Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η πρώτη συνάντηση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος tipotatipota, στις 31 Ιανουαρίου 2012.

1. tipotatipota

tipotatipota New Member

Δεν είχαμε ξανασυναντηθεί από κοντά, αλλά είχαμε ανταλλάξει φωτογραφίες κι είχαμε μιλήσει πολλές φορές στο τηλέφωνο. Έδειχνε πολύ καλός, αλλά πάλι, αν δεν έχεις βρεθεί με κάποιον από κοντά, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος...

Πήγα κατ' ευθείαν σπίτι του. Τον εμπιστευόμουν και νομίζω κι αυτός το ίδιο. Άνοιξε φορώντας ένα σλιπάκι από αυτά που είναι ανοιχτά από πίσω και άρβύλες. Ήταν μπορώ να πω και καλύτερος από τη φωτογραφία που είχα δει. Γύρω στο 187, πάρα πολύ τριχωτός και πολύ δωματώδης, χωρίς να είναι γυμνασμένος. Είχε αξυρισιές.
    Εγώ ήμουν πάρα πολύ αμήχανος, αλλά βοήθησε πολύ. Έβαλε ποτά κι αράξαμε στον καναπέ συζητώντας για διάφορα άσχετα.
    "Σήκω και γδύσου..." μου είπε...
    Σηκώθηκα κι έβγαλα τα ρούχα μου, κομπιασμένα στην αρχή, αλλά ξεθάρρεψα. Έμεινα μόνο μ' ένα λευκό string. Μου 'κανε νόημα και κάθισα στα μπούτια του. Με άρπαξε και με φύλαγε με ασταμάτητα ενώ πέρασε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια μου, παραμέρισε το στριγκάκι κι ανίχνευε με τα δάχτυλά του την τρυπούλα μου.
    Σηκώθηκε όρθιος και με τράβηξε κοντά του. " Γονάτισε"... μου είπε... "το κεφάλι κάτω..."
    Άναψε τσιγάρο κι εγώ βρέθηκα γονατιστός μπροστά του με το πρόσωπό μου στα πόδια του...
    "Τί εισαι;"
    "Ένα μικρό ταπεινό πουστράκι..." απάντησα νιώθοντας την έξαψη να με κυριεύει και την μπότα του πάνω στην πλάτη του. Με πίεζε με τη μπότα, ώσπου ένιωσα το χέρι του στο σβέρκο μου. Με σήκωσε σα γατί και βρέθηκα με το κεφάλι μου ανάμεσα στα μπούτια του και τη μούρη μου να τρίβεται πάνω στο παλούκι του. Με κράτησε έτσι και μ' έσυρε ώσπουκ κάθισε στον καναπέ, μ'εμένα στα 4 μπροστά του και τη μούρη μου σφηνωμένη ανάμεσα στα πόδια του.
    "Εκεί πουστράκι... εκεί...να στρώσεις...."
    Είχα ανάψει ολόκληρος καθώς κουμάνταρε το κεφάλι μου με τα χέρια του τρίβωντάς με πάνω το, ώσπου χωρίς να καταλάβω καν πως έγινε, βρέθηκα με τον πούτσο του μπουκωμένο στο στόμα μου.
    "Σου ταπεινώνω το στόμα με την ψωλάρα μου καριόλη..." μου είπε και οδήγησε τον πούτσο του βαθιά στο στόμα μου ώσπου το πήρα όλο. Κάθε τόσο μ'άφηνε να πάρω ανάσα κι ύστερα πάλι μου τον βύθιζε όλο μέσα στο στόμα.
    "Αυτή είναι η θέση σου, γονατιστός και μπουκωμένος"... μου είπε καπνίζοντας το τσιγάρο του...
    Με κράτησε αρκετή ώρα έτσι, είχα γίνει πύραυλος πια, αλλά δεν ήθελα να έχω καμιά πρωτοβουλία. Είχα αφεθεί ολοκληρωτικά στα γούστα του αφέντη μου.
