Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκπαίδευση άντρα υπό : Μετάπτωση του μετά τη σεξουαλική ικανοποίηση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 14 Απριλίου 2007.

  1. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Άνδρες υποτακτικοί και σκλάβοι , μαθήματα υποταγής . (1

    Άλλο ένα όμορφο Thread αλλά διατυπώνεται πολύ γενικευμένα το θέμα της εκπαίδευσης και είναι αρκετά δύσκολο να αναπτυχθεί σε εύρος και βάθος. Θα προσπαθήσω να το διαπραγματευώ επιμεριστικά, και θα αναλύσω μόνο ένα παράδειγμα, καθώς αφενός βλέπω πως το ονόμασες "Μάθημα 1" (οπότε μπορούμε να αναπτύξουμε αργότερα και άλλα επιμέρους ζητήματα*) και αφετέρου παρατήρησα ότι θίχτηκε αρκετά το παρακάτω θέμα από τις Mistresses που συμμετείχαν ως τώρα.

    Πρόκειται για τη μετάπτωση του σκλάβου μετά τη σεξουαλική ικανοποίηση. Προσωπικά θα διαφωνήσω με τις προλαλήσασες διότι δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι ο σκλάβος μου είναι αναξιόλογος, κίβδηλος ή αλλόφρων επειδή αφότου ικανοποιήθηκε σεξουαλικά, έπαψε να είναι το ίδιο δουλοπρεπής όπως πριν την ικανοποίηση. Αν είχα αυτή την άποψη για εκείνον δεν θα ήταν σκλάβος μου και δεν θα έκανα λόγο για εκπαίδευση. Η δουλοπρέπεια και η υποτακτικότητα είναι διαφορετικές έννοιες. Η πρώτη είναι μία έκφραση της δεύτερης. Το γεγονός ότι παύει για κάποιο λόγο να εκφράζει την υποτακτικότητά του δεν τον ακυρώνει ως σκλάβο.

    Το κοινωνικό μοντέλο του άνδρα τον θέλει δυναμικό και επιβλητικό** και εικάζω ότι παλεύουν μέσα του η επιθυμία για υποταγή και η επιθυμία να σταθεί άξιος απέναντι στο πρότυπό του. Όταν η πρώτη επιθυμία εκπληρώνεται, σε προτεραιότητα μπαίνει η δεύτερη. Αμέσως μετά ενδεχομένως θα φερθεί άσχημα. Ίσως μετανιώνει για την επιλογή του να υποταχθεί και θυμώνει. Ίσως θέλει να ανακτήσει τον ανδρισμό που θεώρησε ότι προσβλήθηκε και προσπαθεί να υιοθετήσει μία πιο αντρική - άγρια συμπεριφορά. Σε κάθε περίπτωση η κυκλοθυμία του σκλάβου μπορεί να αντιμετωπιστεί.

    Μία πρότασή μου είναι η συνεδρία να αντιμετωπίζεται αρχικά ως παιχνίδι. Το role playing βοηθά πολύ το σκλάβο να απενοχοποιήσει τη θέση του. Όταν το παιχνίδι τελειώσει, όλα επανέρχονται στην αρχική τους κατάσταση, συμπεριλαμβανομένης και της διάθεσης του σκλάβου. Είναι ανώδυνο, όμως το μειονέκτημά του είναι πως αποτελεί μία προσωρινή λύση, και η μετάβαση από το παιχνίδι στην πραγματικότητα θα εξακολουθεί να είναι το δυσκολότερο βήμα.

    Μία άλλη πρόταση είναι να εντοπιστούν οι τρόποι υποταγής που προσβάλλουν λιγότερο το σκλάβο και να ενισχυθούν. Το μειονέκτημα σε αυτή την περίπτωση είναι πως αποτελεί μία καταλυτική λύση για τον παράγοντα "ταπείνωση". Πιστεύω όμως ότι μπορεί να προσδώσει αρκετή απόλαυση, μέσα από διαδικασίες με μηδαμηνό ripple*** στην υπόλοιπη ζωή του σκλάβου.

