Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ημερολόγιο σκύλας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Stilvi, στις 5 Ιουνίου 2020.

1. Stilvi

Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

Ξύπνησα μούσκεμα. Τις τελευταίες μέρες ήμουν καλό σκυλί και ο ιδιοκτήτης μου θεώρησε σωστό να μου επιτρέψει να κοιμηθώ στο μεγάλο μαξιλάρι στο πάτωμα κάτω από τα πόδια του. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να τον κρατώ χαρούμενο.

Συνήθως κοιμόμουν στο πάτωμα δίπλα του, μόνο μια φορά μου είχε επιτρέψει να κοιμηθώ στο κρεβάτι στα πόδια του όταν είχα αρρωστήσει, αλλά ακόμη και τότε ήμουν υπάκουο σκυλί. Θυμάμαι έντονα εκείνη την νύχτα καθώς και μια φορά που δεν υπάκουσα και με κλείδωσε να κοιμηθώ στο μπάνιο. Έκλαιγα για το πόσο χαζό κοπρόσκυλο ήμουν τότε αλλά το μουνί μου ήταν όλη τη νύχτα καβλωμένο.

Όταν ήρθε να μου ανοίξει και είδε το σκυλόμουνό μου να στάζει γέλασε και άρχισε να μου γαμάει δυνατά τον κώλο με την σφήνα μου. Η σφήνα με ντροπιάζε, ήθελα την ουρίτσα μου, δεν ένοιωθα ολόκληρη χωρίς αυτήν. Η σφήνα ήταν η τιμωρία μου που τον υπάκουσα, όχι τόσο η σφήνα, αλλά το ότι μου στέρησε την ουρά μου.

Όταν τον άκουσα να ξυπνάει πήρα αμέσως θέση στο πλαϊνό του κρεβατιού και έβγαλα έξω τη γλώσσα μου, αυτή την οδηγία είχα λάβει καθώς μου εξηγούσε ότι είμαι το τσουλοσκυλό του και θα πρέπει να είμαι πάντα έτοιμο να μου ξεσκίσει το στόμα.

Κάποιες φορές το έκανε, κάποιες μου χάιδευε το κεφάλι και κάποιες με κλωτσούσε για να φύγω. Ό,τι και να έκανε όμως εγώ δεν το παρεξηγούσα. Ήταν ο ιδιοκτήτης μου και έκανα ότι μου ζητούσε, όχι γιατί έπρεπε ή το ήθελα αλλά γιατί δεν μπορούσα να μην το κάνω. Ένοιωθα ότι ο σκοπός μου ήταν να είμαι το κοπρόσκυλό του.

Εκείνη την ημέρα όμως ήταν αρκετά βίαιος, το κατάλαβα διότι έχωσε το καβλί του πολύ δυνατά στο λαρύγγι μου και με έπνιξε. Επίσης γαμούσε το στόμα μου με λύσσα και πολύ ώρα. Τα μάγουλά μου είχαν κοκκινίσει και δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια μου αλλά δεν σκεφτόμουν τίποτα μόνο ότι πρέπει να τον ικανοποιήσω. Μετά από ώρα έχυσε στο στόμα μου κι εγώ τα κατάπια όλα αμέσως και έβγαλα έξω τη γλώσσα μου ξανά.

Έδειχνε ικανοποιημένος αλλά μπορούσα να καταλάβω ότι κάτι τον απασχολούσε και είχα δίκιο διότι εκείνο το πρωί έκανε κάτι που δεν είχε ξανακάνει. Μου μίλησε.

(Συνεχίζεται..)

2. Stilvi

-Έλα εδώ κοπρόσκυλο
    Μου είπε, με είχε εκπαιδεύσει να γαβγίζω μια φορά για "ναι" και δύο για "όχι", επίσης με είχε μάθει να παρακαλώ, να κλαίω, να κάνω χαρούλες, να υπακούω σε διάφορες άλλες εντολές χωρίς να γαβγίζω. Είχα μάθει από το βλέμμα του να καταλαβαίνω τι ήθελε από εμένα και να το εκτελώ αμέσως.

Γάβγισα μια φορά κι έκατσα με τα γόνατα εκεί που μου έδειξε με το δάχτυλό του με τη γλώσσα έξω.

-Δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό τώρα.

Μου είπε και υπάκουσα. Καταλάβαινα ότι κάτι τον απασχολούσε και το είχε καταλάβει κι εκείνος από το βλέμμα μου ότι ήμουν ανήσυχο.

