Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εις μνημην

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 27 Οκτωβρίου 2024.

1. slave32

slave32 Contributor

Ηταν πριν χρονια. Ημουν ελευθερος. Εμπαινα σε ενα ντεητινγκ το ελμαζ. Δηλωσα υποτακτικος και τι εψαχνα. Γενικα εμπαιναν στρεητ μεγαλυτερης ηλικιας.

Ελαβα ενα μηνυμα.
    "Εχω εμπειρια απο ατομα σαν εσενα, η πρωην γυναικα μου εφερνε σαν εσενα. Εκεινη με δονητες κ ζωνη. Εγω λατρευω τη βιτσα" Ακολουθουσε το κινητι του και συμπκηρωματικο μηνυμα.
    Μου αρεσουν τα πουστρακια

Αισθανθηκα τοσο αβολα και ασχημα. Ντρεπομουν. Πηρα με πολυ δυσκολια τηλεφωνο. Ηταν ηρεμος, πραος, γλυκομιλητος.
    Μου εδωσε ραντεβου για καφε κοντα στο σπιτι του. Το πρωι 7.
    Νωρις ομως πηγα με ταξι στην ωρα μου. Τον συναντησα. Νορμαλ 65αρης. Με παιρνουσε 40 χρονια.
    -Ντρεπομαι πολυ. Χαμογελασε.
    -Θες να παμε κατευθειαν σπιτι μου;
    -Οτι θελετε.
    Εμενε ακριβως απεναντι απο το ραντεβου μας. Μπηκαμε σπιτι του με αγκαλιασε.
    -Σας απογοητευω. Του ψιθυρισα.
    -Ναι. Θελω να γδυθεις χρειαζεσαι ενα πολυ γερο χερι ξυλο να συνελθεις.
    Με εσφιξε παλι
    -και ενα γερο γαμησι. Συμπληρωσε. Το ελεγε ομως τοσο ηρεμα ο Κυριος Μανωλης που ντρεπομουν ακομα περισσοτερο.

Μου αφαιρεσαι τα ρουχα. Με πηγε στο κρεβατι του. Με ρωτησε αν μπορει να αβησει το τσιγαρο του πανω μου. Δεν θα του αρνιομουν. Ενιωσα τη καυτρα ψηλα στους ωμους μου , κραυγη κ χαστουκια. Βιτσα, εχασα το μετρημα στις 30 ξανα απο την αρχη και παλι. Το λιγοτερο 100. Μπρουμυτα ειχα χαλαρωσει. Με γυρισε το εφθασε στο λαιμο μου. Το εκανε σαβ επιβητορας...

Με διελυε.. μια φορα τη βδομαδα.. για καιρο.

Εφυγε.. για παντα..