Ερώτηση προς τις Κυριαρχικές Γυναίκες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Necrotik, στις 19 Δεκεμβρίου 2010.

 1. Necrotik

  Necrotik Regular Member

  Δεν ξέρω αν έχει ξανατεθεί το ζήτημα, αλλά θα ήθελα να μάθω:

  οι γυναίκες γενικά υποτίθεται πως αρέσκονται σε δυναμικούς, δραστήριους άντρες που μπορούν να τα βγάζουν πέρα σε δύσκολες καταστάσεις και εμπνέουν εμπιστοσύνη, σιγουριά και ασφάλεια.
  Αυτό είναι απολύτως λογικό. Εκτός από τις κοινωνικές συνθήκες του σήμερα που εξακολουθούν (κακώς) να θεωρούν τον άντρα ισχυρό και την γυναίκα αδύναμη (και σαν αποτέλεσμα έχει να ψάχνουν οι γυναίκες έναν άντρα-στήριγμα ώστε να μπορούν να βασιστούν πάνω του και να τους εξασφαλίσει ποιοτική επιβίωση σε κάποιο βαθμό), είναι και το θέμα της φύσης. Όλα τα έμβια όντα αρσενικά και θηλυκά τείνουν να θέλουν να ζευγαρώσουν με δυνατούς συντρόφους που εμπνέουν ασφάλεια, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ότι τα παιδιά/μικρά τους θα είναι όσο πιο υγιή και δυνατά γίνεται. Κανείς δεν ερεθίζεται με άτομο του αντίθετου φύλου αν είναι αρρωστιάρικο, δίνει παθολογική αίσθηση ή αίσθηση ότι δεν μπορεί να επιβιώσει αξιοπρεπώς και να τα βγάλει πέρα στη ζωή του, είναι πρεζάκι, παραδίνεται με το παραμικρό στις δύσκολες συνθήκες, είναι καρπαζοεισπράκτορας, δεν εμπνέει σιγουριά (και άρα δεν δίνει την αίσθηση ποιοτικής επιβίωσης) κλπ.

  Η ερώτησή μου είναι οι εξής: ο θηλυκός πληθυσμός των Κ, τι subs προτιμάει;
  θα ήθελε να ελέγχει, να υποτάσσει και να επιβάλλεται σε δυναμικούς, δραστήριους, μαχητικούς άντρες ή σε κακομοιριασμένα ανθρωπάκια της καρπαζιάς;

  Το βλέπουν σαν πρόκληση να υποτάξουν έναν "μάχιμο", "δύσκολο" άντρα παρά έναν καημένο ή θεωρούν ότι ο μάχιμος δεν ανταποκρίνεται στα θέλω τους και προτιμούν έναν αδύναμο τύπο που είναι έρμαιο των καταστάσεων, άβουλος και μαλθακός;
  Εφόσον είναι Κ, ερεθίζονται περισσότερο στη θέα και την ιδέα "εκμετάλλευσης" ενός αδύναμου αντρός ή και αυτές "υπακούν" στους "νόμους" που ανέφερα στην αρχή και θέλουν έναν σύντροφο (έστω και BDSM) που να αποπνέει μαχητικότητα, ασφάλεια και σιγουριά, βλέποντάς το μάλιστα και σαν πρόκληση να καταφέρουν να κάνουν δικό τους έναν τέτοιο τύπο;
   
  HECUBA and kati like this.
 2. thaleia

  thaleia Regular Member

  Απάντηση: Ερώτηση προς τις Κυριαρχικές Γυναίκες

  Αυτο που γνωριζω ως προσωπικη διαπιστωση ειναι οτι η πλειονοτης των ανδρων κυριαρχων αρεσκεται στο να υποτασσει δυναμικες και πολλες φορες ανωτερες τους σε καποιους τομεις της ζωης τους γυναικες.
   
  Astrovroxi likes this.
 3. Manipulator

  Manipulator Regular Member

  Απάντηση: Ερώτηση προς τις Κυριαρχικές Γυναίκες

  @ Necrotik
  (σωστά τα λες στην πρώτη παράγραφο), αλλά το κάνεις σύνθετο, το πράμα είναι πιο απλό: ¨τα δικά τους, δικά τους και τα δικά μας, δικά τους¨, ή σε άλλη βερσιόν ¨και η πίτα γεμάτη και ο σκύλος χορτάτος!¨ και αναφερώμενο για όλο το θηλυκό γένος, ασχέτου στάτους κλπ κλπ ;)
   
 4. heeler

  heeler New Member

  Απάντηση: Ερώτηση προς τις Κυριαρχικές Γυναίκες

  Συμφωνώ μανιπιουλάτορα! Είτε Κ είτε βανίλιες τα θέλουν όλα!

  Ως προς το ερώτημα τωρα πιστεύω αν τους κάνεις δεν τους νοιάζει ότι και να είσαι. Θα υποταχθείς θες δε θες!
   