- Πρέπει να φύγω για μερικές μέρες, δεν θέλω να σε αφήσω εδώ μόνο σου αλλά πρέπει. Όσο λείπω θα ήθελα να φροντίζεις μόνο σου τον εαυτό σου και να κοιμάσαι στο κρεβάτι εάν θες. Δεν χρειάζεται να φοράς κολάρο ή ουρά όσο λείπω και όταν σε παίρνω τηλέφωνο θα μου μιλάς κανονικά. Εντάξει σκυλί;

Γάβγισα μια φορά για ναι. Δεν ήθελα να με δει να κλαίω γιατί φαινόταν στεναχωρημένος. Του κούνουσα την ώρα και μου επέτρεψε να ακουμπήσω τη μουσούδα μου στο πόδι του, ένοιωθα τόση χαρά πάρα τη στεναχώρια κι ο Ιδιοκτήτης μου μου χάιδευε το κεφάλι.

Εκείνο το βράδυ με άφησε να κοιμηθώ στα πόδια του, τα πήρα αμέσως αγκαλιά και έκλεισα τα μάτια μου. Τι θα κάνω τόσες μέρες μόνο μου, με το ζόρι είχα κλείσει μάτι όταν τον ένοιωσα να σαλεύει.

Με τράβηξε με δύναμη από τα μαλλιά και με έσυρε στο πλευρό του, ήμουν τόσο ξαφνιασμένο που δεν είχα καμία αντίδραση.

- Νόμιζες ότι θα τη γλίτωνες έτσι εύκολα τσουλόσκυλο;

Σχεδόν γρίλιζε.

- Μπορεί να μείνεις μόνο σου για μέρες αλλά πριν φύγω θα σε κάνω να υποφέρεις.

Πριν προλάβω να αντιδράσω μου έβγαλε απότομα την ουρά μου και μπήκε με βία μέσα στον κώλο μου, στην αρχή πονούσα πολύ αλλά μετά από λίγο ήμουν τόσο καβλωμένο που ό,τι και να μου έκανε δεν θα χαμπάριαζα. Με ξέσκιζε για ώρα και με λύσσα. Μου τραβούσε τα μαλλιά, με χτυπούσε με δύναμη, έμπηγε τα νύχια του στους γοφούς μου καθώς με έσπρωχνε με δύναμη πάνω του.

Εγώ ήμουν μπροστά στα τέσσερα όπως με είχε διδάξει, τα χέρια μου τεντωμένα μπροστά, ανήμπορο να αντιδράσω αλλά έχυνα συνέχεια. Με έπαιρνε από κώλο κι εγώ δεν είχα σταματήσει να χύνω. Αυτό έδειχνε να τον ευχαριστεί πολύ καθώς με τράβηξε με βία από τις ρώγες και με κόλλησε πάνω του.

- Τι καβλόσκυλο είσαι συ;

Μου είπε γελώντας.

Είχα κολλήσει πάνω του και δεν έμοιαζε να θέλει να σταματήσει αυτό που έκανε σύντομα. Μου τσιμπούσε πολύ δυνατά τις ρώγες οι οποίες είχαν γίνει πέτρα ενώ μου γαμούσε ακόμη των κώλο.

- Όλο μέσα θα στον χώσω πουτανάκι, θα πιάσω πάτο σήμερα.

Πονούσα, αλλά η κάβλα μου ήταν μεγαλύτερη. Πήρε την ουρά μου στα χέρια του, προσπάθησε να την σπρώξει κι αυτή μέσα αλλά η σφήνα ήταν αρκετά μεγάλη. Πρώτη φορά στη ζωή μου ένοιωσα να με ξεσκίζουν πραγματικά. Δεν μπήκε όλη μέσα, δεν χωρούσε, πράγμα που τον τσάντισε.

- Ανεπίτρεπτο, μαζί μου θα γίνεις το πιο ξεσκισμένο βρωμοπούτανο που έχει υπάρξει ποτέ.

Είπε στο αυτί μου κι ανατρίχιασα ολόκληρο. Μετά με πέταξε με βία κάτω, με τράβηξε από το μαλλί και με έσειρε στο πάτωμα δίπλα στο σώμα του καλοριφέρ, άνοιξε τη βαλίτσα που κρατούσε δίπλα στο κρεβάτι του κι έβγαλε μια μικρή αλυσίδα. Με έδεσε από το κολάρο και με κόλλησε στο καλοριφέρ. Πάντα τρελαινόμουν να με κρατάει δεμένη κι όταν έβλεπα την αλυσίδα από το λαιμό μου στο χέρι του ένοιωθα πραγματικά το σκυλί του.

Η ουρά μου ήταν ακόμη σταθερά μέσα στον κώλο μου, έβγαλε και το κόκκαλο μέσα από τη βαλίτσα και μου έκλεισε το στόμα. Τον κοίταξα στιγμιαία και με μίας κόλλησε τη μουσούδα μου στο πάτωμα.

- Άπλωσε τα χέρια σου μπροστά και δείξε μου τον κώλο σου.

Υπάκουσα χωρίς δεύτερη σκέψη.

- Τώρα είσαι πραγματικά σκυλί και η ανταμοιβή σου θα είναι να με παρακαλέσεις να γεμίσω όλες σου τις τρύπες. Με καταλαβαίνεις;

Γάβγισα με δυσκολία μια φορά για ναι.

