Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η πρώτη μου φορά(σχεδόν)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Hraklis2005, στις 23 Ιανουαρίου 2026.

1. Hraklis2005

Hraklis2005 New Member

Καλησπέρα σε όλους
    Ειμαι 21, από μικρός μου άρεσε ο "πόνος"..οταν έκανα σεξ με κάποιες κοπέλες στο παρελθόν και ζητούσα ένα χαστούκι μια σφαλιάρα με το ζόρι το έκαναν λες και είναι κάτι αδύνατον μια γυναίκα να "βαρέσει" έναν άντρα…τις μόνες ερωτικες φαντασιώσεις που έχω κάνει είναι δέσιμο στα μάτια κα στα χέρια μ αλλά όχι τίποτα σπουδαίο…πλέον έχω αγοράσει ένα κιτ bdsm, αλλα εδώ τώρα είναι το ζουμί και η βοήθεια που θέλω από εσάς…έχω βρει μια κοπέλα είμαστε περίπου ένα χρόνο μαζί…και σκέφτηκα να τις εκφράσω τις προτιμήσεις μου, ναι το άργησα γιατί με όσες το έκανα με έβλεπαν σαν εξωγήινο οπότε ήθελα να νιώσω σίγουρος πριν πω κάτι…ευτυχώς δεν την είδα αρνητική σε όλο αυτό, γιατί όμως; Γιατί αυτή έχει δοκιμαστεί ήδη τώρα τι και πως ακριβώς δεν ρώτησα…ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ: πώς να φερθώ εγώ όταν ήδη αυτή έχει κάνει 2-3 πράγματα δεν ξέρω πως να αρχίσω αν τα κάνω σωστά πως να φερθώ γενικά…να κάνω ότι νιώθω; Ότι μου βγαίνει; Να δω κάποιο βίντεο; Θέλω λίγη γνώση να μην νιώθω τελείως "ανίκανος"

2. tonythegreek

tonythegreek New Member

Αν η κοπέλα όπως γράφεις έχει παρόμοιες εμπειρίες όπως στο παρελθόν, τότε θα της είναι πιο εύκολο να ξανά ανοιχτεί.
    Γνώμη μου είναι εφόσον 'της αρέσει' κατά την διάρκεια του σεξ και πάνω στην καυλα να της ζητήσεις κάτι τέτοιο, του τύπου κάνε μου αυτό με φτιάχνει πολύ ή θες να το δοκιμάσουμε..; και εκεί θα κόψεις αντίδραση..αν το κάνει με ευκολία και της αρέσει, είσαι σε καλό δρόμο και για τα επόμενα..αν δεν το κάνει, συνεχίζεις έτσι...και σε δεύτερο χρόνο πχ την επόμενη μέρα συζητάς το θέμα αυτό...καλό θα είναι να δεις κάνα βίντεο, να μαζέψεις πληροφορίες για το τι ακριβός σου αρέσει και πως το θες, ώστε να είσαι προετοιμασμενός για να την καθοδήγησεις.
    Επίσης πολύ σημαντικό είναι να ανταποδίδεις τα θέλω της στο σεξ!
    Δοκίμασε αυτές τις δύο συνταγές, σε εμένα τουλάχιστον η πρώτη έχει πιάσει αρκετές φορές πάνω στην καυλα με pegging.

3. Hraklis2005

Hraklis2005 New Member

Όταν με βίντεο δηλαδή τι βίντεο ακριβώς; Όσα έχω ψάξει στο ίντερνετ μου φαίνονται κάπως ακραία για πρώτη φορά που δεν έχω δοκιμάσει τίποτα…

4. τασος0

τασος0 Regular Member

Αγαπητέ αυτό αν δεν το έχεις μέσα σου κ ψάχνεις οδηγίες κ βίντεο για να δεις τι θα κάνεις καλύτερα να το αφήσεις