    Μία άλλη πρόταση είναι η κορύφωση μίας συνεδρίας να μην συμπίπτει χρονικά με την εκσπερμάτωση. Για παράδειγμα, είτε μετά την εκσπερμάτωση η συνεδρία να συνεχιστεί σε φθίνοντες τόνους μέχρι να λήξει, είτε να έχει λήξει πριν την εκσπερμάτωση. Μπορεί ο σκλάβος να εκσπερματώσει κατά τη διάρκεια μίας διείσδυσης, με πολύ ήπια D/s ερεθίσματα, και όχι εν μέσω φριχτών πόνων. Στην πρώτη περίπτωση υπάρχει η πιθανότητα ο σκλάβος να μην θέλει να συνεχίσει τη συνεδρία. Στη δεύτερη περίπτωση υπάρχει το μειονέκτημα της μείωσης της απόλαυσης από την πλευρά του σκλάβου.

    Σαν μία πρώτη αντιμετώπιση θεωρώ ότι δίνω κάποιες κατευθυντήριες, όμως περαιτέρω χειρισμοί θα πρέπει σίγουρα να τεθούν σε εφαρμογή κατά περίπτωση, και όχι βάσει γενικού πλάνου. Ο μοναδικός δικός μου γνώμονας στην εκπαίδευση ενός σκλάβου είναι η επιθυμία μου να τον βοηθήσω να αναπτύξει όσες περισσότερες άμυνες μπορεί απέναντί μου, για τη στιγμή που θα τον χρησιμοποιήσω για να εκτονώσω το σαδισμό μου. Πέρα από αυτές τις στιγμές, είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ, θα κάνω τα πάντα ώστε να μην υποφέρει από το βίτσιο μου και δεν θα τον θέσω ποτέ υπό διαθεσιμότητα επειδή αντιμετωπίζω δυσκολίες στην εκπαίδευσή του.

    * Αν έδινες έναν συγκεκριμένο τίτλο στα μαθήματα αντί για την αρίθμηση 1,2,.. κλπ θα βοηθούσες να αναπτύξουμε το θέμα προς την κατεύθυνση που σκέπτεσαι.
    ** Δεν θα χρησιμοποιούσα τη λέξη "μπροστάρης" γιατί πιστεύω ότι από οποιοδήποτε status ένας άνθρωπος δύναται να οδηγήσει το σύντροφό του (και να τον χειριστεί και να τον χειραγωγήσει).
    *** Αδυνατώ να σκεφτώ την αντίστοιχη ελληνική λέξη. Είναι οι ομόκεντροι κύκλοι που σχηματίζονται στο νερό αφόρου πέσει σε αυτό μία ακόμη σταγόνα. Τα αυλάκι είναι βαθιά όταν βρίσκονται κοντά στο σημείο ρίψης ενώ όσο απομακρύνονται το βάθος τους φθίνει.
     
  2. Elysium

    Elysium Contributor

    Re: Άνδρες υποτακτικοί και σκλάβοι , μαθήματα υποταγής . (1

    Ενδιαφέρον αυτό Syrah.
    Ίσως λίγες Κυρίαρχες το κατανοούν αυτό, μιας και δεν μπορούν να μπουν στην ψυχολογία ενός άνδρα μετά την εκσπερμάτωση.
     
  3. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Άνδρες υποτακτικοί και σκλάβοι , μαθήματα υποταγής . (1

    Δεν γνωρίζω αν από παραδρομή άνοιξα νέο νήμα ή αν μετακινήθηκε από κάποιον εδώ, όμως το προηγούμενο post μου αναφέρεται στο νήμα "Άνδρες υποτακτικοί και σκλάβοι , μαθήματα υποταγής . (1)" του Ηλία.
     
