Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι το feminization σεξιστικό;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος consuela, στις 25 Νοεμβρίου 2016.

  1. consuela

    consuela New Member

    Μία τρελή σκέψη έκανα.
    Από που αντλείται ο εξευτελισμός του sub που παίρνει το ρόλο και την εμφάνιση μίας γυναίκας; Επειδή υιοθετεί μία ταυτότητα που δεν του ανήκει ή επειδή η θηλυκότητα θεωρείται κατώτερη; Αν ισχύει το πρώτο γιατί δεν είναι διαδεδομένο το αντίστροφο, δηλαδή γυναίκες sub να ντύνονται και να συμπεριφέρονται σαν άντρες;
     
  2. Sonam

    Sonam The most inflated egos are often the most fragile.

    Γιατί η θηλυκότητα θεωρείται κατώτερη;
     
  3. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Γιάντα τα καλά νημάτια ανοίγουν οντέ δεν έχω χρόνο ούτε για χέσιμο;

    Ζουμάκι η υπόθεση η οποία απαιτεί σοβαρότητα και χρόνο και δεν δύναμαι εδά.
    Προς το παρόν ένα δείγμα...

    https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/forced-bi-sissy-cd.53297/page-7
     
  4. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Ένα νήμα που θα παρακολουθήσω με μεγάλο ενδιαφέρον.
     
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    H μάχη του στερεότυπου για το στερεότυπο με όπλα στερεότυπα σε στερεοτυπικο πεδίο, προβλέπεται επι της ουσίας στερεοτυπική ...
    Εν αναμονή κάποιων εκπλήξεων...
     
  6. espimain

    espimain Contributor

    Η πλέον ακραία σεξιστική συμπεριφορά είναι η σεξουαλική ταπείνωση του αρσενικού μέσα από την διαδικασία της θηλυκοποίησης και αυτό γιατί το θηλυκό επιβάλει στο αρσενικό να αποδεχθεί για τον εαυτό του μια συμπεριφορά, που το ίδιο αυτό το θηλυκό, αντιλαμβάνεται σαν μη κυριαρχική. Η γυναίκα που θεωρεί ότι ταπεινώνει ένα αρσενικό επιβάλλοντας του γυναικεία συμπεριφορά, αποδέχεται εξ ορισμού ότι αυτή η συμπεριφορά, είναι ταπεινωτική.

    Αυτό είναι ότι πιο σεξιστικό, των γυναικών, κατά των γυναικών.


    https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/strapon-και-γυναικεία-κυριαρχία.63349/#post-709016
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Δεν υπάρχει γενική παραδοχή για την ρίζα του εξευτελισμού του κάθε υποτακτικού, είναι εξατομικευμένη. Με αυτή την έννοια θα έλεγα ότι ο κάθε υποτακτικός που αναγκάζεται ή "αναγκάζεται" να υιοθετήσει στοιχεία συμπεριφοράς και εμφάνισης γυναίκας βιώνει την ταπείνωση για λόγους που άπτονται της πρώτης επιλογής, επειδή αναγκάζεται να υιοθετήσει στοιχεία ταυτότητας που δεν του ανήκει και επίσης για έναν ακόμα λόγο, επειδή αναγκάζεται να εγκαταλείψει τρόπους αυτοπροβολής και προστασίας εαυτού, επειδή υποχρεώνεται σε τρωτότητα και επίδειξη τρωτότητας. Δεν αποκλείεται η γενική αυτή αιτία ταπείνωσης να ανάγεται στο ότι η εμφατική θηλυκότητα θεωρείται σε κάποιο βαθμό και κατωτερώτητα και για να μη συμβαίνει αυτό πρέπει να συνοδεύεται από συνδηλούμενα αναίρεσής της, δηλαδή συμπεριφορές και σύμβολα ενσωματωμένα στο ντύσιμο, με στοιχεία επιθετικότητας που να υποδηλώνουν "μη βλέπετε που έχω θηλυκότητα, μπορώ να κάνω ό,τι και ο κάθε άντρας για να προστατέψω τα συμφέροντά μου".

    Αν δεν είναι διαδεδομένο το αντίστροφο είναι επειδή δεν ενδιαφέρει το εκάστοτε υποκείμενο της ταπείνωσης και ενδεχομένως ή για αυτόν τον λόγο και μόνο δεν είναι χρηστικό γι αυτόν που επιβάλει την ταπείνωση.