- Παρακάλα με.

Με διέταξε κι εγώ άρχισα να κλαψουρίζω και να κουνάω την ουρά μου όπως με είχε διδάξει.

- Κάτω το κεφάλι, ψηλά ο κώλος. Παρακάλα μαλακισμένο, τι σκατά βρωμότσουλο είσαι;

Άρχισα να κλαψουρίζω δυνατά έχοντας τον κώλο μου όσο πιο ψηλά μπορούσα. Πριν προλάβω να αντιδράσω μπήκε μέσα μου. Άρχισε να μου γαμάει το μουνί ενώ με το ένα του χέρι χτυπούσε δυνατά τα κωλομέρια μου και με το άλλο μου τραβούσε την αλυσίδα.

- Κάτω το κεφάλι είπα.

Το κατέβασα με δυσκολία γιατί με τραβούσε προς τα επάνω, είχα λιώσει από κάβλα, τον ένοιωθα παντού μέσα μου πάνω μου να με γαμάει, να με χτυπάει, να παίζει με την ουρά μου, να μου τραβάει την αλυσίδα, τα μαλλιά. Ήταν σα να είχε μήνες να με δει και τα έκανε όλα μαζεμένα. Ούτε εγώ θυμάμαι πόσες φορές είχα χύσει όταν τον ένοιωσα να μου βγάζει γρήγορα το κόκκαλο από το στόμα και να χώνει βαθιά το καβλί του στο στόμα μου. Τα ρούφηξα όλα λαίμαργα και τα κατάπια αμέσως.

Έκατσε κουρασμένος στο πάτωμα.

- Μη κουνηθείς μέχρι να σου πω.

Μου είπε κι υπάκουσα.

(Συνεχίζεται..)

3. Stilvi

Δε θυμάμαι πόση ώρα είχα κάτσει εκεί γονατιστό με τη μουσούδα μου στο πάτωμα, ούτε κατάλαβα το πως με πήρε ο ύπνος σε αυτή τη στάση αλλά θυμάμαι ότι μου έφερε το μεγάλο μαξιλάρι με ξάπλωσε επάνω και με έσειρε κάτω από το κρεβάτι δίπλα του. Τον κοίταξα, χαμογελούσε με ικανοποίηση.

- Κοιμήσου, ήσουν καλό σήμερα.

Χαμογέλασα αμυδρά κι αφέθηκα στα χάδια του μέχρι που με πήρε ξανά ο ύπνος. Το πρωί δεν πρόλαβα καν να πάρω θέση με τη γλώσσα μου έξω γιατί με το που τον άκουσα να σαλεύει πετάχτηκε πάνω σαν το ελατήριο κι άρχισε να ετοιμάζεται γρήγορα. Έμεινα εκεί, με τη γλώσσα έξω, για ώρα δεν ήξερα τι άλλο να κάνω δε μου είχε πει. Πως θα αντέξω μόνο μου δύο ολόκληρες εβδομάδες, σκέφτηκα και ψιλοβούρκωσα.

Ευτυχώς δεν κατάλαβε το κλάμα μου όταν με έπιασε με την άκρη του ματιού του να τον περιμένω ακόμη. Γέλασε.

- Σήκω πάνω κι έλα εδώ. Σου έχω ένα δώρο.

Έτρεξα γρήγορα κοντά του και μόλις τον πλησίασα έπιασε την αλυσίδα και με κατέβασε πάλι στα τέσσερα μπροστά στα πόδια του. Ήμουν τόσο χαρούμενο σε αυτή τη στάση οπότε έβγαλα έξω τη γλώσσα μου ρυθμικά κάνοντάς του χαρούλες όπως μου είχε δείξει.

- Μπορεί να φύγω και να μείνεις μόνο αλλά δεν θα κάνεις ό,τι σου καπνίσει, το κατάλαβες κοπρόσκυλο;

Γάβγισα μια φορά για ναι ενώ εξακολουθούσα να του κάνω χαρούλες.

- Το διάστημα που θα λείπω δεν θέλω να παίξεις καθόλου, ούτε να χύσεις. Η σκέψη και μόνο ότι μπορεί να χύνεις μόνο σου ενώ λείπω μου ανάβει τα λαμπάκια. Ναι;

Γάβγισα μια φορά.

- Γι'αυτό λοιπόν σου έχω ένα δώρο σκυλάκι μου, κλείσε τα μάτια σου και γύρνα να στο δώσω.

Υπάκουσα αμέσως. Άκουγα μόνο τον ήχο από κάτι μεταλλικό, μου έβγαλε την ουρά και με άφησε έτσι λίγη ώρα να περιμένω. Ένοιωθα ότι υπήρχε ένα κενό εκεί που πριν ήταν η ουρά μου, ένα κενό στον κώλο μου αλλά και στο μυαλό μου. Μετά από λίγο αισθάνθηκα κάτι μεταλλικό να τυλίγεται γύρω από τους γοφούς μου και να μπαίνει μέσα στο μουνί μου. Ήταν πολύ κρύο και με κάβλωνε πολύ.

