Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεκαπενταύγουστος...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Gaijin, στις 31 Οκτωβρίου 2016.

1. Gaijin

Gaijin Μην μου τον κύκλο τάραττε.

Αθήνα πριν πολλά πολλά χρόνια...

Είναι μέσα Αυγούστου και κάνει διαβολεμένη ζέστη.Τι σκατά κάνω στην Αθήνα τέτοια εποχή σκέφτηκα.Πριν προλάβω να ολοκληρώσω την σκέψη μου ένας οξύς ήχος απο σφυρίχτρα με επανέφερε στην πραγματικότητα.

Κύριοι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προετοιμασία μέχρι στιγμής.Μαζί με τον γυμναστή αποφασίσαμε να σας κάνουμε ένα δώρο.Ρεπό αύριο και σας περιμένω την δεύτερα το πρωί.

Θεέ μου σκέφτηκα επιτέλους.Είχα καταβάλει υπεράνθρωπη προσπάθεια δεν μην φανεί ότι ζοριζόμουν.Ήταν η ευκαιρία μου να επανέλθω μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ξαφνικά ένας συμπαίκτης που παίζαμε στην ίδια θέση δήλωσε χωρίς να καταλάβει κανείς το λόγο ότι θέλει να σταματήσει.Που να είναι ο Γιώργος άραγε και τι σκατά τον έπιασε.Το παγωμένο νερό ήταν βάλσαμο στους πονεμένους μου μυς.Το μυαλό μου καθάρισε από όλες τις σκέψεις.Πλέον το μόνο που σκεφτόμουν ήταν που θα πάω το βράδυ και με τι παρέα.

Άσχημο να είσαι στην Αθήνα 15αυγουστο... όλοι είναι σε μια παραλία... Ευτυχώς ένας συμπαίκτης μου δούλευε παράλληλα σε ένα μπαράκι στο κέντρο.

Το μαγαζί ήταν γεμάτο όσο δεν παίρνει.Τελικά δεν έμεινα μόνος μου στην Αθήνα σκέφτηκα.Η ώρα πέρναγε και το αλκοόλ έρεε άφθονο.Κατά τις 3 μου λέει ο φίλος μου.

Τώρα θα πάμε να δούμε έναν κοινό μας φίλο...

Φύγαμε λέω .μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και σε 5 λεπτά ήμασταν σε ένα μαγαζί που λεγόταν γρανάζι.Μπαίνουμε και το πρώτο πράγμα που βλέπω είναι 2 άντρες να φιλιούνται.

Ρε μαλάκα του λέω που με έφερες...

Σκάσε και προχώρα μου λέει.

Στο μαγαζί γινόταν το αδιαχώρητο.

Εκείνον τον πολύ ψηλό με το ξυρισμένο κεφάλι τον ξέρεις με ρωτάει?

Όχι του λέω που να τον ξέρω.

Για φώναξε Γιώργο μου λεει.

Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση του λέω...

ΓΙΩΡΓΟΟΟΟ φωνάζει και με το που γυρίζει παθαίνω σοκ...

Ήταν ο συμπαίκτης που εξαφανίστηκε ξαφνικά.

Ρε μαλάκα του λέω τι κάνεις εσύ εδώ

Εγώ τι κάνω εδώ η εσύ τι κάνεις εδώ μου λέει

Είχε ένα δίκιο...

Ο Νίκος με έφερε του λέω.Καλά που χάθηκες???Γιατί εξαφανίστηκες???

Και εκεί έμαθα την ιστορία...

Κάποιος παράγοντας της ομάδας έμαθε ότι είναι bi και του είπε πως είτε θα φύγει από την ομάδα από μόνος του είτε θα τον έκανε ρόμπα...

Την ώρα που μου έλεγε την ιστορία του ένα χέρι με σκούντησε..γυρνάω και βλέπω την Μαρία.Η Μαρία έπαιζε στο γυναικείο τμήμα.1.84 ψηλή με άγρια χαρακτηριστικά , καταυμαυρα μαλλια και μάτια.Είναι ο τύπος της γυναίκας που δεν ξέρεις αν θα φας καμια ανάποδη αν την εκνευρίσεις.

Και εκεί έφαγα το δεύτερο σοκ.Η Μαρία ήταν και αυτή bi και ήταν σε σχέση με κάποια και με τον Γιώργο.
    Ο εγκέφαλός μου προσπαθούσε να επεξεργαστεί όλα τα νεα δεδομένα.Ομολογώ πως εκείνη την περίοδο ήμουν λιγότερο ανοιχτόμυαλος απο ότι έγινα στην πορεία.Μου χτύπαγε κάπως που ήταν bi.Όλα όμως θα πέρναν τον σωστό δρόμο σύντομα...

To be continued…