Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δημόσια Έκθεση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 19 Φεβρουαρίου 2026 at 01:50.

1. slave32

slave32 Contributor

Ο Κύριος Γκρεγκ και ο Κύριος Βλαντ όταν με πήραν για σκλάβο τους στο σπίτι έκαναν μια μεγάλη κουβέντα για το πως θα αντιμετωπίσουν τους γείτονες. Θα ήταν πολύ περίεργο να με βλέπουν να μένω μαζί τους και γενικά λόγω ότι οι περισσότεροι γείτονες με ήξεραν από μικρό παιδί θα ήταν κάπως περίεργο να αντιληφθουν τι συμβαίνει και πόσω μάλλον να καταλάβουν ότι γίνονταν ήταν με δική τους θέληση.
    Στην αρχή ο Κύριος Γκρεγκ θέλησε να κρατήσουμε αποστάσεις και να μείνει κρυφό, αλλά ήταν από τις λίγες φορές ίσως μοναδική που ο Κύριος Βλαντ είχε εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη.
    «Όχι, πιστεύω ότι θα πρέπει να γνωρίζουν οι περισσότεροι ότι είναι δικός μας. Πώς τον πηδάμε και τον χρησιμοποιούμαι.»
    «Βλαντ αυτό θα προκαλέσει κατακραυγή. Είναι ένας νεαρός Έλληνας άνδρας και είμαστε Ρώσοι μεσήλικες οι οποίοι τον δέρνουμε και τον γαμάμε»
    Ο Κύριος Βλαντ όμως δεν υποχώρησε. Εκείνη τη μέρα μου φόρεσε το δερμάτινο κολάρο μου. Το φορούσα πάντοτε όταν ήμουν έξω, πλέον κοίταζα χαμηλά και όταν ήταν οι Αφέντες κοντά πολλές φορές γονάτιζα δημοσίως. Πολλοί δεν καταλάβαιναν, αλλά οι Αφέντες το ευχαριστιόντουσαν. Δεν κρυβόμασταν και κανείς δεν έφερε αντίρρηση. Το αντίθετο θα έλεγα, υπήρξαν άνθρωποι που με είδαν να υπηρετώ και να μαστιγώνομαι και τους άρεσε.