Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Ανδροπρέπεια - Aνδρισμός των υποτακτικών

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 3 Μαρτίου 2006.

  1. τασος0

    τασος0 Regular Member

    RE: Η Ανδροπέπεια των υποτακτικών

    μηπως ενας που τολμα να μην κρυβει οτι ειναι σκλαβος ειναι περισσοτερο αντρας απο εναν που δηλωνει αφεντης χωρις να ειναι μονο κ μονο γιατι του καθετε πιο ομορφο και πιο ευκολο κ πιο βολικο?
     
  2. filoktitis

    filoktitis Guest

    RE: Η Ανδροπέπεια των υποτακτικών

    ΥΓ1: Παρακαλώ να με εξαιρέσετε σπό το σύνολο των φίλων submissive που εθίχθησαν από το post του Καπετάνιου Μαυροβασίλη (κατ' επιθυμίαν του η γραφή του ψευδωνύμου του).

    ΥΓ2: Διερωτώμαι ώρες ώρες αν έχει μεγαλύτερη αξία το "κάτι" που λέει "κάποιος" ή ο "κάποιος" που λέει "κάτι". Συχνά η σκέψη μου πάει λίγο παραπέρα και αναρωτιέμαι μήπως κάποιες φορές το "τίποτα" έχει μεγαλύτερη αξία από το "κάτι". Μέχρι τώρα απάντηση δεν έχω δώσει στα ερωτήματα αυτά. Ίσως διότι ταυτίζομαι με το "κάτι", το "κάποιος" ή το "τίποτα"... ή ίσως δε μπορώ να δω το τίποτα...

    ΥΓ3: Μπορεί όποιος θέλει να συνεχίσει να ασχολείται με τον πισινό μου (ή τον πισινό των άλλων) αν τόσο πολύ τον εκφράζει μία τέτοια ενασχόληση, όμως σας παρακαλώ αφήστε ήσυχο το μούσι μου, το οποίο τυγχάνει ιδιαίτερης περιποίησης ανά τριήμερο.

    ΥΓ4:Έχω επίσης καταλήξει σε ένα συμπέρασμα με βάση κάποια από τα αναγραφόμενα ότι ο σωστός ο άντρας είναι αυτός που πάντα τα νώτα του "βλέπουν" τοίχο. Μη χάσει τον ανδρισμό του χωρίς να το καταλάβει...

    ΥΓ5: Να σημειώσω πως δε θεώρησα σκόπιμο να γράψω κυρίως κείμενο.


    με εκτίμηση
    filoktitis
     
  3. blindfold

    blindfold Contributor

    RE: Η Ανδροπέπεια των υποτακτικών

    ναι μίας και Γ/γράφετε στην νεοελληνική Χ/χρησημοποιήστε και το τονικό σύστημα.. είνια ότι πιό πολύτιμο έμεινε από την καθαρή ελληνική γλώσσα..

    πολλάκις στην ιστορία έχει αποδειχθεί ότι ΆΝΔΡΕΣ δεν είναι αυτοί γαμάνε πολύ.. αυτοί ίσως είναι και πίο δούλοι γιατί τρέχουν πίσω από κάθε θυληκό... επίσης η ιστορία έχει δείξει πως όσοι λένε ότι είναι άνδρες προφανώς δεν έχουν γευτεί πως είναι το να είσαι παθητικός γιατί φοβούντε ότι θα τους αρέσει... αυτοί μπορούν να λεγόνται άνδρες ;;;

    επίσης κάποιοι κάποτε είπανε μάθε να υπακούς για να έισαι σε θέση να εξουσιάζεις...

    από την άλλη πριν εφευρεθούν τα strapon τι γινόταν ;;

     
     
  4. zinnia

    zinnia Contributor

    RE: Η Ανδροπέπεια των υποτακτικών

    και για του λογου το αληθές  
     
  5. zinnia

    zinnia Contributor

    RE: Η Ανδροπέπεια των υποτακτικών

    να κι ενας φαλλος 28.000 χρονων  
     
  6. blindfold

    blindfold Contributor

    RE: Η Ανδροπέπεια των υποτακτικών

    οοοο τι μαθαίνει κανείς... άλλη μία άγνωστη πτυχή της ιστοριας...


    το ξέρατε ότι το αλεξανδρινό ιππικό το ακολουθούσανε γυμνιστές στις επελάσεις του ,οι οποίοι σφάζανε τα εχ8ρικά άλογα που ξεμένανε;; ..
     
  7. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    RE: RE: Η Ανδροπέπεια των υποτακτικών

    Κρίνω σκόπιμο να αποκριθώ μονάχα στον αγαπητό Φιλοκτήτη, καθώς οι λοιπές παρεμβάσεις είναι κατά το μάλλον ή ήττον ανάξιες λόγου. Εξόχως απογοητευμένος δηλώνω από τον ομοϊδεάτη KyriosG, όστις αμφιβάλω αν μπήκε στον κόπο να διαβάσει τα υπόλοιπα, σχετικά με το θέμα, post μου σε διάφορα νήματα και δε με έχει συνηθίσει σε επιπόλαιες εκφορές άποψης- τα ρέστα μου για το υγ πάραυτα.

