Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η κυρίαρχη/υποτακτική προσωπικότητα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Belldi, στις 4 Νοεμβρίου 2019.

 1. lizard_

  lizard_ his only purpose is A's pleasure

  Ή εσεις έχετε μπερδέψει τη βούρτσα με την πούτσα ή εγώ. Κ προσωπικότητα στο εργασιακό . Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι κάποιος ο οποίος είναι proactive, takes ownership of his shit, και είναι γενικώς on top of things. Αυτα βέβαια πολύ γενικά και φλου γιατί και ενας με Κ υποτιθέμενη προσωπικότητα μπορεί και να βαριέται και να τα γράφει στ αρχιδια του.

  Αυτό όμως το 'αφεντικο' δεν μπορώ να το καταλάβω. Σε σημείο που αναρωτιέμαι αν κάποιοι απο δω εχιυν δουλέψει ποτέ. Στον ιδιωτικό τομέα εννοώ. Έχετε δει ποτέ αφεντικό να ακούει παναγιες απο πελάτη? Εχετε δει πελάτη να απειλεί οτι θα υον πετάξει έξω και θα βάλει μέσα άλλον? Έχετε δει αφεντικο σχεδον στα τέσσερα με τη γλώσσα έξω για να πάρει τη δουλειά? Αναρωτιέμαι....
   
 2. tithon

  tithon Contributor

  είναι ολοφάνερο οτι έχεις εμβαθύνει.
   
 3. lizard_

  lizard_ his only purpose is A's pleasure

     
   
 4. Και στο δημόσιο μη σου πω....και ξύλο έπεσε από "πελάτες" και μια φορά τον είδα οργισμένο πραγματικά αλλά μετά τσακισαμε μια τάρτα με φρέσκες φράουλες και πέρασε...  

  Η ασυμμετρία δεν κουνήθηκε, εγώ απέκτησα την ευθύνη των αντιυπερτασικων (για να μην κάνω νεύρα και στο τέλος ρυτίδες που τα ξεχνούσε συνεχώς).

  Σε στιγμές χαλάρωσης του έλεγα να με προσλάβει για σωματοφυλακα   

  Όλα ήταν θέμα διαχείρισης από αυτόν που οδηγούσε την σχέση....
   
  Last edited: 10 Νοεμβρίου 2019
 5. blonde mermaid

  blonde mermaid Contributor

  Εσείς όχι ;
  Είναι εύκολο να μιλάμε εκ του ασφαλούς ..όταν δεν έχουμε το σίγουρο μισθό μας να τρέχει .
  Όταν έχεις μια επιχείρηση που τρέχει και θα κάτσεις να ακούσεις τις παπαριές του πελάτη και θα του αποδώσεις δίκαιο ξέροντας όταν λέει παπαριές ..γιατί αυτό που σε νοιάζει είναι να έχεις πελάτες και όχι η γνώμη του .

  Να απειλεί ότι δεν θα πατήσει στο δικό του μαγαζί που είναι ακόμα χειρότερο ...
  Διότι .....

  Απλά θα μείνει με το άδειο μαγαζάκι του να κοιτάει τους τοίχους με την υποτιθέμενη προσωπικότητα του Κ κυριαρχώντας το κενό , με τα χρέη να τον κυνηγούν και αν τύχει και έχει βάλει κάνα δάνειο υποθήκη το σπίτι του ..θα είναι ένας άστεγος Κ κυριαρχώντας στους δρόμους .

  Με την γλώσσα έξω όχι ιδιαίτερα αλλά να κάνει τα πάντα να πάρει μια δουλειά ναι.

  Βλέπετε πως όλα είναι σχετικά με τον τρόπο ζωής του καθένα και την σιγουριά διαβίωσης !
   
  Last edited: 10 Νοεμβρίου 2019
 6. le_soumis

  le_soumis New Member

  Ακριβώς αυτό. Πολλοί άνθρωποι αποζητούν διέξοδο, εκτόνωση και αποφορτιση από αυτό που επιβάλλει το επαγγελματικό ή κοινωνικό τους στάτους.
   
