Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δημιουργία Dungeon - ιδέες & απόψεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Master Electro-pain, στις 19 Απριλίου 2019.

  1. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Η αλήθεια είναι πως άρχισα το νήμα λόγω μιας... βαρβάτης ανακατασκευής (στην προσπάθεια είμαι ακόμα) και συντήρησης του Dungeon που εδώ και πολλά χρόνια μένει ίδιο -και σε αρκετά σημεία, ημιτελές-.

    Δεν μπορώ να μιλήσω μόνο για ιδιοκατασκευές, γιατί, ενώ κάποια τα έχω κάνει εγώ*, για άλλα χρησιμοποίησα επαγγελματίες** (π.χ. πάτωμα).
    Θα μοιραστώ, λοιπόν, μερικά χαρακτηριστικά και ιδέες του Dungeon, λόγω των εργασιών συντήρησης, αλλά σκέφτηκα, επίσης, πως στο νήμα μπορούμε να μοιραζόμαστε ιδέες και κατασκευές για τα μπουντρούμια*** μας. Γιατί όχι;

    Αρχή συντήρησης. Πρώτα, μαζεύω τα παλάγκα (καλώδια, ρεύματα, χειριστήρια). Κανονικά, θα πρέπει να τυλιχτούν με σακούλες λόγω του επερχόμενου βαψίματος τοίχου.
    Επίσης, καλή ιδέα θα ήταν το λάδωμα των μεταλλικών οδηγών.
    Στην παραπάνω φωτογραφία, φαίνεται και η "κλεισμένη" μπαλκονόπορτα με χρήση δίφυλλης εσωτερικής πόρτας. Το χρώμα της εσωτερικής πόρτας είναι το ίδιο με του τοίχου για να εντείνει το αίσθημα "αποκλεισμού" και "απομόνωσης". Το ίδιο, ακριβώς, έκανα και με την κανονική πόρτα του δωματίου.
    Επίσης, η εσωτερική πόρτα για το μπαλκόνι, μπορεί να προσφέρει πολλές εφαρμογές ηχομόνωσης!!!

    Στη συνέχεια, ξύσιμο και βάψιμο των μεταλλικών στοιχείων στήριξης (έχουν... ξεβάψει λίγο, όπως φαίνεται ετην παρακάτω φωτογραφία).

    Διευκρινίσεις:
    * ήδη, μπορώ να φανταστώ το ύφος από κάποιες σκλάβες που έξυσαν & έβαψαν τοίχους, λάδωσαν σίδερα, κόλλησαν πατώματα κ.λ.π., στο άκουσμα του δικού μου: "ενώ κάποια τα έχω κάνει εγώ". Μακάρι να μπορούσα να αναφέρω όλα τα σκλαβικά ένσημα που έχουν αποκτηθεί εκεί μέσα...

    ** υπάρχουν και ιδέες αλλά και εμπειρία για το πως "παραμυθιάζεις" τον χ-ψ μάστορα για τις κατασκευές που θέλεις να σου κάνει ενώ δεν θέλεις να καταλάβει για BDSM. Εγώ δεν το κάνω πια, βαριέμαι. Επίσης, το αν θα σε πιστέψει ο μάστορας ή θα είναι "γάτος" είναι άλλο θέμα...

    *** έχω ακούσει, αλλά και μοιραστεί, ιδέες για κατασκευές που μπορούν να γίνουν σε σπίτι που, εκ των πραγμάτων, δεν μπορεί να έχει Dungeon (δεν μπορούν όλοι, κατανοητό). Αν μπορέσουμε, ας ανταλλάξουξε και άλλες τέτοιες ιδέες εδώ μέσα...
     
  2. Dom_Apache

    Dom_Apache Regular Member

    Θα προτιμούσα μπαλανγκο με αλυσίδα..Και ο ήχος διαφορετικός αλλά και η αλυσίδα έχει την χάρη της.Ιδεες και κατασκευές όσες θέλεις.Μερακι να έχεις να δημιουργείς φιλτατε..
     