    Ερώτηση, αν κάποιος άντρας υποτακτικός έχει ως μαλακό όριο το forced feminisation υπάρχει τρόπος να υποχρεωθεί να προχωρήσει ως εκεί και να συναινέσει να ελαστικοποιηθεί αυτό το όριό του;
     
  8. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Δε νομιζω οτι ειναι καθαρη πρωτοβουλια των κυριαρχικων γυναικων τοσο,το να εξευτελιζουν τους αντρες υπο αναγκαζοντας τους να φερθουν σα γυναικες.Οσες το κανουνε πιστευω καποια ενδειξη εχουνε παρει πρωτα πλαγιως ή και ευθεως.Αρα η αιτια με βαση αυτο ειναι διαφορετικη,ο υπο αισθανεται πιο ανετα να εξευτελιστει ετσι,γιατι ειναι σα να ενσαρκωνει ενα ρολο,σαν να ειναι και να μην ειναι αυτος ταυτοχρονα ή ενας αλλος λογος ισως ειναι οτι οι ιδιοι το θεωρουν το πιο εξευτελιστικο και δε πιστευω οτι το βλεπουν σα σεξιστικη πραξη κατα των γυναικων ουτε αυτοι ουτε οι κυριαρχικες γυναικες που το κανουν,αλλά σαν κοντρα στην κοινωνικη αντιληψη και τον κοινωνικο σεβασμο.Ισως να ειναι και απλως απελευθερωτικο,τυπου,μπορω να κανω οτι γουσταρω στο κρεβατι μου και δε πανε να γαμηθουν ολοι οι και καλα καθωςπρεπισμοι του αντρα,βγαινει δηλαδη η καταπιεση απο ρητα τυπου "οι αντρες δε κλαινε" "αντρας εισαι εσυ;τι ειναι αυτα που φορας;ροζ πουκαμισο;" κλπ...
    Αλλά ας μιλησουνε οι ειδημονες που το βιωνουνε και να μη κανουμε αποριες κι υποθεσεις 
     
  9. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Είναι μέρος της εκπαιδευσής του να αντιληφθεί ότι ως θηλυκοποίηση ορίζω την ορμονοθεραπεία η οποία δε με ενδιαφέρει. Τα υπόλοιπα είναι μεταβλητά.
    Αν είναι αγκιστρωμένος σε έμφυλους πολιτισμικούς συμβολισμούς και δεν έχει την διάθεση να τροποποιηθεί η αντίληψή του, τότε του δείχνω την έξοδο να πάει στο καλό.
     
  10. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    είδατε οταν ανακατεύετε την ιδεολογία με την καύλα κάτι προβλήματα που προκύπτουν? απαπαααα
     
  11. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Όπως έγραψαν - πάνω κάτω - ήδη κάποιοι "συνδαιτυμόνες", η ταπείνωση εδράζεται στον εγκέφαλο τόσο εκείνου που την προξενεί/επιβάλει, όσο εκείνου που θα ήταν παθητικός δέκτης της. Κάποιες φορές οι δυο αντιλήψεις συναντώνται - άρα το "γλυκό δένει" ουσιαστικά -, άλλες όχι - άρα ικανοποιείται σίγουρα το ένα μέρος, ενώ το άλλο "φαντασιώνεται" απλά -. Στερεοτυπικά - τετριμμένη έκφραση αλλά δεν έβρισκα πιο κατάλληλη - στα δυο φύλα αποδίδονται κάποια "σημεία" χαρακτήρα και "σκιαγραφούνται" σαν δυνατά και αδύναμα.

