Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αγγελία (Πάλη γυναικών) Part 1

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος finglock, στις 16 Ιανουαρίου 2026 at 17:38.

1. finglock

finglock Regular Member

Άλλη μια μέρα ρουτίνας έφτασε σχεδόν στο τέλος της.

Η Μελίτα ξύπνησε το πρωί, έφαγε μια μπάρα, ντύθηκε και βγήκε από το σπίτι. Χαιρέτησε την κ. Ζαφειρίου από το κάτω διαμέρισμα η οποία έτυχε να βγαίνει κι εκείνη από την πολυκατοικία εκείνη την ώρα (μέχρι και αυτό είχε γίνει ρουτίνα κι ας ήταν τυχαίο ότι έφευγαν την ίδια στιγμή). Πέρασε από το μικρό καφέ κοντά της για να πάρει έναν εσπρέσο και πήρε το λεωφορείο για τη δουλειά.

Για τη δουλειά ούτε συζήτηση, οι ώρες περνούν πάναργα ενώ οι μέρες γρήγορα. Τουλάχιστον ήταν απλά κάτι εφήμερο για να βοηθήσει τους γονείς της να τη στηρίξουν στα χρόνια των σπουδών της. Μετά τη δουλειά τρεις ώρες σχολή, μετά λεωφορείο και πάλι πίσω.

Κάθε τόσο την έπιαναν τα υπαρξιακά της. “Ω θεέ, είμαι 21 χρονών και ήδη δεν κάνω τίποτα. Πού θα πάει αυτή η βαλίτσα, πριν καν το καταλάβω έχει περάσει η μέρα και είμαι πτώμα.”

Ούσα κουρασμένη, τα βράδια καθόταν στον υπολογιστή και χάζευε διάφορες σελίδες και βιντεάκια ενώ δε ντρεπόταν να πει στον εαυτό της “τώρα θα δω πορνό”. Της άρεσε να μπαίνει σε forums και να διαβάζει άρθρα για φετίχ, να παρακολουθεί διαλόγους και debates των μελών συμμετέχοντας όμως σπάνια.

Τώρα τελευταία την είχε συνεπάρει να μπαίνει σε site με αγγελίες sex και να διαβάζει τα θέλω 10αδων ανθρώπων. Αμέσως, αφαίρεσε με φίλτρα τις αγγελίες επαγγελματιών. Σύντομα δεν έδινε σημασία στις απλές αγγελίες σεξ και κλίκαρε αμέσως στην κατηγορία φετίχ.

Αλλά ακόμα και αυτό, μετά από λίγο καιρό έγινε κάπως βαρετό, ειδικά όταν είχε μάθει να σορτάρει με το μάτι εύκολα το πλήθος των διαφόρων αγγελιών. Σήμερα αποφάσισε να μπει στο kanesex.com

“Για να δούμε σήμερα: Πόδια, πόδια, σκλάβος, πόδια, αφέντρα, αφέντης, πόδια, ωχουυυ αν ακόμα και τα φετίχ γίνουν βαρεμάρα, να δω τι θα χαζεύω κάθε μέρα μέχρι να με πάρει ο ύπνος”.

Ένα βράδυ σαν όλα τα άλλα, έκανε το χαλαρωτικό της browsing, είχε βρει κάνα δυο κάπως ενδιαφέροντα posts αλλά τίποτα το συνταρακτικό, μέχρι που το μάτι της έπεσε σε μια αγγελία που την είχε ανεβάσει γυναίκα, η οποία μάλιστα είχε και φωτογραφία στο προφίλ της. Το σώμα της μόνο μεν, αλλά με ένα γρήγορο image search συμπέρανε ότι μάλλον δεν είναι κάποιος που την έκλεψε από κάποιο social media profile. Η αγγελία είχε ως εξής:

Αγγελία από Χ83: Σώμα με σώμα

Ξέρω ότι θα ακουστεί κάπως, αλλά πάρτε το:
    Έχω πάρα πολύ καιρό να πιαστώ στα χέρια με άλλη γυναίκα και μου έχει λείψει! Δεν ψάχνω για επαγγελματικό MMA αγώνα, ούτε φυσικά να τραυματίσω/τραυματιστώ. Μου αρέσει η προσμονή, τα βλέμματα, το struggle. Όταν τελειώσουμε, καθόμαστε και πίνουμε κι ένα κρασί βρε αδερφέ, δεν είμαστε τσακωμένες άλλωστε
    Αν αυτό σου λέει κάτι, στείλε μου PM και κοιτάμε τι μπορεί να γίνει...

