Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η δικηγόρος (φανταστική ιστορία)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος underHer_corfu, στις 8 Απριλίου 2020.

1. underHer_corfu

underHer_corfu New Member

Δύο γυναίκες με στρατιωτική περιβολή, τραβώντας μια τρίτη γυναίκα δεμένη με χειροπέδες και κουκούλα στο κεφάλι μπαίνουν σε ένα υπόγειο δωμάτιο και κλειδώνουν την πόρτα πίσω τους. Στο δωμάτιο υπάρχουν λίγα πράγματα. Μια καρέκλα στο κέντρο του δωματίου, ένα ξύλινο παλιό τραπέζι ένα σιδερένιο παλιό κρεβάτι και μια ξύλινη ντουλάπα. Μοναδικός φωτισμός είναι μια λάμπα που κρέμεται στη μέση του δωματίου. Οι δυο γυναίκες είναι μια ξανθιά και μια ψιλή κοκκινομάλλα. Βάζουν βίαια την τρίτη γυναίκα στην καρέκλα και η κοκκινομάλλα τραβάει μερικά κομμάτια σχοινί που βρίσκονται κάτω από το κρεβάτι. Δένει τα χέρια της γυναίκας στο πίσω μέρος της καρέκλας και αφαιρεί τις χειροπέδες. Τώρα ποιο άνετα πλέον ενώ η γυναίκα ψελλίζει κάτι μέσα από την κουκούλα, της βγάζουν τα παπούτσια και της δένουν τα πόδια στα πόδια της καρέκλας.
    Έτοιμη η πουτανα λέει η ξανθιά κοπέλα. Ναι συμπληρώνει η φίλη της με ένα μεγάλο χαμόγελο και θα πάρει σήμερα αυτό που της αξίζει.
    Πάει και στέκεται πάνω από την δεμένη γυναίκα και με μία κίνηση της βγάζει την κουκούλα. Είναι μια όμορφη γυναίκα, μελαχρινή γύρο στα σαράντα. Τι θέλετε από μένα, ποιές είστε? είναι τα πρώτα της λόγια. Αμέσως η ξανθιά κοπέλα της δίνει ένα δυνατό χαστούκι στο πρόσωπο. Δεν θα ξαναμιλήσεις αν δε σου δώσουμε την άδεια, κατάλαβες, της λέει. Μα... τι.. ψέλλισε η γυναίκα και αμέσως το χτύπημα επαναλαμβάνεται εξίσου δυνατό από την κοκκινομάλλα αυτή τη φορά. Βγάλε το σκασμό, κατάλαβες? Θα μιλάς μόνο όταν σου λέμε αλλιώς τα πράγματα θα αγριεψουν. Η γυναίκα έγνεψε καταφατικά χωρίς να πει τίποτα. Τα μόνα ρούχα που φορούσε ήταν ένα αμανικο φανελάκι και ένα επίσης λευκό κιλοτάκι. Η ξανθιά κοπέλα πήγε στην ντουλάπα την άνοιξε και μέσα υπήρχαν ένα σωρό από μαστίγια, δερμάτινα δεσμά, δονητες και πάρα πολλά άλλα αξεσουάρ βασανισμού. Τράβηξε ενα ψαλίδι και ξαναγύρισε στην δεμένη γυναίκα. Άρχισε να κόβει την μπλούζα της μέχρι που αποκαλύφθηκε το όμορφοι στήθος της. Έκοψε και τις τιράντες και της έβαλε εντελώς την μπλούζα. Τώρα το κιλοτάκι πουτανα της λέει και με τον ίδιο τρόπο το βγάζει και αυτό. Εμφανίζεται πια και και το εντελώς ξυρισμένο μουνι της. Αφήστε με, σας παρακαλώ προλαβαίνει να πει η μελαχρινή γυναίκα και ξαναδεχεται δυο απανωτά χαστούκια. Δεν βάζεις μυαλό, Ε? Λέει η ξανθιά. Εμάς δεν μας πειράζει καθόλου και βάζει δυνατά γέλια μαζί με την φίλη της. Άκου κουκλα μου για μία και μόνη φορά. Θα σε βασανισουμε και θα σε γαμησουμε. Κοίτα λοιπόν να χαλαρώσεις και μπορεί να σου αρέσει κιόλας. Καινούργια γέλια από τις δυο κοπέλες και ένα φιλί στο στόμα μεταξύ τους.
