Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Αουρόρα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος SAP, στις 10 Σεπτεμβρίου 2015.

1. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Μόλις διάβασα αυτήν την πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία.

"Η Αουρόρα" του Αλέν Ντορεμιέ.

Πρόκειται για μια φανταστική ιστορία με μερικά στοιχεία bdsm κατά τη γνώμη μου.

Την έχετε διαβάσει;

Αν ναι, πώς σας φάνηκε;

Αν όχι, τότε προτείνω να ρίξετε μια ματιά. Άλλωστε είναι μόλις λίγες σελίδες.

Περιμένω εντυπώσεις και ίσως επανέλθω με παραπάνω πληροφορίες και αποσπάσματα.

2. SAP

ορίστε το εξώφυλλο του βιβλίου.

για όσες και όσους δε βλέπουν καλά.
    "Το τέρας", εκδόσεις Αιγόκερως από τη σειρά Φανταστικές ιστορίες.

είναι ένα βιβλίο που αγόρασα σε εξαιρετική τιμή πριν λίγο καιρό από ένα μικρό βιβλιοπωλείο.

δεν είναι τίποτα λιγότερο από αυτό που προμηνύει ο τίτλος του.

απαρτίζεται συγκεκριμένα από 7 μικρές ιστορίες γνωστών αλλά και λιγότερων γνωστών συγγραφέων, ελλήνων και ξένων.

οι ιστορίες κάθε άλλο παρά σύγχρονες είναι κι όμως η γραφή τους είναι εξαιρετική νομίζω.

είμαι δύσκολη με τα βιβλία πλέον.
    αλλά αυτό νομίζω αξίζει.

3. SAP

Για μία πρώτη πρόγευση...

Στο διήγημα ο Ντορεμιέ παρουσιάζει τον απελπισμένο έρωτα του νεαρού Γουίλφριντ για την αινιγματική Αουρόρα.

Πόση ηδονή θα βρει σ αυτή τη γυναίκα με την απρόβλεπτη συμπεριφορά και τους αναρίθμητους εραστές;

Και τελικά:

πόσο κοντά βρίσκεται η ηδονή στη φρίκη;

...

4. SAP

5. SAP