετικές οι ιστορίες σου φίλε Dats. Κοντεύω να μάθω Αλβανικά. Μirupafshim.
   
 10. alnair

  alnair Regular Member

  Απάντηση: ΔΩΔΕΚΑ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΙ ΕΓΩ

  Ωμό, καυλωτικό και εθιστικό.
  Θέλω κι άλλο.
   
 11. Eri

  Eri

  Re: Απάντηση: ΔΩΔΕΚΑ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΙ ΕΓΩ


  Και γω.......
   
 12. dats

  dats Regular Member

  Η εργασία
  Ήταν Σάββατο πρωί και με έβαλαν να δουλεύω στο θερμοκήπιο. Επιστάτες ήταν ο Alban, ο Perparim και ο Mehmet που με κάτι ελαστικές βίτσες στα χέρια με μαστίγωναν καθώς μετέφερα κοπριά από την μία μεριά στην άλλη. Το αφεντικό θα έλειπε όλη την μέρα και σήμερα θα έκανα το σκλάβο τους. Ξυπόλυτος πάνω στις λάσπες, φορώντας μόνο τα εσώρουχα που και αυτά είχαν κουρελιαστεί από τις βιτσιές , κουβάλαγa την βρωμερή κοπριά, πατώντας κουτσουλιές και κόπρανα ζώων. Βρώμαγα σαν γουρούνι και συνεχώς άκουγα τον ήχο του μαστιγίου και τις απειλές των επιστατών και μου φωνάζουν να κάνω πιο γρήγορα. Όταν καμιά φορά γλιστρούσα μέσα στις λάσπες, μαζεύονταν όλοι γύρω μου και με κτυπούσαν να σηκωθώ.

  Αφού τελείωσα την δουλειά ήρθε η ώρα της διασκέδασης.