    Η ξανθιά ξαναπηγε στην ντουλάπα και γύρισε κρατώντας δύο μαστίγια και δύο ζευγάρια μεταλλικά κλιπς με αλυσίδες. Έδωσε το ένα μαστίγιο στη φίλη της και έβαλε τα κλιπς, ένα στις ρόγες και ένα στα μουνοχειλα της αιχμάλωτος που βογγηξε δυνατά από τον πόνο. Στην 9συνέχεια άρχισαν να την χτυπούν με τα μαστίγια. Η γυναίκα βογγουσε και φώναζε αλλά τα χτυπήματα διαδέχονταν το ένα το άλλο. Το στήθος και τα πόδια της κοκκινισαν αλλά οι δυο γυναίκες δεν έδειχναν έλεος. Αυτό συνεχίστηκε αρκετή ώρα. Κάποια στιγμή σταμάτησαν και της είπαν ότι έφτασε η ώρα να περοιποιηθουν τον κωλο της. Την έλυσαν, την σήκωσαν και την οδήγησαν στο τραπέζι . Η γυναικα δεν αντιστέκονταν πια. Την έβγαλαν και έσκυψε στο τραπέζι, και της εδεσαν πάλι χέρια και πόδια . Τα μαστίγια ανέλαβαν δράση πάλι . Ο κωλος και η πλάτη της δέχονταν πάλι απανωτά χτυπήματα. Βογγητά πόνου ακούγονταν ξανά. Η κοκκινομάλλα σταμάτησε και έβγαλε το παντελόνι της. Τώρα θα γλύψεις το μουνι μου καργιολα της είπε και ανέβηκε στο τραπέζι και έβαλε το μουνι της μπροστά στο πρόσωπο της. Η αιχμάλωτη αρνήθηκε και τότε η κοκκινομάλλα της έβαλε το πόδι της μέσα στο στόμα. Δεν θέλεις το μουνι μου βρώμα, πάρε το πόδι μου τότε. Χωρίς να μπορεί να αντιδράσει η γυναίκα άρχισε να γλύφει τα δάχτυλα ένα ένα. Η ξανθιά τώρα είχε φορέσει ένα πλαστικό δονητή και τον είχε χώσει στο μουνι της. Διαφορετικά βογγητά ακούγονταν πλέον.
    Σαν να μου φαίνετε ότι της αρέσει, είπε η ξανθιά. Ναι συμφώνησε η φίλη της. Θα γλύψεις το μουνι μου τώρα η θα συνεχίσεις με το πόδι μου? Θα το κάνω απάντησε η γυναίκα και άρχισε να γλύφει ενώ η ξανθιά συνέχιζε να την γαμαει.
    Τη λες, την πάμε στο κρεβατι λέει η ξανθιά στη φίλη της μετά από λίγη ώρα, θέλω να γλυψει και έμενα. Θα είσαι υπακουη πουτανα, την ρωτησε η κοκκινομάλλα? Θα μας γλύψεις τις κωλοτρυπιδες τώρα. Ναι απάντησε η γυναίκα. Θα κάνω ότι θέλετε. Την έλυσαν από το τραπέζι και την πήγαν στο κρεβάτι. Της έδεσαν τα χέρια και έκατσαν στο κρεβάτι όπου τις εγλυφε εναλλάξ τα μουνια. Στη συνέχεια την έβαλαν στα γόνατα και έβαλαν τις κολαρες τους στο πρόσωπο της και εγλυφε για ώρα τις κωλοτρυπιδες τους.
    Κάποια στιγμή την έσπρωξαν από πάνω τους και της είπαν. Πάμε για φινάλε τώρα. Την έδεσαν χειροπόδαρα στο κρεβάτι σε σχήμα Χ και άρχισαν πάλι να τη χτυπάνε με τα μαστίγια. Η γυναίκα το δεχόταν αδιαμαρτύρητα και με βογγητά ηδονής αυτή τη φορά. Η κοκκινομάλλα πήρε δύο κεριά τα άναψε και άρχισε να τα χύνει παντού πάνω στο γυμνό και κατακόκκινο από το μαστίγωμα κορμί της. Η αιχμάλωτη γυναίκα ήταν στα όρια της πια. Εξουθενωμενη και ανήμπορη. Τότε οι δυο γυναίκες την έλυσαν και άρχισαν να την φιλανε τρυφερά. Λοιπόν κυρία Τζένη το ευχαριστήθηκες σήμερα της είπε η κοκκινομάλλα? Ναι κορίτσια μου, μου δώσατε και κατάλαβα σήμερα. Είσαστε καταπληκτικές. Σηκώθηκε, πήγε στο διπλανό δωμάτιο που ήταν τα ρούχα και η τσάντα της. Έβγαλε κάποια λεφτά και γύρισε στις κοπέλες και τους τα έδωσε. Θα τα πούμε την άλλη εβδομάδα κορίτσια γιατί έχω τρία δικαστήρια αυτή την εβδομάδα και δεν θα μπορέσω να σας δω. Θέλω κάτι καινούργιο την άλλη φορά .