- Μην ανοίξεις τα μάτια σκυλί, κατάλαβες τι είναι αυτό;

Γάβγισα δύο φορές για όχι.

- Είναι ζώνη αγνότητας... περίπου.

Υπήρχε τόσο μεγάλη ικανοποίηση στη φωνή του όταν μου έλεγε αυτά τα λόγια που έγινα μούσκεμα αμέσως, το κατάλαβε και γέλασε.

- Ακόμη δε στο έβαλα κι εσύ σκυλοκάβλωσες βρωμοπούτανο.

Κατέβασα τη μουσούδα μου. Σε λίγη ώρα ένοιωσα ότι μου έβγαλε το κολάρο μου και το αντικατέστησε από ένα πιο χοντρό μεταλλικό κολάρο. Με δυσκόλεψε στην αρχή διότι ήταν πολύ άκαμπτο.

- Είναι εντάξει;

Γάβγισα μια φορά.

- Θέλω να είσαι άβολα όσο λείπω, θα είσαι πιο ελεύθερη αλλά θέλω να νοιώθεις άβολα και να μετράς μία μία τις μέρες μέχρι να ξαναγυρίσω.

Του έκανα χαρούλες. Μου ξαναέβαλε την ουρίτσα μου απότομα και μου ξέφυγε ένας αναστεναγμός. Πριν προλάβω να αντιδράσω με γύρισε απότομα και μου έριξε ένα δυνατό χαστούκι στο πρόσωπο. Δάκρυσα αμέσως.

- Τι μαλακίες είναι αυτές; Σοβαρέψου αλλιώς πες αντίο στην ουρά σου κωλόσκυλο.

Τα δάκρυα άρχισαν να κυλάνε πιο έντονα τώρα. Με ντρόπιαζε απίστευτα να με χτυπάει στο πρόσωπο αλλά με κάβλωνε απίστευτα να κλαίω μπροστά του από ντροπή.

- Εάν είσαι καλό σκυλάκι θα σε αφήνω να τη φοράς μέσα στη μέρα. Ναι;

Γάβγισα μια φορά, η φωνή του είχε γλυκάνει.

- Δρόμο τώρα γιατί πρέπει να ετοιμαστώ.

Τον παρατηρούσα από την άκρη του δωματίου να μαζεύει τα ρούχα του στη βαλίτσα και πονούσα, είχα κάτσει εντελώς ακίνητο στην πόρτα και περίμενα για ώρα, δεν ήθελα με τίποτα να τελειώσει το πακετάρισμα. Μύρισα την κολώνια του στον αέρα, θα φύγει τώρα, σκέφτηκα και δάκρυσα. Με πλησίασε και έσκυψε μπροστά μου.

- Να είσαι καλό όσο λείπω.

Η φωνή του ήταν γλυκιά, το ίδιο και το πρόσωπό του, άνοιξε τα μπράτσα του και χώθηκα αμέσως στην αγκαλιά του. Εκεί δεν άντεξα άλλο άρχισα να κλαίω. Με κράτησε εκεί για ώρα χωρίς να μου μιλάει μέχρι που ηρέμησα. Σηκώθηκε αργά, πήρε τη βαλίτσα του κι έφυγε.

Τώρα; τι θα κάνω μόνο μου;

(Συνεχίζεται..)

4. Stilvi

Ήμουν μόνο μου, ένοιωθα μόνο μου το σπίτι έμοιαζε σαν άδειο κι εγώ βαριόμουν τη ζωή μου. Όσο περνούσαν οι μέρες δυσκολευόμουν όλο και περισσότερο να νοιώθω ότι ήμουν το σκυλί του. Εκείνος είχε ελάχιστη επικοινωνία μαζί μου όλο το διάστημα που έλειπε. Μου έστελνε μηνύματα με οδηγίες και του απαντούσα στεγνά "Μάλιστα" είχα χάσει τον ενθουσιασμό μου αλλά εκείνος δεν έμοιαζε να το προσέχει και πολύ.

Είχε περάσει μια εβδομάδα όταν αποφάσισα να βγάλω την ουρά και το κολάρο μου, το μόνο που είχε μείνει σαν ενθύμιο του τι ήμουν ήταν η ζώνη αγνότητας που είχε αρχίσει να με ενοχλεί πολύ, ένοιωθα βρώμικο επειδή δεν μπορούσα να καθαριστώ όπως έπρεπε κι εντελώς παρατημένο... όμως δεν του έλεγα τίποτα καταλάβαινα ότι έπρεπε να λείπει κι εγώ το δεχόμουν σιωπηλά και με χαρά κάθε φορά που επικοινωνούσε μαζί μου. Ένοιωθα άδειο αλλά θύμιζα στον εαυτό μου ότι ήθελα πάνω από οτιδήποτε άλλο να είμαι το σκυλί του.

