Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δυσάρεστα τα νέα για τους απανταχού ουρολάγνους/κοπρολάγνους

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Heretic_Angel, στις 18 Απριλίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Heretic_Angel

    Heretic_Angel Regular Member

    Δυσάρεστα τα νέα για τους απανταχού ουρολάγνους/κοπρολάγνους, ειδικά γι' όσους αρέσκονται αποκλειστικά σε "toilet" play.

    Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιευμένο άρθρο των New York Times, σε μια εντελώς ξαφνική κίνηση για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα, η εταιρία Kohler (προφέρεται "κώλερ"), αιφνιδιάζοντας την παγκόσμια αγορά, παρουσίασε σε αποκλειστική πρώτη τη νέα της υπερσύγχρονη τουαλέτα-κόσμημα, με την "κωδική" ονομασία Nimu (νι-μου).



    Πρόκειται για ένα εξαιρετικά κομψό, υπερσύγχρονο "παιχνίδι", η τιμή του οποίου αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 6400 δολαρίων.

    Σύμφωνα με το έγκυρο άρθρο που παραθέτουν οι NYT, δεν πρόκειται απλά για μια τουαλέτα με ενσωματωμένο μπιντέ τεχνολογίας διπλού "διαφορικού", αποσμητικό χώρου και ενσωματωμένο στεγνωτήρα των ευαίσθητων σημείων αλλά πολλών παραπάνω, αφού διαθέτει τόσο ειδικό εξοπλισμό για την διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος και των ποδών αλλά και ενσωματωμένο ηχητικό σύστημα, τελευταίας γενιάς, που προσφέρει μέχρι και προεπιλογή μουσικών κομματιών, τα οποία βοηθούν στην διαδικασία αφόδευσης ταμάλα.

    Σε μετέπειτα δηλώσεις του, ο CEO της εταιρείας Κώλερ, Δαβίδ Κώλερ, διαβεβαιώνει ότι οι επιλογές των κομματιών δεν έχουν γίνει τυχαία αλλά με βάση ένα προτεινόμενο "χαλαρωτικό" session καθώς άλλες μουσικές επιλογές όπως π.χ. Dance, δεν συνιστούνται για ευνόητους λόγους. Αν πάλι θέλετε, μπορείτε να συνδέσετε κατευθείαν ακουστικά ή ηχεία, για μια ακόμα καλύτερη μουσική εμπειρία.

    Το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε από πλευράς μας είναι ότι η εξαιρετικά κομψή τουαλέτα καταφέρνει και ανεβάζει πλέον πολύ ψηλά τον "πήχη" για όλους τους λάτρεις του συγκεκριμένου "σπορ", αφού γίνεται ευκόλως αντιληπτή η ανταγωνιστικότητα των υπηρεσιών που προσφέρει εν συγκρίσει με ακόμα και έναν αρκετά πεπειραμένο σκλάβο/σκλάβα με τα εν λόγω φετίχ. Εξαιρετικά πιθανή επίσης είναι η πολύ "δουλειά" που θα χρειαστεί και από την πλευρά των Κυριάρχων, μέχρι να καταφέρουν να "εκπαιδεύσουν" τις επίδοξες ανθρώπινες λεκάνες, ώστε να φτάσουν σε ένα αντίστοιχο επίπεδο υπηρεσιών.

    Σημεία των καιρών ή κάτι άλλο; Το μόνο σίγουρο είναι οτι η ταχεία ανάπτυξη της τεχνολογίας καθιστά όλο και δυσκολότερο το έργο όλων των ενδιαφερομένων, καθώς τα standards πλέον ανεβαίνουν με γοργούς ρυθμούς. Ας μη βιαζόμαστε όμως, καθώς κάποιοι δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη.

    Με σεβασμό στην ενημέρωση του Έλληνα ουρολάγνου/κοπρολάγνου,
    για το GBC, ο αγαπημένος σας Αιρετικός ανταποκριτής.

    Υ.Γ. Για όσους επιθυμούν μεγαλύτερο εμπλουτισμό των γνώσεών τους σε σχέση με την εξαιρετική αυτή επιλογή αλλά και έξτρα οπτικοακουστικό υλικό, μπορούν να διαβάσουν περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο των NYT αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας Κώλερ.
    Υ.Γ.2 Έγκυρες πηγές αναφέρουν οτι οι πιθανοί συνειρμικοί αναγραμματισμοί του ονόματος της τουαλέτας δε στερούνται λογικής βάσεως.
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Δυσάρεστα τα νέα για τους απανταχού ουρολάγνους/κοπρολάγνους

    Τελικά εσείς οι βανίλλα (Heretic_Angel, SlaveRose κ.λ.π.) σιγά σιγά θα βάλετε τα γυαλιά σε εμας τους bdsm άνθρωπους...   

    Να είσαι καλά φίλτατε, με έκανες και γέλασα δεύτερη φορά σήμερα!  
     
  3. mona

    mona mea_maxima_culpa

    Απάντηση: Δυσάρεστα τα νέα για τους απανταχού ουρολάγνους/κοπρολάγνους

       

    Kαλός!  
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

      Χεστήκαμε!  
     
  5. thomaspolygono

    thomaspolygono Regular Member

    Απάντηση: Δυσάρεστα τα νέα για τους απανταχού ουρολάγνους/κοπρολάγνους

    Αυτό λέγεται αθέμιτος ανταγωνισμός.  
     
Thread Status:
Not open for further replies.