  Ο Alban με έδεσε πάλι από το λαιμό και με έσυρε σε ένα σημείο όπου αφόδευαν οι Αλβανοί.
  Ο Perparim και ο Mehmet ήρθαν εμπρός μου και κατέβασαν τα βρακιά τους. Άρχισαν να αφοδεύουν εμπρός μου χωρίς ντροπή. Αφού τελείωσαν έστησαν τον κώλο τους μπροστά από τα μούτρα μου Ο Alban με έπιασε από τα μαλλιά και έχωσε την μύτη μου στον κώλο των Αλβανών για να μυρίσω τους χεσμένους κώλους τους.
  - Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να μας δείξεις και εσύ πως χέζεις. Εμπρός κάτσε στα γόνατά σου. Τι λες βρωμιάρη, θα τα καταφέρεις να γλύφεις τον πούτσο μου ενώ θα χέζεις. Ελπίζω να το κάνεις για το καλό σου
  Ο Αλβαν είχε κατεβάσει ήδη το παντελόνι του Στο χέρι του κρατούσε την βίτσα
  - Δεν θα αρχίσεις μέχρι να σου πω είπε και σημάδεψε με το καβλί του το πρόσωπό μου. –Πάρτο στο στόμα σου και γλύφτο μου.
  - Μάλιστα είπα εγώ και έχωσα το πουτσοκέφαλο μου στο στόμα πιπιλώντας το.
  - Χέσε σκύλε, μου είπε ενώ με κτυπούσε στην πλάτη με την βίστα. Ο κώλος μου ελευθερώθηκε και ένα ποτάμι ξεχύθηκε στις λάσπες ενώ ταυτόχρονα άρχισα να κατουράω στα πόδια του Alban.
  - Έλα πούστη συνέχισε. Γλύφε την ψωλή μου μέχρι να χύσω.
  Άρχισα να του παίζω τα μικρά αρχίδια με πάθος. Ο πούτσος του σπαρταρούσε στο στόμα μου και άρχισε να χύνει
  -Πάρτα όλα στο στόμα σου. Μην τα καταπιές . Θέλω να δω πως γλύφεις τα χύσια μου πρώτα, είπε και τράβηξε έξω την παλλόμενη ψωλή του Τα χύσια πασάλειψαν τα χείλια μου.
  - Γλύφτα όλα, με διέταξε, . Ωραία έτσι μπράβο, τώρα μπορείς να τα καταπιείς. Ωραία. Τώρα μπορείς να μου καθαρίσεις την ψωλή . Καθάρισε την μέχρι να γυαλίζει από τα σάλια σου. Ωραία, Σκύψε τώρα και καθάρισέ μου τα δάκτυλα των ποδιών μου από τα κάτουρά σου. Θα έπρεπε να σε τιμωρήσω για αυτό που έκανες αλλά έχε χάρη που μου έκανες πολύ καλό τσιμπούκι.
  - Τώρα θέλω εγώ να κατουρήσω. Στάσου ακίνητος, είπε και άρχισε να κατουράει στο πρόσωπό μου. Έκλεισα τα μάτια ενώ συνέχισε να κατουράει στο μισόκλειστο στόμα του. Μετά έπιασε τον πούτσο του και τον χαμήλωσε στέλνοντας τα κάτουρά του να πέσουν στα στήθη μου,Κυλούσαν σαν ρυάκια στο στομάχι την κοιλιά και στον πούτσο μου για να καταλήξουν στις λάσπες μαζί με τα σκατά μου.
  - Εμπρός άνοιξε το στόμα σου. Η ψωλή μου θέλει καθάρισμα. Άνοιξα το στόμα μου και πάλι και η υγρή ψωλή του γλίστρησε μέσα. Τη έγλυψα.
  -Βρωμάς σα ν γουρούνι. Τράβα πλύσου!!, είπε και μου έδειξε το νερό.
  - Πριν όμως θέλω να σε δω να τραβάς μαλακία. Και θα σε μαστιγώνω την ώρα που θα μαλακίζεσαι. Και ο Perparim ς θα χύσει στον κώλο σου όταν χύσεις είπε και ήδη ο Perparim είχε βγάλει την πούτσα του έξω. Ο Mehmet με μαστίγωνε, στα κωλομέρια, ο Perparim γονάτισε και χωρίς δισταγμό έχωσε την φωλή του μέσα μου και εγώ τραβούσα μαλακία Ο κώλος μου ζεμάταγε. Έπιασα το πουλί μου και άρχισα να μαλακίζομαι.
  Οι βουρδουλιές έπεφταν βροχή.
  - Έτσι μπράβο. Γάμα την χούφτα σου. Άλλωστε είναι το μόνο που μπορείς να γαμήσεις, έλεγε ο Alban και οι άλλοι έσκασαν στα γέλια. Ξαφνικά ένα ποτάμι από χύσια έπεσαν στα κωλομέρια μου. Ο Perparim είχε βγάλει απότομα την ψωλή του από μέσα μου και έχυνε, την ίδια στιγμή που και ο Mehmet έχυνε στο ίδιο σημείo. Η βίστα πέτυχε μερικές χονδρές σταγόνες χύσι τινάζοντας το τριγύρω. Είχα το δικαίωμα να χύσω αφού όλοι οι αφέντες μου είχαν τελειώσει. Έχυσα πολύ και εξουθενωμένος έπεσα πάνω στα χύσια μου
  - Σήκω πάνω και καθάρισε τις ψωλές μας, είπαν και εγώ γονάτισα και υπάκουα έγλυφα τα τελευταία χύσια που είχαν μείνει στις ψωλές του Αλέξανδρου και του Γκζίμ.


  Έπειτα με έσυραν κοντά στο μέρος που έκαναν μπάνιο
  Μου είπαν να γονατίσω και ο Mehme πλησίασε στην βρύση. Έδεσε σε αυτήν ένα λάστιχο και το άλλο άκρο της το έχωσε στον κώλο.
  - Καιρός να σε πλύνουμε λιγάκι ,είπε και άνοιξε την βρύση Το νερό άρχισε να γεμίζει τον κώλο μου. Ο σωλήνας έπειτα από την πίεση γλιστρούσε έξω. Πετάχτηκε ανοίγοντας τελείως την τρύπα μου. Το νερό παρέσυρε και βρωμιές και τα ξεραμένα χθεσινά αλβανικά χύσια αδειάζοντας τα άντερά μου. Ένιωθα όπως νιώθει ένα γουρούνι ενώ τα παιδιά γελούσαν.
  Αφού γέλασαν αρκετά για να νιώσω την ταπείνωση μου .
  - Μάγκες , βρωμάει. Καιρός να τον πλύνουμε. Ο Shefqet μου είπε να του κάνουμε ότι θέλουμε αλλά στις 2 η ώρα τον θέλει καθαρό.
  Με κρέμασαν από ένα δένδρο με τα πόδια μου να ακουμπάνε ίσα ίσα στο χώμα, με έπλυναν με το λάστιχο και μετά με σαπούνισαν με μια βούρτσα με πράσινο σαπούνι. Με ξέβγαλαν με μπόλικο κρύο νερό και ύστερα με οδήγησαν πάλι στο δωμάτιο, δένοντας με στον στύλο για το τελευταίο μέρος της επιχείρησης.