Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος petjohn, στις 6 Ιουλίου 2019.

  1. petjohn

    petjohn Regular Member

    Ήταν στο μπαρ που συνήθιζε να πίνει το ποτό της. Μετά από μία κουραστική μέρα, από τη δουλειά, δύο ποτά τη χαλάρωναν για να συνεχίσει μέχρι το βράδυ, στο σπίτι της πλέον. Εκείνο το απόγευμα η πελατεία ήταν μικρή. Στην μπάρα αυτή, δύο άντρες και μία γυναίκα. Ο καθένας έπινε και σκεπτόταν, μάλλον. Η μουσική, με απαλές νότες, μετέδιδε μία όμορφη ατμόσφαιρα, ιδανική για χαλάρωση, τόσο που, χωρίς να το καταλάβει, ο αναπτήρας της έπεσε στο πάτωμα από τα χέρια της.

    Πριν καλά-καλά το συνειδητοποιήσει, ένας θαμώνας που καθόταν δίπλα της τον έπιασε και της τον έδωσε. Δεν είπε τίποτε, απλά κοιτούσε με σκυμμένο το κεφάλι. Ήταν ο μοναδικός σε αυτή τη στάση, συνέχεια. Τώρα το παρατηρούσε. Τόση ώρα δεν έδινε σημασία. Η αλήθεια είναι ότι το βλέμμα της έδινε την εντύπωση της αυστηρότητας. Το μετέδιδε, φαίνεται. Δεν το έκανε επίτηδες, έτσι ήταν εδώ και καιρό. Είχε συνειδητοποιήσει ότι της άρεσε να επιβάλετε στους εραστές της. Μία φορά είχε φερθεί σε κάποιον βίαια, αρκετά. Του άρεσε, μάλλον, γιατί δεν αντέδρασε. Αυτή είχε ικανοποιηθεί πολύ και έφτασε, μάλιστα, σε έντονο οργασμό. Όσες φορές είχαν κάνει έρωτα με αυτόν, το μοτίβο ήταν σχεδόν το ίδιο. Ουσιαστικά ήταν όλο και πιο βίαιη.

    Οι ρόγες του, οι όρχεις του, το πέος του δεινοπάθησαν αρκετά. Πήγαινε, στην αρχή σιγά-σιγά, μετά όλο και πιο γρήγορα, ήθελε να τον υποτάξει και τα είχε καταφέρει. Κάποια πράγματα που τα είχε διαβάσει, για το θέμα του σαδομαζοχισμού, τα εφάρμοζε εδώ. Κάθε φορά έφτανε πιο γρήγορα σε οργασμό. Εκείνη τη στιγμή του οργασμού, γινόταν πιο βίαιη, πιο ζωώδης, δεν το έλεγχε. Ήξερε ότι αυτό ήταν λάθος της. Προσπαθούσε να ελέγξει τη συμπεριφορά της, κάπως τα κατάφερνε, στο τέλος μπορούσε να προνοήσει για τη βία της, σχεδόν και στη στιγμή του οργασμού της. Δυστυχώς αυτή η σχέση δεν κράτησε πολύ. Ο εραστής έπρεπε να φύγει από την πόλη. Τον έχασε.

    Εδώ και λίγο καιρό ήταν μόνη της. Ήθελε κάποιον να «παίξει» μαζί του, αλλά δεν είχε βρει. Αυτός ο άντρας κάτι της έβγαζε. Τον κοιτούσε και προσπαθούσε να τον καταλάβει. Έβλεπε το σκυμμένο κεφάλι του, το πόδι του που έπαιζε από αμηχανία. Ίσως ήταν ντροπαλός, ίσως και μοναχικός, δεν μπορούσε να καταλάβει. Πήγε ακριβώς δίπλα του και προσπάθησε να του πιάσει κουβέντα. Η συζήτησή τους ήταν με κοφτές φράσεις, από τη μεριά του, απαντήσεις στις ερωτήσεις της. Παρατήρησε το πέος του, ήταν σε κάποια στύση, έτσι διέκρινε από το παντελόνι του. Αυτό της άρεσε. Δήθεν τυχαία ακούμπησε το παντελόνι του σε αυτό το σημείο. Επίσης τάχα μου τάχα μου από απροσεξία της έπεσε αυτός ο ίδιος ο αναπτήρας. Του είπε να τον πιάσει, του έδειξε το σημείο. Αυτός το έκανε αμέσως και με ευχαρίστηση, αυτό έλεγαν οι κινήσεις του σώματός του. Της έδειχνε συμπεριφορά σκλάβου. Θα έπρεπε να το ελέγξει. Που, όμως;