Η Μελίτα έμεινε να κοιτάει την οθόνη της με το στόμα μισάνοιχτο και τα μάτια γουρλωμένα. Διάβασε το post της Χ83 τουλάχιστον 10 φορές. Και σε άλλες περιπτώσεις είχε συναντήσει posts που την είχαν κάνει να απορήσει ή και να ενδιαφερθεί, αλλά ποτέ κάτι που της έδεσε το στομάχι κόμπο.

Τις προηγούμενες μέρες, όταν έβλεπε κάποιο post το οποίο της τράβαγε το ενδιαφέρον, έστελνε μήνυμα για να ρωτήσει χωρίς να το πολυσκεφτεί και κάποιες φορές η κουβέντα είχε κρατήσει και ήταν διασκεδαστική. Τώρα αυτό που έκανε ήταν να προχωρήσει στα επόμενα posts (κρατώντας το tab της Χ83 ανοιχτό) και να κάνει ότι τα διαβάζει. Αλλά αυτό το σώμα με σώμα την είχε συναρπάσει. Γιατί να μη στείλει ένα μήνυμα να πει δυο κουβέντες μαζί της; Μπορεί να αποκαλυπτόταν ότι τελικά ήταν ψεύτικος λογαριασμός οπότε πολύ κακό για το τίποτα. Μπορεί απλά να μην της απαντούσε (αφού η ίδια δεν είχε φωτό στο προφίλ της). Γιατί όχι. Γύρισε στο επίμαχο tab και πάτησε reply:

Μ: Καλησπέρα! Mπορείς, αν δε σε πειράζει, να επεκταθείς λίγο, πάνω σε αυτό ψάχνεις; Είναι κάτι σαν πάλη;

Παρόλο που ήταν αργά το βράδυ, η απάντηση ήρθε σχεδόν αμέσως:

Χ83: Καλησπέρα! Σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου! Κοίτα, βασικά, αν έλεγα ότι θέλω να παλέψω δεν θα ήταν σωστό. Αν μιλάγαμε αγγλικά θα έλεγα fight, όχι wrestle. Όταν ήμουν πιο νέα, το είχα κάνει μερικές φορές, και μου άρεσε πολύ. Όπως λέω και στο post, βρισκόμαστε, το συζητάμε και αν ταιριάξει, το...κάνουμε.

Αυτή η απάντηση φυσικά το μόνο που επέφερε, ήταν μπόλικες περαιτέρω ερωτήσεις της Μελίτας στη Χ83. Δε λύθηκαν όλες εκείνο το βράδυ βέβαια, αλλά η συζήτησή τους συνεχίστηκε για μέρες. Η Μελίτα το καταδιασκέδαζε (και κάτι παραπάνω) και η Χ83 όμως από πλευράς της έδειχνε να καλοπερνάει συζητώντας το (σε ποιον δε αρέσει να αναλύει κάτι που του αρέσει άλλωστε).

Η Μελίτα ήταν πιο ευδιάθετη αυτές τις μέρες. Είχε κάτι να προσμένει κατά τη διάρκεια της μέρας της. Δεν της ήταν μαρτύριο η μπάρα για πρωινό, η κ. Ζαφειρίου (μέχρι που της είπε και γεια σας κ. Χριστίνα ένα πρωί), ο καφές στο κοντινό καφέ, το λεωφορείο... ήξερε ότι όταν πλέον το βράδυ γύρναγε σπίτι θα είχε μήνυμα από την καινούρια της φίλη. Δεν είχαν ανταλλάξει ονόματα ούτε μετέβησαν σε κάποιο instant messenger. Προς το παρόν ήταν πλήρως ικανοποιημένες από τη μη συγχρονισμένη και ανώνυμη επικοινωνία τους.

Μ: Και δεν ανησυχείς, μην έρθει καμιά ημίτρελη και σε χτυπήσει ή χειρότερα;
    Χ83: Πριν κανονίσω κάτι θα μιλήσω και στο τηλέφωνο οπότε θα την κόψω θεωρώ.
    Μ: Θα δεχόσουν να έρθω εγώ εκεί και να το κάνουμε;
    Χ83: Γιατί όχι; Ακούγεσαι νορμάλ άτομο και φαίνεται να σε ενδιαφέρει πολύ. Δεν πιστεύω να έχεις μαύρη ζώνη στο καράτε;; Δεν πιστεύω να μη μένεις Αθήνα;;
    Μ: Χαχαχαχα όχι καλέ. Έχω... πιαστεί στα χέρια όπως θα έλεγες κι εσύ 2 φορές με κοπέλες και καμιά φορά πάλευα για πλάκα με κάνα γκόμενο. Αυτή είναι όλη μου η εμπειρία. Και ναι, Αθήνα μένω.
    X83: Ε μια χαρά τότε, κι εγώ τα ίδια κι έχουν περάσει και χρόνια.
    Μ: Το Χ83 φαντάζομαι λέει την ηλικία σου έτσι; είσαι περίπου 42.
    Χ83: Σωστά! Εσύ πόσο είσαι;
    Μ: 21.
    Χ83: Τέλεια, φοβόμουν μη μου ξεφουρνίσεις κάνα 14 και με τρέχουν στα τμήματα.
    Μ: Δε σε πειράζει η διαφορά ηλικίας; Η μητέρα μου είναι και αυτή 42...
    Χ83: Αν δεν πειράζει εσένα, δεν πειράζει ούτε εμένα. Κι εγώ έχω μία κόρη στην ηλικία σου.