Στην αρχή της δεύτερης εβδομάδας της απουσίας του με πήρε τηλέφωνο και μιλήσαμε για ώρα, ακουγόταν καλά, περισσότερο από καλά. Ακουγόταν χαρούμενος. Αυτό με έκανε κι εμένα να πάρω τα πάνω μου, μάλιστα μου είπε ότι είχε και μια έκπληξη για εμένα όταν θα γύριζε σπίτι. Πέταξα από χαρά. Μετρούσα τις μέρες μέχρι να ξαναγυρίσει.

Την τελευταία μέρα της απουσίας του δεν με χωρούσε ο τόπος, είχαμε 3 ολόκληρες μέρες που δεν είχαμε καθόλου επικοινωνία. Ετοιμάστηκα, έκανα μόνο μου μπάνιο, έβαλα το κολάρο και την ουρίτσα μου και τον περίμενα με χαρά στην πόρτα. Όταν άκουσα το κλειδί της εξώπορτας να γυρίζει το σκυλόμουνό μου που ήταν στεγνό μέρες τώρα έγινε αμέσως μούσκεμα.

Επιτέλους τον είδα να ξεπροβάλλει στην πόρτα με τη βαλίτσα του, μπήκε μέσα βιαστικά σχεδόν δεν μου έδωσε σημασία. Μου έριξε ένα βιαστικό χάδι στο κεφάλι και άρχισε να μιλάει στο τηλέφωνο. Ήθελα να κλάψω αλλά ήμουν τόσο χαρούμενο που τον έβλεπα όποτε κρατήθηκα. Μόλις έκλεισε το τηλέφωνο έβγαλε μια μικρή αλυσίδα από την τσέπη του και την πέρασε στο κολάρο μου, με έσυρε μέχρι την τουαλέτα και με έδεσε στο σωλήνα του νιπτήρα. Ήμουν τόσο κακό σκυλί; Τι του είχα κάνει;

Μέσα σε λίγα λεπτά άκουσα μια γυναικεία φωνή, μιλούσαν και γελούσαν για ώρα μέχρι που άκουσα βήματα προς το μέρος μου, ήταν εκείνος.

- Μη βγάλεις τσιμουδιά κοπρόσκυλο ναι; Θα σε πάω στο αποθηκάκι και θα μείνεις εκεί απόψε.

Πήγα να γαβγίζω μια φορά για μάλιστα αλλά με σταμάτησε. Με έσυρε με προσοχή μέχρι το αποθηκάκι που ήταν δίπλα στην κρεβατοκάμαρά του και με έδεσε από ένα κρίκο που υπήρχε στο πάτωμα. Μετά έκλεισε το φως και με παράτησε εκεί, στο σκοτεινό, βρώμικο, ασφυκτικά γεμάτο αποθηκάκι. Ένοιωθα εντελώς ανήμπορο και άχρηστο, ένοιωθα σκουπίδι. Ήθελα να κλάψω όταν ξαφνικά άρχισα να ακούω φωνές από την κρεβατοκάμαρα. Ήταν ο Ιδιοκτήτης μου με μία γυναίκα, άκουγα φωνές και τον ήχο από αλυσίδες να σέρνονται στο πάτωμα. Τον άκουγα να της φωνάζει βρωμόλογα και να την γαμάει, εκείνη βογκούσε από ηδονή και εκείνος της έριχνε με το μαστίγιο. Άκουγα τα πάντα σιωπηλά σα να ήμουν πετρωμένο, όταν πλέον τελείωσαν τότε παρατήρησα ότι υπήρχε μια μικρή λιμνούλα η οποία είχε σχηματιστεί στο πάτωμα. Χωρίς να το καταλάβω όλη εκείνη την ώρα που τους άκουγα να γαμιούνται το σκυλόμουνό μου έσταζε από κάβλα.

Το αποθηκάκι ήταν πολύ σκοτεινό κι ήμουν πολύ στριμωγμένο μέσα εκεί, επίσης όλο το βράδυ άκουγα φωνές να ακούγονται από την κρεβατοκάμαρα. Φωνές, ήχους από το μαστίγιο, κλάματα, παρακαλετά, αλυσίδες να σέρνονται στο πάτωμα, γαμήσι και χαστούκια. Δεν κατάφερα να κοιμηθώ το βράδυ πάρα ελάχιστα λεπτά όταν άκουσα την πόρτα της αποθήκης να ανοίγει. Είδα τον Ιδιοκτήτη μου γυμνό μπροστά μου σε πλήρη στύση. Πριν προλάβω να καταλάβω τι συνέβαινε μου έριξε ένα πολύ δυνατό χαστούκι κι αμέσως έχωσε το καβλί του στο στόμα μου.