    Αφού επανέλαβα με πολλά λόγια, όσο ήδη έχουν γραφτεί, ας μπω λίγο περισσότερο στο δια ταύτα του νήματος. Είναι ανούσιο να κρυφτώ πίσω απ' το δάχτυλο μου, έχω γνωρίσει αρκετούς άνθρωπες - και των δυο "βασικών" φύλων - που είναι γαλουχημένοι με την ιδέα, ότι η γυναίκα με μόνο γνώμονα το φύλο της θα ήταν κατώτερη του άντρα by default. Και οτιδήποτε στην συμπεριφορά, τον χαρακτήρα ή την εμφάνιση ενός ανδρός που θα έφερνε στο θηλυκό, θα ήταν για κείνον ένδειξη αδυναμίας, ακόμη και λόγος χλεύης. Θα έφτανε ένα ή περισσότερα ρούχα, ένα βάψιμο, ένα set από "κλασικές" - μάλλον κι αυτές στερεοτυπικές και ίσως τραβηγμένες απ' τα μαλλιά - κινήσεις, γκριμάτσες, ατάκες, τρόπος ομιλίας, για να ιδιοποιηθεί κάποιος, μια ταυτότητα που δεν θα του ανήκε?

    Ταπείνωση στο να ξεπεράσει κάποιος έστω κι ένα μαλακό του όριο, εγώ τουλάχιστον δεν την βλέπω. Γιατί όσο υ ψυχοσύνθεσης κι αν ήταν κάποιος, αν το feminization ( δεν λέω forced, γιατί μάλλον δεν θα ίσχυε παρά μόνο σαν όρος "κάϋλας" ) δεν είναι στις χορδές του στο ελάχιστο, δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί, να του το κάνουν. Ούτε καν επειδή θα ικανοποιούσε την Κ του.

    Ίσως να ήταν ταπεινωτική και η περίπτωση που ο υ, να γούσταρε το feminization και να ήταν τόσο αποτυχημένη η "μεταμόρφωση" - ηθελημένα ή όχι -, για να του υπενθυμίζει ότι, δεν θα ήταν τίποτ' άλλο παρά μια απομίμηση/καρικατούρα της γυναίκας, που τόσο θα θεωρούσε ανώτερη του ( ίσως και με μοναδικό κριτήριο του, το ανήκειν στ' άλλο φύλο ).

    Κλείνοντας, σαν πρακτική μάλλον δεν είναι συνηθισμένη, αλλά και άντρες Κ που να "επέβαλαν" στην υ τους, να υποδυθούν τον ανδρικό ρόλο, δεν εκλείπουν.
    Και σε κείνη την περίπτωση, η όποια ταπείνωση ή "ταπείνωση" θα είχε να κάνει, με το να "χτυπήσουν" την υ σ' ένα μάλλον σημαντικό συστατικό της εικόνα της,
    με σκοπό να κάνουν να "τρίξει" όσο γίνεται μεγαλύτερο μέρος της ψυχοσύνθεσης της. Εγώ τουλάχιστον, γι' αυτό τον σκοπό το έκανα/κάνω.
    Και δεν είχα σαν σκοπό μου την ταπείνωση της όποιας εκείνης, αλλά να την γδύσω από μια απ' τις "σιγουριές" της.

    Αυτά τα σίγουρα πολλά... 
     
    Last edited: 27 Νοεμβρίου 2016
  12. Lazycat

    Lazycat Αριστόγατα

    Η θηλυκοποιηση ηταν ενα παιχνίδι που στις αρχες με ξενιζε πολύ. Εβλεπα όμως πόσο άμεσα ανεβαζε την καβλα , κι ετσι πάντα το χρησιμοποιουσα, ειδικά με συμπαίκτες που δεν ηταν ιδιαίτερα μαζοχιστες, ώστε να βασιστω στο σαδισμο μου για να ανεβασω τα γράδα.
    Κατάλαβα γρήγορα οτι η θηλυκοποιηση συνδεοταν με την ντροπή. Και η ντροπη είχε σύνδεση με την πρώιμη εφηβεία. Εκει οπου το φύλο αποκτά τα κοινωνικά του χαρακτηριστικα, αλλά και τα βιολογικά. Συνδεόταν αυτη η ντροπή ( που εκτινασε την καυλα) με το άγχος που εχει ο έφηβος και η εφηβη για το σώμα τους. Μη και δεν ειναι αποδεκτό, μη και δε γίνει ελκυστικό, μη και το πεος δεν είναι μεγάλο, μη και το στήθος δεν είναι σεξυ.
    Οταν αντιληφθηκα αυτη την υπόγεια σύνδεση με την εφηβική ντροπή, άρχισα να παιζω πιο συνειδητά πανω εκεί και τώρα οχι απλά το απολαμβανω... με ενθουσιαζει!