Η Μελίτα ξαναμπήκε στο προφίλ της Χ. Είχε μια φωτογραφία με ολόσωμο μαγιώ. Ήταν σε καλή φυσική κατάσταση και στο ίδιο ύψος και βάρος με την ίδια.

Μ: Από όταν έβαλες την αγγελία, το έχεις κάνει καθόλου ή τζίφος;
    Χ83: Τζίφος. Μόνο άντρες και bots έχουν επικοινωνήσει μαζί μου. Λες και δεν τα λέω ξεκάθαρα.
    Μ: Μπορεί να σε φοβούνται, όταν βλέπουν αυτή την κορμοστασιά στο προφίλ σου...
    Χ83: Με ειρωνεύεσαι κοριτσάκι;

Η δυναμική είχε αρχίσει να αλλάζει. Από μια έμπειρη μέντορα που απαντούσε ερωτήσεις σε ένα άσχετο μικρό, άρχισαν να εξισώνονται (θεωρητικά) φτάνοντας σιγά σιγά σε ίσο προς ίσο (θεωρητικά) μια συνθήκη που θα ήταν απαραίτητη να ισχύει αν ήταν να γίνει κάτι (θεωρητικά).

Μ: Ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα έλεγες αν ερχόμουν εκεί (για να *το* κάνουμε);
    Χ83: Ξέρω’γω καλημέρα, θέλεις να πιεις κάτι, τι άλλο να σου πω;
    Μ: Θα μπορούσες να μιλήσεις ή θα ήσουν τρομοκρατημένη αφού σε λίγο θα τις τρως;
    Χ83: Αχου το, μας τη λέει κιόλας. Αν σε πιάσω στα χέρια μου, μαύρο θα σου τον κάνω τον πισινό.
    Μ: Μπορεί να συμφωνηθεί αυτό. Όποια χάσει, θα φάει 10 στον πισινό της.
    Χ83: Καλά, έλα πρώτα, γιατί όλοι πίσω από τα πληκτρολόγια λένε πολλά, και το τι θα γίνει ΌΤΑΝ χάσεις, το συζητάμε.

Μετά το γύρναγαν πάλι στην πλάκα και συζητούσαν μέχρι και για τη μέρα τους καμιά φορά. Σε κάποια στιγμή η Μελίτα ένιωσε έτοιμη. Δεν κατάλαβε ποιο ακριβώς ήταν το tipping point αλλά έστειλε στη Χ83 ότι θέλει να συναντηθούν. Η απάντηση, όπως και κάθε βράδυ, δεν άργησε να έρθει:

Χ83: Μάλιστα... και εννοείς να συναντηθούμε απλά για να τα πούμε ή για να γίνει και... δουλίτσα;;
    M: Επειδή μιλάω σοβαρά, δε θα πω εξυπνάδες. Θέλω να σε δω και να με δεις από κοντά και να μιλήσουμε όσο θέλουμε. Αλλά με καθαρό σκοπό να.... γίνει.
    Χ83: Πολύ ωραία. Μιας και μιλάς σοβαρά να σου πω κι εγώ λίγο... Δε λέω ότι αν έρθεις θα γίνει κάτι σίγουρα, μπορεί και να μη μας βγει, κανένα πρόβλημα. Αν όμως συζητήσουμε, συμφωνήσουμε και *το κάνουμε* μην περιμένεις ότι θα αγκαλιαστούμε και θα κυλιόμαστε στον καναπέ γελώντας. Θα σε πονέσω και θα περιμένω με πονέσεις. Θα σου πω και θα σου κάνω πράγματα για τα οποία θα σου ζητήσω συγγνώμη μετά και θα περιμένω τα ίδια και από εσένα (μιλάω για τα αυτά που θα σου κάνω, αν δε θες μη μου πεις συγγνώμη!). Θέλω να κάτσεις και να σκεφτείς εάν σωματικά ή ψυχολογικά είναι too much για εσένα.
    Μ: Έχω πάρει την απόφασή μου. Εσύ αποφάσισε πού και πότε.
    Χ83: Θα έχεις νέα μου πολύ σύντομα.

