Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Διαφυλική γυναίκα έκανε μόνη της επέμβαση φύλου !!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 25 Αυγούστου 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Ακούγεται σοκαριστικό κι όμως είναι αληθινό. Μία διαφυλική γυναίκα αποφάσισε να κάνει μόνη της στο σπίτι της επέμβαση φύλου, ν' αφαιρέσει δηλαδή μόνη της τα γεννητικά της όργανα διότι θα έπρεπε να περιμένει δύο χρόνια για να έχει επαγγελματική βοήθεια.

    Πρόκειται για την Roland Mery, 61 ετών, η οποία αλλάζει το όνομά της σε Rolande, η οποία αφού πήρε την απάντηση που αναφέραμε προηγουμένως, γύρισε στο σπίτι της, και αφού είπε βιαστικά στην γυναίκα της ότι έχει πονοκέφαλο, πήγε στην τουλέτα της και με κάποια οικιακά μαχαίρια αφαίρεσε τα γεννητικά της όργανα.

    Όπως αναφέρει η ίδια σε εφημερίδα "από την στιγμή που επέστρεψα, και έκανα αυτό που ήθελα ένοιωσα ότι έκανα αυτό που ήταν σωστό. Καταπίεζα τον εαυτό μου τόσο καιρό. Είχα σκεφτεί ακριβώς πώς θα το κάνω και το είχα μάλιστα προβάρει αρκετές φορές. Απέδειξα ξανά στον εαυτό μου, ότι η δύναμη του μυαλού και του συναισθήματος μπορούν να υπερβούν τα πάντα. Όταν ήρθε η στιγμή, ο πόνος πια δεν ήταν θέμα για μένα".

    Αφού τελείωσε την πράξη της, φώναξε στην γυναίκα της να καλέσει ασθενοφόρο.

    Μάλιστα όσο την πήγαινε το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, οι αστυνομικοί υποπτεύθηκαν την γυναίκα της ότι της είχε επιτεθεί και της είχε κόψει τα γεννητικά όργανα, γεγονός που αποδείχτηκε βέβαια αναληθές αφενός μεν με την μαρτυρία της Mery, αφετέρου από το πόρισμα των γιατρών στο νοσοκομείο.



    Πηγή & ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ με πληροφορίες από PinkNews.Co.Uk
     
Thread Status:
Not open for further replies.