Ήταν μούσκεμα και με έπνιγε σε σημείο που ήθελα να κάνω εμετό, ήταν πέτρα και του πήρε πάρα πολύ ώρα να χύσει. Αυτή τη φορά έχυσε στο πάτωμα και μου ζήτησε να τα γλείψω, τότε ήταν που είδε τη μικρή λίμνη από τα υγρά μου στο πάτωμα.

- Γλείφτα πουτάνα.

Η φωνή του ήταν πολύ σκληρή. Υπάκουσα αμέσως και λίγα δευτερόλεπτα μετά το πάτωμα ήταν πεντακάθαρο.

- Κρυφάκουγες και κάβλωνες βρωμερό κωλόσκυλο; Έλα μαζί μου.

Με τράβηξε με λύσσα από την αλυσίδα και με έσπρωχνε στην κρεβατοκάμαρα, εκεί είδα δεμένη στο κρεβάτι μια γυναίκα, κοιμόταν. Ο Ιδιοκτήτης μου έκανε νόημα να κάνω ησυχία. Το βλέμμα του ήταν περιπαικτικό.

Με έσυρε μέχρι το μπάνιο και μου έβγαλε τη ζώνη αγνότητας.

- Κάτω το κεφάλι κοπρόσκυλο.

Υπάκουσα. Τον άκουσα να ψάχνει κάτι στο συρτάρι όταν το βρήκε έκανε ένα μικρό ήχο θριάμβου. Μέσα σε ένα δευτερόλεπτο ένοιωσα το χέρι του να μου βγάζει την ουρά και να χώνει κάτι πολύ σκληρό στον κώλο μου κι ένα κρύο υγρό να πιέζεται μέσα μου.

- Σε θέλω καθαρό βρωμόσκυλο, πλύνε τη βρωμότρυπά σου γρήγορα. Έχεις 5 λεπτά.

Υπάκουσα αμέσως. Σε λίγο είχε επιστρέψει και με τράβηξε από την αλυσίδα γυμνή μόνο με το κολάρο έξω στο μπαλκόνι. Τον κοίταξα με τρόμο. Γέλασε.

- Εάν δε θες να καταλάβουν όλοι τι βρωμότσουλο είσαι, προτείνω να κάνεις πολύ πολύ ησυχία.

Η χροιά της φωνής του ήταν γεμάτη ικανοποίηση. Υπάκουσα. Πήρε το λάστιχο κι άρχισε να πετάει νερό πάνω μου με πολύ πίεση και να με πλένει παντού. Το έχωσε στον κώλο μου, στο σκυλόμουνό μου που είχε πρηστεί από κάβλα, στο στόμα μου παντού. Με άφησε εκεί να στάζω ολόκληρο καθώς με κοιτούσε με καμάρι.

- Ξέρεις κάτι; Μου αρέσει πολύ να σε βλέπω εδώ έξω, νομίζω ότι εδώ θα σε αφήσω να κοιμηθείς σήμερα.

Κοκάλωσα από τον φόβο μου. Με έδεσε από το κάγκελο του μπαλκονιού και με παράτησε εκεί μέσα στα λασπόνερα. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι κακό είχα κάνει και μου φερόταν έτσι. Χώθηκα σε μία γωνία αλλά όσο και να κρυβόμουν ήμουν ορατή από τα γειτονικά μπαλκόνια, αλλά ένοιωθα τόσο ανήμπορο εκείνη την ώρα. Κρύωνα και κούρνιασα όσο μπορούσα, το σκυλόμουνό μου ήταν ακόμη πρησμένο, έκλεισα τα μάτια μου και κοιμήθηκα.

(Συνεχίζεται..)

5. -Volt-

-Volt- Contributor

Το τρίτο μέρος με άγγιξε πολύ περισσότερο απ' όσο μπορώ να εκφράσω. Το ύφος κι η συνοχή σου παραμένουν υψηλά.

6. Stilvi

thank you

7. leopoldos

leopoldos Regular Member

Ανυπομονούμε!

8. west-east

west-east https://www.youtube.com/watch?v=RJE38wpNvyw

Αν και δεν ήθελα να εμπλακώ, να ρωτήσω κάτι μόνον θέλω Stilvi.. Αυτή η ιστορία 1ο,2ο, 3ο μέρος και έπεται συνέχεια είναι αποκύημα της φαντασίας ή είναι αληθινά γεγονότα;

9. Stilvi

Δεν τίθεται θέμα εμπλοκής. Από τη στιγμή που την έγραψα δημοσίως, όποιο σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο.

Όχι, κανένα μέρος της ιστορίας δεν αφορά σε αληθινή καταγραφή γεγονότων.