Η Μελίτα έκλεισε το browser και παρατήρησε ότι είχε σχεδόν λαχανιάσει. Τι rush ήταν αυτό! Κι ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα. Όχι και τίποτα δηλαδή, ουσιαστικά προκάλεσε τη Χ83. Τώρα όλα εξαρτιόνταν από την ίδια. Ακόμα δεν ήταν αργά, μπορούσε απλά να ακυρώσει το λογαριασμό της στο kanesex και να εξαφανιστεί για πάντα. Αλλά αποκλείεται να το έκανε. Αποκλείεται να έχανε τη συνάντηση με τη Χ83 και αποκλείεται να έφευγε χωρίς να γίνει τίποτα.

Την επόμενη μέρα ξύπνησε, έφαγε μπάρα, δεν είδε την κ. Ζαφειρίου, πήρε καφέ, παραλίγο να χάσει το λεωφορείο, έκανε συνέχεια βλακείες στη δουλειά και στο μάθημα δεν κράτησε ούτε μια γραμμή σημειώσεις. Τέλεια.

Τι θα έστελνε σήμερα η Χ83; Θα έστελνε ή θα καθυστερούσε και θα της έβγαζε την πίστη και αύριο; Μακάρι να έμπαινε online και σήμερα. Μακάρι όταν έμπαινε στο kanesex να έβλεπε ότι είχε μήνυμα από τη φίλη της. Και φυσικά έτσι και έγινε. Μπήκε σπίτι και πριν καν βγάλει παλτό και παπούτσια, άνοιξε το laptop και μπήκε στο forum. Και ναι, η Χ83 είχε στείλει. Καθησυχασμένη πλέον, έκανε τις δουλειές της, έβαλε τα ρούχα του σπιτιού, ετοίμασε κάτι να φάει και έκατσε στον υπολογιστή, με την καρδιά της να χτυπάει τόσο που την ένοιωθε μέχρι τα αυτιά της.

Το μήνυμα είχε ένα link το οποίο την έστειλε στη σελίδα ενός airbnb στο κέντρο. Ήταν ένα μεγάλο δωμάτιο που είχε στη μία άκρη το κρεββάτι στην άλλη μια μικρή κουζίνα και ανάμεσα πολύ άδειο χώρο. Κάτω από το link η Χ83 είχε γράψει “βολεύει; “

Το έχει σκεφτεί καλά η φίλη μας, σκέφτηκε η Μελίτα. Αφού περιεργάστηκε λίγο το airbnb έστειλε μήνυμα.

Μ: Εξαιρετική επιλογή! Σίγουρα δεν έχεις πάει και μ’άλλες εκεί;
    Χ83: Μα αφού σου είπα καλέ, τζίφος... Για πες, τι κάνεις την Παρασκευή το απόγευμα;
    Μ: Μπορώ να κανονίσω να είμαι ελεύθερη και να είμαι κατά τις 19:00, έξω από το ωραίο σου δωμάτιο.
    Χ83: Θα μπεις και μέσα ή μπα;
    Μ: Αν δε φοβηθείς να μου ανοίξεις θα μπω!
    Χ83: Αχ πώς τα λες, είσαι τρομερή. Not. Το κλείνουμε λοιπόν; (μιλάω και για το δωμάτιο και για το... event)
    H Μελίτα πήρε μια βαθιά ανάσα.
    Μ: Το κλείνουμε... θα είμαι εκεί στις εφτά ακριβώς.
    Μετά από 5 λεπτά...
    X83: Έκλεισε! Αν τελικά δεν έρθεις θα δω ταινία και θα πάρω καμιά πίτσα στο airbnb L
    Μ: Δε θέλω να μου ανησυχείς για το αν θα έρθω. Για το τι θα γίνει αφού έρθω να ανησυχείς.
    Χ83: Μάλιστα ναι τρέμω.

Εκεί κάπου τέλειωσε η διαδικτυακή τους συνομιλία. Ήταν Τρίτη και το ραντεβού Παρασκευή. Οι μέρες για πρώτη φορά μετά από καιρό πέρασαν, με τη Μελίτα να είναι σε μια περίεργη φάση, μια να προσμένει, μετά να ανησυχεί, μετά να ανυπομονεί, μετά να σκέφτεται να το ακυρώσει (στιγμιαία μόνο ευτυχώς).

Παρόλα αυτά, η Παρασκευή ήρθε, το ραντεβού ίσχυε και η ώρα είχε φτάσει εφτά παρά πέντε. Η Μελίτα ήταν στη διεύθυνση του airbnb στην πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας με μια τσάντα με τα απαραίτητα. Κοίταξε το κουδούνι που είχε το όνομα του airbnb, ξεροκατάπιε και το πάτησε.