Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι καλή/ος σκλάβος/α ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 2 Οκτωβρίου 2025 at 09:21.

1. Ηλίας

Ηλίας Γυμνός και ζωντανός, εσείς; Contributor

Το παρακάτω θέμα είναι μόνο για τους γνώστες και έμπειρους, οι αδαείς παρακαλώ περάστε…

Πρώτα το ορεκτικό.

Τα μαθηματικά είναι η γνώση που ανακάλυψαν οι άνθρωποι στη αναζήτηση της αλήθειας.

Όμως μία μαθηματική αλήθεια ισχύει μόνο σ’ ένα αυστηρά ορισμένο και εξ’ αυτού περιορισμένο σύνολο.

Το 1+1=2 είναι αληθής πάντα, μόνο στους αριθμούς, όχι στους ανθρώπους.

Έρχεται κάποτε κάποιος δεν θα πω φύλο υποθέστε ό,τι και με ρωτά…

-Πώς το είδες το σκλάβο μου; Καλό;

Γυρνώ και τον κοιτώ και του λέω…

-Όχι και φεύγω.

Μπορεί γιατί ανακαλύπτοντας την ανασφάλεια του κυρίαρχου στην ερώτηση του να ήθελα να την δυναμώσω;

Μπορεί γιατί αν ήταν καλό το σκλάβο δε θα ρωτούσε το Αφέντη; Αφού αυτός είναι ο άξιος κριτής, του Μου, ποιος άλλος αρμόδιος για τούτο να απαντήσει;

Μπορεί, μπορεί, μπορεί…

Τα πάντα είναι σχετικά με το ζητούμενο του υποκειμένου και άκρη με το τι ήθελα εγώ, εκείνη τη φορά δε θα βγάλετε, γιατί σας λείπουν δεδομένα.

Αυτός ήταν ο πρόλογος…

Το ψητό τώρα..

Μπορεί ως κυρίαρχοι την ερώτηση να την κάνατε φωναχτά ή στον εαυτό σας μέσα.

Θα ήταν λάθος να διατυπώσω πως είναι μια ερώτηση ακύρωσης;

Τόσο του κυριαρχικού εγώ σας, όσο και του υποτακτικού σας;

Και στο τέλος το επιδόρπιο.

Προσοχή τα ζητούμενα μου δεν είναι πάντα αυτά που νομίζετε, ποτέ δεν είναι μόνο ένα και ποτέ δεν τα αποκαλύπτω όλα.

Γι’ αυτό αν τολμήσετε να απαντήσετε θα το κάνετε με δική σας ευθύνη και…

…συναίνεση.