 7. gaby_m

  gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

  Μας ρωτάνε
  και λέμε για τις προσβολές σε επίπεδο προσωπικότητας που δεχόμαστε σε κακοποιητικά περιβάλλοντα εργασίας, τα οποία όμως δεν αλλάζουμε, επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι - που πάντα είναι για αυτούς που ζουν από την εργασία τους. Και αν αυτές οι προσβολές έχουν να κάνουν με το αν είμαστε Κ ή υ! Και με το αν βιοποριζόμαστε από τον δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα όχι με το αν ξέρουμε να βάζουμε όρια στη συμπεριφορά των άλλων απέναντί μας!

  Δε νομίζω ότι είναι αυτό το ερώτημα. Νομίζω ότι το ερώτημα είναι, ας μου επιτραπεί, έχουμε του σεξουαλικού μας οργάνου τον χαβά σε καθημερινή βάση, ανεξαρτήτως τι συμβαίνει στην εργασία μας; Πόσο έχουμε φτιάξει την ζωή μας ώστε να μπορούμε να ικανοποιούμε τις σεξουαλικές μας επιθυμίες, κατά προτίμηση πριν ή μετά το ωράριο εργασίας και ανεξάρτητα από την δουλειά; Πολλά θα συμβούν εκεί μέσα και δεν παίζει κανένα ρόλο τι είμαστε εμείς σε αυτά. Πόσο γρήγορα τα ξεχνάμε όταν είναι να γαμηθούμε έτσι όπως καταλαβαίνουμε;

  Αυτά  
   
 8. lizard_

  lizard_ his only purpose is A's pleasure

   
   
 9. VicTor

  VicTor Regular Member

  Ναι ειδικά όταν είναι εφοριακός χωρίς safewords ή υγειονομικό. Σκληρό S/m εως edgeplay.


  Πώς είναι δυνατόν να καταλαβαίνεις ότι το κλέψιμο του πορτοφολιού δεν έχει σχέση με bdsm πρακτικές αλλά στην ίδια ανάσα να ρωτάς:
  Mήπως το πώς βάζει ο υδραυλικός τη 12άρα χαλκοσωλήνα μπορεί να σημαίνει ότι είναι sub με πάθος για φαλλικά σύμβολα?
  Όταν ζητάς "'Ενας για ταμείο παρακαλώ" στο supermarket ζητάς βοήθεια άπο άλλον/η μία Dom για να μανατζάρεις τα sub πελατάκια?

  Ωραία. Έστω ότι το ρωτάς αυτό, πάμε με νούμερα της πραγματικότητας.
  Τα 13 πιο κοινά επαγγέλματα αμερική είναι αυτά:
  1) Πωλητές λιανικής
  2) Ταμείες
  3) Εστίαση
  4) Υπάλληλος γραφείου
  5) Νοσοκόμος
  6) Εξυπηρέτηση πελατών
  7) Σερβιτόροι
  8) Μεταφορείς
  9) Γραμματέας
  10) Καθαριστές
  11) Μάνατζερς
  12) Οδηγοί
  13) Λογιστές
  (Πηγή με νούμερα: https://www.bls.gov/cps/cpsaat11.htm)

  Ποιό απο αυτά έχει υ/Κ συστατικά; Όλα και κανένα ταυτόχρονα κατά την γνώμη μου. Δεν εξαρτάται από το επάγγελμα. Οι Mr.Grey του κόσμου είναι 0.5%(CEO) με 1.7%(Directors) του πληθυσμού. Οπότε αρκετά χλωμό να υπάρχει συσχέτιση, εκτός άν όλος ο ΣΕΒ είναι στο forum μας (αν ναι να κάνουμε μια συνάντηση σε μια απο τις βίλλες σας παρακαλώ).

  A και επειδή ειπώθηκε ότι αν δεν κάνεις αυτό που σε εκφράζει ως εργασία ίσως να είναι σημάδι sub.
  Κατηγορηματικά όχι ως παράγοντας συσχέτισης. Το να βρεθείς με την πλάτη στον τοίχο για βιοπορισμό είναι 1-2 ασθένειες και ένα τροχαίο απόσταση. Εκτός αν αρχίσουμε να ερμηνεύουμε τις ασθένειες ως bdsm δυναμικές, όπου σίγουρα είμαστε όλοι υ