    Του πρότεινε να κάνουν μία βόλτα. Πλήρωσε, επιδεικτικά, για να δείξει ότι αυτή έχει το πάνω χέρι. Του μιλούσε χωρίς να τον βλέπει. Με κοφτές φράσεις. Του είπε να μην την κοιτάζει, δείχνοντάς του να βλέπει μόνο τις άκρες των παπουτσιών του. Το έκανε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Το διέταξε να είναι μισό μέτρο πίσω της, όπως οι γυναίκες που έχουν υποταχθεί στον άντρα τους. Και αυτό το έκανε. Είχε περάσει τα πρώτα τεστ και όλα έδειχναν ότι, τουλάχιστον, ήταν υποτακτικός. Θα έπρεπε να το διερευνήσει λίγο ακόμα, στην πράξη. Πριν να προχωρήσει.

    Πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό της. Αυτή και πίσω ο άντρας. Το τσέκαρε με την άκρη του ματιού της. Άνοιξε την πόρτα του οδηγού. Τον διέταξε να καθίσει πίσω. Το έκανε. Προχώρησε πιο πολύ. Του είπε να είναι σχεδόν ξαπλωμένος στο πίσω κάθισμα με το κεφάλι προς τα κάτω. Το έκανε. Χωρίς δεύτερη κουβέντα. Έβαλε μπρος για να πάει στο σπίτι. Ήλπιζε να παίξει μαζί του. Ήδη είχε δημιουργηθεί μέσα της ένας μικρός οργασμός, από αυτά που είχε ζήσει με τον προηγούμενο εραστή της και με τη συμπεριφορά αυτού του άντρα.

    Δεν μιλούσε κανείς. Πάρκαρε μπροστά από το σπίτι της. Μπήκαν μέσα. Έβαλε δύο ποτά και τον διέταξε να τα φέρει. Έκανε να καθίσει δίπλα της. Του έδειξε το πάτωμα. «Εγώ», του είπε, «ενδιαφέρομαι για άντρες που θέλουν να αφήνουν τη γυναίκα να έχει το πάνω χέρι. Σε πολλά θέματα. Ειδικά στον έρωτα. Αν συμφωνείς θα κοιτάς τις γόβες μου και, μάλιστα, την άκρη τους, μόνο αυτή». Το έκανε άμεσα.

    Έκανε μία χειρονομία που του έδειχνε να γδυθεί. Του έδειξε που να αφήσει τα ρούχα του. Αυτός έκανε σχεδόν να σηκωθεί για να βγάλει τα ρούχα του, αλλά τον εμπόδισε με το χέρι της. Με μία απλή κίνηση, αλλά πολύ αποφασιστική. Υπάκουσε. «Δεν θέλω να μιλάς, παρά μόνο αν σου απευθύνω εγώ το λόγο. Θα σου δώσω οδηγίες για το τι θα κάνεις.», του είπε. Ήταν πλέον γυμνός στα πόδια της. Αυτή δεν είχε βγάλει ούτε ένα ρούχο της, ούτε τα παπούτσια της. Ήξερε ποιος θα έκανε αυτή τη δουλειά. Του έδειξε τις γόβες της και με μία κοφτή κίνηση του έδωσε να καταλάβει ότι θα έπρεπε να τις βγάλει.

    Τις άφησε στην άκρη του καναπέ, ευλαβικά, σα να ήταν κάτι το ιερό. Μετά του έδειξε τα πόδια της και έσπρωξε ελαφριά το κεφάλι του προς αυτά. Εκείνος άρχισε να τα φιλά, μετά να τα γλύφει. Το έκανε καλά. Της άρεσε. Ήταν ικανοποιημένη μαζί του. Του έδειξε να μείνει εκεί, έτσι και θα επέστρεφε σε λίγο.