    Σήκωσε το κεφάλι μου και με κοίταξε. Με φίλησε και στόλισε το αναψοκοκκινισμένο πρόσωπό μου με μια ροχάλα. Μ' έβαλε να σταθώ και πάλι στα 4, στο κέντρο του δωματίου. Σηκώθηκε κι ήρθε μπροστά μου. Είδα το σλιπάκι του να πέφτει μπροστά μου.
    "Ο άντρας αφέντης σου είναι γυμνός", μου είπε. "Προσκύνα το σλιπάκι μου".
    Αφοσιώθηκα στο να λατρεύω το σλιπάκι του με τη γλώσσα μου, στα 4 μποστά του, ενώ άκουγα τα μπινελίκια του και κάθε τόσο προσγειώνονταν τα φτυσίδια του στην πλάτη μου. Με μια κίνηση, ώθησε το σώμα μου με τη μπότα του και βρέθηκα ανάσκελα μπροστά του στο πάτωμα. Στεκόταν ολόγυμνος σαν πύργος μπροστά μου.
    "Σε βάζω κάτω και σε πατάω γαμιόλη" μου είπε και η μπότα του βρέθηκε στη μούρη μου. Δεν υπήρχε αγριάδα, δεν υπήρχε ψευτονταηλίκι. Ήταν ένας αυθεντικός αφέντης. Είχα πια παραδοθεί τελείως.
    "Σήκω στα 4 κι ακολούθησέ με" μου είπε. Υπάκουσα αμέσως και περπατούσα στα 4 κουνώντας το κωλάρακι μου.
    "Ετσι μωρή, κούνα τα καπούλια σου, κούνα τα..."
    Με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα. Μου είπε να σταθώ όρθιος. Με τύλιξε κυριολεκτικά στα μπράτσα του και με φίλαγε.
    "Είσαι έτοιμος;" με ρώτησε.
    Δεν χρειαζόταν καν να απαντήσω. Το βλέμμα μου τα έλεγε όλα.
    "Μου επιτρέπεις;" τον ρώτησα. Όταν έγνεψε καταφατικά, πέρασα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια του και χάιδεψα τ' αρχίδια του.
    "Θέλω να νιώσω τα βαριά σου αρχίδια να τρίβονται στην τρυπούλα μου" του είπα.
    Μ' έβαλε να ξαπλώσω μπρούμυτα στο κρεβάτι και ξάπλωσε πάνω μου. Ένιωθα όλο το βάρος του αφέντη μου πάνω στο κορμί μου. Το κοντάρι του τριβόνταν στα καπούλια μου. Με μια γρήγορη κίνηση με μπλόκαρε κι ένιωσα την πούτσα του να με καρφώνει. Βόγκηξα.
    "Σκάσε πουστράκο.. να μη γαμιώσουνα, να μην πόναγες..." μου είπε.
    Το παλούκι του όργωνε αλύπητα την τρύπα μου, μέχρι που με μια απότομη κίνηση τον κάρφωσε όλο μέσα μου. Έχυσε το κορμι του πάνω μου κι ένιωθα την ψωλάρα του όλη μέσα μου.
    "Σε ξεσκίζω πουστράκι", μου ψιθύρισε. "Έχω καρφώσει την πούτσα μου στο κωλαράκι σου. Είμαι ο αφέντης σου".
    Τον ένιωθα παντού μέσα μου. Ο πόνος είχε αρχίσει να υποχωρεί και το κωλαράκι μου άνοιγε και υποδεχόταν πια την πούτσα του αφέντη μου με σεβασμό και ικανοποίηση.
    Άρχισε ν'ανεβοκατεβαίνει πάνω μου με την ψωλάρα του να μπαινοβγαίνει δυνατά μέσα μου, μέχρι που σφηνώνοντας βαθιά όλο το παλούκι του στην τρύπα μου έχυσε. Έμεινε εκεί, ξαπλωμένος επάνω μου για αρκετή ώρα.
    Ανασηκώθηκε κι άναψε τσιγάρο. Μου 'δωσε κι εμένα.
    "Είσαι εντάξει;" με ρώτησε. Την ήξερε την απάντηση.

Αυτή ήταν η πρώτη μας συνάντηση. Ακολούθησαν βέβαια κι άλλες.

[Η ιστορία είναι φανταστική]

2. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Απάντηση: Η πρώτη συνάντηση

Μμμμμμ.....πολυ καλη ομως αν και φανταστικη