  3. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Δεν διαφωνώ καθόλου. Μου αρέσουν, άλλωστε και εμένα.
    Αν, όμως, πρόσεξες (εγώ φταίω, αφού τα έχω κρυμμένα), σε κάθε μία από τις δύο δοκούς έχει 3 μετακινούμενα στελέχη. Ένα για το ηλεκτρικό παλάγκο και άλλα δύο για αλυσίδα...
    Απλά τα 4 με τις αλυσίδες τα έχω βγάλει από πριν (στα... συρταράκια τους). Μέχρι να τελειώσουν οι εργασίες συντήρησης.

    Ωραία παρατήρηση πάντως, αγαπητέ!!!
     
  4. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Επόμενο βήμα:
    Πίσω από τους καθρέφτες κρύβονται ένα σωρό καλούδια. Άδειασμααααα... για καθάρισμα...
    Και, επιτέλους να συνδέσω τις (κόκκινες) led-ο-ταινίες, να ανάβουν όταν ανοίγουν οι πόρτες (δώρο της @Victoria_ash, thanks)
     
  5. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Πόρτα, ένα σοβαρό θέμα...
    Η πόρτα του Dungeon καλό θα ήταν, να:
    1. Προσφέρει ηχομόνωση
    2. Να σφραγίζει ερμητικά
    3. Να μπορεί να μένει ορθάνοιχτη (εφόσον παρακολουθούν πολλά άτομα που δεν χωρούν στο δωμάτιο), αλλά χωρίς να εμποδίζει τους διαδρόμους (έναν καφέ, μια... τουαλέτα βε παιδί μου!!!)

    Τη λύση έδωσε μία σπαστή πόρτα, η οποία καθώς ήταν παραγγελία, γέμισε με πετροβάμβακα (όχι, ΔΕΝ είναι εύφλεκτος) για ηχομόνωση. Η πόρτα αυτή, όταν ανοίγει, έρχεται "πρόσωπο" με τον διάδρομο. Έτσι, δεν εμποδίζει όποιον θέλει να περάσει, όπως έκανε η αρχική πόρτα του διαμερίσματος. Οϋτε βέβαια να ανοίγει προς τα μέσα (όπως η αρχική), καταλαμβάνοντας ζωτικό χώρο του Dungeon.
    Επίσης -όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες- ανάμεσα στα δύο φύλλα, καθώς και στην κορυφή της πόρτας, βρίσκονται ισχυρότατοι μαγνήτες που την κρατάνε ερμητικά κλειστή.
    Το εξωτερικό της χρώμα, άσπρο,
    Το εσωτερικό, κόκκινο, για λόγους ομοιογένειας με τους τοίχους και -άρα- αίσθησης "απομόνωσης" και "εγκλεισμού"

    Στην τελευταία φωτογραφία, η πόρτα μοιάζει να "μπλοκάρει" την πρόσβαση στον διάδρομο προς τα δεξιά.
    Με τις παρακάτω φωτό (που είναι τραβηγμένες από την δεξιά μεριά), φαίνεται ότι αυτό δεν ισχύει. Μια χαρά αφήνει χώρο η πόρτα!!!

    Α. ΚΛΕΙΣΤΗ:
    Β. ΑΝΟΙΧΤΗ:
     
  6. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Ξύσιμο/Βάψιμο τοίχου

    Αποσυναρμολόγηση μεταλλικού σταυρού (St. Andrews cross). Αυτό είναι το εύκολο, καθώς ο σταυρός συναρμολογείται και αποσυναρμολογείται σε 1 λεπτό (με ταχυσυνδέσμους). Άλλωστε, η ιδέα κατασκευής του, από την αρχή, ήταν να είναι φορητός (πανάλαφρος) και να στήνεται εύκολα!!!

    Το δύσκολο είναι ο... ίδιος ο τοίχος!!!

     
  7. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Τέλος -προς το παρόν- κάποια αγαπημένα αντικείμενα που "ξεβολεύτηκαν", βγήκαν από τις θέσεις τους και μπήκαν στα ντουλάπια, για να μπορέσουν να γίνουν οι εργασίες συντήρησης... part 1.

    Ένας δίσκος σερβιρίσματος με customised ονοματάκι!!! Δώρο από την @Victoria_ash.
    Είναι φτιαγμένος από plexiglass. Δύο κομμάτια, άσπρη βάση και μάυρο φιλέτο (χείλος). Η επιφάνεια είναι από φελό, ο οποίος χαράχτηκε (κάηκε) με laser. Δένεται στην μέση με ζώνη ή αλυσίδα και η ροπή στρέψης που δημιουργεί το βάρος των αντικειμένων (καφές, ποτά ή και βαρύτερα πραγματάκια), αντισταθμίζεται με στήριξη του δίσκου από τις ρώγες με metallic clamps. Περαστικά!!!
     