Last edited: 9 Ιουνίου 2020
  10. Stilvi

Το πρωί ξύπνησα πάλι με φωνές, είχε ξυπνήσει μάλλον με κέφι ο Ιδιοκτήτης μου και γαμούσε πάλι τη δεμένη κοπέλα. Τους άκουσα να ετοιμάζονται, να πίνουν καφέ ενώ ο δρόμος και τα σπίτια άρχισαν να γίνονται πιο θορυβώδη. Θα με δουν, σκέφτηκα και φόβομουν να σηκώσω τα μάτια μου. Άκουσα ένα θόρυβο όμως πολύ κοντά οπότε μάζεψα όλο μου το κουράγιο και κοίταξα. Ήταν ο γείτονας από την απέναντι πολυκατοικία, με κοιτούσε κι έπαιζε το καβλί του. Όταν κατάλαβε ότι τον πήρα χαμπάρι έχυσε βογκώντας δυνατά ενώ δεν σταμάτησε καθόλου να με κοιτάζει πάρα μόνο όταν βγήκε έξω ο Ιδιοκτήτης μου. Χαιρέτησαν ο ένας τον άλλον σα να μην είχε συμβεί τίποτα.

Ο Ιδιοκτήτης ξαναπήρε το λάστιχο κι άρχισε να με βρέχει.

- Καλημέρα τσουλί, πως κοιμήθηκες;

Ήταν χαρούμενος, χάρηκα κι εγώ. Με τράβηξε με δύναμη από τα αυτιά μου μέσα, ο γείτονας ήταν ακόμη στο μπαλκόνι.

- Σου έχω ένα δώρο σκυλάκι μου. Ελπίζω να σου αρέσει.

Μέσα σε λίγα λεπτά χτύπησε το κουδούνι.

- Κατά φωνή! Πήγαινε στο μπάνιο.

Πήγα αμέσως. Έκλεισε την πόρτα πίσω μου. Μέσα σε λίγα λεπτά εμφανίστηκε πάλι στην πόρτα του μπάνιου.

- Γύρνα.

Υπάκουσα αμέσως. Με τράβηξε με δύναμη κοντά του και μου έχωσε με βία κάτι πολύ μεγάλο και χοντρό στον κώλο μου.

- Ξέρεις τι είναι αυτό σκυλί;

Γάβγισα δύο φορές για όχι.

- Είναι η νέα σου ουρά! Και ξέρεις ποιό είναι το καλύτερο πράγμα της νέας σου ουράς σκυλί;

Πριν προλάβω να γαβγίσω δύο φορές ένοιωσα την ουρά να διογκώνεται ακόμη πιο πολύ. Πονούσα πολύ, ένοιωθα ότι ο κώλος μου θα ανοίξει στα δύο.

- Νομίζω κατάλαβες. Σε θέλω ανοιχτό, καραξεσκισμένο, ξεκωλιάρικο βρωμόσκυλο. Θέλω όταν τελειώσω μαζί σου να μπορούν να χωρέσουν τραίνα στον κώλο σου. Το κατάλαβες;

Γάβγισα μια φορά για μάλιστα.

- Μπράβο, χαίρομαι. Έλα τώρα να δεις το νέο σου σπίτι.

Με τράβηξε από την αλυσίδα και είδα ότι στο κέντρο του σαλονιού υπήρχε ένα μεγάλο κλουβί.

- Σου αρέσει;

Γάβγισα μια φορά χαρούμενα.

- Ωραία, πρέπει να φύγω για δουλειά τώρα. Σου έχω το φαγητό και το νερό σου μέσα. Φρόντισε να μην κατουρηθείς γιατί θα σε βάλω να τα καθαρίσεις μετά τη γλώσσα. Ευχαρίστησέ.

Πήγα κοντά του στα τέσσερα κι άρχισα να τρίβομαι στα πόδια του με τη γλώσσα έξω, μετά γύρισα και του κούνησα την ουρίτσα μου. Την έπιασε με δύναμη και την έσπρωξε ακόμη πιο μέσα. Μου κόπηκε η ανάσα από τον πόνο.

- Τσίτα είναι ε; Δεν πειράζει θα ανοίξει.

Με έκλεισε στο νέο μου κλουβί και έφυγε.

Την επόμενη μέρα ο Ιδιοκτήτης αποφάσισε να καθαρίσει το αποθηκάκι και να βάλει εκεί το κλουβί μου. Η σκέψη να είμαι όλη μέρα κλεισμένο στο μικρό σκοτεινό αποθηκάκι δεν μου άρεσε καθόλου αλλά ο Ιδιοκτήτης μου το είχε πάρει απόφαση.

Τις επόμενες μέρες δεν μου πολυέδινε σημασία, άκουγα συνέχεια φωνές αλλά δεν είχα βγει σχεδόν καθόλου από το κλουβί μου. Ένα πρωί λοιπόν άκουσα κάτι ασυνήθιστο, μια ανδρική φωνή διαφορετική από αυτή του Ιδιοκτήτη μου. Μιλούσαν για ώρα μέχρι που άκουσα βήματα προς το μέρος μου, Η πόρτα άνοιξε και είδα τον Ιδιοκτήτη μου να με κοιτάζει με λύπηση.