    Ορθότατα δεν εθίχθης διότι δεν αποσκοπούσε σε κάτι τέθοιο η έκφραση της άποψής μου.
    Μια διόρθωση όμως: δεν πρόκειται για ψευδώνυμο μα παρανόμι.
    Ήτοι, παράφραση του ονοματεπώνυμου κατά τον τρόπο της πατρίδος μου.

    Θαρρώ θα έπρεπε να απευθυνθείς στην αξιαγάπητη Εύα σχετικά με την απορία ετούτη.

    Χαίρομαι που έστω ένας διέκρινε τη χιουμοριστική διάσταση του όλου θέματος.

    Δε θεωρούσα σκόπιμο να γράψω οποιαδήποτε απόκριση, μα με εξέπληξε ευχάριστα η προσέγγισή σου.

    Ας αναφέρω, τέλος, πόσο κωμική φαντάζει η όψιμη ευθιξία ορισμένων- πολλώ δε μάλλον συνοδευόμενη μετά διαδικτυακών απειλών που δεν δύνανται να πραγματωθούν. Ακόμη και en personne.
     
  8. sexyboy

    sexyboy New Member

    RE: Η Ανδροπέπεια των υποτακτικών

    Lady Eva Αραγε τι θα πει η λεξη ανδροπρεπεια και τι ανδρισμος..... μηπως πρεπει να ξεφυγουμε απο τα ταμπου οτι ο αντρας δεν πρεπει να τον περνει??? εγώ τρελενομαι πραγματικα οταν μια ικανή γυναικα με στηνει στα 4 και με περιπιοιτε με τον δονητη της..... Θα ηθελα πολυ να σε γνωρίσω....
     
  9. black_pearl

    black_pearl Regular Member

    Προς filokritits. Σε εξαίρεσα !!! Λυπάμαι πολύ για το άτομο σου.

    Προς Μavrovasilis. Το ρίχνουμε στο καλαμπούρι τώρα ? Δεν φτάνει που πέταξες την βόμβα σου και μας έκανες άνω κάτω, μας λες τώρα ότι ήταν χιούμορ και είναι ανάξιο λόγου να ασχοληθείς με όσα έχουμε γράψει. LOL Mavrovasilis. Το χιούμορ σου είναι άξιο με το nick σου.

    Εκανα Edit το ποστ μου για να μην με κάνετε ντα ντα!!!
     
  10. G_E

    G_E Contributor

    Αποδέχομαι την απογοήτευση του Mavrobasilis αλλα δεν αποδέχομαι πως οι τοποθετήσεις εδώ ήταν ανάξιες λόγου. Διευκρινίζω οτι οι τοποθετήσεις μου (π.χ οι καυστικές παρατηρήσεις μου για τους macho) δεν ηταν αμεση απάντηση στις τοποθετήσεις του. Ξερω την λειτουργία του quote.

    Και τωρα απαντώ άμεσα.
    Θεωρώ πως αν ο ανδρισμός ειναι ενα σύνολο αξιών (ποιών αξιών? σε ποιά εποχή και σε ποιόν τόπο?) αυτές σίγουρα δεν εχουν να κάνουν με την ερωτική προτίμηση. Υπήρξαν και υπάρχουν ομοφιλόφιλοι, καθόλα άνδρες, που απλώς προτιμούν να κανουν έρωτα με άνδρες. Μαλιστα υπηρξαν εποχές όπου αληθινός ερωτας θεωρούνταν μόνο ο έρωτας μεταξύ ανδρών. Υπήρξαν και υπαρχουν άνδρες που αφιερώθηκαν σε μια γυναίκα (σε βαθμό βλακείας για μένα αλλά αυτό δεν ακυρώνει τη δική τους αξία), στον έρωτά της, εγκατέλειψαν τα πάντα, την ακολούθησαν, σκότωσαν, σκοτώθηκαν για κείνη. Οπως, ειμαι σίγουρος, υπαρχουν δυνατοί και αξιόλογοι άνδρες που προτιμούν υποτάσσονται σε αμαζόνες γυναίκες. Το "αυτεξούσιο" ειναι ακριβώς αυτό. Κόντρα σε κοινωνικές προκαταλήψεις οι ανδρες αυτοί επιλέγουν να ζήσουν τη δική τους ζωή, όπως θέλουν.

    Δεν υπαρχει ενα και μοναδικό πρότυπο ανδρός, δόξα τω διαφωτισμώ.
     
  11. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Επανάλληψις μήτηρ μαθήσεως. Ελπίζω...
     
  12. gh_kai_ydwr

    gh_kai_ydwr Regular Member

    Ας το θέσω ντρέτα: Χέστηκα!

    Άμα μου σηκώνεται και πηδάω, θεωρώ οτι είμαι άντρας. Το ίδιο θεωρεί και η γυναίκα που μοιράζεται το κρεβάτι της μαζί μου.
    Το αν με θεωρεί άντρα ο Μαυροβασίλης ή όποιος άλλος, μου είναι παγερά αδιάφορο.
    Ο ανδρισμός ως "σύνολο αξιών" μου είναι παγερά αδιάφορος, όπως και κάθε άλλο "σύνολο αξιών".
    Κι αυτό γιατί οι αξίες έχουν... αξία, όταν είναι αυθύπαρκτες και υπηρετούν μόνο τον εαυτό τους. Όταν εντάσσονται - υποτάσσονται σε σύνολα, υπηρετούν απλώς την ανάγκη μας να κολλάμε ετικέττες επι εαυτών και αλλήλων.