Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η συγκέντρωση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Η Μελίνα Του, στις 25 Νοεμβρίου 2025 at 11:37.

1. Η Μελίνα Του

Η Μελίνα Του Μελίνα

Πριν χρόνια
    Σε ένα εξοχικό σπίτι στην Χαλκιδική.

Ακολούθησα την εντολή του χωρίς δισταγμό
    Αφού με πήρε από τον σταθμό των ΚΤΕΛ στον Πολύγυρο, με οδήγησε σε ένα σπίτι σε υψόμετρο.
    Χειμώνας, στην περιοχή μόνο κάτι κοράκια υπήρχαν κι εμείς. Όλα τα σπίτια άδεια

Μέσα η σόμπα έκαιγε για τα καλα.
    Μια θερμοκρασία αρκετά ζεστή, ώστε να είσαι άνετα σε όλους τους χώρους του μικρού σπιτιού .
    Βελέντζα κι ένα ακόμη τζάκι στην μεριά του σαλονιού έκανε τον χώρο ακόμα πιο ωραίο.

Εδώ θα έρθουν το απόγευμα γνωστοί μου . Ξεκουράσου τώρα Ήταν τα λόγια του
    Κι πέρασε από το δοκάρι στο ταβάνι ένα σχοινί.

Δεν πέρασε πολύ ώρα κι ήρθαν 3ατομα κρατώντας διάφορα .
    Τους καλωσόρισε και μου τους γνώρισε
    Η ατμόσφαιρα ήταν κάτι παραπάνω από ευδιάθετη.
    Το κρασί έρρεε κι η γλώσσα λυνόταν από όλους, μονο εγώ έμενα σιωπηλή.

Καιρός να καθαρίσουμε το τραπέζι.
    Είπε και με πρόσταξε να τα μαζέψω
    Με την άκρη του ματιού μου , βλέπω να περιεργάζονται τον χώρο
    Κατάλαβα

2. Fortinbras

Fortinbras New Member

Ελπίζω ότι θα σε μαστιγώσουν. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μας το περιγράψεις εσύ από τη θέση του θύματος.

Last edited: 25 Νοεμβρίου 2025 at 15:48