Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εχει υπεροχη βραδια σημερα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος MariaEleni, στις 3 Νοεμβρίου 2018.

  1. MariaEleni

    MariaEleni Silence calms my soul

    Ξαφνικα εμφανιστηκες, θελησες να με γνωρισεις, αρχισες να μου μιλας, να μου ανοιγεσαι, να θες να μαθεις για μενα... γρηγορα αφεθηκες και με προσκαλεσες στα σκοταδια του μυαλου σου...
    σε ακολουθησα χωρις δευτερη σκεψη και ανταπεδωσα το καλεσμα.

    Ο,τι σκεφτοσουν το ελεγες και ζητουσες και απο εμενα να κανω το ιδιο...
    ο,τι λεγαμε δεν ηταν φαντασιωσεις, ηταν πηγαιες σκεψεις που γινοταν πραξη αμεσως και η καυλα μεγαλωνε. Το μυαλο πλημμυριζε με ηδονη και μετα ακολουθουσε το κορμι.

    Μου αρεσε η επικοινωνια μας, αυτο που λενε χημεια, με ευγενεια, με σεβασμο, με χιουμορ... αυτα με εκαναν να αφηνομαι, να χανομαι μαζι σου σε μονοπατια σκοτεινα, βρωμικα... που προκαλουν αναμεικτο φοβο με λαχταρα...

    Απολαμβανα καθε αγγιγμα σου, το κορμι ετρεμε στα χερια σου και το μυαλο σαλευε με καθε εικονα που του προσφερες.

    Αφηνοσουν στα χερια μου, στα χειλη μου και η γλωσσα μου ταξιδευε στο κορμι σου... απολαμβανα να «πεφτω χαμηλα» για να σε κανω να φτασεις στο σημειο χωρις επιστροφη.

    Σηκωνα το βλεμμα να κλεψω μια εικονα απο το προσωπο σου, την ωρα που χανοσουν στην καυλα...

    Ναι, ημουν σιγουρη... αυτη ηταν η καταλληλη στιγμη να γινεις δικος μου... σε ακουγα να το ψελλιζεις και το ηχοχρωμα της φωνη σου εδειχνε φοβο και καυλα μαζι με λιγο δισταγμο, διχως ομως εγωισμο, χωρις καμια αντισταση.... ηθελες μονο να με νιωσεις αλλα επρεπε να το πεις δυνατα...
    οταν φλεγεσαι απο καυλα μικρε μου δεν ψελλιζεις.


    Μην εχεις τη σκεψη σου σε μενα, μη φοβασαι πως δε μ’ αρεσει... νιωσε τη στιγμη και μην εχεις αγωνια για τους ρολους.... μη μου αποσπας τη προσοχη με αγγιγματα.... με ικανοποιεις απολυτα οταν σε βλεπω ετσι... το απολαμβανω ισως περισσοτερο απο εσενα.

    Κλεισε τα ματια και ταξιδεψε μαζι μου... ελα να «κολυμπησεις» και ασε το κυμα, «ζεστο και χρυσο», να σε αγκαλιασει... νιωσε το υγρο στοιχειο να πεφτει πανω στο κορμι σου, να κυλαει στο προσωπο σου, να περναει πανω στα χειλη σου και να τα γλειφεις... να δοκιμασεις την αμλυρα και την πικρη επιγευση του και να αφηνεσαι στη ζεστασια που πλυμηριζει ολο το κορμι οσο κυλαει πανω σου.

    Τι σημασια εχει τι λενε τα εγχειριδια και ποιος νοιαζεται για τα πρωτοκολλα ....

    ... λατρευω τις εναλλαγες σου!