 5. Necrotik

  Necrotik Regular Member

  Απάντηση: Ερώτηση προς τις Κυριαρχικές Γυναίκες

  Ναι, αλλά αυτό είναι το θέμα. Πώς πρέπει να είσαι για να τους κάνεις;
  Έτσι ή αλλιώς;
   
 6. Manipulator

  Manipulator Regular Member

  Απάντηση: Ερώτηση προς τις Κυριαρχικές Γυναίκες

  ο εαυτό σου φίλε μου! 'Απαξ και σε "λοκάρουν" δεν τους ξεφεύγεις με τίποτα. Άμα κάνεις κάποιον άλλον στο τέλος θα γίνεις ρομπίτσα, ή θα αξίζεις όσκαρ!
  Και επιλέγουν και διαλέγουν και ότι λένε τα αρσενικά σε γενικές γραμμές είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε! :cautious:
   
 7. Necrotik

  Necrotik Regular Member

  Απάντηση: Ερώτηση προς τις Κυριαρχικές Γυναίκες

  Εννοείται ότι είμαστε οι εαυτοί μας Manipulator!
  Ο λόγος που ρωτάω δεν είναι για να μάθω τι ψάχνουν ώστε να φορέσω αυτό το προσωπείο προκειμένου να "αρέσω". Σημασία έχει να είσαι αρεστός γι' αυτό που είσαι στ' αλήθεια, αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα. Δεν έχει νόημα να είσαι με κάποια, επειδή αυτή νομίζει ότι είσαι κάτι άλλο. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν υπάρχει πραγματική αίσθηση αποδοχής ανάμεσα στο ζευγάρι. Απλά ρωτάω εγκυκλοπαιδικά: τι είδους άντρες απ' αυτές τις δύο κατηγορίες προτιμούν οι Dommes και γιατί;
   
 8. Manipulator

  Manipulator Regular Member

  Απάντηση: Ερώτηση προς τις Κυριαρχικές Γυναίκες

  @ Necrotik
  έχεις ανοίξει κουβέντα που μου αρέσει πολύ! :)

  Πρέπει να φύγω τώρα για διάφορες δουλείες, αλλά το βραδάκι θα την συνεχίσουμε και θα πούμε πολλά και ωραία πράματα και κυρίως από προσωπικές και όχι μόνο εμπειρίες και παρατηρήσεις! :)
   
 9. MindMaster

  MindMaster Regular Member

  Απάντηση: Ερώτηση προς τις Κυριαρχικές Γυναίκες

  Από τα λίγα πράγματα που έχεις γράψει γιά την ώρα, Necrotik, μου έχεις δώσει μιά πρώτη εντύπωση ξύπνιου και οξυδερκούς ανθρώπου... Θα πρέπει να έχεις προσέξει λοιπόν πως μεταξύ όσων σου έχουν μέχρις εδώ απαντήσει, δεν περιλαμβάνεται καμμία Domme. Και θα διακινδυνεύσω την πρόβλεψη πως καμμιά Domme δεν θα σου απαντήσει, ούτε και στη συνέχεια...

  Ως έξυπνος άνθρωπος λοιπόν, μάλλον θα τείνεις ήδη προς κάποιο συμπέρασμα, εξ αυτού του γεγονότος... Εγώ προσωπικά βρίσκω την σιωπή πολύ εύγλωττη, και σαφώς εντιμότερη σε σύγκριση με απαντήσεις του τύπου "ω, ναι, μα φυσικά, μας αρέσει να υποτάσσουμε δυναμικούς άνδρες", που -δεδομένης ακριβώς της σιωπής- δύσκολα θα μπορούσα να τις θεωρήσω ειλικρινείς...   
 10. Απάντηση: Ερώτηση προς τις Κυριαρχικές Γυναίκες


  Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Τα θηλυκά ψάχνουν το πιο ικανό αρσενικό. Τα αρσενικά γαμάνε ότι να' ναι. Αυτό εξηγείται βιολογικά, από τη στιγμή που το θηλυκό έχει πεπερασμένη δυνατότητα τεκνοποίησης ενώ το αρσενικό, θεωρητικά τουλάχιστον, απεριόριστη. Αυτό επιβεβαιώνεται από τα αρσενικά σκυλιά, που γαμάνε ακόμη και άλλα αρσενικά - έχεις δει ποτέ θηλυκές σκυλίτσες να τρίβονται μεταξύ τους?? :)

  Οι υ, σπάνια είναι δυναμικοί. Κάποιοι/ες έχουν αναγκαστεί από τις συνθήκες της καθημερινότητας να αναπτύξουν κάποια δυναμικότητα (πολλές φορές μεγάλη) αλλά και αυτή θέλουν να την αποποιηθούν.

  Γιατί δεν ανοίγεις τα ρεπ σου? Λίγα διαθέτω αλλά κάθε μέρα θα σου τα έδινα! :)
   
 11. tyfeas

  tyfeas Regular Member

  Απάντηση: Ερώτηση προς τις Κυριαρχικές Γυναίκες

   
  Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  devine_sub likes this.
 12. Ninevi

  Ninevi Regular Member

  Απάντηση: Ερώτηση προς τις Κυριαρχικές Γυναίκες

  Προσωπικά αρέσκομαι σε ντροπαλούς αλλά αυτάρεσκους, εσωστρεφείς αλλά με έντονη παρουσία, πειθήνιους μα και πνευματώδεις, έντονα ή και διακριτικά θηλυπρεπείς άντρες, χαμηλών τόνων δημοσίως. Που να μην με διεκδικούν αλλά να τους ρίχνω, να μην με κυνηγούν από πίσω αλλά να τους περιμένω στη γωνία πρώτη. The thrill of the chase με άλλα λόγια. Τα διεκδικητικά a males, μου προκαλούν έντονα αισθήματα ναυτίας όταν με πολιορκούν ερωτικά.
  Σαφώς και δεν εκπροσωπώ κανένα πληθυσμό και πολύ θα με ενδιέφερε να δω προτιμήσεις και άλλων fellow συντροφισσών.