    Έφερε τα εργαλεία της. Του εξήγησε ότι της άρεσε να παίζει με κάποια όργανα με τους άντρες. Του τα έδειξε. Δεν είδε να δυσαρεστείτε. Συνέχισε. Τα είχε αφήσει στο πάτωμα. Του έδειξε το κολάρο. Του έκανε νόημα να το φέρει. «Αν στο φορέσω θα είσαι ο σκλάβος μου.», του είπε, «Αν δεχτείς θα ακολουθείς τις εντολές μου. Αν δεν δεχτείς θα σταματήσουμε εδώ. Αν μου το δώσεις και μου προσφέρεις το λαιμό σου, σημαίνει ότι δέχεσαι και θα είσαι πλέον ο σκλάβος μου». Έκανε ακριβώς αυτό που του είπε. Αισθάνθηκε ικανοποίηση και μία αναταραχή ηδονής. Καλά είχε μαντέψει. Του έδειξε την αλυσίδα. Αυτός την πήρε και με την άκρη των χεριών του της την προσέφερε. Είχε και στυλ, άρα ήξερε. Από πού, πως; Θα ήθελε να το ξέρει.

    Του έβαλε την αλυσίδα, ήταν πλέον το σκυλάκι της. Του έκανε νόημα να της φέρει το μαστίγιο ιππασίας. «Αν κάνεις κάτι που δεν με ευχαριστεί ή κάτι λάθος θα σε τιμωρήσω.», του είπε, «Βέβαια η τιμωρία θα είναι ανάλογα με το παράπτωμα. Εγώ όμως θα την αποφασίσω.». Του ζήτησε να μάθει τα όρια του. Της μίλησε, στον πληθυντικό, με το κεφάλι να βλέπει τα πόδια της. Τον έσερνε από εδώ και από εκεί. Κάτι δεν της άρεσε. Του έδειξε να μείνει στα τέσσερα, πήγε από πίσω του και τον μαστίγωσε 10 φορές στα οπίσθιά του. Ένα μικρό δείγμα της τιμωρίας του. Συνέχισε έτσι να κάνει βόλτες στο σπίτι μέχρι να του το δείξει όλο. Στο τέλος του έδειξε τη γωνιά που θα κοιμόταν, ένα πάπλωμα, σε μία γωνιά του σπιτιού, έξω από το δωμάτιό της.

    Δοκίμαζε τα μαστίγια της στο κορμί του. Τα μανταλάκια στις ρόγες και στους όρχεις του. Ήθελε να το δει υποταγμένο εντελώς. Τα κατάφερε. Το κορμί του έφερε τα σημάδια από το μαστίγωμα. Κόκκινες λωρίδες ήταν τα σημάδια του πόνου. Και τα σημάδια της ηδονής της. Το πρόσωπό του δεν έδειξε όμως ούτε στιγμή πόνο, ούτε έναν μορφασμό. Έφερε ένα μπολ. Το άφησε στο πάτωμα, το γέμισε με νερό και του έκανε νόημα να πιει. Του τράβηξε το κεφάλι με την αλυσίδα από το κολάρο του, είχε τελειώσει ο χρόνος, όσο πρόλαβε, δροσίστηκε, λίγο. Αυτή έφερε το ποτό της. «Μέχρι να σου πω, να σου επιτρέψω, δε θα μπορείς να φτάσεις σε οργασμό. Εγώ θα το ελέγχω και αυτό. Κατάλαβες;». Αυτός έκανε νόημα με το κεφάλι του.

    Τον πήγε στη γωνιά του. Εκεί θα κοιμόταν σήμερα το βράδυ, με το κολάρο, τα χέρια δεμένα πίσω, στην πλάτη του και, με μία αλυσίδα, στον τοίχο. Ήταν η πρώτη μέρα του σκλάβου της που περνούσε κοντά της.

    ΤΕΛΟΣ

    Σε μία "γάτα".