  8. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Τέλος -προς το παρόν- κάποια αγαπημένα αντικείμενα που "ξεβολεύτηκαν", βγήκαν από τις θέσεις τους και μπήκαν στα ντουλάπια, για να μπορέσουν να γίνουν οι εργασίες συντήρησης... part 2.

    Δύο πανέμορφα paddles. Από plexiglass και από ξύλο. Και τα δύο, κομμένα και χαραγμένα με laser. Αν κρίνω από τις αντιδράσεις & τα σημάδια, όταν χτυπάω με αυτά, αν δεν αντέχετε πολλά, προτιμήστε το... ξύλινο. Το plexi είναι πολύ βάρβαρο. Βέβαια, περί ορέξεως... LOL

    Κατασκευή από την @Victoria_ash. Thanks for the gifts!!!
     
  9. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Τέλος -προς το παρόν- κάποια αγαπημένα αντικείμενα που "ξεβολεύτηκαν", βγήκαν από τις θέσεις τους και μπήκαν στα ντουλάπια, για να μπορέσουν να γίνουν οι εργασίες συντήρησης... part 3.

    Μία ιαπωνική fetish doll -συλλεκτική πλέον- που με ζόρισε, πριν από πολλά χρόνια, να "χτυπήσω" σε online δημοπρασία.
    Έφαγα "κόλλημα" με το ότι ήταν δυσεύρετη (είχε αρχίσει να είναι συλλεκτική από τότε) και δεν έδωσα καμμία σημασία στο ότι μοιάζει (μάλλον, μοιάζει?) με mistr-έσσα. Θα μου πεις με... τέτοια φατσούλα?
    Τέλος πάντων, από τότε την συμπάθησα και την "στολίζω" στο Dungeon!!!

    Κάτι που μου αρέσει να έχω, πάντοτε, στο Dungeon -όχι στο τραπέζι του Master, βέβαια- είναι ένα παλαιό ομοίωμα αιδοίου (κοινώς μαλακιστήρι), που μου "έκανε" πάντα για ποτήρι frappe, μαζί και ο αφρός!!! Έτσι, για να υπάρχει πάντα και μια ευκαιρία για χιουμοριστικές αποδράσεις, το εν λόγω αιδοίο, έχει μεταμορφωθεί (μέσω καλαμακίου) σε ποτήρι καφέ και... όποιος καταλάβει...

    Α. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΡΑΠΕΣ
    Β. ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΙ

    P.S. Πάντως, αξίζει να τοποθετηθεί και αλλού (δεν εννοώ στο σπίτι... ακόμα και έξω, σε καφέ, στο γραφείο κ.λ.π.)
    Οι περισσότεροι δεν τολμούν να δώσουν σημασία. Πάρα πολλοί, επίσης, δεν το... "πιάνουν". Αυτοί που το "πιάνουν", πάντως, γελάνε με την ψυχή τους!!!
     
  10. Victoria_ash

    Victoria_ash Regular Member

    Χαιρομαι τοσο με τις κατασκευες και ολα οσα εγιναν και έχουν να γίνουν. Ευχαριστώ πολυ Αφεντη για την εμπιστοσύνη  
     
  11. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna Δ Contributor

    Λοιπόν:
    Αλήθεια 1: Το βρίσκω υπέροχο και αξιοζήλευτο  
    Αλήθεια 2: Προσπάθησα πολύ πολύ πολύ να μην γράψω την τρολιά, αλλά διαπέρασε το μυαλό μου σαν νετρίνο και έχω ξελιγωθει στα γέλια μόνη μου και δεν αντέχω να μην την μοιραστώ. Οπότε απασφαλιζω: Δίνουν στο Εξοικονομώ κατ'οικον επιδότηση για τέτοιες εργασίες;    
     
  12. Victoria_ash

    Victoria_ash Regular Member

    Φιλη μου αν δινανε θα καναμε και το υπολοιπο σπιτι χαχαχα