  4. adelina

    adelina Regular Member

    Re: Άνδρες υποτακτικοί και σκλάβοι , μαθήματα υποταγής . (1

    μπορουμε τοτε να πουμε πως αυτο μπορει να ειναι και ενα καλο τεστ για το αν τελικα καποιος ειναι υποτακτικος ή απλα φετιχιστης ή kinky?
    αν μαζι με την εκσπερματωση εξαφανιζεται και η υποτακτικοτητα, μπορει να εκληφθει η δουλοπρεπεια σαν μεσο ικανοποιησης της προσωπικης του διεγερσης και οχι σαν εκφραση υποτακτικοτητας?
     
    Last edited: 15 Μαϊου 2007
  5. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Syrah, αν θέλεις κάποια βοήθεια ίσως ο MasterJp θα μπορεί να σε βοηθήσει. Τουλάχιστον όσον αφορά στη σύνδεση θεωρητικού και πρακτικού.
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Αν δεχτούμε πως η υποτακτικότητα δεν είναι μία πάγια ιδιότητα, συνεπαγωγικά καταλήγουμε στην κατάφαση. Όμως δεν πιστεύω ότι η υποτακτικότητα έρχεται και παρέρχεται. Οι υποτακτικοί ίσως θελήσουν να μας διαφωτίσουν αναφορικά με αυτό.


    Αν θέλεις γίνε λίγο πιο σαφής, τα επίθετα θεωρητικό και πρακτικό σε τί αναφέρονται;
     
  7. adelina

    adelina Regular Member

    διαβαζοντας απλα παλια νηματα ειχα βρει το πιο κατω
    αν μαζι με την εκσπερματωση εξαφανιζεται και η υποτακτικοτητα, αναρωτηθηκα αν ισως μπορει να εκληφθει η δουλοπρεπεια σαν εκφραση υποτακτικοτητας σε τετοιες περιπτωσεις και αν ακριβως μια αναλογη αδιαφορια και εξαφανιση καθε ιχνους υποτακτικοτητας μετα την εκσπερματωση θα μπορουσε να ειναι ενδειξη πως δεν εχουμε να κανουμε με υποτακτικο αλλα με bottom οποιασδηποτε μορφης?
    συμφωνω Κυρια πως η υποτακτικοτητα δεν ερχεται και παρερχεται. αναφερομουν ομως στη δουλοπρεπεια η οποια μπορει να εκληφθει ως ειδος υποτακτικοτητας, ειδικα σε ματια που επιθυμουν να το εκλαβουν με αυτο τον τροπο.

    αναφερομουν σε συγκεκριμενες περιπτωσεις
    εχω αρκετους γνωστους ποδολαγνους απλους φετιχιστες που ουδεμια επιθυμια υποταγης ή υπακοης εξω απο την στιγμη του παιγνιδιου του ιδιου δεν εχουν.
    και γνωριζω πως μερικες φορες "εξαναγκαζονται" κατα καποιο τροπο να υποκριθουν υποτακτικοτητα γιατι δηλωνοντας οχι φετιχιστες αλλα υποτακτικοι δεν τους δινει σημασια καμια.
    σε τετοιες περιπτωσεις αυτο που ακουσα πως συμβαινει και απο τους ιδιους και τις κυριες τους ειναι πως μολις εκπερματωσουν καθε επιθυμια και δυνατοτητα για υποκρισια υποτακτικοτητας τους αφηνει μαζι με την δουλοπρεπεια που εξ αρχης ηταν το μοναδικο που υπηρχε εκει μεχρι να εκσπερματωσουν.
     
  8. mazoslave

    mazoslave Regular Member

    Δεν είναι φυσιολογικό μετά την έκσταση του οργασμού να πέσουν οι ρυθμοί;Αυτό δέν σημαίνει οτι ο αυθεντικός σκλάβος/υποτακτικός αλλάζει προσωπικότητα και πολύ περισσότερο αφου αυτή η προσωπικότητα είναι προιόν πολλών παραγόντων.Το 'πουλι' είναι ένας απο αυτούς και μάλλον οχι και ο σημαντικότερος.
     