- Σε έχω παραμελήσει αυτές τις μέρες κοπρόσκυλο οπότε αποφάσισα να επανορθώσω!

Πέταξα από χαρά, μου είχε λείψει τόσο μα τόσο πολύ. Αλλά κάτι παράξενο υπήρχε στο βλέμμα του, κάτι που δεν μπορούσα να καταλάβω. Όταν παραμέρισε ο Ιδιοκτήτης μου πίσω του ξεπρόβαλε ο γείτονας από την απέναντι πολυκατοικία. Κοκάλωσα. Με κοιτούσε πολύ πρόστυχα και επεξεργαζόταν τα πάντα με μία γλοιώδη λαγνεία.

- Αυτό είναι;
    - Ναι, σ'αρέσει;
    - Ω ναι, πολύ.
    - Τέλεια. Όσο συμφωνήσαμε;
    - Ναι αλλά είσαι σίγουρος;
    - Φυσικά, γιατί;
    - Λίγα δεν είναι;
    - Μπα, δεν είναι τίποτα. Ένα κοπρόσκυλο, ένα σκουπίδι. Κανονικά θα έπρεπε να σε πληρώνω εγώ για να το γαμήσεις. Ειλικρινά χάρη μου κάνεις.
    - Τέλεια! Τα θες τώρα;
    - Μπα, τέλος του μήνα.
    - Δέκα ευρώ μόνο για να την γαμήσω! Σε ποιον να το πω και να με πιστέψει.
    - Για να ΤΟ γαμάς, και δεν θα πεις τίποτα σε κανέναν. Αλλιώς η συμφωνία θα λήξει. Ναι;
    - Ναι Ναι! Ό,τι πεις εσύ!
    - Άντε τώρα πριν αλλάξω γνώμη.

Άνοιξε την πόρτα του κλουβιού μου και με τράβηξε έξω. Είχα τρομοκρατηθεί, δεν ήθελα να με ακουμπήσει και το έδειχνα. Ακούω όμως τη φωνή του αυστηρή.

- Σκυλί, θα κάνεις ό,τι σου πει σα να στο έλεγα εγώ. Το κατάλαβες;

Η καρδιά μου έσπασε, γάβγισα μια φορά για μάλιστα. Κατέβασε το παντελόνι του και μου έδωσε τον πούτσο του στο στόμα μου για λίγα δευτερόλεπτα, μετά άρχισε να μου γαμάει το μουνί με λύσσα στα τέσσερα. Έχυσε πολύ γρήγορα στην πλάτη μου κι έφυγε βιαστικά. Τους άκουσα να μιλάνε.

- Τέλεια, θα ξανάρθω αύριο εάν δεν έχεις αντίρρηση.
    - Τα λέμε αύριο.

Ένοιωθα τιποτένιο και βρώμικο. Ένοιωθα εντελώς τίποτα. Τον Ιδιοκτήτη δεν έμοιαζε να τον νοιάζει, ήθελα να κλάψω, να τσιρίξω, να σηκωθώ να φύγω. Σα να διάβασε τη σκέψη μου, ο Ιδιοκτήτης, με πλησίασε.

- Μη θυμώνεις, για σένα το έκανα. Για να μην είσαι μόνο. Εάν θες να τον διώξω γάβγισέ μου μια φορά.

Πριν προλάβω να γαβγίσω, με σταμάτησε.

- Εάν όμως το κάνεις θα υποστείς τις επιπτώσεις.

Το σκέφτηκα λίγο και γάβγισα μια φορά.

- Πολύ καλά. Γυρνά.

Υπάκουσα αμέσως.

- Θα φας 50 με το μαστίγιο.

50! Πριν προλάβω να σκεφτώ το νούμερο είχε ήδη ξεκινήσει να χτυπάει. Το κάθε χτύπημα με πονούσε όλο και πιο πολύ αλλά δεν αντιδρούσα. Όσο δεν αντιδρούσα τόσο πιο δυνατά με χτυπούσε. Κάπου στη μέση έγινε κάτι απίστευτο, αφέθηκα τελείως σχεδόν ξέχασα τον πόνο κι άρχισα να καβλώνω, το κατάλαβε και σταμάτησε αμέσως. Με κοίταξε σαστισμένος, δεν μπορούσα με τίποτα να καταλάβω τι περνούσε από το μυαλό του εκείνη την ώρα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι εκείνο το βράδυ δε με έκλεισε στο κλουβί αλλά με άφησε ελεύθερο στο σπίτι.

11. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Δεν μαρεσει αυτός ο ιδιοκτήτης  

12. Mr__despicable

Mr__despicable Regular Member

Να πάρω τη φιλοζωική;