  9. Syrah

    Syrah Contributor

    Ορμονικά η ύφεση των τόνων είναι δικαιολογημένη μετά την εκσπερμάτωση, όμως ο θεματικός πυρήνας αυτού του νήματος είναι η μετάπτωση από την δουλοπρέπεια στην επιθετικότητα.

    Θα βοηθηθείς, αν ρίξεις μία ματιά σε αυτό το νήμα:
    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?t=6607
    όπου κάποιες συνομιλήτριες εξέφρασαν την άποψη ότι οι άνδρες δεν είναι τόσο υποτακτικοί όσο δείχνουν, χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα την κυκλοθυμία αυτή. Εκεί απαντά αυτό το νήμα, δίνοντας μία ενδεχόμενη αιτία για τη μετάπτωση και προτείνοντας τρεις τρόπους αντιμετώπισης εφόσον ισχύει η αιτία αυτή.

    Έναν εναλλακτικό τρόπο αντιμετώπισης, με τον οποίο διαφωνώ εντελώς αλλά καλό θα ήταν να τον συμπεριλάβουμε σε αυτό το νήμα, μπορείς να διαβάσεις και στο 22ο Post του κάτωθι νήματος:
    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?t=5467&page=2&highlight=chastity

    Εσύ ως υποτακτικός άνδρας πού πιστεύεις ότι οφείλεται η μετάπτωση από τη δουλοπρέπεια στην επιθετικότητα και πώς είναι ορθότερο να αντιμετωπίζεται από τη Mistress;
     
  10. mazoslave

    mazoslave Regular Member

    Ευχαριστώ γαι την διευκρίνιση , όμως δέν μπορώ να καταλάβω την επιθετικότητα.Ας πάρουμε μια ακραία περίπτωση, και τονίζω ακραία, ενός σκλάβου/sub με μια ασχετη επαγγελματία που πλασάρεται για Mistress και φυσικά το όποο session , ισως και ακριβοπληρωμένο, καταλήγει σε φιάσκο.Πως μπορεί ένας αυθεντικός sub να βγάλει επιθετικότητα;Μπορει να δείξει την δυσαρέσκεια του και πολύ τυπικά και ψυχρά να τελειώσει το θέμα εκεί.Αν μιλάμε για μια μόνιμη D/s σχέση οπου έχουμε να κάνουμε με ένα ζευγάρι lifestyle, η όποια εκδήλωση επιθετικότητας ειδικά ΜΕΤΑ απο οργασμό μου είναι αδιανόητη.Στην περίπτωση αυτή κάτι λείπει, η ο sub δεν είναι έτοιμος για το επίπεδο του παιγνιδιού που προηγήθηκε, κι ας νομίζει οτι είναι, ή η Mistress δέν έχει διαβάσει σωστά τον sub.It takes two to tango!Εχω βγάλει επιθετικότητα όταν αισθάνθηκα απειλούμενος αλλα μιλάμε για άλλου είδους περίπτωση.
     
  11. mazoslave

    mazoslave Regular Member

    Διαφωνώ κάθετα με τα chastity devices για πολούς λόγους, είναι σαν να σου δένουν το χέρι με το οποίο αυνανίζεσαι πίσω απο την πλάτη μόνο πιο kinky.Πιστεύω οτι έχει να κάνει περισσότερο με την ανασφάλεια της Κυρίας και την επιθυμία του όποιου σκλάβου/sub για παλιμπαιδισμό.Δέχομαι την αποχή και τον έλεγχο οργασμού αλλα σάν ασκήσεις υποταγής, αφοσίωσης και επέκτασης των ορίων μου είτε σωματικά είτε ψυχικά είναι αυτά.
     
  12. ipakouossklavos

    ipakouossklavos Regular Member

    Θεωρώ τό το chastity devices είναι ένας πολύ καλός τρόπος ελέγχου και κυριαρχίας της Κυρίας στον σκλάβο. Πιστεύω ότι Της αυξάνει την ικανοποίηση που προέρχεται από τα σαδιστικά της ένστικτα γιατί βελτιώνει το επίπεδο ελέγχου του σκλάβου.